Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nepoznata osoba izbola nožem devetoro na Bir festu  (Pročitano 14832 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
Haha!  Smile  Smile Dobra,@Simi!  Smile Smile

I ja se vala posteno nagutah prasine.  Smile Ne znam ni sta mi je trebalo da tolko blejim tamo.Sledeci put cu samo jednu noc da odem,i to ako bude dobra muzika.U sustini,vise mi je bilo do bleje i vidjanja,nego do muzike(a pivo ionako ne volim).
Al sto kaze Roki,za to ti ne treba bf.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
Citat
Mladić star najviše 20 godina, nižeg rasta do 170 centimetara, atletske građe, ošišan na „nulu“
Naši kad stave opis nema šanse da ne pogodiš ko je. Po ovom opisu samo zgrada preko puta mene ima 3-4 potencijalna supersecka  Smile

ja dok sam otisao do prodavnice videh petoricu    Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
Nokia 
Nisu uboli pedera, Teofila, Srbljanovićku ili neku drugu bitnu ličnost, zato su prošli neopaženo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
Skoro neverovatno da neko ubode toliko ljudi...a jos neverovatnije je obezbedjenje...a najneverovatnija izjava policije.... Smile
A najneverovatnije je to da je ludak još na slobodi Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.218
mob
Apple 15
Uhapšen napadač sa Birfesta

Tanjug | 01. septembar 2011. 15:22    | Komentara: 0
Policija je uhapsila Ljubmira Trifunovića (19) iz Beograda zbog osnovane sumnje da je nožem povredio devet osoba na Birfestu

BEOGRAD - Beogradska kriminalistička policija uhapsila Ljubmira Trifunovića (19) iz Beograda zbog osnovane sumnje da je nožem povredio devet osoba na Birfestu, 20. agusta, izjavio je danas Tanjugu ministar policije Ivica Dačić.

Takođe, dodao je Dačić, zbog učestvovanja u tuči koja je prethodila upotrebi noža uhapšeni su Aleksandar Radović (21), Borislav Radović (18) i Jovan Jeremić (21), svi iz Beograda.

Uhapšenima je određeno policijsko zadržavanje i oni će sutra, uz krivičnu prijavu i dokaze, biti privedeni dežurnom istražnom sudiji Višeg suda u Beogradu.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
Umlatiti kopile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.218
Gljivica radi poso... aha...
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 10.54
mob
Apple 15
Policija odradila svoj posao, ali to nije nista za pohvalu ... to im je redovni posao....

Sto se tice ovih... steta sto se vise ne koriste izrazi: dripac, bitanga i propalica, posto ih savrseno opisuju.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.218
mob
Apple 15
ALO! U PORODICI MLADIĆA OSUMNJIČENOG DA JE NA „BIR FESTU“ NOŽEM IZBO DEVET OSOBA
NISAM RODILA UBICU
Subota - 03.09.2011

„Nisam rodila, a ni odgajila masovnog ubicu!To je bila masovna tuča i prilikom samoodbrane, moj sin je ubo više ljudi“, ekskluzivno za „Alo!“ priča Snežana, majka Ljubomira Trifunovića (19), koji se sumnjiči da je 20. avgusta ove godine izbo devet osoba na „Bir festu“.

Beogradska kriminalistička policija u akciji „Umetnik“, pored Ljubomira Trifunovića, privela je i njegove prijatelje sa Zvezdare, braću Aleksandara (21) i Borislava Radovića (18), i Jovana Jeremića (21).
- Nije istina da je moj sin na „Bir festu“ išao i nasumice ubadao posetioce. Od njegovih prijatelja sam saznao da je Ljubomir reagovao tek kada su svi oni od druge grupe momaka dobili batine - za „Alo!“ kaže Zoran Trifunović, otac uhapšenog mladića.

