Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 05:47:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neonacizam hara Evropom  (Pročitano 33222 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 98
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Biti nacionalista ne znaci terati bilo koga nego samo braniti svoje ( i naravno postovati tudje ) ! To je razlika izmedju nacionalista i nacista ! A to sto kazes da te boli kurac za naciju , sto mislis da je bela kuga dobra (za ceo svet pa i za Srbiju) to govori vise o tebi i tvom nepostovanju prema nasoj istoriji,jeziku,obicajima! Treba da budemo zahvalni svima koji su se borili i stradali vekovima .... pa ako hoces i dan danas Srbi ginu da bi sacuvali nase manastire,crkve , nas jezik i nase obicaje.....(dobro znas gde) ! I zato ne dozvoljavam takvim nulama od ljudi da pljuju po mom narodu ! I ne mozes da se protivis naciji....... ne mozes ti pravoslavcu,katoliku,muslimanu,jevreju,budisti....i da ne nabrajam reci :,, E sad jebiga zaboravite sve sto ste bili , od sada cemo svi pricati istim jekom koji ce se zvati Covecanski jezik i svi cemo da imamo iste navike,karakter,temperament" ! A Zemlju cemo da podelimo na ravne casti..... to  bre nije povrsno razmisljanje to je razmisljanje deteta od 5 godina koji nema veze sa stvarnoscu ! To sto si ti isfrustriran necim ne daje ti za pravo da pricas tako......niko tebe nece dirati a kamoli proterivati.....budi ono sto jesi sta te boli dupe ....samo nemoj da mislis da su ljudi koji su se borili za pravo da imaju Svoju kulturu, Svoj jezik , Svoje obicaje , Svoj nacin zivljenja i filozofiju zivota (gde god oni bili i kako god se zvali ) povrsni ! To nije lepo ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Mozilla (KHTML,
Ko normalan u Srbiji podržava naciste?

ja.

~R

A zasto ti odgovaras na ovo pitanje? Ono je bilo upuceno samo onim normalnim.  Smile Smile

Nije mi jasno ...  Smile Smile

Smile
sta si htela da kazes time ?

~R

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
Da ne moze normalan covek da podrzava ideologiju Hitlera i nazzi shit.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Mogu i hocu. To nisu oni, to nisi ti. To je bio tvoj deda, pradeda, cukundeda, kurajber, ti to ne postajes po rodjenju! Ne, ne postujem istoriju koju pisu pobednici, gde se laze o heroizmu i pozrtvovanju (made ne uvek), gde se slave tirani kojima obican narod nije nista i gde obican narod strada bez secanja (Nice i umire kao trava). Ne postujem proslost gde su zene koriscene kao nacionalno dobro.
Mi kao zdravorazumna bica ne treba vise da insisitramo i forsiramo (nisam rekao da skroz prestanemo) na obicajima bez smisla i svrhe, kao iz nekog inata. Niko nema koristi iz toga. U globalu, ne postujem i ne slavim istoriju celog covecanstva.

@Akai11: Rekla ti da nisi normalan.
« Poslednja izmena: 11. Nov 2007, 20:17:48 od CvijaFaQ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
Nije lako preseliti se, i ja hocu ali iz nekih drugih razloga, ne zato sto me boli za naciju. Necu dozvoliti da me iko tera nigde. Ja se protivim postojanja svih nacija, i mislim da je neverovatno povrsno biti nacionalista.
tezak je zivot death metalaca...neshvaceni su... Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 98
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nemoj da pricas o istoriji jer ocigledno nemas pojma o tome ,to je prva stvar! Druga stvar,nemoj da pricas i o obicajima jer i o tome nazalost nemas pojma! Covek koji ne postuje sebe ne moze da postuje ni druge....a tvoje reci: ,, Zar je vazno sto ovde vlada bela kuga.Ionako ima previse ljudi "...dovoljno govori o tome koliko postujes ljudski zivot ! Zato nemoj da se sada prenemazes i izigravas nekog ,,zastitnika" covecanstva ! Ti si jedna krajnje  nezrela osoba ! Da to nisi ne bi lupetao gluposti i ostao ziv ! A tvoje reci: ,, Sta smo mi Srbi nesto specijalniji od drugih sto su nam se igrom slucajeva roditelji bas ovde kresnuli? "...... govori o tome koliko cenis sebe i svoje roditelje ! Nazalost,neki ,,ljudi" su nastali ,,kresanjem" , mi normalni smo nastali iz ljubavi !
« Poslednja izmena: 11. Nov 2007, 20:33:01 od gologuzan »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Oh, ironije velike.

Ja postujem sebe. Ja znam ko sam, meni ne treba etiketa kao vama "Srbi Velikani".
Ja znam da nisam nastao iz ljubavi, jer vidim kako se moji roditelji ponasaju jedan prema drugom, ali to ne utice na moju licnost. To ne znaci da je ne mogu da ispunim svoje srce sa ljubavlju.
To sto sam rekao samo potvrdjuje koliko postujem zivot jer su mi preci oni koji su trenutno ZIVI od onih koji jos nisu ni rodjeni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Mozilla (KHTML,
Citat
jer su mi preci oni koji su trenutno ZIVI od onih koji jos nisu ni rodjeni.

au jbt  Smile  Smile

~R
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 98
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Prva stvar,ja nisam rekao da su Srbi Velikani .... ne znam gde si to procitao.....ja sam ti samo rekao da ne pljujes po mojim precima i po precima ljudi koji su sacuvali ovaj narod da ZIVI i dan danas ! Odnos tvojih roditelja me ne zanima to je tvoja nesreca ! Jos jedan dokaz da je porodica stub drustva ! Sad mi je jasno otkud to nepostovanje svega oko tebe......ali ti to i dalje ne daje za pravo da tako pricas......mozes ti to na netu do sutra da pises ali pljuni nekome tako u lice pa ces veruj mi dobiti po nosu ! Ovo nije pretnja vec dobronameran savet da pripazis jer ocigledno zivis u nekom svom svetu (da ti prizemljenje u stvarnost ne bude bolno) !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
ma on ti je brale, antikrst.
to su oni sto se bodu dzointom u glavu 

IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 05:47:33
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.042 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.