Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 100
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nevakcinisana deca ne mogu u vrtić  (Pročitano 130436 puta)
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
stvarno ta prica imuniteta krda za one koji nisu primili booster ne idu ruku pod ruku. svako ko je primio vakcinu pre 25 i vise godina je sasvim lepo prijemciv za sve zarazne bolesti. struktura stanovnistva u srbiji je takva da taj imunitet krda ne postoji. nikad nije ni postojao. na stranu sto sam nalilazio na istrazivanja da se postize i sa 70% vakcinisanjih (ali to taze vakcinisanih). vise koristi moze doneti zdrava ishrana koja stojemoguce manje kiseli organizam.
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
kiselo sta?
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
hrana koja ostavlja kiseli ostatak. treba da bude 80% bazno a 20% kiselo.

CITAT
Zašto opterećujemo tela koja nas služe? Jedem samo dva obroka dnevno, i izbegavam svu hranu koja stvara kiselinu. Skoro svako jede previše graška i pasulja kao i druge namirnice koje sadrže mokraćnu kiselinu i druge otrove. Ja slobodno uzimam sveže povrće, a ribu i meso pomalo i retko. Riba važi za dobru hranu za mozak, ali ima veoma jaku kiselu reakciju, jer sadrži veliku količinu fosfora. Kiselost je daleko najgori neprijatelj sa kojim se treba boriti u starosti. ”
KRAJ CITATA

Nikola Tesla kada je imao 77 godina

o tome istome je drvio i edgar cayce u gomili fizickih/zdravstvenih citanja koje je radio obolelima od raznih bolesti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
To nije deo medicinske nauke zar ne?
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 625
Zastava Крагујевац
mob
Nokia 950
Мој карртон вакцинације је уредно и давно попуњен, као и твој. Лако је прдити и говорити другима да скоче скоче с моста док се сједи испод њега.
To ti ne znaš, to su tvoja nagađanja, maštanja, budući da sam stariji od ove dece danas, vakcine koje je primala moja generacija su bile, naše, proverene, nekomercijalne, daleko ih je manje bilo.

p.s. To što si ti uredno vakcinisan, ne znači da im nisi zanimljiv : ) Te vakcine koje si primio odavno ne deluju, imaćeš priliku da demonstriraš kako se to radi, pa sliku ovde na forum! Lako je tuđim kurcem gloginje mlatiti.

p.s.s.

Ja apelujem na ove anti-vakcinase
Pretpsotavljam da se odnosi na mene. Ja nisam protiv vakcina, ja nikog ne savetujem ni da primi niti da ne primi vakcine. Ovde se radi o tome da mora postojati sloboda izbora, to garantuje Ustav, logika, lekarska etika. Srbija mora povratiti suverenost nad svojom farmacijom.

Ocigledno da ne razumes , ovo je borba koju u ovom trenu ni ti, ni ljudi slicnog misljenja kao tvoje ne mogu da pobede iz nekoliko razloga.

Jedan od glavnih razloga je sto je obavezna imunizacija gradjana sastavni deo ugovora o pridruzivanju EU koji je potpisan jos od kada a sprovidi ga ova vlast.
Ako pogledas zemlje regiona sve one prolaze kroz ovo ili su vec prosle , a iz onoga sto sam ja propratio Srbija se najmanje batrga.

Jos neke zackoljice su naprimer da SZO sprovodi svu neophodnu logistiku u zdravstvu EU , istrazivanja , savete i snabdevanje tako da su u to obavezno ukljucene u smislu usaglasavanja procesa i drzave pridruznice kao Srbija.
Da se napriemer desi da mi nekako tj. nasa vlada odbije obaveznu vakcinaciju sigurno bi se osetilo kroz skuplje lekove ili nedovljno lekova , pa zatim nesaradnje nasih ustanova sa EU ustanovama i slicno , a sobzirom da su nam pojeli jedinu farmaceutsku industriju ta slika bi bila i mnogo gora u Srbiji.

Znaci mogu da ti nabrajam do stura zasto ces morati da sa gorkim osecajem u ustimai bolom u stomaku odvedes dete na vakcinaciju ali kao sto sam napisao nebrini nije smak sveta i za taj otrov postoji lek.
IP sačuvana
social share
Wink
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
homeopatska medicina
jesi cuo za to?
nikola tesla je najveci naucnik svih vremena. doziveo 87 godina potpuno vitalan u glavi i telu.
a edgar cayce je izlecio svojim savetima hiljade ljudi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Homeopatija je nadrilekarstvo. Kaze savremena medicina. Nikola tesla je genijalni inzenjer a tek onda vazan naucnik. Ni blizu najvecem naucniku ikad. Pored toga, bavio se fizikom a ne medicinom. A to dal je sa 73 bio sasvim pri sebi, ne znam. Zna se da je u starosti uspeo i u goluba da se zaljubi.
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
ko je veci naucnik od nikole tesle?
za homeopatiju si se nalupetao po tvom obicaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
hrana koja ostavlja kiseli ostatak. treba da bude 80% bazno a 20% kiselo.

CITAT
Zašto opterećujemo tela koja nas služe? Jedem samo dva obroka dnevno, i izbegavam svu hranu koja stvara kiselinu. Skoro svako jede previše graška i pasulja kao i druge namirnice koje sadrže mokraćnu kiselinu i druge otrove. Ja slobodno uzimam sveže povrće, a ribu i meso pomalo i retko. Riba važi za dobru hranu za mozak, ali ima veoma jaku kiselu reakciju, jer sadrži veliku količinu fosfora. Kiselost je daleko najgori neprijatelj sa kojim se treba boriti u starosti. ”
KRAJ CITATA

Nikola Tesla kada je imao 77 godina

o tome istome je drvio i edgar cayce u gomili fizickih/zdravstvenih citanja koje je radio obolelima od raznih bolesti.

nije bas mozda taj odnos...

ali da disproporcija postoji apsolutno...

i da to utice na zdravlje takodje ....

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
kiseli organizam Smile

Covece... ovo je kao da gledas nekoga ko pada kroz rabbit hole alternativnog preseravanja...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 100
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.