Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 23:23:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nepoderivi Japanci  (Pročitano 44820 puta)
Krajnje beznadezan

Live free or die like a rabbit!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 13279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia 6681-7710
a ko wv ima taj ima puno problema  Smile Smile
IP sačuvana
social share
They shouldn't have put me in the water,if they didn't want me to make waves!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

=)

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4232
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6210
@drvuja
niko ovdje ne napada taljane več večina nas napada thelock koj tvrdi kako japanci nemaju sportskih automobila.. a to je smiješno..pogledaj ovu temu od samog početka pa če ti sve biti jasno..
IP sačuvana
social share
Reality Beats Fiction By Far
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 6030
@Thelock i kompanija,koji nemaju pojma o ičemu drugom nego o svojim automobilima,treba održati kratak kurs poznavanja Auto Industrije!
1984.godine ljudi iz Honde su rekli hajde da napravimo SuperSportski Automobil,i za razliku od Italijanskih kolega,nisu sutradan izbacili automobil sa velikim gumama,velikim motorom i šasijom iz 19.veka.Poštedeću vas priča o dominaciji Honde u Formuli 1 tokom 80-tih godina i nećemo padati na priče o F1 tehnologiji u civilnim automobilima,ali recimo da je da je najbolji Hondin automobil lansiran nakon dužeg dominantnog perioda u Najprestižnijoj Motorsport Disciplini.
9.Februara 1989.god. na sajmu automobila u Čikagu predstavljen je prvi Japanski SuperSportski Automobil (posle Toyote 2000GT iz 1965.god.) - NSX.
Avgusta 1990.god. NSX je konačno postao zvanični automobil.Bio je Prvi automobil u istoriji koji je imao potpunu aluminijumsku karoseriju i potpuno aluminijumsku šasiju čime se uštedelo čak 40% težine u odnosu na čelik iste težine.Auto je ručno pravljen u posebnoj fabrici u Tochigi Takanezawa,koja je smeštena odmah uz stazu Suzuka.U početku je imao DOHC motor radne zapremine 3.0i V6 24 ventila i 270ks.Menjač je bio petostepeni manuelni,a ubrzanje do 100 oko 5 sekundi.Motor je posedovao V-TEC sistem,imao PGM-FI sistem ubrizgavanja koji je razvijen u Formuli 1.To je bio Prvi motor na svetu koji je imao Titanijumske Klipnjače.NSX je tada koštao oko 70.000 dolara.
Kako je to vreme bilo Ferrarija Testarosse 328/348 modela,nije čudo što je NSX delovao kao auto koji je stigao iz budućnosti.U rekordnom roku Honda NSX je ponela titule "Top Ten Performance Car","Ten Best Cars In The World", "Automobile Of The Year", "Design Of The Year", "Design and Engineering Award"....1991.god. MotorTrend je izabrao Hondu NSX za Najbolji Sporski Automobil ikada napravljen.
Za uspeh NSX je delom zaslužan i legendarni Ayrton Senna.Najbolji vozač Formule 1 u istoriji,nije mogao da sakrije entuzijazam tokom razvoja i testiranja.Senna je prosto bombardovao inženjere podacima nakon stotine voženih krugova.
Godinama je civilni NSX osvajao najrazličitija priznanja,a razne trkačke varijante pobedjivale na prestižnim trkama,medju kojima su brojni uspesi u JGTC i Prvo mesto 1995.god. u GT2 klasi na 24 Sata Le Mana.Honda se nikad nije umorila od unapredjivanja ovog automobila,ne zato što je na njemu bilo grešaka,već zato što su ljudi zaduženi za ovaj model,bili jednostavno bolesni od savršenosti.Poslednje promene su se desile na drugoj verziji Type R modela lansiranog 2002.godine.Auto je već tada imao 3.2i motor,šestostepeni menjač i zvaničnih 280ks,(zbog Japanskog zakona-Stvarni broj konja nije utvrdjen). Dijeta se zaustavila na neverovatnih 1270kg,a otpor vazduha je smanjen sa 0.32 na 0.30.Potrošnja je ostala zapanjujućih 13l na 100km.
Honda NSX je oduvek bila jednako pouzdan kao i porodični sedan,a to je oduvek bilo van domašaja Italijanskih konkurenata.Mala potrošnja omogućena je implementacijom V-TEC sistema,a nije čudno da se tu i tamo na Web-u pojavi neki NSX koji je upravo prešao milion kilometara.NSX se oduvek pravio ručno, i u tome se krije tajna kvaliteta i pouzdanosti,dok su neke Tehnologije,koje se koriste u izradi,poput "Blueprint" (Nulta Tolerancija),po kojoj su izradjeni klipovi i radilice i dan danas nepoznate za inženjere bilo koje druge fabrike automobila na svetu.
Dugo vremena je NSX bio i Brzinski nedostižan za svoje konkurente,sve do poslednjih nekoliko godina,kad je 500ks i više postalo standard,da ne kažem minimum u SuperSportskim Automobilima.Pa čak i onda je NSX-R uspevao da na stazi Nordschleife ostvari isto vreme kao i 100 konja jači Ferrari namenjen za trke.(360 CS).
I dok za pravac svako može da namesti brz automobil,dotle su vremena na zastrašujućoj Nordschleife stazi dugoj 20.8 km koja ima 173 krivine,dokaz da je šasija ovog automobila i dalje nedostižna za konkurente.NSX-om jednostavno vijugate kroz krivudave puteve bez uticaja bilo kakvih kompjutera,dok vas na novim SuperAutomobilima vozi elektronika.
Naslednik NSX-a poznat je kao koncept HSC.Kad je NSX konačno posle 15 godina prestao da se proizvodi,ljudi iz Honde su najavili da se HSC odlaže za 2008.godinu.Tako da je Honda odustala od direktnog naslednika NSX-a,već ponovo želi da napravi ultimativni SuperSportski Automobil za Novu Eru.
Ako ste istinski ljubitelj Honde,onda NSX mora da vam bude najbolji automobil ikad napravljen.Imao je osnovne principe SuperSportskog Automobila : Motor ispred zadnje osovine i pogon na zadnjim točkovima,ali je po svemu ostalom prkosio decenijskoj praksi pravljenja SuperAutomobila.Iako je imao odličan motor,NSX je pokazao da motor uopšte ne treba i nije glavni deo automobila.Pokazao je da SuperAutomobil ne mora puno da troši i da ne mora da bude nepouzdan.Medjutim,tek je nova Era pokazala istinski kvalitet ovog automobila.Novi SuperAutomobili su postajali teži,komplikovaniji i skuplji.Danas Ferrarije,Lamborghinije,Porscheeve kupuju Reperi,Fudbaleri ili još gore oni kupuju svojim ženama.Sramota ih je da imaju Hondu,i u tome leži esencija legendarnog NSX-a.
Ovaj auto voze oni koji se RAZUMEJU u AUTOMOBILE,ne oni koji imaju premalo samopouzdanja u donjem vešu da bi prišli osobi ženskog pola.
Hvala NSX što nemaš TRI tone,Hvala što te nema David Beckham,Hvala što nemaš Glupavi "F1" menjač iza volana,Hvala što nemaš elektroniku koja kvari zabavu jer ti ona i ne treba,Hvala ti što imamo o čemu da sanjamo i čemu da se nadamo...

