Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Jul 2025, 23:15:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neptun  (Pročitano 49089 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Pa naravno to sam gore i napisao. No da ti je recimo Venera tu imala bi ih i te kako.
Nije tema o Veneri ali eto da napišem svoje mišljenje..kako neka planeta u egzaltaciji može da donese nešto tako grozno? Venera govori ''lepota je znak istinitog'' prema tome nema nikakve veze sa porocima.

Ribe govore o zavisnosti..pa prema tome gledamo u koje je polje u ribama- pa smo možda od tih stvari zavisni..pa vidimo još vladare gde su i sve ostalo.

IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 477
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
6. kuća govori o našem zdravlju. Govori o bolestima. Svaka planeta koja se tu nađe govori o vrsti bolesti koju simbolizira ovaj planet.

Narkomane može dati više pozicija Neptuna no dosada nisam sreo narkomana sa Neptunom u 6.

ljepoto-noći...zašto me proganjaš na svakom forumu...ja došao na burek ti isto i stalno me osporavaš. pa rekao sam ti da imam curu Smile
ti si stvarno poludio , ne pravi se idiot
zaboli mene sto ti imas...mislim ono.nemoj mi dizat zivac ok?
vjerujem da je forum ima mjesta za svakog...samo nemozes svakog ucit pogresno jer sam ne razumijes astrologiju kako treba... jer nije lose ne znat, a ne kao ti se pravit da znas sve  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
hahahah ja ne razumijem astrologiju kako treba...hhahahahahah tko mi se javlja ???? ja se astrologijom bavim više od 10 godina, član sam svih mogućih udruženja...a ti ćeš meni limune jedan astrološki soliti pamet kao na iskonu, e nećeš   Smile

nema druge nego knjige u ruke, ili zapravo čitaj što maki piše jer vidi se da ona isto zna i molim te nemoj moju stručnost dovoditi u pitanje jer je smiješno do bola.

@maki

Planeta u egzaltaciji ne znači nužno da je uvijek pozitivna. O tome je mnogo pisao Predrag Petković. Planeta u egzaltaciji djeluje svom svojom snagom. No to ne znači uvijek i ono pozitivno. Venera u Ribama mnogo idealizira i upravo su to osobe koje su često izdane.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
ljepota-noci, bez vredjanja i bez prozivanja..nismo ovde da utvrdjujemo ko koliko poznaje astrologiju već da diskutujemo. Rasprave ovakvog tipa - preko privatnih poruka.

Cornix, da znam... Smile mislila sam na Veneru a pisala uopšteno.  Smile Nemam pojma, valjda će neko još prokomentarisati to ali u temi o Veneri. Ako imaš kakvih primera - karata (sigurnih) za ovo o Veneri u Ribama slobodno okači u temi o Veneri, da ne offtopujemo ovde. Sad si me baš zainteresovao za poroke  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
Svaka planeta u egzaltaciji djeluje maksimalnom snagom, pa čak i preko nje. No to nije uvijek pozitivno.

Mjesec u Biku recimo...osoba maksimalno izražava sve svoje emocije, kad pati pati do suicida, kad voli voli do neba...No to često zna biti uzrok i psihičkih slomova, neuroza itd.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Svi bi mi bolje kada bi mogli...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Bravo majstore za ovaj posljednji post, kada se još na takvog MO nakači i početak 5-te u ribama i VE 60 NE...u pravu si za egzaltacije to ja najbolje uočim na djevicama i njihovim ME u djevici...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
E sad mi je jasno, tnx  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
imam sam Mjesec u Biku blizu stupnja egzaltacije i Neptun egzaktno na AC.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Put do pakla poplocan je dobrim namerama!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 180
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja se iskreno nadam Cornix da ces uspeti u zivotu da se nosis sa tim mesecom u Biku, bas bi mi nesto zao bilo da te slomi, i obzirom da si Vaga da ces znati pravilno da izvagas koliko treba drugima emotivno da se das, obzirom da si jos mlad mislim da tek dolazi vreme kad ces stvarno osetiti ono sto ti tvoj mesec nosi. Neptun ti je u 12. kuci....
« Poslednja izmena: 26. Apr 2007, 15:45:10 od Santjen »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
Vidiš Santjen da ti odmah dam jednu sugestiju koja će ti pomoći kasnije u životu.

Planeta koja se nađe do 5 stupnjeva od vrha sljedećeg polja vrši snažan utjecaj na to polje.

Moj Neptun je na 0,35 od AC-a i djeluje isključivo na AC. Mjesec mi je na 1. Bika i djeluje isključivo na 4. polje koje je na 5 Bika.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Jul 2025, 23:15:20
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.