Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 13:26:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neonacizam hara Evropom  (Pročitano 33140 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
lupash gluposti sinko  Smile .
kratko,uvredljivo i besno,kao i uvek.
tebi je dovoljno da se covek samo na kratko,i samo malo ne slozi sa tobom,i odmah sledi rafal uvreda i besa.
niko na forumu nije toliko zadrt u svojim stavovima,a toliko agresivan prema onima koji se hiljadu promila ne slazu sa njim,kao ti.

takodje,covek moze da  se slaze sa tobom u skoro svemu,da se zeza,sali,podrzi...
NO,cim mu se jednom omakne,i kaze nesto,makar jednu rec koja tebi nije po volji,to sve pada u vodu,ti se pretvaras u Mr.Hydea i kreces da besnis.
"moji" tad nisu bili na vlasti . na vlasti su bili tvoji jeljcin i putin .
koji moji,nesreco? Smiley ja nemam nikakva osecanja prema Putinu,niti sam ikada pisao ista o njemu van komentara o njegovim politickim odlukama.
a buduci da Jeljcina smatram pijanom budalom,americkim placenikom,valjda mozes da zakljucis da ga ne volim nesto...  Smile

i mada je tacno da Jeljcin nije bio nacista,u to vreme je u Rusiji vladao haos,a pogotovu u Ceceniji koja je bila odsecena od sveta.svako ko je zeleo je mogao da ode i da se bori protiv bradatih klosara i cuva Rusiju od njih.

i mada vidim da si okacio ovaj klip,i da je ipak bilo njih koji su ostali dosledni i cestiti u svojim namerama i ideologiji,i otisli da brane Rusiji od klosara,znamo dobro da je dobar deo njih ipak za to vreme ladio jaja.

tim momcima svaka cast sto su isli da se bore(mada ne verujem da su bili ista humaniji od Cecenskih klosara,al,aj,dobro,necu da zalazim u to...),ali znas i sam da nisu svi bili kao oni.

i ti ako si cestit i dosledan u svojim stavovima i ideologiji,ti ces osuditi te koji su tada pricali o "Cistoj Rusiji",i mogli,a nisu otisli da se bore protiv mudzahedinskih klosara.
« Poslednja izmena: 12. Nov 2010, 18:30:13 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung 
Citat
Па у Русији чланови антифашистичких организација су све само не Руси. Углавном се ради о Грузинима, Јерменима и осталим Кавкасцима.
Ово испаде да ти имаш нешто против Грузина,Јермена,Сармата,Скита...?
kolko sam ja imao prilike da vidim,to je ovako kod njega:
u sustini,njegova uverenja su prilicno nacisticka,i to je osnova kod njega.bez pogovora ce da podrzi sve vezano za to,a da se pravi lud pred cinjenicama i podacima,i pogotovu pred cinjenicama kako se ti "casni" nacisti ponasaju cak i prema belim ljudima,tj-da ih boli kurac za moral i ciljeve,nego da su obicni kriminalci i nasilnici.
i to je osnova i tu ce se uvek solidarisati i podrzavati te nakaze.
NO,to ga ipak nece spreciti da s vremena na vreme,kada god treba,na kratko zaboravi na sve to,te se uvek rado prikljuci svakom ko pljuje i mrzi Rusiju,pa makar to bili i Gruzini.nema veze,da se ne propusti prilika za dobru pljuvacinu.

neki to nazivaju licemerjem.ali,aj,ja necu da upotrebljavam tu rec,posto rizikujem da dobijem rafalnu paljbu,i da opet napravim konflikt posle nekoliko meseci normalnih odnosa.
tako da cu se zadrzati na ovim prostim konstatacijama,notifikacijama.bez zakljucaka i upiranja prstom.

Млатиш празну сламу. Нити ми је нацистичка идеологија блиска, мада сматрам да има добрих ствари у њој, нити се правим луд пред чињеницама и подацима, ако долазе са стране оних код којих је свака објактивност у одређеним случајевима искључена, јер ту чињеница готово и да нема.

