Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neravnopravnost verskih zajednica i crkava u medijima  (Pročitano 16891 puta)
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
brate, sve po zasluzi...  Smile
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ONAJ KOJI JE SPOZNAO SEBE!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke leet
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mene ?!?! ma da...  Smile
pa zasto bi SPC bila kaznjena zbog prevare ?! Crkva nikome ne ispira mozak da joj podari imovinu...

pa ima puno drugih stvari - pedofilija, poslovi sa firmom rade neimar, neke izjave koje mogu da se podvedu pod govor mrznje itd.

ali da se vratimo na medije: u principu ako imas vladiku u radiodifuznoj agenciji mediji ce vrlo voditi racuna da li ce nesto da objave ili ne a da nije bas prijatno za crkvu.

p.s.:
gledas?  Smile

Vrlo loš primer,jer je Porfirije naklonjen ekumenuzmu...
IP sačuvana
social share
Могу и мене да убију као ХРИСТОСА,али слободну мисао никада!
КО ГОД ЈЕ СПОЗНАО ОВАЈ СВЕТ ПРОНАШАО ЈЕ ТЕЛО,А КО ГОД ЈЕ ПРОНАШАО ТЕЛО,ЊЕГА ОВАЈ СВЕТ НИЈЕ ДОСТОЈАН!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6070 2.0
mob
Samsung 
Radulac, kad se budem pozvao na svoja manjinska prava, džaba ti sve zasluge ovog sveta.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 243
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
pre svega, za srbiju su svetinja njeni gradjani. to nikako ne znaci da ne treba pomoci manastiru - nemam nista protiv, ali ne kako se to do sada radilo vrlo obilato - a istina je i ljudska i bozja koju nasi vlastodrsci previdjaju - da su se monasi zavetovali na siromastvo tako im bog pomog'o.

nisi mi postavio nikakva pitanja nego me pitas za nacionalnost sto je vrlo nepristojno!

sto se tice modela u ostalim drzavama evo ja sam za to da se primeni model bilo koje demokratske zemlje. izvoli pogledaj kako to funkcionise u norveskoj ili u francuskoj i videces

takodje nema ni jedna "manja" verska zajednica stotine hiljada vernika, nego sve te zajednice ukupno. to je veliki broj ljudi a ovde se (da ostanemo na temi) u medijima forsira najvise samo jedna i onda naravno da se ove ostale nazivaju sektama iako to nisu u onom pezorativnom smislu. kada bi bile drugacije predstavljene kroz medije onda bi imalo i drugaciju sliku u javnosti

Uh...

Mozda ce ovako biti preglednije.

1. Koja drzava u svetu na svojoj nacionalnoj televiziji programsku semu ravnopravno deli svim verskim zajednicama koje zive u njoj?

2. Da li zivis u Srbiji?

3. Da li si Srbin?

4. Zasto je pitanje o nacionalnosti nepristojno?

I jos tri nova.

5. Koje si veroispovesti?

6. Da li ti se desila neka neprijatnost kada si se deklarisao kao pripadnik te veroispovesti?

7. Ako ti u Srbiji nije sve po meri, u kojoj bi zemlji voleo da zivis gde bi ti sve bilo taman?

Nadam se da su pitanja formulisana jasno.
IP sačuvana
social share
Nisam ni ateista ni teista i uvek stajem u odbranu jedne od te dve kategorije ljudi kada je ova druga napada.
Ljudi nisu svojom voljom ateisti ili teisti i niko nema racionalan razlog za kritiku jednog ili drugog stava.
Ali zato postoji racionalan razlog za kritiku tvrdnje koje ateisti ili teisti naturaju.

...imbecili i debili ogroman je zbir,
Moj glas danas odlazi u manastir...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
Citat
Vrlo loš primer,jer je Porfirije naklonjen ekumenuzmu...

pa sta?

Citat
1. Koja drzava u svetu na svojoj nacionalnoj televiziji programsku semu ravnopravno deli svim verskim zajednicama koje zive u njoj?
2. Da li zivis u Srbiji?
3. Da li si Srbin?
4. Zasto je pitanje o nacionalnosti nepristojno?
I jos tri nova.
5. Koje si veroispovesti?
6. Da li ti se desila neka neprijatnost kada si se deklarisao kao pripadnik te veroispovesti?
7. Ako ti u Srbiji nije sve po meri, u kojoj bi zemlji voleo da zivis gde bi ti sve bilo taman?
Nadam se da su pitanja formulisana jasno.

1.U svim zemljama Evropske unije crkve uzivaju ravnopravan tretaman. Kada se desi da se neka crkva favorizuje kao recimo u Poljskoj, onda dolazi do zestokih kritika. Ne znam ni jednu drzavu u kojoj vladika sedi u radiodifuznoj agenciji, ne znam ni jednu demokratsku drzavu u kojoj se dozvoljava da se SPC naziva sektom ako je tamo manjinska.
2. Ne, iz Vojvodine sam ali i ovde je slicno stanje
3.  Smile
4. zato sto je to prosto deo licnog identiteta i privatnosti
5. jeste se desila onima koje znam da su drugacije veroispovesti, a to je propitivanje, ismevanje itd.
6. i kada bih ziveo negde na drugom mestu, opet mi verovatno ne bi bilo sve po meri.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
Makrose, sloboda veroispovesti (u koju je ukljucena sloboda vrsenja verskih obreda i sloboda ispovedanja vere ) je zagarantovana ustavom i ja to postujem...  Smile
« Poslednja izmena: 02. Nov 2009, 01:38:51 od radulac »
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
ne znam cemu pominjanje sekti.. sekte nikad nisu imale nikakve veze sa legitimnim verskim zajednicama .. da je srece, na svim televizijama i u svim medijima vodila bi se hajka protiv verskih sekti i narod bi im svima vec odavno presudio.

pusti ti sada sekte, nisu oni tema. ovde je rec o tome da ti imas u Srbiji oko 200 verskih zajednica i crkava od najvecih kao sto su katolicka, pravoslavna.... pa do manjih kao sto su adventisti i drugi. dakle o sektama na nekoj drugoj temi

adventisticka "crkva"/subotari  = sekta .. ne znam sta te tu buni ..  Smile

uzmi citaj malo nesto .. van pescanika .. uclani se u biblioteku .. citaj dela o religiji i legitimnim/nelegitimnim verskim zajednicama.. moja preporuka je Zoran Lukovic - "Verske sekte-prirucnik za samoodbranu".

« Poslednja izmena: 02. Nov 2009, 02:34:47 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
uhhhh.... nemoj molim te on da cita bilo sta od bilo kog Lukovica !!!
dovoljno je procitao...
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
Citat
Kada se desi da se neka crkva favorizuje kao recimo u Poljskoj, onda dolazi do zestokih kritika.
a jel im upute i protesnu notu ?

Citat
ne znam ni jednu demokratsku drzavu u kojoj se dozvoljava da se SPC naziva sektom ako je tamo manjinska.
pa fala Bogu. zna se sta su priznate religije, a sta sekte.  Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
pusti ti sada sekte, nisu oni tema. ovde je rec o tome da ti imas u Srbiji oko 200 verskih zajednica i crkava od najvecih kao sto su katolicka, pravoslavna....
ma meni je on super, njegove provokacije idu od najminimalnijih do otvorenih i krupnih .. poput ove .. namerno katolicka crkva na prvom mestu .. u pravoslavnoj drzavi  Smile  Smile 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.