Nastaviće Se....... Smile Smile Smile Smile Smile

svaka cast  Smile Smile

info za tebe sportski automobili imaju fiberkarbonsku sasiju,a motor im je od alominijuma i titanijuma  Smile Smile
glupavi menjac od f1 haha ovaj nije normalan pa da je glupav ne bi ga oni svi stavili i ko si ti da procjenis jednu tehnologiju koja je promjenila svijet automobila.....cek ja da ti odgovorim,samo jedan  Smile japanac koji samo znaju da kopiraju

a koji to ferrari predstavljen pred kraj 80-tih ili u ranim 90-tim ima karbonsku sasiju?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 5800xpress
a ko je nema ne zna sta propusta  Smile Smile
:mrgreen:uh pogotovo one serije 98,99,00  Smile
Ko Alfu nema
taj nema problema. Smile
upravo tako Smile
IP sačuvana
social share
kad jedan papak umre,rode se dva!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
Stvarno ne razumijem zasto ste napali na Alfu , u tolikoj mjeri? Svi koji pricaju o italijanskim vozilima sa tolikom dozom sarkazma i cinizma su jednostavno neupuceni , ljubomorni , nerealni , podgrijani "golfomanskim" pricama i nisu sjeli ni u jedan italijanski auto od doba tristaca i stojadina Smile