- Izbila je tuča u kojoj su deblji kraj izvukli Ljubini drugari. On je odmah priskočio u pomoć i tada je neko iz suparničke grupe izvukao bokser i nekoga udario. Prema priči Ljubinih drugova, onda je on izvukao nož i vitlajući njime počeo da brani kako prijatelje tako i sebe - uz uzdah priča Ljubomirov otac.
Prema njegovim rečima, tu se sukob nije završio, već su se pri povratku kući, na Brankovom mostu, Ljubomir i njegovi prijatelji ponovo sukobili s tim istim momcima.
- Pretpostavljam da je moj sin tada u opštem metežu i želji da zaštiti sebe i drugare nehotice povredio i nekog nevinog. Meni je stvarno žao tih povređenih mladića - kaže Zoran, kojem nije jasno da neko sam uspe toliko ljudi da povredi.

U razgovor se uključila i vidno potresena Ljubomirova majka Snežana, koja kaže da svoje dete poznaje u dušu i da ne veruje da je iz čista mira izbo devet mladića.
- Moj sin je jednostavno stao uz svoje drugove s kojima je odrastao. Odregaovao je kako je odreagovao tek kada drugačijeg načina nije bilo. Eto, u sredu kada su došli inspektori da ga privedu i izvrše pretres stana rekla sam im da mogu ako žele i parket da skinu. Međutim, policajci prilikom pretresa nisu ništa pronašli, već su samo Ljubu odveli. Majka najbolje poznaje svoje dete i znam da nisam rodila, a ni odgajila ubicu. Iako ima 19 godina, moj sin je na nivou tinejdžera od 16 godina - tvrdi Snežana i dodaje da njen sin nikada nije imao problema sa zakonom.
- Sve komšije mogu samo reči hvale da kažu za njega. Komšije i Ljubini prijatelji nam neprestano dolaze i nude pomoć - kaže na kraju majka osumnjičenog za povređivanje devetoro mladih na festivalu piva.

Nađen krvavi nož
Kako „Alo!“ saznaje, policija je u stanu Ljubomira Trifunovića pronašla nož u koricama na kojem je bila krv. Policija je naredila da se uradi DNK analiza kako bi se utvrdilo da li je na nožu krv povređenih posetilaca „Bir festa“. Uhapšeni mladići su juče privedeni dežurnom istražnom sudiji Višeg suda Zoranu Tejiću. Trifunovićevi advokati Nemanja Govedarica i Saša Milovanović potvrdili su za „Alo!“ da se njihov klijent branio ćutanjem, a da će odbranu dati u kasnijoj fazi postupka. On se tereti za teško ubistvo u pokušaju i određen mu je pritvor do 30 dana. Zbog istog dela, u pritvoru su Jovan Jeremić i Aleksandar Radović dok je Borislav Radović pušten da se brani sa slobode jer je bio maloletan u vreme izvršenja krivičnog dela.

„Nisu kabadahije, već šmekeri“
„Ljuba je odrastao s nama i kod nas važi pravilo: ‚Svi za jednog, jedan za sve.‘ U šoku sam i ne verujem da je on nasumice izbo te momke. Pretpostavljam da je tek reagovao kada nije imao izbora. Pitanje je odakle tu nož kada znam da ga Ljuba nikada ne nosi, naprotiv“, kaže Đole, drug uhapšenog Trifunovića. Prema njegovim rečima, njegovi prijatelji „nisu kabadahije koje izazivaju tuče, već šmekeri koji osvajaju srca devojaka“.

Komšije brane Ljubu
- Ljuba je dete koje je odraslo s mojim sinovima i on nije u stanju nekoga namerno da povredi. Stvarno sam iznenađena kako je taj sukob predstavljen u javnosti. Prema prvim vestima, ispade da je Ljuba jednostavno išao i bez ikakvog razloga izbo ljude. Mi u komšiluku smo rešili da uz pomoć Ljubinih drugara otkrijemo pravu istinu šta se zapravo desilo. Takođe, planiramo da organizujemo potpisivanje peticije da oslobode Ljubu. Cela ulica će dati podršku Ljubomiru, Aleksandru, Borislavu i Jovanu - rekla nam je Dušica Petrović, komšinica uhapšenih mladića.

ENIS SADIKU - J. P. - D. Ć.

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.