Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 ... 100
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nevakcinisana deca ne mogu u vrtić  (Pročitano 130847 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
svaka biljka je organska...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 625
Zastava Крагујевац
mob
Nokia 950
Drago mi je da smo skrenuli sa vakcina.

Inace sto se Jovane Stojkovic tice mogu da zakljucim da se najpostenije bori protiv vakcinacije.Slusao sam nekoliko njenih intervjua i predavanja izmedju ostalog i ovo i zapazio sam da nikada nije poslala poruku tipa "vakcina nevalja" ili "vakcina ne leci" vec se iskljucivo poziva na teske metale u vakcini posebno zive zatim poziva se na moralna pravila i medicinsku etiku i na statistike , bukvalno nista neiznosi bez statistika i cinjenica.

Ako bih morao da dozvolim da neko javno govori u moje ime o vakcinacije to bi bila Jovana Stojkovic.

Kada sam kod statistika , vise nisam siguran da li svima treba verovati.Kada pogledate statistike SZO i jos nekih prestiznih zavoda tu su slicni ali kada pogledate ostatak drugih zavoda za statistiku pa zatim nezvanicna istrazivanje medicinskih kuca i slicno stice se utisak razmimoilazenja u podacima.

Na kraju krajeva trebaju li nam svi ti podaci ? Da li smo slepi da ne vidimo sta se oko nas desava ? Da li uopste trebamo da se oslanjamo na tudja misljenja u vezi bilo cega sto je povezano sa licnim zdravljem i zdravljem nase dece ili trebamo da se oslonimo iskljucivo na nasu savest ?

Do 1980 i neke u svim privrednim sredinama mi smo bili opste poznati kao proizvodjaci i izvoznici hrane i ta nazovi licenca izgubila se jos za vreme SFRJ.

Do bombardovanja imali smo sigurno najzdraviju zemlju pretezno zbog toga sto je nekih 85% obradjivaca zemlje radilo po starim zakonostima poljoprivede i obnove zemljista , stajsko djubrivo i krec za odrzavanje kiselosti zemljista i vitaminizaciju , mineralizaciju.
Bilo smo zzemlja zdrave hrane.
Nakon bombardovanja dobili smo etiketu bombardovanje zemlje hemiskim oruzjem i to je to.Prozivodnja vec poljljana mogla je da potone.

Naravno da muka bude gora kao sto navodi Anea krecemo sa uvozenjem vanklasne hrane , posebno mesa i mesnih preradjevina.

Najgore je sto niko ne odgovara za taj nazovimo genocid svoje vrste kao sto niko nece odgovaratu u buducnosti za ove vakcinacije.
« Poslednja izmena: 15. Nov 2017, 21:05:37 od Bellfago0r »
IP sačuvana
social share
Wink
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 625
Zastava Крагујевац
mob
Nokia 950

Inace sto se Jovane Stojkovic tice mogu da zakljucim da se najpostenije bori protiv vakcinacije.Slusao sam nekoliko njenih intervjua i predavanja izmedju ostalog i ovo i zapazio sam da nikada nije poslala poruku tipa "vakcina nevalja" ili "vakcina ne leci" vec se iskljucivo poziva na teske metale u vakcini posebno zive zatim poziva se na moralna pravila i medicinsku etiku i na statistike , bukvalno nista neiznosi bez statistika i cinjenica.

Ako bih morao da dozvolim da neko javno govori u moje ime o vakcinacije to bi bila Jovana Stojkovic.

Kada sam kod statistika , vise nisam siguran da li svima treba verovati.Kada pogledate statistike SZO i jos nekih prestiznih zavoda tu su slicni ali kada pogledate ostatak drugih zavoda za statistiku pa zatim nezvanicna istrazivanje medicinskih kuca i slicno stice se utisak razmimoilazenja u podacima.

Na kraju krajeva trebaju li nam svi ti podaci ? Da li smo slepi da ne vidimo sta se oko nas desava ? Da li uopste trebamo da se oslanjamo na tudja misljenja u vezi bilo cega sto je povezano sa licnim zdravljem i zdravljem nase dece ili trebamo da se oslonimo iskljucivo na nasu savest ?

