Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nestala manekenka, zadnji put vidjena na Savskom keju  (Pročitano 20487 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
nije ga ona banovala nego ja, zbog toga sto je tri puta postovao obrisan post i napisao da ce to raditi zauvek.. grubo krsenje pravilnika
prema tome ona nema nista sa tim i ne znam zasto se uvek poteze ta prica o tome kako su ljudi oterani kad god se nekome sukobe misljenja  Smile
Ma OK, pratio sam i znam ko ga je banovao i zasto, cisto navedoh kao primer vadjenja citata.  Smile

A cinjenica je da ovakva diskusija i ponasanje ne doprinosi tome da ce ljudi ostati u istoj. Znas ono kad se neko posvadja u gradu a ostali samo gledaju da zaobidju i da se ne mesaju? E otprilike tako...

A ako zelis jos dokaza odi na zenski kutak pa vidi kolika je aktivnost ne racunajuci SSW temu. Pa vidi koliko je taj nacin diskusije doneo istom...

чим се не слажеш са већинском мушком популацијом, ти си фем нешто, с тим што се мени та дефиниција и свиђа  Smile
Nisam ni sumnjao. Kao sto nisam ni sumnjao da ces doci da je branis posto si nas sve ovde koji pisemo lose o doticnoj nazvala silovateljima koji se ne bi prezali da iskoriste devojku na bilo koji nacin.  Smile
« Poslednja izmena: 26. Jun 2013, 23:26:51 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Qtek 666
Citat
Руку могу да дам да ови мушкарци који пишу овако о овој несрећној будали (манекенки) не би ни трепнули, него би неку сличну, мртву пијану покупили и 3 дана је искоришћавали у стану, а после тврдили да су јебачи, а не говеда.

Citat
si nas sve ovde koji pisemo lose o doticnoj nazvala silovateljima koji se ne bi prezali da iskoriste devojku na bilo koji nacin. 

Ти очигледно не умеш да се препознаш тамо где треба.
Овде није требало да се препознаш.
А ти си то ипак учинио.
Било је њих сијасет који су о девојци причали језиком који ми се гади. Ти си био умерен и рекао своје мишљење, као и још пар њих. А прича о феминизму и терању с форума је толика глупост, да је не бих ни кометарисала. Алузију о Дон Кихоту не разумем, ако је била упућена мени, ипак сам ја само лепа, а не паметна. Ако није, извињавам се на спомињању.
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Tel.Me Your.Number
 Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8
Browser
Safari 536.25
mob
I-mate 30 Pro
Jbt... Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
Citat
Руку могу да дам да ови мушкарци који пишу овако о овој несрећној будали (манекенки) не би ни трепнули, него би неку сличну, мртву пијану покупили и 3 дана је искоришћавали у стану, а после тврдили да су јебачи, а не говеда.

Citat
si nas sve ovde koji pisemo lose o doticnoj nazvala silovateljima koji se ne bi prezali da iskoriste devojku na bilo koji nacin.  

Ти очигледно не умеш да се препознаш тамо где треба.
Овде није требало да се препознаш.
А ти си то ипак учинио.
Било је њих сијасет који су о девојци причали језиком који ми се гади. Ти си био умерен и рекао своје мишљење, као и још пар њих. А прича о феминизму и терању с форума је толика глупост, да је не бих ни кометарисала. Алузију о Дон Кихоту не разумем, ако је била упућена мени, ипак сам ја само лепа, а не паметна. Ако није, извињавам се на спомињању.
Pa jbg, budi odredjenija pa nemoj da generalizujes kada napises nesto tako. Da ne pominjem da nisam video da je neko napisao neku toliku gadost da je zasluzio da bude nazvan silovateljom. Napises tako nesto, a onda se cudis zasto misle da si feministkinja...

I ne, to o Don Kihotu nije bilo upuceno tebi. To o nekim vetrenjacama je Anea spominjala...

A to o teranju, egoizmima, feminizmima i ostalom nije samo moje misljenje.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
aj priznaj lepo da si silovatelj pa da prestanu svi da se svadjaju, vidis da se napravilo istocno pitanje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
Jbg, kad me vuku za jezik. Ne valja mi, znam. Smile Smile Smile

A da znas da sam trebao. Lepo priznam i sta jeste i sta nije istina i dovidjenja. Ovako idemo u off.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 134
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Alcatel 
A ovu na slici jel su stvarno ovako izvatali pa kasnije plakala da prestanu?Iskreno sumanjam da je manekenka sela sa nepoznatim...pa koja bi danas to uradila...mozda neka nimfomanka...mada sumnjam da bi bilo koja sela tek tako i da je sela pa nisu na svakom koraku sadisti koji bi da siluju...

Koliko puta sam se vozio kola i jako retko vidjam stoperke...stopere muskarce tu i tamo ali zene jako jako retko...jednostavno i one su obazrive i oprezne..
« Poslednja izmena: 26. Jun 2013, 23:55:54 od Luki-sb »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
HTC One
Jbg, kad me vuku za jezik. Ne valja mi, znam. Smile Smile Smile

A da znas da sam trebao. Lepo priznam i sta jeste i sta nije istina i dovidjenja. Ovako idemo u off.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Citat
a) gde sam ja rekla da mi je zao cice
b) gde sam ja rekla da je ona silovana
c) gde sam ja rekla da zene ako izadju na ulicu automatski bivaju spopadnute od strane muskaraca
d) gde sam ja rekla da zene treba da nose sa sobom tesko naoruzanje jer ce ih muskarci spopadati i samo gledaju da ih siluju
c) gde sam ja rekla da ona ne laze
d) gde sam ja rekla da zene ne lazu
e) gde sam ja to tako srcano branila sve zene i optuzivala sve muskarce za sve...
f) da je nevinasce... ili da je kurva... (izabrati opciono)
Pa branila si je od pocetka pricom kako mozete tako kada ne znate sta se desilo. Onda kada se saznalo sta se desilo si krenula sa pricom "A kako je dosla tu gde je dosla?". Onda kada si ukapirala da si pogresila u misljenju mesto da kazes "Pogresila sam" ili da se zavuces u misju rupu i da cutis onda si krenula po medijima. I to najzescom paranojom kakvu cak ni pominjani taksteks nema.  Smile

I zbog toga i potenciram pricu jer ne zelim da ti dozvolim da ti tvoj ego prevlada ovde. A kada mi kazes iskreno da ti nije zao iste i da je dobila sta je i zasluzila jer je lagala i da ce tek da dobije poverovacu da tako i mislis. Do tada mi samo ostajes na tome da si je branila celo vreme jer, jbg, na svaku nasu pricu da je ona takva kakva jeste ti si dolazila sa nekom svojom. Prvo kako mozemo tako da pricamo za nju, pa kako je zavrsila u Resniku(gde ti je lepo i objasnjeno kako je to moguce) a potom si pocela po medijima i kako je lincuju. Ne vidim da mislis drugacije ako se tako ponasas i to potenciras. Smile

A mislim, pominjes mi diskusiju o nosenju oruzja koja se ni ne tice tebe i o kojoj nista i nisam rekao.  Smile

Da ti je zenski kutak dosle bi ti apstrahovana, patka(kao sto su i ovde dosle)i mozda jos neko pa biste nadglasale mene i mozda jos par dovoljno mazohista koji jos uvek pisu po istom njih ali nazalost po tebe nismo tamo. Ovo je vec ozbiljnija diskusija gde "gubite" upravo iz te vase fem-zatucanosti. Jer to u ozbiljnim diskusijama ne pije vodu...

Da ti vadim citate tvoje egocentricnosti mi ne pada na pamet(pocevsi od onih kako smo svi vetrenjace ili tako nesto) . A i zadnji koji je to radio upravo na ovoj temi je banovan. Pa je tako Burek mozda izgubio jos jednog clana koji je zeleo pa i imao nesto da kaze.

