Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 100
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nevakcinisana deca ne mogu u vrtić  (Pročitano 130302 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Ozbiljne pare farmaceutske kompanije uzimaju na lekovima a ne vakcinama. Narocito mi je blesavo to sto su neki od lekova zapravo nepotrebni
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
cifre koje se tamo vrte...ovi recimo it sektor...automobilska industrija...

oni su za njih sica...

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Y Tu Mamá También

Zodijak
Pol
Poruke 502
Zastava
Citat
To je nemoguće.

Does it occur naturally?

Smallpox no longer occurs naturally since it was totally eradicated by a lengthy and painstaking process, which identified all cases and their contacts and ensured that they were all vaccinated. Until then, smallpox killed many millions of people.
http://www.who.int/csr/disease/smallpox/faq/en/

Citat
Iz pouzdanih izvora znaš ili?
Da li si pročitao ovo:
"1947. године је направљено постројење поред Загарска које је производило вирусно биолошко оружје, између осталог и вариолу. Овамо се производи, а онамо ерадицира. Интересантно…"

Weren't the remaining stocks of the smallpox virus destroyed after smallpox was eradicated?

When smallpox was officially certified as eradicated, in December 1979, an agreement was reached under which all remaining stocks of the virus would either be destroyed or passed to one of two secure laboratories – one in the United States and one in the Russian Federation. That process was completed in the early 1980s and since then no other laboratory has officially had access to the virus which causes smallpox.

Citat
Čekaj, kako sad to "low risk", a kod nas je "high risk"? Može li pojašnjenje? Zbog čega je to prostor Srbije omiljen za bacile tuberkuloze, a prostor SAD i nije tako primamljiv, iako u SAD godišnje prođe 1000 puta više ljudi sa svih meredijana?
Туберкулоза се ретко јавља у већем делу Канаде, Уједињеном Краљевству и Сједињеним Државама, па се бе-се-же примењује једино код особа које су у групи високог ризика.[64][65] Један од разлога да се не користи вакцина је тај што она чини лажно позитивним туберкулински кожни тест , па је онда овај тест бескористан у скринингу болести.[66] Нове вакцине су у фази развоја.[
https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D1%83%D0%B1%D0%B5%D1%80%D0%BA%D1%83%D0%BB%D0%BE%D0%B7%D0%B0#.D0.92.D0.B0.D0.BA.D1.86.D0.B8.D0.BD.D0.B5

Citat
Ja ti pokazao dokument, zvanični, koji negira tvoje tvrdnje.
alergija se javlja u veoma malom broju slucajeva, u slucaju da je dete alergicno na jaja, nakon primanja mmr vakcine se zadrzi u domu zdravlja malo duze za svaki slucaj.

Citat
Nešto ne štima u ovoj priči:
Ne mogu da postavim citat zbog spama.
https://www.ft.com/content/93374f4a-e538-11e5-a09b-1f8b0d268c39
raven je naveo podatke, 3% od ukupnog prihoda, ne bas neka ogromna brojka.

Citat
Pa, nije mi palo na pamet da se tako nešto radi, ali kažu oni koji se time bave. Naravno, ja nemam dokaze za to ali to ne znači da nije tačno.
https://www.washingtonpost.com/news/to-your-health/wp/2015/07/01/researcher-who-spiked-rabbit-blood-to-fake-hiv-vaccine-results-slapped-with-rare-prison-sentence/?utm_term=.36bfc9a225ce
i zavrsio u zatvoru.

Citat
Naravno, to radi bljuc i teletabisi koji veruju.
novine gledaju od svega da naprave vest za naslovnicu, evo ti par primera sa druge strane:
http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/2172009/americkavlada-vakcine-za-bebe-su-opasne
http://arhiva.alo.rs/vesti/aktuelno/mmr-vakcina-ipak-izaziva-autizam/45735
http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/2735575/otac-dva-decaka-u-strahu-prvi-sin-dobio-autizam-posle-mmr-vakcine-da-li-da-vakcinise-drugog
http://www.vesti-online.com/Vesti/Drustvo/664124/Aktuelizovane-optuzbe-o-stetnosti-vakcine-Sina-sam-jedva-spasla

Citat
Da, domaćim vakcinama u daleko manjem broju i obimu i to ne svi. Pitaj ih kako je to izgledalo.
a otkud znas da su bile domace? jugoslaviji je trebalo mnogo vremena da se oporavi od rata, mnogo toga se kupovalo dok se nije pokrenula domaca proizvodnja. i kakve veze ima sto su domace? po tebi je jugo bolji od mercedesa jer je domaci? smesno.

