Било би одлично,после толико година.... Нема још ништа званично,т.ј. ја нисам ништа нашао ал'се прича по нету.... Требало би да се појаве Јак40,МиГ21,Г4....има ли ко више информација....?
Postaje zvanično Preuzeo sam informacije sa sajta ministarstva odbrane
LETELICE VOJSKE SRBIJE IZNAD UŠĆA I KALEMEGDANA
Avioni Vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane Vojske Srbije nadletaće šire područje iznad Ušća i Kalemegdana u petak, 9. februara, oko 13 časova. Avioni i helikopteri Vazduhoplovstva i PVO leteće i narednih dana u okviru priprema za intervidovsku pokaznu vežbu, koja će se, povodom obeležavanja Dana Vojske Srbije, održati 15. februara na Kalemegdanu.
Postaje zvanično Preuzeo sam informacije sa sajta ministarstva odbrane
LETELICE VOJSKE SRBIJE IZNAD UŠĆA I KALEMEGDANA
Avioni Vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane Vojske Srbije nadletaće šire područje iznad Ušća i Kalemegdana u petak, 9. februara, oko 13 časova. Avioni i helikopteri Vazduhoplovstva i PVO leteće i narednih dana u okviru priprema za intervidovsku pokaznu vežbu, koja će se, povodom obeležavanja Dana Vojske Srbije, održati 15. februara na Kalemegdanu.
Одлично,само ми није јасно где ми да дођемо,на Ушће или Калемегдан,или да будемо у чамцу код Капетаније па да превеславамо по потреби....
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pa ovo danas je samo uvežbavanje, a prava stvar je 15.tog na Kalemegdanu, kao i što piše...
Ваљда ће сместити наоружање и опрему тамо одакле могу да се посматрају и авиони....т.ј. на страну према Земуну...успут,док пишем ово,чујем како надлећу,али их не видим и већ је неколико дана тако...баш ме занима шта је тренутно у ваздуху....ево сад,док ово пишем, пролете један Ми8,мислим из правца Нове Галенике...
Ti si u Zemunu? Ja ih čujem ovde na NBG, ali ih ne vidim...vidim samo jedan ATR koji poleće sa "Tesle" Sada sam malo prečešljao net, ali apsolutno nikakvih zvaničnih saopštenja, osim ovog već navedenog, nema. Pa, kako oni misle da javnost uopšte sazna za aeromiting? Inače, šta se sve šuška da će biti od tehnike na Kališu?
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske