Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 20:51:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 114 115 117 118 ... 138
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Неонацисти у Новом Саду  (Pročitano 59884 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia ispo iz modu
Da li si se ikad zapitao koliko smo mi sami doprineli svemu ovome?Ili mozda mislis da smo bezgresni?
Stvari posmatras iz nekog svog surovog i ogorcenog ugla,i licne tragedije.
Nisam rekao da nema istine u svemu ovome sto si naveo,ali mislim da nije sve tako crno,i da ne postoji nikakva Teorija Zavere protiv Srbije,jer tako ispada.
Normalan covek,zdrav u glavi,ne moze nikog da mrzi.
Izjave tipa : Mrzim, ili ne volim Hrvate,Albance,Muslimane,Amerikance,Nemce itd. su u najmanju ruku debilne.
Ne mozes da jednom narodu sudis i presudis.
Bar ja tako mislim...

Можда је за тебе дебилно не волети некога или нешто, али за мене као и за већину људи је то сасвим нормално. Ја нисам рекао да мрзим некога само зато што је хрват, заболе ме патка шта је ко. Али ја нећу ићи у хрватску на море, неко слушати хрватску музику, нећу куповати хрватске производе и сматрам а и уверен сам да тиме не наносим зло ниједном хрвату нити било кога угрожавам. Исто тако не браним теби да волиш све хрвате на овом свету нити те називам дебилним због тога.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia N70
Ja nikog ne mrzim, ili ne volim...
..."Sloven sam,belac,slobodni strelac..."
Zasto ne bih kupovao neki proizvod ako je kvalitetan?
Zasto ne bih letovao negde gde citav svet letuje?
Nisam rob nikakvog Nacionalizma i nekih sumanutih utopija i ideologija.
Zivim jedan jedini zivot,koji je suvise kratak i ne zelim da mi prodje u nekoj mrznji prema nekome ili necemu.

IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia ispo iz modu
Zivim jedan jedini zivot,koji je suvise kratak i ne zelim da mi prodje u nekoj mrznji prema nekome ili necemu.

Па да ли моје не куповање хрватске чоколаде некога угрожава или вређа?
Да ли мој одлазак у Грчку или Бугарску на море уместо у хрватску некога угрожава?
Ти иди где се теби иде, купуј шта ти се купује и воли кога хоћеш, да ли ти ја сугеришем или одређујем било шта? Да ли ти можда забрањујем или угрожавам твој живот својим ставовима?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia E
A be jel si nepismen ti lepo ti je twice objasnio. Gde cu da kupujem letujem jedem i spavam to je moja licna stvar, pa bila na nacionalnom politickom ili ma kom drugom nivou. Lepo ti covek reko ti pitas opet zasto? Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia N70

Да ли мој одлазак у Грчку или Бугарску на море уместо у хрватску некога угрожава?
Ти иди где се теби иде, купуј шта ти се купује и воли кога хоћеш, да ли ти ја сугеришем или одређујем било шта? Да ли ти можда забрањујем или угрожавам твој живот својим ставовима?

Ma jok,pogresno si razumeo.
Zelim da kazem da naprosto ne vidim smisao i logiku u tim tvojim kategoricnim stavovima.
Valjda nisam dovoljno Srbin... Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia ispo iz modu

Ma jok,pogresno si razumeo.
Zelim da kazem da naprosto ne vidim smisao i logiku u tim tvojim kategoricnim stavovima.
Valjda nisam dovoljno Srbin... Smile

Не знам да ли си ''довољно Србин'' то питај маму и тату. Ја лично Србе не делим на велике и мале.
И на крају крајева није ни битно а ни неопходно да ти видиш логику у мојим ставовима. Ти се држи својих ставова и то је оно што за тебе треба да буде битно. Моји ставови свакако не угрожавају ни тебе ни друге.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia N70
Ovo sa mamom i tatom uopste nije duhovito.  Smile
Nista pametnije ne treba ni da ocekujem...
GoodBye
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia ispo iz modu
Ovo sa mamom i tatom uopste nije duhovito.  Smile
Nista pametnije ne treba ni da ocekujem...
GoodBye

Нисам мислио ништа увредљиво али да појасним. Оно за довољно велики Србин је било иронично, а ја такве поделе на мале и велике, праве и криве Србе не правим. То да ли си довољно Србин питај родитеље или бабе и деде да ти испричају историју твоје породице или ти твог породичног стабла како би знао да ли си чист Србин или имаш неких примеса. Нисам мислио например да питаш маму да ли те је направио комшија хрват или било шта томе слично, дакле нисам имао ни најмање намеру да те на било који начин вређам. Smiley

П.С.И дефинитивно ти имаш проблем са људима који имају ставове који нису једнаки твојима, њихове ставове назваћеш дебилним а коментар на њихове постове ће бити нешто типа ''ништа паметније нисам ни очекивао''. Дакле код тебе се јавља одређена доза увредљивости или бар покушај.  Smile
« Poslednja izmena: 10. Okt 2007, 02:50:43 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 892
Zastava Царевина Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung U900
Још се трујете овим Smile

Citat
5. žestok muški seksizam (u vladama fašističkih država skoro isključivo dominiraju muškarci; tradicionalne uloge polova postaju još rigidnije; razvod, abortus i homoseksualnost su progonjeni, neguje se predstava o državi kao temeljnom zaštitniku porodice);
Шта, ово треба да је лоше?Зато је онолико педера у "антифашистима"  Smile

Citat
6. kontrolisani mediji(nekad medije direktno kontroliše vlast, a nekad ih posredno kontrolišu državna regulativa, portparoli i vladini funkcioneri; cenzura je česta, osobito u ratnim vremenima);
Јбт онда су сви од Тите фашисти,у кључујући и Тита.Све до једног медија су пренели гнусну лаж да су "стројевци" напали "антифашисте" што је тотално нетачно!Онај ко је био тамо, зна то!Значи и ова демократска власт контролише медије?Ма фашисти *ебем им.... Smile

Колико глупости сам прочитао у овим тезама.Немају везе са везом...
« Poslednja izmena: 10. Okt 2007, 03:29:16 od JFront »
IP sačuvana
social share
Од Солуна града до Уралских гора,
Од Уралских гора до Тихога мора,
Тканина је једна светиње и славља,
Непрекидни појас светог Православља
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja bih hteo da pitam ovdashnju vecinu kojoj se ne svidja nacionalni stroj ,ali ne vole ni LDP ,LSV , pedere ,anarhiste Smile Smile i sav onaj olosh koji ste videli na tzv antifashistichkom marshu ... ...

shta ste vi uchinili da ih sprechite ?

tog dana je ulicama novog sada prodefilovao najgori ljudski talog ,a shtitila ih je policija koju vi placate. suprotstavio im se samo goran davidovic i mala grupa njegovih prijatelja .sad kad je davidovic uhapshen ,ko ce sprechiti te iste ludake da marshiraju i vashom ulicom ,da udju u i vashu dnevnu sobu ? Smile setite se razbijanja gay parade 2001 . da li ce sledecu gay paradu takodje obezbedjivati zandarmerija ?

razmislite kuda to vodi ...

Mora da je veliki teret biti pripadnik super-nadljudske rase... Ja ti se divim kako se nosis sa tim... Smile Smile Smile

Nego, ne odgovori mi na pitanje... jel da da si bio nepopularan kad si bio mali? Smile
jeste da si neviđeni cinik i da me nervira što su tvoji postovi zapravo komentari tuđih postova, ali ovo mi se svidelo
možda bi mogao da razmisliš o tome da napišeš na nekoj temi šta ti misliš, ne da se sprdaš sa onim što su ljudi napisali
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 114 115 117 118 ... 138
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 20:51:59
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.