Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nestala manekenka, zadnji put vidjena na Savskom keju  (Pročitano 21197 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
Citat
Policija ne sudi, vec sud...
Naravno, ali utvrdjuje kome treba da se sudi. Ili si na to zaboravila?  Smile

Citat
A ni novine ne sude, vec sud...
Novine samo prenose pricu. I to neki put dosta objektivno. Samo sto si se ti draga moja uzivela pa izigravas taksteksa sa onim "Ne verujte nijednim informacijama osim mojim".  Smile

Citat
Osim sto ja nisam uopste rekla sta ja mislim o citavoj prici, vec sve vreme postavljam pitanje da li ste bas sigurni da je ono sto u novinama pise istina...
Ne, nego samo projektujes svoju verziju price od pocetka kada se vest pojavila. Uprkos informacijama koje ukazuju na suprotno...

to je vec problem sistema, nisam sud da prihvatim ili odbacim chinjenice zbog nachina na koji su pribavljene.
Zbog tog krshenja prava na privatnost treba da reaguje tuzilashtvo, da se osude/suspenduju/daju otkazi/podnesu ostavke... To shto je GAK i MUP rekao to shto je rekao nichim ne dokazuje da informacije nisu tachne... Opet, sa pravne strane namece se pitanje da li je legalan nachin na koji su informacije plasirane... Opet i za to postoji mehanizam kojim mozesh da trazish odshtetu...

Dakle, MUP je rekao (ne ulazim u legalnost chinjenica) to shto je rekao, to je chinjenica koja je utvrdjena nekim njihovim istraznim radom, kako ne postoje dokazi niti osnovana sumnja da nisu tachne to su informacije sa kojima raspolazemo i sa kojima mozemo da radimo...

Upravo to...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Citat
Naravno, ali utvrdjuje kome treba da se sudi. Ili si na to zaboravila? 

To utvrdjuje tuzilastvo...

Citat
Novine samo prenose pricu. I to neki put dosta objektivno. Samo sto si se ti draga moja uzivela pa izigravas taksteksa sa onim "Ne verujte nijednim informacijama osim mojim". 

U ovom slucaju prave pricu. Jer sve je moglo da se zavrsi sa - devojka nadjena i cao...

Ja nisam iznela bilo kakve informacije... 

Citat
Ne, nego samo projektujes svoju verziju price od pocetka kada se vest pojavila. Uprkos informacijama koje ukazuju na suprotno...

Opet to o projekciji... jesu li vas ucili sta drugo na toj psihologiji?

Citat
to je vec problem sistema, nisam sud da prihvatim ili odbacim chinjenice zbog nachina na koji su pribavljene.
Zbog tog krshenja prava na privatnost treba da reaguje tuzilashtvo, da se osude/suspenduju/daju otkazi/podnesu ostavke... To shto je GAK i MUP rekao to shto je rekao nichim ne dokazuje da informacije nisu tachne... Opet, sa pravne strane namece se pitanje da li je legalan nachin na koji su informacije plasirane... Opet i za to postoji mehanizam kojim mozesh da trazish odshtetu...

Dakle, MUP je rekao (ne ulazim u legalnost chinjenica) to shto je rekao, to je chinjenica koja je utvrdjena nekim njihovim istraznim radom, kako ne postoje dokazi niti osnovana sumnja da nisu tachne to su informacije sa kojima raspolazemo i sa kojima mozemo da radimo...

Odmah da ti kazem da se istrazni rad ne zavrsava za dva dana... Wink

Tako da... ili je nasa policija postala naprasno efikasna ili je istraga i dalje u toku...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Nokia 6630, valjda
Tachno, lepo sam rekao ako sumnjam u neku informaciju nadjem nachin da je proverim ili novi nachin da dobijem drugu... Policajci imaju metod rada...
Ali opet, ne govorimo o tome, govorimo o dosadashnjim poznatim chinjenicama za koje smatramo da su tachne i na osnovu njih gradimo sliku o celom problemu. Inzenjerski pristup...

Elem, elementarne stvari kao medicinski nalaz se zavrshava odmah, njen izkaz da jeste, pa da nije, pa da jeste, pa da nije govori o psihichki nestabinoj osobi ili istraumiranoj osobi ili osobi koja laze, veshtachenje ce dati lekarska komisija posle posmatranja...

A policija jeste postala efikasna, jes videla koliko su brzo nashli bicikl onom japancu?
Jes videla koliko su brzo nashli ko je pustio testove za malu maturu u opticaj?
« Poslednja izmena: 25. Jun 2013, 16:51:21 od lerr »
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Nasa policija je ekstra efikasna kada treba naci zrtveno jagnje... to da...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
OS
Windows
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Nokia 6630, valjda
Nasa policija je ekstra efikasna kada treba naci zrtveno jagnje... to da...

Nisam to rekao  Smile
To si sad izvadila iz konteksta...
Ja sam samo izneo chinjenice da su ultrabrzo reshili sluchajeve...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Ne, to je moj utisak... Ti si mi samo dao slagvort...

Iznosila testove u grudnjaku.. mislim... stvarno...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
OS
Windows
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Nokia 6630, valjda
Ne, to je moj utisak... Ti si mi samo dao slagvort...

Iznosila testove u grudnjaku.. mislim... stvarno...  Smile

hocesh da kazesh kako je policija pogreshila na takom vaznom sluchaju?
Na sluchaju gde je u pitanju moralna, a zatim i krivichna odgovornost najvishih instanci ove zemlje?
Sumnjash u njihov integritet i nezavisnost - bilo u politichkom ili bilo kakvom drugom smislu. Sumnjash da je tako neshto moguce u organizaciji koja je pod kapom choveka za koga se shushka da ce najverovatnije dobiti nobelovu nagradu za mir?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Nimalo ne sumnjam i zato idem na slet koji organizuje Zandarmerija... da slusam Amadeus bend...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Citat
Неко ми брише постове, нека...могу ја овако до сутра...

можда и можеш али нећеш до сутра, веруј ми ...

Citat
Na sluchaju gde je u pitanju moralna, a zatim i krivichna odgovornost najvishih instanci ove zemlje?

Министар апсолутно није дужан да проверава раднике који ће се бавити штампањем нечег. Министар је дужан да сад јебе матер оном ко је био задужен за то. И то неће бити жртвено јагње него рајчес ретрибјушн афектид бај а пропер ејџент, репрезентид ин дис кејс бај а хорибл кант ... што би рекао Бриктоп...
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Nokia 
Onog popa sa lopatom pa na splavove...malo da prosara...kako je potreban taj coovek nije mi jasno zasto ga procesuiraju? ccccc
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.338 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.