Citat
Hmm, čudno... u jednom trenutku si pacifista koji se grozi nasilja i ne zanima ga bilo šta dok se ne javi nasilje koje on tumači kao nasilje, a u sledećem Rambov kadar na patroli duž granice koji obezbeđuje miran san svog stada. Dobro, možda si tamo svašta doživeo pa si shvatio sve strahote rata i prešao u pacifiste, ima i takvih katarzi! Da li si razmišljao da napišeš knjigu vrste "bestseler"?
ponovo izmisljas ono sto nisam rekao. nisam isao sto mi se islo vec sto je drzava rekla da se ide, mnogi moji drugovi nisu pa im je vojna policija dolazila na vrata. isao sam jer nisam hteo da odbijem jer kad bi svako radio samo ono sto on hoce pali bi u stanje anarhije.

Citat
Vrlo prosto, pojasnio sam ti na primeru radnika u metalnoj industriji. Tetanus se ne prenosi sa osobe na osobu. U suštini, prema broju povreda, pojava tetanusa je statistička greška, a naravno sva deca se vakcinišu.
bakterija tetanusa se krije u zemljistu i deca kroz igru mogu da se zaraze.

Citat
Zanimljivo je da "očekivani simptomi" iz godine u godinu menjaju nazive i dopunjuju listu nekim novim "očekivanim simptomima" : )
Tačno, neko umire od pola litre rakje, neko ne, iako im prethodi alkoholisanost, dakle, "očekivani simptomi".
medicina ne stoji u mestu

Citat
Ode sad i na religiju : ) Lepo te pitam zašto si navodno protiv šarlatanstva, kada si deo iste priče? Ti si licemer.
svi su licemeri samo ti nisi

Citat
Samo analogija sa tvojom postavkom stvari.
Poenta je da su male boginje nekada bile normalna pojava u smislu da je očekivano da ih dete preleži (a "preležavale" su se na nogama uz čaj i keks) i niko nije pravio apokaliptične scenarije, kao ti upoređujući je sa kugom.
nekad se sve prelezavalo uz caj i keks pa ko pretekne zdrav i prav, pretekne
« Poslednja izmena: 07. Nov 2017, 19:18:53 od Krelac55 »
IP sačuvana
social share
lalalala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 544
Citat
To je nemoguće.

Does it occur naturally?

Smallpox no longer occurs naturally since it was totally eradicated by a lengthy and painstaking process, which identified all cases and their contacts and ensured that they were all vaccinated. Until then, smallpox killed many millions of people.
Ne razumeš šta to znači.  Iste te zablude (namerne ili ne, ljudi još uvek gaje), obrati pažnju:
Citat
PUNE 42 GODINE VEROVALO SE DA JE VARIOLA ISKORENJENA. POSLEDNJI SLUČAJ VELIKIH BOGINJA NA NAŠIM PROSTORIMA ZABELEŽEN JE 1930. GODINE. U MARTU 1972, MEĐUTIM, BOLEST SE VRATILA. ODNELA JE 40 ŽIVOTA – 26 NA KOSOVU, SEDAM U BEOGRADU, PET U NOVOM PAZARU, JEDAN U ČAČKU I JEDAN U LEŽIMIRU KOD SREMSKE MITROVICE. OBOLELO JE 184 LJUDI, OD ČEGA 32 U BEOGRADU

Dakle, nisi ti jedini, a ni prvi koji veruje u te bajke.
Variola postoji u laboratorijama. Ali, niko ne zna kako i zbog čega se variola pojavila, kažu da je doneta sa Bliskog Istoka (da istog onog bliskog istoka odakle nam danas dolaze milioni ljudi nepoznatog vakcinalnog statusa, a za koje "stručnjaci" uopšte ne haju).

Citat
Weren't the remaining stocks of the smallpox virus destroyed after smallpox was eradicated?

When smallpox was officially certified as eradicated, in December 1979, an agreement was reached under which all remaining stocks of the virus would either be destroyed or passed to one of two secure laboratories – one in the United States and one in the Russian Federation. That process was completed in the early 1980s and since then no other laboratory has officially had access to the virus which causes smallpox.
Doktorka sa VMA ti kaže da to nije tačno
"1947. године је направљено постројење поред Загарска које је производило вирусно биолошко оружје, између осталог и вариолу."