Zato ti i kazem da se manes egoizma, feminizma i ostalog. Ne koristi ni tebi ni Bureku, Cappo. A upravo ovakvim nacinom diskusije ste i izgubili ljude na pomenutom zenskom kutku i krenuces da ih gubis i ovde ako tako nastavis. I ovde i sa onom temom o Sasku...

Inace...

Citat
Prema tome... mozes li ti meni da kazes... gde sam ja to branila zensku ili si opet ratovao sa nekim drugim umesto sa mnom?
Kada sam ja ratovao sa nekim drugim preko tvojih ledja?

Ja sam dosta otvorena osoba, ja sta imam da ti kazem reci cu ti direktno. Nisam kao ostali, koji ce ti ljubiti guzu a iza ledja ti pricati sve i svasta. Pohvalicu te kada ima razloga za to a pokudicu te kada ima razloga za pokudu. Kao sto se desavalo i desavace se.

"Ratujem" otvoreno i to obicno kada vidim da osoba prekoputa namerno potencira neke stvari uprkos tome sto nije u pravu. Pa tako i ovde i tako ce biti i ubuduce.  Smile

Sve u svemu... nista...  Smile

Opet... tvoje misljenje sta sam ja mislila kada sam pisala nesto sto... opet.. nema veze...  sa onim sto sam pisala na temi..

Plus par uobicajnih napomena o mojoj egocentricnosti i teranju ljudi.... i bla.. bla.. bla... sve to od coveka koji je mrtav hladan na temi o porazu napisao da ljudi ne znaju da priznaju poraz jer nisu uceni da odstupe, a sam je vise puta napomenuo da je tvrdoglav i da ne odustaje.

Nisam ni sumnjala... Wink

Zrtvo moja....

Citat
A kada mi kazes iskreno da ti nije zao iste i da je dobila sta je i zasluzila jer je lagala i da ce tek da dobije poverovacu da tako i mislis. Do tada mi samo ostajes na tome da si je branila celo vreme jer, jbg, na svaku nasu pricu da je ona takva kakva jeste ti si dolazila sa nekom svojom.

Moram da priznam da je to jedna krajnje infantilna logika.. Ili si sa nama ili si protiv nas. To se prodje jos u obdanistu...

Na peer pressure se nikad nisam lozila, upravo zbog te egocentricnosti koju spomenu... pa necu ni ovaj put Wink

Ti i dalje tripuj... i misli sta sam ja mislila... ja volim pogled sa strane... uglavnom mi je samo potvrda da sam na dobrom putu.

Citat
Ako branis zene po svaku cenu i na svakoj temi. Ako otvoris forum u kome ces da prebacis sve zanimljive teme sa psihologije i nazoves ga zenskim. Ako u pola tvojih postova provejava da su zene bolje od muskaraca.

Logicno je da ce ljudi da kazu da si feministkinja. Ja sam sa aneom ekstra ali cinjenica je da je Anea feminisktinja Smile
Ti aps nisi Smile

Posto sam sortirala teme koje ce biti prebacivane u taj novi forum, mogu ti reci da sa psihologije je prebacena tema o seksu... i jos par jako starih... Ostatak je povadjen iz Priroda - Lepota - Zdravlje, deo sa seksa i ako mislis da su slike muskaraca u gacama tema za psihologiju, onda... zaista..

Da, forum je zenski. Da, zato sto zene nisu mogle da pricaju o zenskim temama ili seksu na podforumu Seks. I, ne... forum nije moja ideja. Muska je ideja. Postojao je i na samom pocetku foruma... jos davno... davno.. Wink

Citat
To o nekim vetrenjacama je Anea spominjala...

To Anea nije spominjala. Wink
Ne lazi.

Anea je spominjala vetrokaze kao metaforu za osobe koji menjaju misljenje kako duva vetar.

Vetrenjaca:

« Poslednja izmena: 27. Jun 2013, 00:44:10 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.347 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.