Русију не пљујем, нити мрзим, али то опет показује твоју наивност, јер ако кажеш нешто лоше, а што је можда и истина, одмах значи да мрзиш. Е, не мрзим, већ код мене постоји осећај објективности и рационалности. Дакле мени неко није балтички чобан, јер је пизда ли му материна неправославна, љут и незадовољан што је морао да сиса свети руски курац. И да не наводим примере за многе друге народе.

Видиш о томе се ради, кад помињем објективност. Упознао сам ја доста Руса овде и слагао се са сваким одлично. Велик је то народ и добри су то људи, само што нећу због њих да прелазим преко разних историјских чињеница.

Укратко Русија треба да буде руска, као што Грузија треба да буде грузинска.

У Русији има између 20 и 25 милиона муслимана. Ако је то теби ништа, онда свакако просечном Русу није.
prosli put kad si to tvrdio,okacili su ti podatke koji su dokazali da si preterao.al.aj,dobro,neka ti bude...

А да ли у Америци има Мексиканаца колико попис каже? Smile

Број муслимана у Русији расте великом брзином и тога су тамо врло свесни. Неке процене говоре да ће до 2050. муслимани чинити половину популације Русије. Smile

Citat
Притом имају далеко већи прираштај од Руса и других белих народа Русије, а имају и прилив становништва из Средње Азије.
to je tacno.i zalosno.
ali to opet ne opravdava preterivanje u vezi njihovih brojki,niti resavanje SVAKOG problema te vrste nasiljem ili blesavom ideologijom,koja je cak i kontradiktorna za Slovene.

da se ti neonacisti(mislim,ok,aj na trenutak da zaboravimo da im je ideologija kontradiktorna.jes da je tesko,al aj da probam da razumem) zalazu za politiku veceg prirastaja,da se zalazu za takav sistem da se sprecava nadiranje klececih bradonja(na primer,kao u Austriji,gde stranac gotovo nikada ne moze da radi na visokom,ili bitnom polozaju),ili,pak da se makar drze svojih stavova i politike-da otvoreno kazu-mi necemo ovo,mi ovde ne zelimo ovoliko bradonja... pa,cak i to,aj da razumem.

ali njih boli kurac za to.oni ne rade nista od toga.ili rade ponekad,cisto iz dosade.
vec se uglavnom zanimaju prebijanjem neduznih ljudi,ljudi koji zive u Rusiji jos od pre nego sto su se ovi balavci rodili,nikog ne diraju,nista ne sugerisu,samo zive svoj zivot i cak se i osecaju i izjasnjavaju kao Rusi;ili lupetanjima o svojim "velikim planovima";vecanjem sa svojim internacionalnim partnerima po zatvorima ili cumezima;"treniranjem" za ne znam ni ja sta...invaziju vanzemaljaca...;obijanjem radnji;maltretiranjem cak i belih ljudi,i slicno...

to su obicne nasilnicke budale i sociopate,koje boli kurac i za Rusiju,pa cak i za ideologiju,vec im je osnovna briga u glavi kako opeljesiti neku zenu,ili se iziveti na promrzlom starcu sa Kavkaza koji prodaje povrce na ulici,a od svega toga napraviti neki ideoloski akt,koji ce da sluzi kao paravan za divljanje i kradju.

Па ја не знам како би они решили ствари, али све и да хоће они не могу урадити пуно.

Могу имати програм, али нису на власти да би га спровели. Само онај ко је на врху може поправити ствар.

По мени требало би забранити муслиманима да имају више од једног детета, а даље стимулисати повећање наталитета код Руса. Наравно и досељавање из муслиманских земаља би требало забранити.

Ако закукају да није демократски, само их треба рећи да погледају колико су демократске већина муслиманских земаља и како живе немуслимани тамо.

