mislim da planiraju da sacekaju maglu, po mogucnosti noc, i onda ce samo preko razglasa da pustaju efekte aviona- uz mozda komentar "a sada prelece eskadrila nasih novonabavljenih Su-1265748, sredstva su obezbedjena iz Nacionalnog Investicionog Fonda, glasajte za tog i tog"
o cemu da se prica? vojska koju vodi patolog stvarno nema buducnost- on jeste general, ali zdravstveni radnik na sluzbi u vojsci.
elem, juce je iznad Subotice preleteo MiG-21, na svu srecu nas mada kako stvari stoje mozda treba da se navikavamo na drugacije insignije i modele aviona.
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
o cemu da se prica? vojska koju vodi patolog stvarno nema buducnost- on jeste general, ali zdravstveni radnik na sluzbi u vojsci.
Неко ко се не разуме у те ствари, неби требао да буде на тој позицији, али је вероватно "члан партије". Проблем је што се свуда мота политика, па уместо способне стављају на позиције они стављају "своје људе".
ja mislim da je ovo sve jedan MiG-21 koji je uzleteo, napravio zaokret, i sleteo nazad na Batajnicu kolika nam je drzava potpuno je moguce da ima bas toliko manevarskog prostora za jedan ostar zaokret- bez da napravi granicni incident