Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neudane majke dječaka lakše se udaju nego one koje imaju d  (Pročitano 7226 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

То сам ја.

Zodijak
Pol
Poruke 3256
Zastava
Citat: Ktantonet
Da ali svakako ce te se sloziti da se vama muskima tako nesto moze/nemoze dogoditi ukoliko ne bude zenske dece koje ce da porastu u divne devojke za kojima ce te poludeti i na kraju ili ozeniti ili u mnogim slucajevima pogresiti i tako to... koliko god ne preferirali zensku decu one ipak moraju da se rode i postoje jer sami nemate sta da trazite na ovom svetu Smiley

draga, slowly.... ONi u većini slučajeva samo hoće da izazovu reakciju....znaju da se ne može birati.....i pogledaj u Ženskom forumu temu Biti ženstvena, kad, gde, kako... i ne može se izabrati kog će pola biti dete(zavisi od majstora ) -važno je da je živo i zdravo ...  zvuči kao fraza, ali nijee
IP sačuvana
social share
"Ljubav je mnogo vise od običnih osjećanja, ljubav je pozitivan elektroimpuls.
Ne postoji razdaljina koju ljubav ne moze premostiti, ne postoji bolest, koju snažno projektovana ljubav ne moze izlečiti, Ljubav može izvojevati sve pobede. Ona je koncentrisana kinetička energija, najjača sila u Prirodi. I samo kad biste mogli održati ljubav celog života, ne bi bilo sna koji ne biste mogli pretvoriti u stvarnost."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Khm.... ti imas sina Smiley posle bitke svi su generali Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 982
Vidi danas jeste moda birati pol deteta i moze se ali ne prirodnim putem, a ja imam sina, a i da nemam isto bi mi bilo veruj.. U trudnoci sam vise zelela da bude devojcica ali nije bila a to da su posle bitke svi generali je tacno nemam protiv ali problem je u tome sto vecina mase sa ovoga sveta ne razmishlja na tvoj nacin i kakve mu probleme deca mogu doneti vec o nasledju takozvane loze... Ja sam omrazena od bivseg muza samo zato sto sam sina odvela (povela) sa sobom sto mu "lozu" nisam ostavila, a da sam zensko rodila (da ju je on napravio) hladno bi nas sa svim stvarima preselio mojoj rodnoj kuci.
IP sačuvana
social share
Marriages are made in heaven and consummated on Earth.
To love and be loved is to feel the sun from both sides.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
to sam rekao jeji ...

Ja se za svoju lozu ne sekiram, za mene je dete dete, ali sa drugog aspekta gledano lakse bi mi bilo da za pocetak u sve to krenem sa sinom, a posle pripremljen malo dobijem ceru Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 982
E pa iz tvojih usta u Bozije usi, tako neka ti i bude!!! Smiley Sa srecom u svakom slucaju!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Zvezda u usponu

Legum servi sumus ut liberi esse possimus.

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2135
Zastava tako blizu, a tako daleko
mob
SonyEricsson 
Pa teško je reći zašto, al činjenica je da većina ljudi ipak po svaku cijenu želi muško dijete. Rijetki su izuzeci, kao npr. jedan moj poznanik koji ima dvije curice i kaže da je baš tako želio.
Mislim da je SF dobro uočio suštinu tog razloga, a ta je da je dječacima lakše u životu. Sad koliko je to istina, nije važno, ali činjenica je da većina ljudi tako razmišlja i da se to mišljenje ne može izbaciti iz ljudskih umova.
Osobno se nadam da ću imati više djece, al isto tako priznajem da bih sigurno želio imati bar jednog sina.
Naravo ne mislim biti kao otac jednog mog školskog kolege, koji je baš "išao" na sina, pa je prvo dobio 7 curica i tek onda tog mog kolegu, da bi mu "radeći"  brata "napravio" još jednu djevojčicu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Naravo ne mislim biti kao otac jednog mog školskog kolege, koji je baš "išao" na sina, pa je prvo dobio 7 curica i tek onda tog mog kolegu, da bi mu "radeći" brata "napravio" još jednu djevojčicu.

Ovo je odusevljavajuce Smiley
Jos dvoje i ima fudbalsku ekipu kuci Smiley
Gledano sa bioloske strane svaki par bi trebao imati dvoje i vise dece.
Gledajuci generacijski... ni jedna devojka koju sam upoznao [16-30god] ne umire od zelje da se skrasi i ima decu.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1426
Citat: Ktantonet
Da ali svakako ce te se sloziti da se vama muskima tako nesto moze/nemoze dogoditi ukoliko ne bude zenske dece koje ce da porastu u divne devojke za kojima ce te poludeti i na kraju ili ozeniti ili u mnogim slucajevima pogresiti i tako to... koliko god ne preferirali zensku decu one ipak moraju da se rode i postoje jer sami nemate sta da trazite na ovom svetu Smiley

jeste...ali moj post je bash vezan za uvid zasto je pozeljnije musko dete kod nekih likova..a ne i podrska u tome.....navodim da to bash i nije ok....
rezime....treba vaspitavati decu...pa netje se dotji do problema bilo da su muska ili zenska..u najvetjem br slucajeva...
IP sačuvana
social share
*** DJin-djIC is now known as DJiDJaZ ***
>>>>§¢®MaDaFaKiN†DJiDJaZ®§¢|þ<<<<
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 982
Pa slazem se sa tobom Djnidjo ali svakako zavisi i u kojim domenima vaspitanje tece, znaci koliko su majka i otac spremni na roditeljstvo i da li su (a trebali bi) dovoljno otvoreni da decu nauce bas sve o sex-u gde su uglavnom trajni problemi, a naravno i o ostalim opasnim stvarima. Najvaznije od svega je razumeti svoje dete znati da li ono stvarno treba pomoc ili moze i samo ja sam na primer trebala maminu pomoc ali je nisam imala i imala sam dosta gresaka u svom zivotu zbog ne dovoljno pravilnog odrastanja tj. psihologije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1426
ma daaa....me too....ali dobro je ispalo..do sada...jedino sto sam mozda malko fakt ap in d bejn Smiley)))
IP sačuvana
social share
*** DJin-djIC is now known as DJiDJaZ ***
>>>>§¢®MaDaFaKiN†DJiDJaZ®§¢|þ<<<<
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.