Do 1980 i neke u svim privrednim sredinama mi smo bili opste poznati kao proizvodjaci i izvoznici hrane i ta nazovi licenca izgubila se jos za vreme SFRJ.

Do bombardovanja imali smo sigurno najzdraviju zemlju pretezno zbog toga sto je nekih 85% obradjivaca zemlje radilo po starim zakonostima poljoprivede i obnove zemljista , stajsko djubrivo i krec za odrzavanje kiselosti zemljista i vitaminizaciju , mineralizaciju.
Nakon bombardovanja dobili smo etiketu bombardovane zemlje hemiskim oruzjem i to je to.Prozivodnja vec poljuljana mogla je da potone.

Naravno da muka bude gora kao sto navodi Anea krecemo sa uvozenjem vanklasne hrane , posebno mesa i mesnih preradjevina.

Najgore je sto niko ne odgovara za taj nazovimo genocid svoje vrste kao sto niko nece odgovaratu u buducnosti za ove vakcinacije.
« Poslednja izmena: 15. Nov 2017, 21:07:54 od Bellfago0r »
IP sačuvana
social share
Wink
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2

Nakon bombardovanja dobili smo etiketu bombardovane zemlje hemiskim oruzjem i to je to.Prozivodnja vec poljuljana mogla je da potone.

Izmedju 1980 i bombardovanja je proslo 19 godina, ako nisi primetio.

Citat

Nismo, proizvodi poljo. industrije su se izvozili i izvoze se u Rusiju.

Ali... ako nisi znao, oni su jako izbirljivi i znaju da postave standarde koje ne mozemo da ispunimo.

Citat

To se nikada nije desilo.

Citat

Potpuno pogresno, imam u komsiluku agronoma koji je radio u PIK Becej i onom u Zrenjaninu.

Vezano za temu

« Poslednja izmena: 15. Nov 2017, 23:29:14 od system_v_r5 »
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
mob
Nokia 6630, valjda
 Smile
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
 Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 625
Zastava Крагујевац
mob
Nokia 950

Izmedju 1980 i bombardovanja je proslo 19 godina, ako nisi primetio.

Citat

Nismo, proizvodi poljo. industrije su se izvozili i izvoze se u Rusiju.

Ali... ako nisi znao, oni su jako izbirljivi i znaju da postave standarde koje ne mozemo da ispunimo.

Citat

To se nikada nije desilo.

Citat

Potpuno pogresno, imam u komsiluku agronoma koji je radio u PIK Becej i onom u Zrenjaninu.

Vezano za temu

Jako si neinformisan elem ...

Do 1980 ili tacnije 1982 goidne , uzimamo nju jer tada uradjen najkompletniji statisticki godisnjak SFRJ , nasa zemlja izvozila je pretezno proizvode prehrabene industrije i tu ostvarivala najzapazenije rezultate pa je naprimer iz tog izvoza samo Srbija prinosila 43 milijardi dolara dok je na nivou SFRJ to bila cifra od 193 milijardi.
Danas prihodi od izvoza srbije su 10.9 milijardi gde je naprimer 2016 i 2017 najveci izvoz imala naravno automobilska industrija sa 1.5 milijardi i el.industrija oko 1 m a poljoprivreda i njene grane oko 1.4 milijardi.
Svaki ekonom reci ce vam da je poljoprivredna stopa najstabilnija i grana na koju se uvek sigurno racuna , zbog toga mnogi propagiraju ulaganje u poljoprivredu , a FIAT-ov izvoz 17/18 godine pasce sigurno za vise od 65% sem ako se ne desi neko cudo pa pocnu da proizvode nesto novo.

Sta  se desilo 1980-ih ? Desilo se to da smo zbog ljuljanja ekonomije poceli da zaradjujemo na svojim gradjanima i da se kompezujemo sa ostalim drzava u sastavu SFRJ.Cene za domace trziste proivazilazile su cene izvoza na strana trzista.Drzavna struktura bila je takva da smo mogli da odredjujemo uvoz i zasticujemo nase proizvode ali to je trajalo do neke 85 - 86 kada smo masovno poceli da uvozimo jeftine i manje kvalitetne proizvode.

