Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: neredi u širokom brijegu, ubijen navijač sarajeva  (Pročitano 19902 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
glavno da ne manjkaju u oruzju .. ne daj boze
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
glavno da ne manjkaju u oruzju .. ne daj boze

Kaд сам питао ове моје у РС па је л' вам одузеше све од оружја, у време кад је СФОР или ИФОР или како су се звали масовно одузимао и уништавао оружје у БиХ, добио сам одговор ''Ко једном дочека да му глава зависи од тога да ли има или нема оружје, неће више остати без њега''

Цела ова прича у Широком је само илустрација какво је буре барута Босна и колико мало треба да плане.

Citat
Na stranu to, vidim ovdje vjecito zajedljivi komentari, ako ako.
Заједљивост је омиљена дисциплина овде ... и немојте да си ласкате, није резервисана само за вас ... ту су нам и друге комшије  Smile
« Poslednja izmena: 05. Okt 2009, 01:36:39 od 3maj001 »
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Samsung 
Да им пошаљемо, као знак пријатељства, неке од ових наших експерата за права мањина, педера и странаца на пропутовању кроз Београд? Smile

Да мало неком другом поставе дијагнозу и утврде степен заразности фашизмом и насиљем. Smile
« Poslednja izmena: 05. Okt 2009, 02:01:01 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Нешто не верујем да би дотичне ико на овом свету прихватио ... можда би се неко племе канибала двоумило, мада ценим да би и они рекли ''не хвала толико гладни никада нечемо бити'' Smile

Široki Brijeg
MUP ZHK: Neredi bili isplanirani
Jedna poginula osoba, 31 ozljeđena osoba, od kojih šest teže, zapaljeni policijski automobil, oštećena vozila, mnogobrojni oštećeni objekti bilans su nereda u Širokom Brijegu uoči neodržane utakmice Sarajevo - Široki Brijeg.
Foto: Fotoservis
Foto: Fotoservis
Smrtno je stradao navijač Sarajeva Vedran Puljić, tokom sukoba policije i navijača. Uzrok smrti najvjerojatnije je udarac kamenom u glavu, kažu u MUP-u Zapadnohercegovačkog kantona. Provest će se obdukcija. Životno je ugrožen još jedan navijač Sarajeva, A. Hadžić, od zadobivene prostrijelne rane. Operiran je u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici na Bijelom Brijegu u Mostaru i zasad je njegovo stanje stabilno. Među ozlijeđenima je 16 policajaca i 15 navijača.

U MUP-u Zapadnohercegovačkog kantona večeras su, na izvanrednoj konferenciji za novinare, objavili kako je sukob počeo nakon što je vatrenim hicem pogođen pedesetdevetogodišnjeg Željko Zadro, ispred porodične kuće u Širokom Brijegu. U policiji kažu kako imaju saznanja da je taj hitac ispaljen iz navijačke skupine.

U MUP-u tvrde kako su sarajevski navijači bili pripremljeni za izazivanje nereda.

"Počeli su trgati predmete,metalne šipke,neki su počeli navlačiti fantomke na glave znači željeli su sakriti svoj identitet i izazvali su sukobe s građanima", govori glasnogovornik MUP-a ZHK-a Damir Čutura.

"Sve ono što se događalo,događalo se u prije svega okvirima pomno planirane radnje od strane pojedinih huligana koji su došli s jednim ciljem da ovdje izazovu nered", kaže direktor policije ZHK Zoran Galić.

U policiji tvrde i kako je bio najavljen dolazak 150 navijača Sarajeva, a stiglo ih je 500.

"Sve će činjenice biti utvrđene detaljnom istragom u kojoj nikom nećemo gledati kroz prste", poručili su u MUP-u Zapadnohercegovačkog kantona.

Извор Сарајево икс баааа Smile
« Poslednja izmena: 05. Okt 2009, 02:24:48 od 3maj001 »
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 339
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Nokia 
Bozhe me sachuvaj kako se jedva docheka neka losha vijest, kako bi se opravdalo sranje u vlastitom dvorishtu... Smile

Nikad mi necemo doci pameti... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
SonyEricsson k310i
Bozhe me sachuvaj kako se jedva docheka neka losha vijest, kako bi se opravdalo sranje u vlastitom dvorishtu... Smile

Tako je isto bilo sa nesrecnim Francuzom.Ako sam ja dobro shvatio ovde neki samo zele da ukazu ta ni tamo u drugim zemljama,u koje se neki ovde kunu nije bas toliko bajno...I ja sam za to da se uredi svoje dvoriste ali ne mora da bude isto kao sto je i komsijino.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
izvanrednoj konferenciji za novinare

ови крвати су монструозно глупи са својим новокурватским ''језиком''  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

1389 Косово Србија 1389

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5508
Zastava КРАЉЕВИНА СРБИЈА
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia N95 8GB HTC HD2
OSIM 24-godišnjeg Vedrana Puljića jučerašnji neredi u Širokom Brijegu uoči utakmice istoimenog domaćina i Sarajeva uzeli su navodno još jedan život.