Citat
Туберкулоза се ретко јавља у већем делу Канаде, Уједињеном Краљевству и Сједињеним Државама, па се бе-се-же примењује једино код особа које су у групи високог ризика.[64][65] Један од разлога да се не користи вакцина је тај што она чини лажно позитивним туберкулински кожни тест , па је онда овај тест бескористан у скринингу болести.[66] Нове вакцине су у фази развоја.[
https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D1%83%D0%B1%D0%B5%D1%80%D0%BA%D1%83%D0%BB%D0%BE%D0%B7%D0%B0#.D0.92.D0.B0.D0.BA.D1.86.D0.B8.D0.BD.D0.B5
Dakle, ni sam ne znaš zašto se kod nas ista vaccina koristi pod obavezno, a u SAD ne!? Ali podržavaš jer ti zvuči kul?
Citat
alergija se javlja u veoma malom broju slucajeva, u slucaju da je dete alergicno na jaja, nakon primanja mmr vakcine se zadrzi u domu zdravlja malo duze za svaki slucaj.
Naprotiv, alergija je jedna od vodećih nuspojava vakcinacije. Razvoj alergija je povezan upravo sa poremećajem u imunom sistemu. I nije samo MMR problem, kada su alergije u pitanju.
Dakle, vidim I sam da po zvaničnom documents ne postoji kontrola.

Citat
raven je naveo podatke, 3% od ukupnog prihoda, ne bas neka ogromna brojka.
Kakve veze ima prihod sa kvalitetom vakcina i zakonskoj i Ustavnoj neopravdanosti o kojim je ovde reč?

Citat
i zavrsio u zatvoru.
Znaš kako, činjenica je da se to radi i ovo je samo kap u moru, koliko pretekne. Istraživanja su vrlo skupa i često se završe onako kako ne odgovara farmako industriji, zato se rezultati nivelišu. Na primer, Glakso Smit Klajn je platio kaznu od 3 milijarde dolara (jednu u nizu), i nastavio da radi, odnosno da i dalje plaća kazne, jednostavno se nagodi sa sudom, lek uđe u potrošnju, pa se kasnije povuče i nikom ništa. A trebao bi da se stavi katanac.
"Zviždač" iz CDC-a Viliam Tompson je javno progovorio da je učestvovao u zataškavanju i prepravljanju podataka i veze MMR i pojave autizma

Citat
Pa sad, nije da je neopravdano.

Citat
a otkud znas da su bile domace?
Proizvodile su se u SFRJ.
Citat
jugoslaviji je trebalo mnogo vremena da se oporavi od rata, mnogo toga se kupovalo dok se nije pokrenula domaca proizvodnja.
Treba uzeti u obzir da su tada globalne prilike bile drugačije i da zdravlje nije posmatrano kao biznis.

Citat
i kakve veze ima sto su domace? po tebi je jugo bolji od mercedesa jer je domaci? smesno.
Pa sad, SSSR je imao najbolju avijaciju, ali nije mogao da napravi frižider za globalno tržište, jer su bili orijentisani na domaće, kupiš frižider i traje 40 godina, a ovi danas traju 3 godine, pa ti vidi. Poređenje ti je smešno.

Citat
ponovo izmisljas ono sto nisam rekao. nisam isao sto mi se islo vec sto je drzava rekla da se ide, mnogi moji drugovi nisu pa im je vojna policija dolazila na vrata.
Naravno!
Citat
isao sam jer nisam hteo da odbijem jer kad bi svako radio samo ono sto on hoce pali bi u stanje anarhije.
Rat predstavlja direktnu pretnju po bezbednost države u svakom smislu, jer je pretnja opipljiva, vidljiva i stvarna. Male boginje i zauške sigurno to nisu, jer je jednostavno odlučeno da se relativno beznalajne dečije bolesti naprave na najveću Đavolju rabotu.
Citat
bakterija tetanusa se krije u zemljistu i deca kroz igru mogu da se zaraze.
Evo, svi na selu su zaraženi tetanusom, deca koja jedu hranu palu na seosko tle i piju vodu iz creva su u velikoj opasnosti!!!!!!!!

Citat
medicina ne stoji u mestu
Zato danas više niko i nije zdrav. Toliko je napredovala. Medicina koja sve tretira na isti način nije medicina, već farsa.

Citat
svi su licemeri samo ti nisi
Pojasni.

