Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nestajući muškarci (The Disappearing Male (2008))  (Pročitano 1879 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
Pitao sam koja je poenta teme jer ne vidim kakve veze ima ovaj dokumentarac o sterilitetu muškarac sa ovim Youtube klipom o tome šta znači biti pravi drug.

A ne bi ti škodilo da nekad postaviš izvor tih tekstova i dokumentaraca...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows XP
Browser
Chrome 43.0.2357.134
Pitao sam koja je poenta teme jer ne vidim kakve veze ima ovaj dokumentarac o sterilitetu muškarac sa ovim Youtube klipom o tome šta znači biti pravi drug.
Doveo sam u vezu to sto muskarci sve vise prestaju da budu muskarci i pretvaraju se u neki medjupol, kao uostalom i zene. Taj video o "drugarstvu" prikazuje prosecnog momka danas...

Poenta teme je da sterilitet muskaraca ima veze sa nacinom zivota koji je svima nametnut.

Citat
A ne bi ti škodilo da nekad postaviš izvor tih tekstova i dokumentaraca...
Zar nisam?

Ja mislim na to da su muskarci postali zastareli i beskorisni. Zapadne drzave rade na tome da se stvori drustvo bez pola, dakle da svi budu aseksualni, a u Kanadi, Americi, Svedskoj i bilo gde feminizam ima jako uporiste se radi na tome da se unisti muskarac, i da se stvori neki metrosexualac.  To dolazi i kod nas.  Mislim, doslo je vec, ali nije na toj stopi gde ce biti.
To nekima zvuci kao "nemoguce", medjutim to se desava i to je proces.
« Poslednja izmena: 25. Jul 2015, 12:00:00 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.4
Browser
Safari 600.7.12
mob
Apple 15
Uvek ce postojati decaci i muskarci. I poneka baba.

Eto, Kristal... npr. Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
Zbunilo me je zato što si stavio dokumentarac i tekst o povećanom sterilitetu a ispod ovaj klip o muškarcima kao drugovima, pa reko kakve sad to veze ima, to bi onda bile dve odvojene teme.

Za strelititet ne znam, mrzi me sad da gledam stvari o tome. Ali da je sve više muškaraca koji prosto vole da prave ženu od sebe (odnosno namerno se srozavaju), to stoji.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows XP
Browser
Chrome 43.0.2357.134
Uvek ce postojati decaci i muskarci. I poneka baba.
Zasto je biti "baba" negativno?
Ne radi se ovde o tome. Jasno stoji u tekstu/videu da je problem koji se spominje novijeg datuma.
Dobro, znamo mi da ti nisi ovde zbog teme ; )

Citat
Eto, Kristal... npr. Smiley
Ja ne zelim da se merim sa tvojom muskoscu, to stoji : ) Ti si takva, izmedju ostalog, jer je kriza muskaraca, deficit, ne krivim ja tebe.

Zbunilo me je zato što si stavio dokumentarac i tekst o povećanom sterilitetu a ispod ovaj klip o muškarcima kao drugovima, pa reko kakve sad to veze ima, to bi onda bile dve odvojene teme.
Taj video (jutjub kanal) samo pokazuje sav besmisao kojim se bave mladi danas, kao da gledas "americku komedijicu", previse vestackog smeha, banalnosti i plastike.... A konkretno kratori videa...to je danas prosecan decko, vrlo feminizaran! Nije to slucajno.

Citat
Za strelititet ne znam, mrzi me sad da gledam stvari o tome. Ali da je sve više muškaraca koji prosto vole da prave ženu od sebe (odnosno namerno se srozavaju), to stoji.
Sve je vise parova koji ne mogu da imaju decu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.89
Dje problem..

Ja sam eto mrsav, visok.. nisam macho tip... ne znam kakvi su mi spermatozoidi.. al imam djevojku. Valjda sam musko jebemliga. Nije se zalila na performanse. Smile

Vise vidim napucanih goveda, bar u Bosni.. tako da je fizicka muskost ziva i zdrava.. e sad psihicka zrelost..
« Poslednja izmena: 25. Jul 2015, 14:30:36 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows XP
Browser
Chrome 43.0.2357.134
"Federal researchers published a study last year showing that phthalates, a family of compounds used in plastics, piping and cosmetics, can interfere with the hormone testosterone, likely playing a role in the international drop in male fertility. A range of chemicals present in products such as soap, toothpaste and plastic toys may be directly affecting sperm function in men, according to another 2014 study. Of the 96 chemicals the researchers tested, one in three significantly changed the swimming behavior of sperm. We have seen quite dramatic increases [in infertility] over one or two generations," Niels Skakkebaek, of Copenhagen University Hospital in Denmark and a co-author of the study on sperm function, told The Huffington Post in an email. "Such changes can only be explained by environmental influences." Approximately 40 percent of young men in Denmark have low sperm counts, reducing their ability to father children. The U.S. has seen similar trends, noted Hunt.
...

"We're seeing more and more guys who have low and troubling sperm counts,"
said Pat Hunt, a molecular biologist at Washington State University and co-author of a small study published Thursday that investigates how certain industrial chemicals may affect sexual development in newborn male mice. "
http://article.wn.com/view/2015/01/22/HormoneMimicking_Chemicals_May_Threaten_Male_Fertility_Study/

p.s. To je citav niz uticaja. Od hrane koja se danas jede, koja je totalno nezdrava, preko svakodnevnih pomagala, sve veceg upliva industrije i masovne potrosnje u sve sfere zivljenja, preko nacina na koji se obavlja posao danas (dugo, dugo sedenje), "lecenja bolesti" itd. Zapravo zivot danas je postao antiegzistencijalna kategorija.

“New Study Suggests Exposure to Roundup Herbicide Could Lead to Male Infertility”
http://weedingtech.com/new-study-suggests-exposure-to-roundup-herbicide-could-lead-to-male-infertility-2/
« Poslednja izmena: 25. Jul 2015, 14:37:55 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
Фино је то, ал мислим да мамин подрум највише утиче на спермиће.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Mac OS X v: 10.8.5
Browser
Safari 537.75.14
Фино је то, ал мислим да мамин подрум највише утиче на спермиће.
Ili kad predjes 25 000 poruka na forumu, a nisi administrator? : )
Pa sta sad, i podrum je za ljude, ih, pa nekad su ziveli u katakombama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.4
Browser
Safari 600.7.12
mob
Apple 15
Dje problem..

Ja sam eto mrsav, visok.. nisam macho tip... ne znam kakvi su mi spermatozoidi.. al imam djevojku. Valjda sam musko jebemliga. Nije se zalila na performanse. Smile

Vise vidim napucanih goveda, bar u Bosni.. tako da je fizicka muskost ziva i zdrava.. e sad psihicka zrelost..

Pa vidis da si pravi muskarac samo ako si napucan i vezbas desnicu... Smiley

Citat
Ja ne zelim da se merim sa tvojom muskoscu, to stoji : ) Ti si takva, izmedju ostalog, jer je kriza muskaraca, deficit, ne krivim ja tebe.

Da znas sto sam ovih dana upoznala jednu simpaticnu cicu-psihopatu, bas za tebe. Ima da vas upoznam <3
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.