Ne moze se reci Honda je dobra zato sto je Ferrari los. Probajte dokazati tu "dobrinu" ne poredeci Japance ni sa cim. Nego dokazite..... dobri su zato i zato. Smile
Osim toga mjerilo jednog sportsko auta nije , samo broj konjskih snaga i max brzina , valjda ima nesto i u drugim stvarima... Duhu , karizmi.....na kraju krajeva i u istoriji. Sto da ne !
Najvecom pobjedom u istoriji automobilizma se smatra Nuvolarijeva pobjeda pred sam pocetak ww2. Vozio je alfu p3 , nekoliko puta slabiju od Hitlerovih uzdanica (Mercedesa i Autouniona)... Pogodite sta ... prosisao je prvi a ovi su , sto gutali prasinu , sto parkirali pored puta. Hitler i ostala svita je bijesna napustila trkaliste i pocijepala , unaprijed pripremljene govore. Gledaoci (Svabe) su poslije nekoliko minuta soka i tisine konacno zapljeskali Smile

Ako nista drugo to treba cijeniti. Japanci su u to doba proizvodili kosacice i avionske motore. I jeste u pravu ste posljednja prava alfa , po nekima je bila Alfa Montreal 70-ih godina (performanse Porsea a i cijena na nivou iz tog doba). Fiat je dosta toga upropastio ali eto duh se ne moze unistiti. Ponovo se pojavljuju prelijepe Alfe i brze kao munje. Duh i sportski uspjesi nikada nisu ni nestajali. To dokazuju bezbrojne pobjede na mnogim takmicenjima.
Za sportske Japance : ressspppeeecccttt Smile ali....
"Kada vidim Alfa Romeo , zastanem i skinem sesir" - Henri Ford Smile

O Ferrari-u trositi rijeci nema potrebe. Moze i Honda i Tojota i subaru i Micubisi .... ali Ferrari je ipak Ferrari !

