Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neudane majke dječaka lakše se udaju nego one koje imaju d  (Pročitano 7120 puta)
09. Maj 2003, 00:29:16
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Neudane majke dječaka lakše se udaju nego one koje imaju djevojčice
Američki su znanstvenici zaključili da na život neudanih majki znatno utječe činjenica je li im dijete dječak ili djevojčica. Stručnjaci Sveučilišta u Washingtonu Shelly Lundberg i Elaina Rose utvrdili su da se majke koje imaju sina 42 posto češće udavaju od onih koje imaju kćer, piše New Scientist. Istraživanje pokazuje da očevi koji imaju mušku djecu troše više novca i rade više od očeva koji imaju kćeri. Također je utvrđeno da se bračni parovi s muškim djetetom rjeđe rastaju od onih koji imaju kćer. Znanstvenici ističu da je to prva studija koja pokazuje kako spol utječe na sudbinu gotovo trećine američke djece rođene izvan braka. Koristeći se podacima jedne prethodne panel-studije, utvrdili su da neudane majke dječaka 11 posto češće nalaze muževe od žena koje imaju kćeri. Kad je riječ o udaji za biološkog oca dječaka, njihova je prednost čak 42 posto
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 982
Pa to verovatno dokazuje koliko ljudi vise cene musku decu kao sto Arapi kazu "Imam 4-ro dece, cetiri sina i dve cerke" na primer...
IP sačuvana
social share
Marriages are made in heaven and consummated on Earth.
To love and be loved is to feel the sun from both sides.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Tako je to i kod crnogoraca...
Ne znam, ja bih voleo da imam jednako muske i zenske dece, nije mi svejedno vise bih voleo da imam sina... zasto? zato sto je lakse... on je takav da cu ga sa 17 godina pustiti da izlazi i ako sam ga dobro odgajao on nece napraviti sranje, a kod devojke to ne zavisi od mene... mislim ona nece napraviti glupost ali ce mozda najebati Smile
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
SF iste su ti sanse koje god dete imao,devojka ce doci tudna a decko ce dovesti trudnu devoju...Nemozes po tome suditi...
Da si rekao da bi voleo decaka zbog nastavljanja loze jer si jedinac pa ajde i nekako,ali ovo... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Niko ne prica o trudnoci...
Pricam o silovanju, maltretiranju i sl.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1426
riskantno je sa zenskom decom...pa jest...sta ako zatrudni ??...mislim kod muskog deteta je ono....pustish ga...i ako je kao sto kaze SF ..vaspitan ne moze da ispadne puno njesra...osim neke klasicne adolescencije...ali recimo devojke nemaju tak komotitet da prave greske.,,jedna greska..i mozda se zezne za ceo zivot..iako to bash i nije ok..jel nije ga ona sama pravila..a taj klinja ne bi trebao da se izuzme iz price..kao ona je kriva i tako....
IP sačuvana
social share
*** DJin-djIC is now known as DJiDJaZ ***
>>>>§¢®MaDaFaKiN†DJiDJaZ®§¢|þ<<<<
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Pa i decku je dovoljna jedna greska da uneredi svoj zivot... ali on sam mora da je napravi.. kod devojke nije to tako... ne pita se ona bas previse..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1426
pa jeste dovoljna je i njemu samo jedna..ali opet..polazim od toga da su muska deca pozeljnija samim tim se i nekako blaze pristupa njima ako se desi neki problem...mislim...recimo...ona zatrudni....i sta sad..ako rodi..a maloletna ili 18 god...imatje ono..beleg jako dugo..kao ima dete..nema muza..znash vetj kako ide..a lik tje da se pokupi...ode u vojsku ..upishe fax....ili tako nesto..cak ako se i ode na sud...i utvrdi ocinstvo...moratje da platja..ali tje motji da se nekako izmesti iz cele te price..mislim nastavitje sa zivotom..maltene kao da se nista nije dogodilo..sa malko povetjim iskustvom..ali sigurno bez posledica kao ona...
IP sačuvana
social share
*** DJin-djIC is now known as DJiDJaZ ***
>>>>§¢®MaDaFaKiN†DJiDJaZ®§¢|þ<<<<
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 982
Da ali svakako ce te se sloziti da se vama muskima tako nesto moze/nemoze dogoditi ukoliko ne bude zenske dece koje ce da porastu u divne devojke za kojima ce te poludeti i na kraju ili ozeniti ili u mnogim slucajevima pogresiti i tako to... koliko god ne preferirali zensku decu one ipak moraju da se rode i postoje jer sami nemate sta da trazite na ovom svetu Smiley
IP sačuvana
social share
Marriages are made in heaven and consummated on Earth.
To love and be loved is to feel the sun from both sides.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
@Ktantonet
Ne kazem ja da nisi u pravu, samo kazem da bih ja radije bar za pocetak imao musko... a posle i zenku da je muski cuva Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.711 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.