Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neredi u Americi - rasna segragacija u 21. veku? All lives matter?  (Pročitano 47085 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Koliko vidim uhapseni za ubistvo su jedan belac, jedan polu-crnac i jedan azijata...

Inace, meni je i dalje hit sto crnci ne cine cak ni drugu najvecu rasnu grupu u Americi...
Prvi su belci, potom hispanosi sa skoro 17% i na kaju crnci sa 12%
S druge stane, izlazak na izbore (lokalne, savezne, kongres) je izmedju 22% i 40% ... od cega je po rasnim grupama generalno ispod 50%, pri cemu su belci tu najgori.
Znaci, kada bi svi hispanosi i crnci izasli da glasaju, imali bi skoro pa vecinu... ali.... ko ce time da se cima...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Snimali su ih i oni poreklom odavde, Squatting Slav ima na youtubu, zabavan materijal  Smile

Jebote rejvene ti nam opisa kao poluratnostanje, izvestaj sa fronta  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
Koliko vidim uhapseni za ubistvo su jedan belac, jedan polu-crnac i jedan azijata...

Inace, meni je i dalje hit sto crnci ne cine cak ni drugu najvecu rasnu grupu u Americi...
S druge stane, izlazak na izbore (lokalne, savezne, kongres) je izmedju 22% i 40% ... od cega je po rasnim grupama generalno ispod 50%, pri cemu su belci tu najgori.
Znaci, kada bi svi hispanosi i crnci izasli da glasaju, imali bi skoro pa vecinu... ali.... ko ce time da se cima...
Ma obicne gluposti od budala. Da postoji problem u odnosima belci i crnci, to stoji, ali potrebno je dvoje za ples. Generalno, oni kukaju i dalje ko da zive za vreme segregacije a sami se izoluju, i ne postoji mesto koje oni ne urnisu na jedan ili drugi nacin. Crnacki problem je njihova "kultura" i pored svih stipendija, programa sto skolskih i sto monetarnih, njima to nije dovoljno. Jednostavno su naucili da igraju tu igru 'ja sam zrtva" i nikad ni za sta nisu krivi ono tipicno "dindu nuffin."

Sto se tice glasanja, vec dobrih 20 godina se vrti prica kako je trazenje licne karte tokom glasanja ugnjetavanje crnaca i supresija birackog tela, jer navodno jadni crnci nisu sposobni da uzmu licnu kartu, a sposobni su za sve oostalo, fenomen.

Kao sto si ti rekla, ima da splasne ovo za par nedelja i idemo opet jovo nanovo.  U medjuvremenu ce biti zabavno na ulicama. Ja jedva chekam vikend.

Snimali su ih i oni poreklom odavde, Squatting Slav ima na youtubu, zabavan materijal  Smile

Jebote rejvene ti nam opisa kao poluratnostanje, izvestaj sa fronta  Smile
Pa hteli ste izvestaj? Bese YuWarez pitao gde sam, evo pored posla sam isao u "teretanu napolju" odlican kardio mamu mu jebem Smiley

Slicno stanje ko kad je bilo Kosovo za patike, osim sto se ovde vise lomi. Sad ne mogu da pricam za celu USA, samo gde sam ja. Na pojedinim mestima je bilo suzavca, gumeni meci, neke specijalne puske kao paintball i jos po nesto.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
Ali bukvalno je tako. NIGGAZ in da HOOD

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

101941593_10217203114938915_2831938067311362048_n.jpg
(31.69 KB, 720x540)
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Ih, pa to bilo koji protest u Evropi...

Setimo se klepanja izmedju zutih prsluka i policije prosle godine u Parizu...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
Ih, pa to bilo koji protest u Evropi...

Setimo se klepanja izmedju zutih prsluka i policije prosle godine u Parizu...

Pa da, samo sto ovde ima vise oruzja. Ali opet niko nije bio toliko lud da otvori vatru. Mi smo izasli da sprecimo krsenje i lomljenje. Ako ce da protestvuju, slobodno, a ako ce da dole i kradu, e to ne moze.  Ako me iskreno pitas, neko je platio da se ovi protesti i sranja dese kako su se desila. Do sada je uvek bilo sranja na istim mestima, a ovaj put kompletno van svog sektora, sad moguce je da su ljudi mentoli, ali onoliko materijala, stvari i opreme nije palo sa neba. Ortak is LA-a mi rece da su kod njega pojedine grupacije bile bolje opremljene od policije, a to nije jeftino uopste.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
meh...
slabo je to sve
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679

13%. Znam iz one 4chan zajebancije "sta je 13% a cini 50%".  Smile

Predvidjaju za hispanose da ce da ih izgaze za neku godinu. Zato Tramp i propagirao onaj Zid i ostalo kad bili izbori.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
kad pocinje puskaranje...pusti pricu...

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.