Do 1980 hranili smo pola drzava iz sistema "Nesfrstanih" sto nam je ostalo od Tita i bili smo jedina zemlja u Evropi sa razvijenim medju kontinetalnim kargom, brod , voz ,kamion , gde su se ostale EU zemlje slepovale kod nas sto zbog cene sto zbog nase pozicije na mapi , tj brzini plasiranja robe.Nasada danasnja vlast je shvatila da tu lezi bogastvo ove zemlje pa zbog toga masovno ulaze u koridore , autoputeve a pocece i u zeleznicu jednog dana Smile

Kada je nastao taj negativni ekonomski i robno razmeni trend i razvitak potrosackog drustva mnoge drzave iskoristile su da nas zbace sa trona poljoprivrednih sila gde smo opet mi pomagali jer smo imali razvijenu kargo industriju koja nam je bila zadnja odlicna banka novca.

Nasa zemlja je bila i dalje zdrava kao i nas narod ali kapitalisticki sistem i potrosacko drustvo spremali su nam krah znajuci da najveca ekonomska moc nelezi u Nemackoj i Francuskoj vez bas u SFRJ , da smo imali coveka to se nebi desilo nikada ali eto desilo se.

Danas najveci izvoz poljoprivredih dobara i opste izvoz nije u Rusiji , to si cuo na TV-u kada Vucko prica sa Ruskim zvanicnicima pa ti se memorisalo.Inace Vucko voli da koristi igre reci nebi li nas zaintrigrao a njih ubedio u nase prijateljstvo inace Srbija jeste najveci izvoznik u Rusiju kada pogledate ostale zemlje EU inace statistije izvoza RS u 16/17 izgleda ovako:

Italija 1.9

Nemacka 1.5

BiH 1 (cisto da se zna zasto se Vucko tako cesto lize sa Dodikom)

Rumunija 0.67

RUSIJA 0.65

a ispod ovoga su CG , MK , HR , SLO , FRA bas tim redom.

Eto tu je Rusija medjutim koliko mi imamo koristi od rusije u izvozu toliko vecu korist oni imaju od izvoza kod nas pa su zato na trecem mestu kao zemlja iz koje uvozimo sa 1.5 a ispred nje su Italija sa 1.7 i Nemacka sa 2.0.

Znaci , mnogo si neinformisan.

Jos jednom bili smo zdrava zemlja a to dokazuju svetski ekonomski krugovi , ko je malo proucavao ekonomiju jasno ce biti zasto su se drzave sveta ne EU nego sveta odlucivale da uvezo iz SFRJ cak i u vreme kada je ona bila komunisticka.
IP sačuvana
social share
Wink
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
ne zanima njih to...

ali ih zanima da budu u vecini...

to je kao super mi smo svi kul...

to samo govori koliko je besmisleno ljudima davati informacije...

u pokusaju da se otarase svih problema vecina se otarasila i svih svojih mogucnosti...

to su povezane stvari...

zato recimo priroda uci kroz bol...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Joj, jbt... kazu... jedi sto ti je jeo pradeda, pa kada krknes mas' i leba... vriste.. ne.. ne.. to nikako.. to izaziva rak...

Majke mi.. vreme je da ljudska rasa izumre... napravili smo pun krug i sada gledamo u sopstveno dupe...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
price o tzv zdravlju...su delom kreirane od strane proizvodjaca...

uvek je tako bilo...

cak i u vreme feudalizma...

samim tim sto od tzv prodaje zavisi egzistencija proizvodjaca...

to nikave veze nema sta nego zeli ili misli ili veruje...

te kategorije su u tom slucaju neprimenljive...

to je prosto fakt zivota...kao radjanje...umiranje...

ne mozes ti da biras dal ces da se rodis...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 ... 100
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.223 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.