Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nesvakidašnji proces u Zrenjaninu ~ Optužen za ubistvo mačke  (Pročitano 12192 puta)
Svedok stvaranja istorije

Sta reci!!!!!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 18675
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
i to traje 10 godina najmanje, dotle mozes i da umres

sokantno je sto kod nas nema zakona  Smile
IP sačuvana
social share
....................................
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Apple 15
pa... isti je slucaj bez obzira da li je u pitanju uvreda, neciji zivot ili zlostavljana macka...

niko mi nije odgovorio... ako se vec toliko busate u grudi... sto ne usvojite neko dete... zasto niste volonteri crvenog krsta i ne pomazete starijima... sto ne pomazete siromasnima... ne idete kao volonteri i ne cistite okolis...

ne.. lakse je imati kuce ili mace... drzati ga u kuci i povocu jer zivotinje ne zahtevaju previse... tu su kad vam trebaju, a nisu tu kad vam ne trebaju... vrlo jednostavno...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sta reci!!!!!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 18675
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
ajde sad pretera usvajanje dece zahteva mnogo vise od papirologije

a sto se tice tog usvajanja, kad bi se deca tako usvajala gde bi nam kraj bio
a i bolje sto postavljaju stroge kriterijume, inace masala ako bi svaka budala mogla da usvoji dete

a ko ti kaze da neko od nas ne pomaze nekome u necemu, i ne doprinosi svojim radom..... pa nismo svi kao onaj dopud, ili kako mu vec bese nik, da besimo obavestenja u cestitke, cim nam se nesto desi

a ne vidim nista lose u tome imati bilo kakvog ljubimca.... kuce, mace, ribice

te zivotinje, mnogo manje zagadjuju zivotnu sredinu od ljudi .....
sigurno nije ona bacila papir od sladoleda ili cokolade ili pikavce ...
« Poslednja izmena: 18. Avg 2006, 21:58:28 od rasina »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
počeli se držat govori,uvjek sam se toga užasavao.
ćao ova tema.

bolje bit tužen nego utuživat,nek lola mene tuži onda odmah znam da sam ja pobjednik  Smile
« Poslednja izmena: 18. Avg 2006, 21:57:16 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Apple 15
Citat
pa nismo svi kao onaj sto dopud, ili kako mu vec bese nik da besimo obavestenja u cestitke cim nam se nesto desi

covek se zove dreadnot i jedna je jako fina, kulturna i miroljubiva osoba... kakvih sve manje na ovom forumu ima...

Citat
a ne vidim nista lose u tome imati bilo kakvog ljubimca.... kuce, mace, ribice

e...vidis.. tu i jeste problem... ti tu zivotinju protivu njene volje drzis u zarobljenistvu... da je ljudsko bice, vec bi bila podignuta tuzba protiv tebe po sluzbenoj duznosti....

poenta... ako se ista pravila primenjuju za zivotinje i ljude... ok...onda treba i vlasnike kucnih ljubimaca goniti za odredjena krivicna dela... Wink

Citat
http://sigurno nije ona bacila papir od sladoleda ili cokolade ili pikavce ...

hm... na nesrecu... zivim u vrlo asfaltiranom delu grada, tako da tragove zivotinja mogu da osetim pod cipelom na svakom cosku... naravno.. nisu tu samo zivotinje krive, tu su i njihovi vlasnici, ali...pobogu... preterujes...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sta reci!!!!!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 18675
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
rekoh zakon je mila majka, da kaznis vlasnika itekako ne bi nista osetila iza coska

u svakom slucaju je bolje toj zivotinji, ne mislim da je u zarobljenistvu, mene vise muce ove zivuljke koje se slobodno krecu po bg, i napadaju koga god stignu u gde god stignu ...

a sto se dreadnot-a tice, ne znam ni ko je ni sta je...ali mu je gest vrlo ......
ako si aludirala na nesto drugo..... Smile ta sam
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Apple 15
ako cemo ista pravila za sve... onda.. let there be light...

ja nemam nista protiv kaznjavanja pocinilaca, ali imam protiv izjednjacavanja kazni za ubistvo zivotinje i coveka... sorry... ali, takve stvari su previse za moj stomak...

na kraju krajeva... parafriziracu kraj Zivotinjske farme: Nije se vise znalo ko su svinje, a ko su ljudi...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sta reci!!!!!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 18675
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
ma ovaj je za psihijatriju  zreo i to na duzi vremenski period

super bi bilo, da je umesto macke uhvatio nekog coveka, ali eto nije nikoga bilo na vidiku.....pa je stradala samo mala maca

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Apple 15
ok... ali mi ne znamo sta se tacno desilo.. imamo abrove... ne znamo sta se desavalo pre ... zar ne?  Smile

Slučaj iz vršačkog pravosuđa
Optužen za ubistvo psa

VRŠAC - George K. (54) iz sela Mesić u okolini Vršca optužen je pred Opštinskim sudom u ovom gradu za mučenje i ubistvo psa.

Prema navodima optužnice, on je 7. januara iz lovačke puške, na potezu Dumbrava, između Vršca i Mesića, ustrelio nemačkog ovčara koji se pojavio bez vodiča. Vlasnik psa je M.V. iz Mesića, koji je o ovom slučaju obavestio nadležne organe.

George K. se tereti i da je prekršio pravilnik o uslovima i merama za humano hvatanje i uništavanje pasa i mačaka lutalica.

Dva glavna pretresa već su održana, a nastavak se očekuje posle letnje pauze. U međuvremenu, uz saglasnost obe strane, naručeno je balističko veštačenje koje će utvrditi vrstu oružja, kalibar i daljinu sa koje je pucano u psa.

Mesićani samo odmahuju glavom i kažu da njima nije interesantna priča da li je neko ubio nečijeg psa.

- Pasa ima na volju i lutalica i domaćih. Bitnije je da sud brine o nekim važnijim pitanjima - kažu meštani.

Ukoliko se dokaže krivica Georga K., preti mu kazna do šest meseci zatvora ili novčana kazna do 200.000 dinara.

Slučaj Georga K. nije usamljen. Novobečejac Ištvan Kočiš (46) optužen je da je u martu ove godine u dvorištu svog domaćinstva, mučio i ubio mačku. On je uhvatio životinju, vezao joj kanap oko vrata i desne šape, a zatim je obesio o plinsku cev na krovu kuće.

T. Dokmanović

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sta reci!!!!!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 18675
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
sta je mogla da mu uradi sirota maca  Smile

ovo jeste trac, ali ako je to opis onoga sto je vidjeno posle zlocina, onda.....nc
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.