Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 15:21:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nepoderivi Japanci  (Pročitano 44496 puta)
Krajnje beznadezan

Live free or die like a rabbit!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 13279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia 6681-7710
ovo si sigurno uzeo od nekog japanskog sajta

daj molim te ne zajebavaj..pa čitaj malo u linkovima koje sam stavio!! Jedna lista je iz velike britanije a druga je iz amerike..
na mom casopisu je to sve drugacije,a to je ipak poznat italjijanski casopis ,,automobilissimo''
IP sačuvana
social share
They shouldn't have put me in the water,if they didn't want me to make waves!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
LG 4X HD
@thelock

Citat
ja ti kazem imao sam dosta modela alfe smo sam jednom imao kvar na gtv i to sa turbinom i to je to

mozda ako si ih menjao na 2 meseca pa nije stiglo nishta da se pokvari na njima....u profilu ti pishe da imash 20 godina pa se pitam kad si pre stigao da promenish toliko puno automobila?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 13279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia 6681-7710
ja i otac zajedno,on je automehanicar i mjenja cesto auta kao i ja i moj stric je opsednut alfama i brat takodje vozi 156  Smile Smile

trenutno imam 6 kuci  Smile Smile

ja definitivno imam dobro iskustvo sa alfama i lose iskustvo sa hondom prelude tako da imam pravo da se malo raspravljam sa vama  Smile Smile

ali neka necemo vise o tome gusimo temu bzvz

pozz  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
Honda Civic MUGEN Si

Predvodnik novog paketa sportske opreme će biti Mugen Civic Si, koji bi američkoj javnosti trebao predstaviti sportski dorađene modele iz saradnje Mugena i Honde. Mugen Civic Si dodatno je opremljena verzija Civica Si, čija je prodaja započela 1. novembra 2006 u prodajnoj mreži SAD-a. Honda i Mugen sarađuju u razvoju sportskih modela i prerada dugi niz godina, a zajednički su nastupali i u brojnim automobilskim prvenstvima. Ipak, Mugenovo se ime do sada koristilo gotovo isključivo u Aziji, pa je Mugen Civic Si prvenac kada je u pitanju tržište SAD.
U Hondi su, zanimljivo, odlučili odnos Mugena i Honde usporediti s odnosom AMG-a i Mercedesa, a u prognozama prodaje u Americi vrlo su optimistični. Mugen Civic Si pokretaće isti 2-litarski četverocilindraš kao i obični Civic Si. Snagom od 197 KS i 6-stepenim ručnim menjačem Mugen se neće izdvajati od ostatka ponude. Naprotiv, većina razlika Mugena i običnog Civica tiče se aerodinamike i vešanja. Liveni naplatci su 27% lakši od onih na običnom Civicu Si, automobil je niži 2,8 centimetara i duži 1,3 centimetra. Mugen Civic Si će biti opremljen i kompletom spojlera i stabilizatora, bočnim pragovima uz vidno istaknute oznake Mugen Si. Proizvodiće se u limitiranoj seriji od 500 primeraka i prodavat će se po ceni manjoj od 30.000 USD. Sve u svemu, spojleri, nisko vešanje, poznato ime i to je to.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

untitled1on.jpg
(18.26 KB, 505x205)
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8587
Zastava Donji Mojmilovo
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Nokia E pedes&#039
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8587
Zastava Donji Mojmilovo
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Nokia E pedes&#039
Vidiš,ja nemam poseban problem,ali oni koji posebno obožavaju neku marku automobila možda imaju. Smile
Najviše volim zaklete obožavatelje ovih ili onih automobila,ja volim automobile same po sebi,a ne neki određene marke ili zbog zemlje iz koje dolazi.
Nema nepoderivog automobila,ima samo onog koji će ti u jednom trenutku pružiti određenu prednost nad drugima ili neko posebno zadovoljstvo u jednom periodu dok ga ne zameni neki lepši,brži,sa više opreme itd.
Stvarno mi nije jasno kad se ljudi uhvate jednog ko pijan plota i od drveta ne vide šumu. To je poenta svega.
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 5800xpress

Stvarno mi nije jasno kad se ljudi uhvate jednog ko pijan plota i od drveta ne vide šumu. To je poenta svega.
 Smile
zaludjenost,zavist,ljubomora i td Smile
IP sačuvana
social share
kad jedan papak umre,rode se dva!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
Vidiš,ja nemam poseban problem,ali oni koji posebno obožavaju neku marku automobila možda imaju. Smile
Najviše volim zaklete obožavatelje ovih ili onih automobila,ja volim automobile same po sebi,a ne neki određene marke ili zbog zemlje iz koje dolazi.
Nema nepoderivog automobila,ima samo onog koji će ti u jednom trenutku pružiti određenu prednost nad drugima ili neko posebno zadovoljstvo u jednom periodu dok ga ne zameni neki lepši,brži,sa više opreme itd.
 Smile

Vidiš,Filozofija je jako zanimljiva stvar,ali čini mi se da većina ljudi Filozofe ne gotive mnogo... Smile
A ti da se barem malo RAZUMEŠ u materiju,ne bi ovde izigravao Pametnjakovića...
U životu je potrebno da čovek ima neki svoj stav,pa i stil.
Za većinu ljudi (kojoj verovatno i ti pripadaš) automobil je neka preka potreba,da ne kažem neophodnost.Sasvim je svejedno koje je marke itd. Nemam ništa protiv toga...naravno...
Ali pokušaj da skontaš da je za neke ljude Automobil i više od toga...Pitanje stila,karaktera...
Da sad ne parfraziram i patetišem,mislim da je jasno...
Oni koji se RAZUMEJU u Automobile,vole i da diskutuju o tome...
Tako da nastavi ti da Filozofiraš,slobodno,ali na nekom drugom mestu....
 Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 13279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 6681-7710
 Smile

Vidiš,Filozofija je jako zanimljiva stvar,ali čini mi se da većina ljudi Filozofe ne gotive mnogo... Smile
A ti da se barem malo RAZUMEŠ u materiju,ne bi ovde izigravao Pametnjakovića...
U životu je potrebno da čovek ima neki svoj stav,pa i stil.
Za većinu ljudi (kojoj verovatno i ti pripadaš) automobil je neka preka potreba,da ne kažem neophodnost.Sasvim je svejedno koje je marke itd. Nemam ništa protiv toga...naravno...
Ali pokušaj da skontaš da je za neke ljude Automobil i više od toga...Pitanje stila,karaktera...
Da sad ne parfraziram i patetišem,mislim da je jasno...
Oni koji se RAZUMEJU u Automobile,vole i da diskutuju o tome...
Tako da nastavi ti da Filozofiraš,slobodno,ali na nekom drugom mestu....
 Smile
e prvi put da se u nescemu ja i ti slazemo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 15:21:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.