Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nepoznata osoba izbola nožem devetoro na Bir festu  (Pročitano 14837 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
Citat
A to za detektor je super ideja...

ти детектори су апсолутно некорисни на местима где у кратком временском року треба да прође већи број људи ... чисто бацање пара ...

Имају овде код нас у општини, на улазу у суд детектор метала и наравно човека поред истог ... И пошто не може да се прође поред детектора него мора кроз њега ... овај наравно пишти ... на све ... на бакуте, тетке, деде, девојке ... а пошто брдо људи улази и излази не може их све контролисати па не контролише никог ... седи ту и гледа како му детектор пишти ...

апсолутно беспотребно и некорисно ... осим ако не наиђе неко коме на челу пише да је психопата па онда да се сети овај да га испретреса ... а то може да одради и обично обезбеђење без детектора ...
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
pa pomoci ce ako neko planira da ga uhapsi nakon toga  Smile

Ah... pa džabe to onom koji je izboden... može samo reći "eto, stigla ga je pravda... a sad idem da mi vade bubreg" Smile

Pa posto mu je dzabe, onda je bolje da pocinilac nikad ne bude uhvacen ... sjajna logika  Smile

Krivicni zakonik ntreba baciti u DUnav i otici na pivo  Smile

Naravno da mu je džabe... meni bi bar bilo... jer sam u svakom slučaju izboden... naravno da bi bilo lepo da ga uhvate, ali to je ono što sam napisao već... rekao bih samo "stigla ga je pravda i neka trune zasluženo" Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
Jel znate onaj osecaj,ono kad gledate neku zgradu,ili neki projekat,ili neki akt(drzavni),ili tako nesto... i deluje vam cudno,ili lose... i prvo u sebi pomislite "hm,pa zar nije to moglo drugacije?  Smile ",i onda kazete "a,dobro,ipak tih 30 inzjenjera/generala/politicara/organizatora/mednadzera/radnika/sta god ... znaju sta rade".

Epa,ovde... ovde to prosto ne vazi.  Smile

Ovde mozete da imate kolko god ocete ljudi,sa kolko ogd zvanja i funkcija,i da opet svi zajedno ne znaju sta rade.  Smile  Smile

Da ne duzim previse - Velika zgrada na pocetku Bulevara,zvana Skupstina Srbije,sa 300 trutova unutra.

GOmila osnovaca bi bolje vodila drzavu nego oni.

Tako da... to oslanjanje na "znaju valjda sta rade" ovde ne radi.  Smile Ovo je zemlja Naopakija.  Smile
« Poslednja izmena: 20. Avg 2011, 17:47:36 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
pa pomoci ce ako neko planira da ga uhapsi nakon toga  Smile

Ah... pa džabe to onom koji je izboden... može samo reći "eto, stigla ga je pravda... a sad idem da mi vade bubreg" Smile

Pa posto mu je dzabe, onda je bolje da pocinilac nikad ne bude uhvacen ... sjajna logika  Smile

Krivicni zakonik ntreba baciti u DUnav i otici na pivo  Smile

Naravno da mu je džabe... meni bi bar bilo... jer sam u svakom slučaju izboden... naravno da bi bilo lepo da ga uhvate, ali to je ono što sam napisao već... rekao bih samo "stigla ga je pravda i neka trune zasluženo" Smile

Da se samo nadovežem... hoću reći da ni sa kamerama nisi bezbedan.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
HTC Wildfire S
Citat
A to za detektor je super ideja...

ти детектори су апсолутно некорисни на местима где у кратком временском року треба да прође већи број људи ... чисто бацање пара ...

Имају овде код нас у општини, на улазу у суд детектор метала и наравно човека поред истог ... И пошто не може да се прође поред детектора него мора кроз њега ... овај наравно пишти ... на све ... на бакуте, тетке, деде, девојке ... а пошто брдо људи улази и излази не може их све контролисати па не контролише никог ... седи ту и гледа како му детектор пишти ...