@Elborashon
Pre svega,niko nije napao Alfu niti Italijanske automobile.Vrlo dobro poznajem Italijansku Auto Industriju,i Poštujem njihov doprinos Auto Sportu.Poštujem i njihovu istoriju i tradiciju...Ali,mislim da živimo u 21.veku,i ne vidim nikakvu korist od toga što ćemo se vraćati unazad.Ja uopšte nemam nameru da tebi ili ostalima dokazujem koliko su Japanski Automobili kvalitetni.Mislim da je to suvišno...
Potpuno se slažem da merilo jednog Sportskog Automobila nije broj konja i maximalna brzina,i naravno da je istorija jako bitna stvar.O Hondinoj ISTORIJI,ako budeš hteo da saznaš,samo prati ovu temu.Ne želim da je tebi posebno prepričavam...
Pretpostavljam da znaš kada je bila ta Nuvolarijeva pobeda,tj. koje godine tačno.Samo ću ti reći da je VEĆINA Japanskih Fabrika osnovano pre Drugog Svetskog Rata.Toliko o kosacicama... Smile
Ponovo se pojavljuju prelepe Alfe - DA Smile, ALI brze kao Munje - NE  Smile
Najbrža serijska Alfa GTA jedva ide 250km/h,i to je činjenica.Ubrzanje je za nekih 6 sekundi.Daleko je to od MUNJE... Smile
Dugoočekivana BRERA,ništa drugo nije nego samo lep auto.Motor 2.2i 16v 185ks  Smile  Znaš li kad je Honda takav sličan motor ugradjivala u Prelude?Pre deset i kusur godina.Prelude je otprilike bio u klasi u kojoj je sada Brera.Tako da što se tiče neke Alfine Slave i BRZINE,mislim da se to može naći samo u prošlosti.I meni je to razumljivo za Italijane,jer kad se nema argumenata u sadašnjosti,onda se poziva na PROŠLOST,i tako sa Alfe na Ferrari,Maserati itd. Smile
Možda ćeš se pozvati na Alfa Romeo 8C.Ja ću ti reći da je to JAKO LEP automobil,potpuna reinkarnacija retro legende.
ALI,ono što je katastrofalno u vezi ovog modela,je i tebi poznato (valjda). PRVI PUT je u neku Alfu ugradjen motor neke druge kompanije.Maseratijev motor od 4.0i V8 je snažan,ali,ali...Da 8C je pravi Sportski Automobil,ali ono što je ironija u vezi sa Alfom,je da upravo ono što im je zaštitni brend - SRCE I EMOCIJE,upravo je to TUDJE!
I ja ću svaki put skinuti kapu Alfi za dizajn,ali za sve ostalo,ne verujem... Smile
Slažem se,Ferrari je Ferrari!  Ali - Jednom HONDA,uvek HONDA!!! Smile Smile Smile
Pozzzzzzz
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Lijep govor prijatelju...Vjerovao ili ne u vecini stvari se slazem sa tobom... Smile.
E sad... "najbrza serijska Alfa ide 250 km/h" .... necu puno da politicim ali koliko ide najbrzi serijski Mercedes, BMW ... itd ??? (ne ukljucijuci AMG i sl. jer i Alfa ima Deltu ... nadam se da znas kakve monstrume prave ta tunerska kuca?!)
Sto se tice "cuore sportivo" Smile ... i pitanja u vezi datuma trka i sl. iz istorije... Ne znam sve ali dosta toga znam. I ko je vozio za Alfu i ko je pripremao i ko je rekao "Ubio sam majku" kada je poslije ww2 prvi put uspio da pobijedi Alfu , koja je dominirala, u F1.... itd...itd... Cak znam koje vozio Mercedese ssk i ssk-l na mile miglia trkama..ali to nije vise ni bitno. Dosta proslosti.  Smile
Buducnost je sledeca. Da je.... konacno ,  Alfa se istrgla iz Fiatovih stereotipa i  u potpunosti se , najzad ,vratila tradiciji.
To sto alfa koristi prepravljeni Maseratijev motor nije nikako - ... moze biti samo + . U danasnjem svijetu globalizacije i smanjenja troskova trula ti je prica o nekoj originalnosti a pogotovu u japanskoj auto-industriji Smile . Mislim da ja 8c dovoljno originalna po svakom parametru.
Ja volim Alfu ali sam rekao i svoje misljenje za sportske Japance. Eto , kad bih mogao da biram japanski sportski auto to bi bila Supra... recimo.
Dok sam ove pameti ... Ferarri ! To je ustvari samo stvar ukusa... Besmisleno je mlatiti o sportskim autima sa 50 evra u dzepu... ali eto i to je neka vrsta bolesti Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
Lijep govor prijatelju...Vjerovao ili ne u vecini stvari se slazem sa tobom... Smile.
E sad... "najbrza serijska Alfa ide 250 km/h" .... necu puno da politicim ali koliko ide najbrzi serijski Mercedes, BMW ... itd ??? (ne ukljucijuci AMG i sl. jer i Alfa ima Deltu ... nadam se da znas kakve monstrume prave ta tunerska kuca?!)
Sto se tice "cuore sportivo" Smile ... i pitanja u vezi datuma trka i sl. iz istorije... Ne znam sve ali dosta toga znam. I ko je vozio za Alfu i ko je pripremao i ko je rekao "Ubio sam majku" kada je poslije ww2 prvi put uspio da pobijedi Alfu , koja je dominirala, u F1.... itd...itd... Cak znam koje vozio Mercedese ssk i ssk-l na mile miglia trkama..ali to nije vise ni bitno. Dosta proslosti. Smile
Buducnost je sledeca. Da je.... konacno , Alfa se istrgla iz Fiatovih stereotipa i u potpunosti se , najzad ,vratila tradiciji.
To sto alfa koristi prepravljeni Maseratijev motor nije nikako - ... moze biti samo + . U danasnjem svijetu globalizacije i smanjenja troskova trula ti je prica o nekoj originalnosti a pogotovu u japanskoj auto-industriji Smile . Mislim da ja 8c dovoljno originalna po svakom parametru.
Ja volim Alfu ali sam rekao i svoje misljenje za sportske Japance. Eto , kad bih mogao da biram japanski sportski auto to bi bila Supra... recimo.
Dok sam ove pameti ... Ferarri ! To je ustvari samo stvar ukusa... Besmisleno je mlatiti o sportskim autima sa 50 evra u dzepu... ali eto i to je neka vrsta bolesti Smile Smile

