Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Jul 2025, 21:48:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neptun  (Pročitano 49087 puta)
Ucesnik diskusija

Put do pakla poplocan je dobrim namerama!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 180
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pravo da ti kazem, tek po malo izucavam pa se ne bi pravila puno pametna da znam nesto o Astrologiji, hvala ti puno na savetu. Nesto slicno kao sa tvojim neptunom je moj jupiter, al ipak mislim da mesec u Biku u 3. kuci mora imati neki uticaj prvenstveno tu pa onda dalje,kao npr. udarni talas prvo pogodi na jedno mesto pa se vibracije sire dalje do odredjene sirine , zavisno od jacine udarca.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
u pravu si, no taj udarni talas svoje inicijalno kretanje do punog maksimuma razvije tek u sljedećoj kući.

vidjeti ćeš sa iskustvom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Put do pakla poplocan je dobrim namerama!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 180
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Tnx, imacu to u vidu. ajd sad reci kako vidis mog neptuna?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 45
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a da li je istina da neptun označava doktora?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

wow

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 81
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Pominjali ste da ako ste u podznaku ribe i ako vam je jak Neptun da valjda to znaci i da je on vladar horoskopa...pa bi volela da neko pogleda moj natal okacen je...
Kao i kod Maxi je u 9 polju u strelcu i jako je lose aspektovan i onako cini mi se da mi je on jedan od bitnijih planeta kod mene i koji je jako vazan za moj horoskop
Iscitala sam sta ste do sada napisali o istom, ali bi naravno volela da neko pogleda bas moj slucaj i da neki detaljniji komentar za moj neptun.
IP sačuvana
social share
moja natalna karta

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 278
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Netscape 8.1.3
mob
Apple 
Sta znaci to kad moj Neptun(inace u 12.kuci) pada na DC mog decka???!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Iron Lion Zion

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 256
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Motorola v3
Ja mislim da si ti njemu jako privlačna zbog neke tajanstvenosti oko tebe. Odgovara mu tvoja osjećajnost i nježnost. Nešto mu vezi tebe mu je intrigantno ili nedorečeno te je jako znatiželjan.
Pazi da te nije krivo procjenio ili te ne vidi onakvu kakva jesi. Oprosti ako je preimtimo te mi ni nemoraš odg ali da li si mu nešto zatajila ili...

Inače traži savjet još nekog iskusnijeg jer ja proučavam astrologiju tek par mjeseci detaljnije te razvijam osjećaj za nju.
IP sačuvana
social share
Edit by Crowz: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 278
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Netscape 8.1.3
mob
Apple 
Ja mislim da si ti njemu jako privlačna zbog neke tajanstvenosti oko tebe. Odgovara mu tvoja osjećajnost i nježnost. Nešto mu vezi tebe mu je intrigantno ili nedorečeno te je jako znatiželjan.
Pazi da te nije krivo procjenio ili te ne vidi onakvu kakva jesi. Oprosti ako je preimtimo te mi ni nemoraš odg ali da li si mu nešto zatajila ili...

Inače traži savjet još nekog iskusnijeg jer ja proučavam astrologiju tek par mjeseci detaljnije te razvijam osjećaj za nju.

Nije nikako preintimno  Smile. Nisam mu nista zatajila, ali on ima taj osecaj. Bas je tako, kao sto si opisala- sam je rekao da sam ja za njega velika tajna i da ima osecaj da ne moze da me kontrolise. Inace je jako uspesan u kontrolisanju, zato sto je policajac inace i pravnik, a ja sam za njega kao neka zagonetka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 64
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Moj neptun je u dvanaestoj na AC i stvarno pušim kao turčin, alkohol ne podnosim i izaziva mi zdravstvene tegobe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 278
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Netscape 8.1.3
mob
Apple 
Moj neptun je u dvanaestoj na AC i stvarno pušim kao turčin, alkohol ne podnosim i izaziva mi zdravstvene tegobe.

Meni isto tako, dovoljna je kap alkohola da ne znam za sebe  Smile.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Jul 2025, 21:48:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.