Није ствар у фризури, цокулама, мајици и сл. То је једноставно младалачка субкултура.
ma,kapiramo... mi ovde imamo primerke sa air ljaksom,trenerkama i jeftinim suskavim plastikanerima,oni tamo imaju primerke sa martinkama,celavim glavama,lancima i slicnim. Smiley
mora sljam da se makar malo ralzlikuje. Smiley da bude malo sareno. Smiley
ko veli-kad su nam vec motivi isti(pljacka,ubijanje,maltretiranje,rusenje,nepostovanje prema zemlji),daj da makar budemo unikatni po oblacenju. Smiley

Наш пример и није најбољи за поређење, пошто по количини дебилизма искаче из сваког оквира. Smile

Citat
Ствар је у указивању на проблем.
(pretpostavljam da mislis na njihovu "politiku")

cime?prebijanjem staraca u parku ili razbijanjem grada?

Па више мислим на указивање у правом смислу те речи. Стално подсећати, стално помињати, да обичан народ коме је преживљавање главна брига не подигне главу и не огласи се.

Пропаганда је најјаче оружје.

А што се пребијања тиче, кад већ инсистираш Smile, она углавном долазе као насумични одговор на пљачке или било какве друге нападе на Русе, од стране "гаравих". Тако сам барем чуо од пријатеља који живи тамо. Имају Руси реч који стално користе за Кавкасце, него сам је заборавио, па зато кажем гарави. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12

koji moji,nesreco? Smiley

ti podrzavash tu zvanichnu liniju ruskih vlasti , kao kobajagi nacije ne postoje , svi su gradjani ruske federacije ...  Smile Smile

Citat
u to vreme je u Rusiji vladao haos,a pogotovu u Ceceniji koja je bila odsecena od sveta.svako ko je zeleo je mogao da ode i da se bori protiv bradatih klosara i cuva Rusiju od njih.

pa nije mogao svako da ode da se bori , jer je prilaze u checheniju kontrolisala vojska i policija  . mogao si da odesh i da se prijavish da budesh dobrovoljac u vojsci (shto su mnogi i uchinili ) . problem je shto su onda praktichno bili izdani - kako od nesposobnih oficira tako i od vlasti koja se kasnije dogovorila sa delom tih istih chechenskih vodja .

bash zbog toga se i u rusiji javilo prilichno nepoverenje prema institucijama i ljudi su krenuli da se samoorganizuju (slichno kao i kod nas) .

Citat
,znamo dobro da je dobar deo njih ipak za to vreme ladio jaja.

dobar deo njih je tad bio maloletan  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Citat
Млатиш празну сламу. Нити ми је нацистичка идеологија блиска, мада сматрам да има добрих ствари у њој, нити се правим луд пред чињеницама и подацима, ако долазе са стране оних код којих је свака објактивност у одређеним случајевима искључена, јер ту чињеница готово и да нема.
(+ ostatak)
primljeno k znanju.
А да ли у Америци има Мексиканаца колико попис каже? Smile
dobra poenta.ali,ipak,ti nekada bas preterujes.mada,kad bolje razmislim,vreme sve vise i vise prolazi,te se oni(muslimani u Rusiji) sve vise i vise razmnozavaju,tako da...i nisi daleko od istine.
Citat
Број муслимана у Русији расте великом брзином и тога су тамо врло свесни. Неке процене говоре да ће до 2050. муслимани чинити половину популације Русије.
to verujem.surova istina.
Citat
Па ја не знам како би они решили ствари, али све и да хоће они не могу урадити пуно.
pretpostavljam da mislis na neonaciste-pa mogu.kolko sam video,oni imaju veoma jaku hijerarhiju,a imaju cak i svoje logore i cinove.
to nije...armija,jelte.ali da su svi oni bili tako energicni i ljuti i da su usmerili to ka Cecenskim idiotima za vreme rata,sve bi se mnogo brze,lakse i bolje zavrsilo.
Citat
Могу имати програм, али нису на власти да би га спровели. Само онај ко је на врху може поправити ствар.

По мени требало би забранити муслиманима да имају више од једног детета, а даље стимулисати повећање наталитета код Руса. Наравно и досељавање из муслиманских земаља би требало забранити.

