Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nerešen status veroučitelja  (Pročitano 9993 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.57
Citat
''Ако је вера онда није наука, суштина науке је сумња а супротност вере је сумња...Наука напредује само зато што сумња, чак и у оно што је већ постигла а вера од вас тражи да верујете на реч, значи да је то нешто супротно од науке...Па сад или је вера или наука..'' - Стево Жигон

Значи веронаука не постоји.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 23.0

Smile

Само што Тибов у овом случају стално парадира са вером толико да има реч тибовинг  Smile
а овај други се аутово у 34 години...потпуно супротно од ''нападног'' геја...

Пази који ти имаш проблем са собом, кад оповргаваш карикатуру.  Smile

Не би ме чудило да коментришеш и смајлије.

Да ли је овде на делу сујета или неки комплекси, то већ знаш само ти...

Важно је да твоја моја бити задња на оваквим темама, зар не?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.57
mob
Samsung 111111
Citat
A gradjansko vaspitanje je realno debilan predmet, koji postoji cisto kao opcija umesto veronauke, mada mozda i postoje profesori koji iskoriscavaju taj predmet za nesto korisno, ali verujem da ih je malo.

Sa prvim delom recenice se nevidjeno slazem.
Gradjansko pravo uslovno receno stvoreni predmet kako bio pravio balans veronauci kao predmetu.

Ja nemam nista protiv da postoji veronauka.Jer me interesuje isto koliko i muzicko i likovno  Smile
Ako Veronauka ne treba da postoji ne treba ni ovde dve gluposti da postoje po tehnickim skolama.

Ja sam isao na casove gradjanskog.Nisam bio na veronauci.
Iskren da budem ne secam se ni da sam birao predmet.Verovatno je bilo nesto u hodu,jer se ispostavilo da je celo moje odeljenje islo na casove gradjanskog vaspitanja.
Da podelim iskustvo sa onima koji mozda nemaju pojma sta se ovde radi.

Predmet gradjanskog je zamisljen kao PDF psihologija na Burek forumu.
Dakle radi se o opstim stvarima iz zivota..Problemi u istom + malo psihologija.Radili smo neke testove.
Gledaju se filmovi i rade tako neke stvari po grupama.

Inace predmet je debilan do bola.I upadao sam blago receno u probleme sa profesorom.Jer se nisam slagao sa njim.Sto je logicno pricamo o stvarima iz zivota.
I to sto sam ja samo "Ucenik" ne znaci da je tvoje misljenje bitnije od mog ili tacnije.
Doduse ja sam imao jedan iz vladanja od poctka do kraja..Mozda nekad dvojku tako da mi ukori nisu tesko padali..

Tema casa..."Da li politicari treba da imaju tetovaze"   Smile
Tema narednog casa "Gledanje filma o deci koja kopaju u africi (ne secam se ni sta)"  Smile
Tema tamo nekog casa "Nasilje u skolama"  Smile
Tema casa "Ko treba da plati pice,muskarac ili zena..sponozoruse"
Msm koje gluposti da ne nabrajam dalje.Kompletno gubljenje vremena.
I bukvalno bacenih 45 minuta.Uz to kompletno gubljenje vremena ne ocenjuje se ali je prisustvo obavezno.Koja kontradiktornost sacuvaj me boze oce.

Moje misljenje je sto sam vec rekao par puta na temama o srednjim skolama je da dosta predmeta treba izbaciti.
Ja sam u Tehnickoj skoli imao likovno,muzicko,Gradjansko,Ustav i pravo,Geografiju,Sociologiju,Ekonomiku,Istoriju,Biologiju,Ekologiju i verujte mi sam se ne secam kakve govnjarije su oni uspeli da ubace u skolu koja ne da nema veze sa ovim,nego ni dodirne tacke nemaju.
To je kao da u Umetnickoj srednjoj skoli imaju predmet "Merenja u elektronici","Digitallna Elektrnoika","Telekomunikacije".

A da predmeti koji su kao veronauka,fizicko,muzicko,likovno budu nesto kao slobodni casovi.Bez ocenjivanja i upisivanja.Jer ti predmeti ni nemogu da se ocene kako treba i realno sluze za prosek i gubljenje vremena.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.57
Пази који ти имаш проблем са собом, кад оповргаваш карикатуру.  Smile

Не би ме чудило да коментришеш и смајлије.

Да ли је овде на делу сујета или неки комплекси, то већ знаш само ти...

Па сигурно си хтео да кажеш нешта тиме чим си је поставио... Smile
« Poslednja izmena: 24. Avg 2013, 01:29:37 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Па сигурно си хтео да кажеш нешта тиме чим си је поставио... Smile

А твоја искомплексирана сујета не може да поднесе да неко каже, укаже или изјави нешто, са чиме се ти не слажеш?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.57
А твоја искомплексирана сујета не може да поднесе да неко каже, укаже или изјави нешто, са чиме се ти не слажеш?  Smile

Ово је форум човече...одговара се и дискутује се...било би глупо кад би неко своје ставове изнео други своје и то је то...ваљда треба да постоји расправа... Smile Smile а натерала ме је сигурно иста искомплексирана сујета која је натерала тебе да поставиш то... Smile

Типична "назнака" бојовника против библије и вјере. Било их је и биће... И када се једни потроше и оду у заслужену пензију, (или их банују) дођу неки нови клинци. И тако све у круг.  

Ево га још јој један...библијотекар... Smile
« Poslednja izmena: 24. Avg 2013, 01:39:04 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.57
Citat
Они који су градили(робови) нису али они који су направили план су сигурно имали неко образовање...

Jes isli su na Megatrend
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48253
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
Samsung Galaxy S6 edge+

Типична "назнака" бојовника против библије и вјере. Било их је и биће... И када се једни потроше и оду у заслужену пензију, (или их банују) дођу неки нови клинци. И тако све у круг.  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.57
Citat
Они који су градили(робови) нису али они који су направили план су сигурно имали неко образовање...

Jes isli su na Megatrend

Највероватније су били аристократија и имали своје учитеље...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.57
Sa Megatrenda?
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.