Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 16:24:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nesigurnost u sopstveni izgled  (Pročitano 13532 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
Vi očigledno ne znate Aneu- ona je mala crnka, po težini devojka i po ali... jako plemenito i dobro stvorenje. Tako da svo koji veruju u katstrofalnost osoba malog rasta nek se dobro zamisle. Što se tiče izgleda možda je najbolji stav dao jedan od braće Dalton iz stripa Talični Tom:

Ružan sam ali neodoljiv!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.33
mob
Samsung Galaxy S III
Vi očigledno ne znate Aneu- ona je mala crnka, po težini devojka i po ali... jako plemenito i dobro stvorenje. Tako da svo koji veruju u katstrofalnost osoba malog rasta nek se dobro zamisle. Što se tiče izgleda možda je najbolji stav dao jedan od braće Dalton iz stripa Talični Tom:

Ružan sam ali neodoljiv!

I ja bih se slozio. Svesno ostavlja utisak malog zlocestog zeca krvavih zuba i ostrih kandza, a usustini je jedna velika plisana, pjenusava, mirisljava, mazoljubiva, srcolika, blagotalasasta zecica bez koje ovaj forum ne bi bio to sto jeste Smiley

ali istina... nije tako cest slucaj prikrivene velicine u minijaturnosti, ali je dovoljan da poljulja vec ionako nepisano pravilo! 

« Poslednja izmena: 29. Jun 2009, 12:27:55 od Black_Pirate »
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Anea je pametna devojka ,a opet skromna,informisana i u toku ,malo ogorcena na poredak istanje u zemlji ali mislim da ce brzo prevazici sve to Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
Ne može da ptrevaziđe stanje zemlje jer je na višem nivou svesti. Na još višem nivou svesti ti možeš osetiti kad nekog nešto boli. Da ne davim- naša zeka je i lepog lica tako da je kompletno plemenita osoba. Tako da morate dobro da razmilite kad klasifikujete budale i kao osnovu im date da su mali ružni debeli. Ja sam veće neprilike sa visokim osobama, manekenskog tipa nego sa malim. Al to opet nema veze.

Uzgred rečeno ja Anei nisam ni malo drag ili šta već, ne ceni me ni malo pa da ne pomislite da je ja pokrivam ( kao i druge osobe malog rasta) iz nekih ličnih drugarskih razloga.

Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Ja tu devojku nisam nigde klasifikovala ,niti rekla da je ovakva ili onakva,iskreno nemam pojma kako izgleda niti me preterano zanima .Moje iskustvo je bilo iz zivota,ne sa foruma.

Citat
Na još višem nivou svesti ti možeš osetiti kad nekog nešto boli.

Pa ja sam i osetila da je ona nesto povredjena i da ima neku tugu u sebi i pokusala sam par puta da je nasmejem i odobrovoljim ...ali nije imalo efekta....sto vec nije do mene.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
Nisi nju al si pomenula načelno grupu gde spada. Kad neko kaže da su Srbi govna, tu niko ne pominje moje ime, al ja sam Srbim i budem povređen.

Ma čuj Loli- dobra si ti samo će ti trebati vreme da se skockaš. Srećom ti si na forumu gde ima dobrih ljudi pa će i tvoj svet biti lepši. Ako verujemo da je u ljudima dobro, to ćemo i naći.

Smile
« Poslednja izmena: 29. Jun 2009, 16:16:24 od pilot »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Sve je spomenuto u okviru teme .
Zaista nemam nista protiv ljudskih fizionomija ,niti razvrstavam ljude po tom osnovu ali protiv zlobe i zla imam i tu znam biti jako nezgodna i ne poturam drugi obraz ,kao sto Biblija nalaze ,sto znaci da nisam cestit vernik.
Onaj ko se pronasao ,sta da mu radim ,nek se trudi da bude dobar i opovrgne ''predrasude''.Pronadjem se i ja tako nedge pa zastanem i zamislim se.

Svi znamo da budemo nesigurni u valstiti izgled,posebna sada kad je era narcizma i estetike u punom zamahu i kad ce pre posao dobiti devojka sto dobro izlgeda ,nego ona koja zna znanje ,ali sta da se radi ...I ja znam biti nesigurna kad mi frizura  nije kako ja zelim i kad osvanem sa podocnjacima ,jebga ali to nije razlog da budem zla prema lepotici koja prodje i svi se okrenu za tom zenom .

Citat
Ma čuj Loli- dobra si ti samo će ti trebati vreme da se skockaš. Srećom ti si na forumu gde ima dobrih ljudi pa će i tvoj svet biti lepši. Ako verujemo da je u ljudima dobro, to ćemo i naći.

Nisam ja dobra uopste ,to se tebi samo cini tako  Smile
« Poslednja izmena: 29. Jun 2009, 16:29:42 od lolana »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
Citat
Nisam ja dobra uopste ,to se tebi samo cini tako

Eve je još jedna što je uvrtela da je opasna  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Nisam opasna po druge - opasna sam po sebe. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Ko zadnji, ćelava mu keva!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Samsung SGH-E630
Mozda je neka nova "Bebiron" generacija devojaka prosecne visine 170cm, ali prosek u svetu/Srbiji je 163-165cm kada su belci u pitanju. Smiley
A šta ako je neko muško pa visok 163-165, jel imam onda opravdanje za komplekse?  Smile
IP sačuvana
social share

enaB <=> Bane, "Ena" nije moje ime                    f -1(Smile)= Smiley

Don't watch it, because we all know that a watched pot does not boil, and watched cake does not bake.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 16:24:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.