Upravo ti zbog Globalizacije i tih smanjenja troškova,elaboriram ovu materiju.Ona Fabrika koja ostane u ovakvim vremenima Samostalna i Nezavisna,i pri tom nastavlja Tradiciju proizvodnje Brzih,Kvalitetnih i Pouzdanih Automobila,onda je to nešto što se ne dovodi u pitanje.To znači da Ugradnja MOTORA nečije druge kompanije,ugrožava sam opstanak i Brend po kome se prepoznaje ta kompanija.Svako ko se iole razume u Auto Industriju,će ti reći da ugradnja Maseratijevog motora ne može biti + Smile
Trula priča o Originalnosti u vreme Globalizacije? Smile pogtotovo Japanske  Smile
Ne znam koliko se razumeš u sve ovo ali :
Honda je 100% svoja i nikad nećeš čuti da se u Hondu ugradjivao neki drugi motor! Smile
Nikad nećeš čuti da su ljudi (u većini slučajeva) imali problema sa Pouzdanošću Honde! Smile
Nikad nećeš čuti da je neka Honda istrulila do krova! Smile
Informiši se o tome šta znači Honda u Formuli 1! Smile
Informiši se šta znači Honda u AUTO-SPORTU! Smile
Toliko o ORIGINALNOSTI!
Sve ovo ti zborim iz razloga,jer mislim da Italijani i Japanci imaju dosta sličnog!
Moj izbor,posle Honde bi uvek bio Maranello ili 575GTC.
Tačno je da je sve to stvar ukusa,ali šta da se radi,nastavićemo da mlatimo i dalje praznu slamu sa 50e u džepu,jer nam to valjda niko ne može oduzeti... Smile Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live free or die like a rabbit!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 13279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia 6681-7710
@drvuja
niko ovdje ne napada taljane več večina nas napada thelock koj tvrdi kako japanci nemaju sportskih automobila.. a to je smiješno..pogledaj ovu temu od samog početka pa če ti sve biti jasno..
tojo u zadnjih pet godina sam mjenjao 20 auta,vecina sportskih italijana,imao sam i francuskih,i njemacko engleski koji sad vozim opelspeedster i honda prelude 2.2 vitech,koju nisam mogao da vozim brze od 150 jer se pokvario nesto u zadnjem diferencijalu i niko nije znao da je popravi,zato mislim da malo ljudi koji se nalaze u ovom forumu imaju vise iskustva nego ja,citav zivot citam za automobile,tako da nemoze mene niko da napada,japaci imaju malo rasnih sportskih automobila,a i ti sto imaju ne mogu nikada da se uporede sa italijanima,to je van teorije,kao sto italijani ne mogu da se uporede sa englezima to su cinjenice
IP sačuvana
social share
They shouldn't have put me in the water,if they didn't want me to make waves!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

=)

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4232
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6210
previše ti tjeraš japance u loš kut.. svaka ti čast, ja sam u životu mjenjao 1 auto, dakle sada vozim svoj drugi i oba su taljana.. no previše mi blizu živimo da toliko toga znamo o taljanima a japan je ipak daleko i tamo ima mnogo auta o kojima se ovdje ni ne priča.. jer te aute ovdje ni nema.. na početku ove teme stalno tebe slušam kako ti govoriš da japanci nemaju sportske aute, kako subaru impreza nije sportska itd itd.. pa jel ti sebe čuješ???daj se malo vrati par stranica unazad pa da ti vidiš šta si ti pisao..
svaka čast taljanima jer i sam vozim jednog malog močnog taljana, no japanci si bili dio povijesti jednako kao i taljani..imaju jako močne sportske aute a jedino šta razlikuje alfu od japanaca je da je alfa napravljena sa stilom i izgled mu je umjetnički, no ne možeš ti meni govoriti kako je jedna toyota supra nula.. supra npr je jedan od močnijih auta devedestih i još dan danas vodeče ime u tuning svijetu. jer od 3.0 litrenog motora i rednog 6cilinderaša stvoriti 330 konjskih snaga i 5sek do stoke a i taj motor je najkvalitetniji motor ikada napravljen od toyote koj može podnijeti da se u njega ulaže preko 800ks bez problema i taj motor če to i izdržati, e to je več umjetnost..alfa je velika nula šta se tiće kvalitete..previše konja a premalo snage..a novi alfa romeo 8c niti nije alfa več ferrarin motor a ferrari se sa alfom ne može uspoređivati jer je ferrari "dreamcar", supersportski automobil a lfa to nije niti če ikada biti..
IP sačuvana
social share
Reality Beats Fiction By Far
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
@soichiro .... Sjecam se ja i dok je bio Mclaren-honda u f1, sa turbo motorom Smile ... nisam neinformisan.
Japance cijenim kao najkvalitetnije aute sa pomalo monotonim izgledom... necu da se vise ponavljam. Cijenim ih ali necu zbog toga da pljujem Talijane. Ako pocnemo stavljati brojke na papir , sabirati , oduzimati i racionalno razmisljati Alfu niko ne bi uzimao.... ali Alfa se uzima i voli srcem. (zbog izgleda , sound-a , sportskog srca , istorije ... filma Diplomac  Smile.... jbg... zbog mnogo stvari) O tome ti ja pricam. I u tome lezi kvaka. Stvar ukusa i filozofije zivota. Smile
No hard feelings  Smile
« Poslednja izmena: 06. Mar 2007, 20:48:46 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 23:23:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.