Citat
nekad se sve prelezavalo uz caj i keks pa ko pretekne zdrav i prav, pretekne
Ti si žrtva propagande. U mom komšiluku su mnogi imali ili male boginje ili zauške, neko i oba i nikom danas ne fali dlaka sa glave. Od tih bolesti se nije umiralo zato što su te dečije bolesti nužno smrtonosne, već zato što ranije medicinska pomoć nije bila dostupna kao danas, deca su bila manje uhranjena, a danas je uglavnom problem kada se zarazi dete koje je inače lošeg opšteg stanja.
« Poslednja izmena: 07. Nov 2017, 21:55:28 od 8Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
mob
Nokia 6630, valjda

Al zato batut na svom sajtu kaze:

Citat
Оd 9.10.2017. gоdinе nа snаzi su pооštrеnе mеrе еpidеmiоlоšкоg nаdzоrа nаd mаlim bоginjаmа nа tеritоriјi Rеpubliке Srbiје u sкlаdu sа Plаnоm акtivnоsti zа оdstrаnjivаnjе оvе bоlеsti u Rеpublici Srbiјi (priјаvа sumnjе, lаbоrаtоriјsка diјаgnоstiка, izоlаciја i lеčеnjе оbоlеlih, zdrаvstvеni nаdzоr, еpidеmiоlоšкi nаdzоr, vакcinаciја nеvакcinisаnih i nеpоtpunо vакcinisаnih licа).

Citat
Оd pоčеtка окtоbrа 2017. gоdinе, zакljučnо sа 7.11.2017. gоdinе nа tеritоriјi Rеpubliке Srbiје, uкljučuјući i tеritоriјu nаdlеžnоsti Zаvоdа zа јаvnо zdrаvljе Коsоvsка Mitrоvicа  rеgistrоvаnа su uкupnо 64 slučаја mаlih bоginjа.

Citat
Оd uкupnоg brоја оbоlеlih, 63% је bilо hоspitаlizоvаnо ili је hоspitаlizаciја u tокu. Оd tеžih коmpliкаciја mаlih bоginjа rеgistrоvаnа је upаlа plućа коd čеtiri оbоlеlе оsоbе.

http://www.batut.org.rs/index.php?content=1629
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Citat
Doktorka sa VMA ti kaže da to nije tačno
"1947. године је направљено постројење поред Загарска које је производило вирусно биолошко оружје, између осталог и вариолу."
Мјесто се зове Загорск и налази се у Русији, геније.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
inace smrtnost od gripa je recimo daleko veca nego smrtnost od svih virusa pticijih pandemija...i ostalih...

recimo...

sve ono cime su plasili ljude u poslednjih recimo 10 godina...

« Poslednja izmena: 08. Nov 2017, 00:38:36 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011

Al zato batut na svom sajtu kaze:

ajde sad ti ne vataj se za cifre ko precednik. svakodnevno ima i mrtvih zbog nekih bolesti. meni je dovoljno da vidim imena i prezimena pa da znam o čemu se radi.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 625
Zastava Крагујевац
mob
Nokia 950
Pa ovo je zaista sramota , da se vi pozivate na obavezno skolovanje uporedjujuci ga sa obaveznom vakcinacijom ?

Imate li vi dece uopste ?

Ja apelujem na ove anti-vakcinase da se manu corava posla i umesto sto gube vreme na sakupljanju podataka koje dokazuju stetnost vakcine da nauce sebe kako da prirodno ojacaju imuni sistem svoje dece.Jedino tako pomocicete svojoj deci i nijedna vakcina i sinteticki lek nece moci da zameni to. Vas organizam je najbolji proizvodjajc anti-tela i antioxidanata , jedino zdrav organizam zna kako da izbaci strana tela , viruse , bakterije i slicno , sve je u psiho - fizickom stanju i davanju organizmu ono sto mu zaista treba da se brani.
Nase telo je svojevrsno cudo prirode.Svaki posteni doktor koji bar malo razume materiju reci ce vam da su lekovi zlo i da vam od toga nista nije potrebno.Bezuci od prirode i pridonih lekova , nazivajuci ih kvazi ili alternativnom medicinom pobegli smo u svet bolesti i neznanja.

To je o cemu mi kao roditelji trebamo da diskutujemo i o cemu trebamo da razmenjujemo iskustva.

Drugo , ovde se neki koriste podacima tipa smanjenje smrtnosti od malih boginja i smanjenje broja obolelih od malih boginja i da je to sve zbog vakcine.

Podaci jesu tacni ali razlozi nisu samo u vakcini , mada i ja tvrdim da se u vakcini nalaze antigeni morbila , mene muce druge supstance.

Svaki doktor ce vam reci da u proslosti nisu imali adekvatnih antibiotika i lekova za odrzavanje telesne temperature koji bi sprecili ojacavanje virusa.
Ako neko ista zna o morbilima onda zna da virus morbila zivi duze na nizim temperaturama tak oda pojacanja temperatura ubrzava izlecenje bitno je da se ta temperatura kontrolise.