Kako prenosi Sarajevo-x, drugi navijač kluba sa Koševa noćas je u bolnici podlegao ozljedama. Teške prostrijelne rane bile su kobne za navijača koji je inače bio i srčani bolesnik.

Podsjetimo, u velikim neredima koji su jučer u Širokom Brijegu izbili uoči utakmice bosanskoherecegovačke Premier lige ukupno je ozlijeđena 31 osoba, zapaljena su dva policijska automobila i oštećeno mnoštvo vozila koja su se nalazila u samom gradu.

Čim se sinoć pročula vijest kako je Vedran Puljić izgubio život u Širokom Brijegu, mnogi navijači i simpatizeri Sarajeva u centru glavnog grada BiH okupili su se i pred zgradom Predsjedništva Bosne i Hercegovine prosvjedovali protiv nasilja nad njihovim pristašama Hercegovini.

Ко их јебе само нек се рокају  Smile
IP sačuvana
social share
За Србе са Косова пасоша нема, а Бразилац га добија без проблема!
Црвена Звезда...Спартак Москва...Олимпијакос...три клуба...две боје...једна Вера...Православна Браћа.. Боље је умрети храбро,него живети живот роба, и зато борим се,борим с вером у себе и Бога!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 339
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Nokia 

Tako je isto bilo sa nesrecnim Francuzom.Ako sam ja dobro shvatio ovde neki samo zele da ukazu ta ni tamo u drugim zemljama,u koje se neki ovde kunu nije bas toliko bajno...I ja sam za to da se uredi svoje dvoriste ali ne mora da bude isto kao sto je i komsijino.... Smile

Ne pratim redovno pisanje na ovom forumu, pa nemam pojma o chemu se radi za te "neke koji se kunu u svoje dvorishte", ali znam samo da je izgubljen josh jedan mladi zhivot ni zbog chega. "Nepristrasni" hercegovachki mediji su jedva dochekali da iskonstruishu tok dogadjaja dok se, josh uvijek, nekoliko stotina momaka borilo za goli zhivot, jer je u pitanju bila klasichna sachekusha u kojoj je uchestvovao dobar dio lokalnog stanovnishtva. I da, ako je zaista potrebno to reci, nastradali momak je bio Katolik.

Josh jednom mogu samo reci Vedrane, pochivaj u miru i laka ti zemlja bila.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Optužbe zbog tragičnog događaja u Širokom Brijegu
Navijači Sarajeva: Vedrana je ubio policajac
Autor: Blic online | Foto:Reuters | 05.10.2009. - 10:30

Navijači Sarajeva koji su se sinoć okupili na raskrsnici kod Predsedništva BiH tvrde da su na njih pucali pripadnici MUP-a Zapadno-hercegovačkog kantona, kao i da je Vedran Puljić ubijen hicem iz pištolja, prenosi sajt www.sarajevo-x.com

"Vedrana je ubio policajac koji mu je pucao u glavu sa nekoliko metara. Krv mu je šikljala iz glave. Bilo je strašno. Policija tvdi da nije pucala. To nije istina. Vedrana je ubio policajac", rekao je navijač Sarajeva koji tvrdi da je svedok tragičnog događaja koji je juče potresao javnost. Među okupljenim navijačima kružila je informacija da postoji snimak događaja na kojem se vidi ukupan tok dešavanja na ulicama Širokog Brijega.

Životno ugrožen još jedan navijač?
Jutarnji.hr prenosi da je životno ugrožen još jedan navijač Sarajeva, A. Hadžić (21), od zadobijene prostrelne rane. On je operisan u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici u Mostaru i njegovo stanje je stabilno. Sarajevom se čak pročula vest da je preminuo još jedan navijač. Neki mediji prenose kako se još trojica navijača nalaze u životnoj opasnosti.

Sajt podseća da je policija MUP-a ZHK na pres konferenciji izjavila da je Vedran Puljić ubijen tupim predmetom.
Navijači Sarajeva koji su se sinoć vratili iz Širokog Brijega tvrdili su da je policijski izveštaj prema kojem nije korišćeno oružje netačan i da je više pripadnika MUP-a koristilo pištolje.
Prema tvrdnjama svedoka na njih je pucalo i nekoliko meštana Širokog Brega od kojih jedan i iz automatske puške. Neslužbene informacije govore da je u toku noći u policijsku stanicu privedeno više osoba za koje se sumnja da su učestvovali u neredima.
"U toku dana više osoba je privedeno u policijsku stanicu Široki Brijeg. Jedan uhapšeni je iz Širokog Brijega, a ostali su iz Sarajeva. U toku je kriminalistička obrada, a oni se još uvek nalaze u pritvoru", rečeno je u MUP-a HNK.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 6.343 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.