Ако закукају да није демократски, само их треба рећи да погледају колико су демократске већина муслиманских земаља и како живе немуслимани тамо.
e,tu se potpuno slazem.potpuno.
Citat
Наш пример и није најбољи за поређење, пошто по количини дебилизма искаче из сваког оквира.  Smile
istina.  Smile Smile
Citat
А што се пребијања тиче, кад већ инсистираш Smile, она углавном долазе као насумични одговор на пљачке или било какве друге нападе на Русе, од стране "гаравих".
pa,moguce,ali mislim da se ipak dosta sranja desi i samo od sebe,tj-slobodnom voljom nacista.tacnije-onih koji sebe nazivaju tako,ali ih u stvari ni ne zanima to mnogo,nego cisto zajebavanje.
no,dobro,ajde...
ti podrzavash tu zvanichnu liniju ruskih vlasti , kao kobajagi nacije ne postoje , svi su gradjani ruske federacije ...  Smile Smile
ne.svestan sam i ja tih problema itekako.problema planova Kenjaza da se kote po Sibiru;problema planova Kavkaskih dileja(pardon-pobunjenih Kavkaskih dileja.oni normalni cute i rade) da otcepljuju republike i ubijaju civile;problema sve vece populacije muslimana tamo,itd...
i zato se i slazem sa @Dukijem da treba podsecati i ukazivati na to.
Citat
pa nije mogao svako da ode da se bori , jer je prilaze u checheniju kontrolisala vojska i policija  . mogao si da odesh i da se prijavish da budesh dobrovoljac u vojsci (shto su mnogi i uchinili ) . problem je shto su onda praktichno bili izdani - kako od nesposobnih oficira tako i od vlasti koja se kasnije dogovorila sa delom tih istih chechenskih vodja .

bash zbog toga se i u rusiji javilo prilichno nepoverenje prema institucijama i ljudi su krenuli da se samoorganizuju (slichno kao i kod nas) .
dobro,tacno.ali ipak mislim da je moglo vise njih da ucini vise.mnogi su imali i psihicku i fizicku spremnost.
Citat
dobar deo njih je tad bio maloletan  Smile
istina.ali ipak,evo,i danas se desavaju sranja tamo,pa opet ne vidim da se SVI oni prijavljuju da idu i najebu se svega po spisku klosarima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12

ne.svestan sam i ja tih problema itekako.problema planova Kenjaza da se kote po Sibiru;problema planova Kavkaskih dileja(pardon-pobunjenih Kavkaskih dileja.oni normalni cute i rade) da otcepljuju republike i ubijaju civile;problema sve vece populacije muslimana tamo,itd...

nema tu nikakvih pobunjenih kakvkaskih dileja . ogromna vecina chechena zeli da bude odvojena od rusije shto se i pokazalo u ratu . ako vec ne mogu to onda zele shto shiru autonomiju kao shto imaju danas i da rade praktichno shta hoce . medjutim , uz to bi i da se shire i po rusiji , da budu glavna mafija a i da sisaju drzavu ...  Smile

Citat
,evo,i danas se desavaju sranja tamo,pa opet ne vidim da se SVI oni prijavljuju da idu i najebu se svega po spisku klosarima.

opet neke tvoje pogreshne percepcije . checheniju kontrolishu checheni koji su kobajagi lojalni moskvi (mada su listom bivshi pobunjenici) . ne moze tamo niko da ode da se "najebe po spisku" kako ti zamishljash . moskovske vlasti su duboko umeshane u kriminalne poslove sa chechenskom mafijom i to je svima u rusiji dobro poznato .