Svaki doktor ce vam  reci da nekad nisu postajali instrumenti , tehnikalije kojima bi se rano primetio encifalitis , zapaljenje srednjeg uva , zapaljenje pluca komplikacije koje nastaju pojavom morbila i mogu da izazovu smrt.

Doktori ce vam isto reci da nekada da se svesnost o morbilima povecala tako da su roditelji naucili kako da se nose sa njima , eto primera mene je moja majka izlecila samo je lekar diagnostikovao male boginje.

Smrtnost se smanjila usavrsavanjem diagnostike i lekova prvenstveno.

Postoji mogucnost to je predpostavka naravno ali doktori je izvode vodjeni logikom , da se koriscenje antibiotika i  pojavom mnogo lekova koji u sebi nose imunoglobulin , uglavnom lekovi koji se bore sa virusima, generalno i cela slika o pojavi tezih virusnih oboljenja promenila.
Pa eto naprimer lekari tvrde da sezonska vakina protiv gripa sadrzi i preterani broj imunoglobulina koji preventivno deluje na pojavu morbila.

Isto tako svaki doktor koji poznaje morbile reci ce vam da je pojava morbila direktno povezana sa padom pH u roganizmu tj. povecanje kiselosti organizma.Ovo je posebno bitno za starije osobe koje dobiju male boginje a jos posebnije za osobe koje su vakcinisane ipak dobijumorbile.

Virus morbila se lako inaktivira kada pH vrednost organizma padne.Tada su morbili dobar znak jer je to verovatno zadnja poruka vaseg organizma vama da se osvestite i promenite nacin zivota i ishrane. Zasto ?

Zato sto pad pH vrednosti organizma izaziva da se zdrave celije pretvaraju u celije raka , tako da iz tog ugla morbili su i te kako dobrodosili.

A ako potrazite statistike koje vas verovatno sada manje interesuju a mislim na statistike pojave raka kod dece i starijih od 2000 godine od kada krece vakcinacija i globalna "imunizacija" videcete da  itekako postoji povezanost , a da nepricam o neuroloskim bolestima.

Jos jednom apelujem na anti-vakcinase manite se corava posla i pocnite da "tiho" pripremate svoju decu dok drugi veruju da ce im neki ubod resiti sve nadolazece problematicne bolesti.

Da je vasa borba uzaludna dokazi vam se nalaze kod komsija Rumuna , Madjara i Bugara ...
Eto naprimer Bugarska anti-vakcinaska  grupacija je veoma jaka tako da se Bugarska vlada koristila svakojakim trikovima da izgura vakcinu.
Tako naprimer , objavili su da se u Bugarskim bolnicama nalazi lek protiv autizma , samo googlajte da vidite da zlo nebira.
Zatim kada je u Rumuniji izbila navodno epidemija morbila (lazna) Bugarska vlada pojacla je obaveznu vakcinaciju dece od 9 meseci do 12 godina alo 12 godina.

Inace ta naprimer Rumunnska epidemija donela je 17 umrlih medjutim , policiski sindikat se doboro potrudio da se izvrse ponovna ispitivanja tela i dokazano je da ta tvrdnja pogresna.

Policija se borila za zdravlje naroda kao i za zastitu ustava kao i kod nas kada je policiski sindikt poslao otvoreno pismo vladi RS o ukidanju obavezne vakcine zbog krsenja ustava i ljudskih prava , to je bilo cini mi se 2015 godine.

Jos jednom apelujem na anti-vakcinase manite se corava posla.Ovu bitku dobice samo ustavobranitelji i oni kojima je poznato kako nas sa svrhom truju od 99 na ovamo , sto je inace jos veci razlog da se pozabavite iskljucivo zdravljem svoje dece i kako pobediti trovanje prirodnim putem.
IP sačuvana
social share
Wink
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
nismo mi svi ''anti-vakcinasi'' vec trazimo da VAKCINACIJA NE BUDE OBAVEZNA!!!
trazimo NEMACKI zakon:
1. VAKCINACIJA NIJE OBAVEZNA (obavezne su konsultacije)
2. DETE KOJE NIJE VAKCINISANO MOZE DA IDE U DRZAVNI VRTIC I SKOLU
hocu da roditelj u konsultacijama sa doktorom odredi da li ce, koju ce i kada ce dete primiti vakcinu.
a ne ovo komunisticko/fasisticko nasledje ''bodi i ne pitaj nista..''
razlika je velika.
« Poslednja izmena: 08. Nov 2017, 12:08:32 od Hunab_Ku »
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 100
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.