апсолутно беспотребно и некорисно ... осим ако не наиђе неко коме на челу пише да је психопата па онда да се сети овај да га испретреса ... а то може да одради и обично обезбеђење без детектора ...

Ahm.
Pa.. ne baš.

Jer im je prvobitna namena da što bolje iskontrolišu veći broj ljudi za manje vreme.
Al' ne možeš se osloniti samo na njih niti oni garanatuju potpunu sigurnost. Samo jedno od pomagala.
Kamere takođe pomažu.

Prvo, "prolazak pored njega" poprilično poražava njegovu svrhu.   Smile
Tako da jedino ima smisla proći kroz njega. Smiley
Uopšte nije bitno dal' su bakute i devojke ili je komšija sa uvrnutim i jezivim pogledom iz kojeg na jedvite jade izvučeš "Dobro jutro".  Smile (postoji dobra šansa da je nešto fizikalisao.. ono...  poslednjih 20 godina.. Smile pa mu nije previše do smejanja i "dobrog jutra".  Smile Ali ima podjednako pravo da koristi usluge svoje opštine ma koliko manijakalno izgledao.  Smile )
Frenologija se odavno pokazala kao totalni promašaj.
Plus, iz mog iskustva... najviše, primera radi... u prodavnicama kradu "nevine bake i deke".  Smile

Drugo.
Samo zato što pišti stalno, ne znači da je neupotrebljiv i da čuvar ga ne korsti.
Stvar je u tome da obično (iole normalniji modeli pravljeni posle Tita) imaju indikator koji pokazuje količinu elektromagnetnih smetnji. I pištaće i na onu minimalnu, jer je tako podušen.
Ali će se reagovati i intervenisati tek na onu veću.

Naravno, postoji i ono treće... da taj vaš džabalebaroš stvarno ni kurca ne radi.  Smile
Što opet ne znači da su detektori metala nekorisni.
Jedno je njihova korist i potencijal... a drugo je nepravilna uoptreba (ili u ovom slučaju - neupotreba)
Nepravilnom upotrebom bi i onaj američki skener na aerodromima bio nekoristan.  Smile (opet, možeš da gledaš ljudima polne organe tako nikad ne može biti toliko nekoristan. Smile )

Ovde je glavni problem što, čini mi se da je Raner prvi naveo (da ne vraćam stranu sad)... što možeš prokrijumčariti i medveda ako hoćeš... zbog kojeg je prvobitno i premešten Beer sa kalemegdana (gde je bilo super) u ovo odvratno prašnjavo ušće.
I naravno... što se tiče pretresanja... ja sam bolje izvaćario devojčice na žurkama u osnovnoj nego što ovi pretresu.

PS. Jedini način da ostanete potpuno bezbedni je da nikad ne izlazite iz kuće.   Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
Citat
PS. Jedini način da ostanete potpuno bezbedni je da nikad ne izlazite iz kuće.

одакле ти идеја да си потпуно безбедан у кући?
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
HTC Wildfire S
Verovatnoća da će me neko izbosti nožem kući je toliko mala da je zanemarljiva.  Smile

Nešta je veća kad dođe baba koja je šizofreničar... u posetu.  Smile

Ali ovako... se osećam poprilično bezbedno.  Smile

Naravno, ako nas je istorija išta naučila... ništa nije bezbedno.
Posebno kad se osvrnemo na sredstva za kontracepciju...
Čak i kad misliš da ne postoji teoretska šansa da zatrudniš jer ne upražnjavaš seks... dođe bog i kresne te.

Ali da ne cepidlačimo.
Zna se na šta se misli kad kažemo "potpuno bezbedno"
« Poslednja izmena: 20. Avg 2011, 21:04:14 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Samsung Galaxy S III
pa to je jedan mlad covek impresioniran nozevima...  Smile
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
Gusar...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
Citat
Čak i kad misliš da ne postoji teoretska šansa da zatrudniš jer ne upražnjavaš seks... dođe bog i kresne te.

ид'у'пичматерину ... загрцнух се ...   Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.