obichnim rusima preostaje samo samoorganizovanje i borba na ulicama svojih gradova .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
nema tu nikakvih pobunjenih kakvkaskih dileja . ogromna vecina chechena zeli da bude odvojena od rusije shto se i pokazalo u ratu . ako vec ne mogu to onda zele shto shiru autonomiju kao shto imaju danas i da rade praktichno shta hoce . medjutim , uz to bi i da se shire i po rusiji , da budu glavna mafija a i da sisaju drzavu ...  Smile
ne.Cecenski narod se deli na dva...da kazem-plemena-tirikata.ne znam sad kako se zovu,zaboravio sam,ali znam da se dele na onaj nizijski,i onaj planinski.tj-na one koji su ziveli u nizijama i bavili se poljoprivredom i trgovinom,i bili bogatiji i razvijeniji,i na one koji su ziveli u planinama i bavili se stocarstvom,i bili siromasniji.
veci deo nizijskoh tirikata je obicno imao dobre odnose sa svima,pa i sa Moskvom,a planinski se uvek nesto bunio,pa cak i koskao sa nizijskim i pokusavao da pljacka i mulja.
i sad se ne secam detalja,ali znam da sam procitao i deo gde se prica o poreklu svih Cecenskih pobunjenika,tj-vodja,i da su svi bili iz planinskog tirikata.
tako da deo njih ipak oce da ostane uz Rusiju,jer zna da od kamena,sverca droge,i par hiljada kilometara teritorije,i Alahove ljubavi ( Smile )...pa...ne moze bas stalno da se zivi.a ima cak i onih koji jesu za otcepljenje,ali ne nasilnim putem.
ali sve to kvare ekstremisticke dileje koje dodju i raznesu se,i ubiju pritom sve oko sebe,ukljucujuci i svoje istomisljenike.i zbog tih idiota svi tamo ispastaju.

i ja bih tu rado uzeo i pustio ove naciste na njih.
ali,da,kao sto ti kazes,i oni tamo imaju svoje izdajnike(ili kako ja volim da kazem-krpelje),koji ce radije da suruju sa njima i uzimaju deo od prodaje droge Ruskom narodu,nego da ih sve zatvore ili pobiju.
« Poslednja izmena: 12. Nov 2010, 19:11:53 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia 6300

zajebano.jer su ih napadale i mucile bradate dileje koje su se hranile mucenjem i nasiljem.

ali sto se onda nisu javili ti tvoji,uzeli puske,i otisli da im jebu mater?

lupash gluposti sinko  Smile . "moji" tad nisu bili na vlasti . na vlasti su bili tvoji jeljcin i putin . oni su kobajagi otishli da povrate checheniju , pa su se onda dogovorili sa delom tih istih chechenskih bandita koji su i organizovali pobunu . rezultat je da su rusi koji su ziveli u chencheniji pobijeni , prodati u roblje ili proterani a da niko za to nije odgovarao .

ovi momci koji se sada organizuju u moskvi i drugim vecim ruskim gradovima samo zele da spreche da se slichna situacija ne ponovi i u srcu rusije , jer putinov rezim to svakako nece da sprechi .

Симпатичан овај руски ОИ!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Nokia 
''млатиш празну сламу''/''лупаш''....

где ће вас то одвести?

не разумем шта представља овај видео?
--------------
кад говорите о Кавказу,тешко је вама,деци овога времена,да схватите те односе! практично то могу само људи рођени тамо,али чак је и њима тешко да појмеу тој мешавини стотине народа(и стотине језика),ко је коме род,а ко коме крвни непријатељ. То је прича веће од било какве теме.
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12

не разумем шта представља овај видео?

Postavio covek, ima veze sa temom il Rusija nije Evropa  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
.Cecenski narod se deli na dva...da kazem-plemena-tirikata.ne znam sad kako se zovu,zaboravio sam,ali znam da se dele na onaj nizijski,i onaj planinski.tj-na one koji su ziveli u nizijama i bavili se poljoprivredom i trgovinom,i bili bogatiji i razvijeniji,i na one koji su ziveli u planinama i bavili se stocarstvom,i bili siromasniji.
veci deo nizijskoh tirikata je obicno imao dobre odnose sa svima,pa i sa Moskvom,a planinski se uvek nesto bunio,pa cak i koskao sa nizijskim i pokusavao da pljacka i mulja.

to mu dodje kao ona pricha o dobrim i loshim albancima , shto ju je valjao sloba Smile Smile

realnost je malo drukchija - chechenci generalno ne vole ruse , samo shto neki (vecina) nisu bash spremni da rizikuju zivot i imovinu zbog toga  Smile . i toj vecini odgovara sadashnja situacija gde u checheniji mogu praktichno da rade shta hoce osim da kazu da su nezavisna drzava ,a s druge strane im odgovara da su ruski gradjani kad od toga imaju neku korist . to opet podseca na situaciju koju mi imamo sa albancima sa kosova i ovom zbrkom oko pasosha .

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 13:26:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.