Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 17:37:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 138
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Неонацисти у Новом Саду  (Pročitano 60644 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
Qtek 小米

Sutra u novom sadu je skup Srpskih patriota koji se bore za jedinstvo Srbije,protiv daljeg cepanja zemlje,protiv kriminala i lopovlula koji je tolko uzo maha posle dolaska takozvanih demokrata da je danas situacija katastrofalna.
A ja mislio da slavite Himlerov rodjendan... Smile
Interesuje me da li ce na skupu biti pravih antifasista,ili ce se ovo ponovo svesti na obracun liberala i nacista (doduse sada ce i obraz biti tu)?
Не, састаће се две сукобљене фашистичке фракције, једни црпе снагу из ''пораженог'' немачког фашизма, а други из новог евро-америчког модела фашизма.
А све је то про-западна багра.
Smile Smile Smile Smile Smile
Tako sam i mislio...
Nego i mene zanima sto Obraz protestvuije(ako uopste protestvuje)?

Kао и сваки маргиналци желе да скрену пажњу и врбују нове присталице ... чобани будале.

A meni se sve nekako cinilo da ti njih simpatises... Smile
Dobro moja greska...
Ma jok, имам поверења само у СРС, од тих про-српских нво могу да похвалим само ''двери'', али ако направе један кикс, остаће им моја ципела у буљи.
Нажалост код нас само СРС негује идеологију српског национализма, а то је мени лично важније и од саме СРС.
Про-руска орјентација је саставни део ср.национализма и без обзира што се део досманлија окренуо Русији, мени је драго, јер само Русија може да стабилизује политичке тензије у Србији и да побољша наш стандард.

П.С.више ме нервирају ови нацоси, јер они раде у корист наше штете, док чанколисци нам намичу политичке поене, просто ко пасуљ.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Alcatel 258
Skup će početi u 16 časova na uglu Zmaj Jovine i Dunavske ulice, a među govornicima su najavljeni univerzitetski profesori Ranko Končar i Jovan Komšić, sociološkinja Janja Beč i predsednica Jeverjske opštine u Novom Sadu Ana Frenkel.

inace doticne ustase, na prvom casu se hvale sa tim kako su ateiste i tako to .. znaci covek se predstavi, kaze da je za predavanja neophodna njegova knjiga ali da se treba njemu predati spisak i kinta jer jelte u skriptarnicu nije stigla iz stamparije al on ima i posle 5 recenica, kazu kako su ateiste da je bog gluposti i slicno(ziva istina) na zalost jedan moj drug je bio kod ovog jovana ustase na predavanju.

Za moderatore, ustasa nije vredjanje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Motorola V3i
koliko se secam Janja Bec je bila predlozena za Nobelovu nagradu?
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
mob
SonyEricsson K800i

Sutra u novom sadu je skup Srpskih patriota koji se bore za jedinstvo Srbije,protiv daljeg cepanja zemlje,protiv kriminala i lopovlula koji je tolko uzo maha posle dolaska takozvanih demokrata da je danas situacija katastrofalna.
A ja mislio da slavite Himlerov rodjendan... Smile
Interesuje me da li ce na skupu biti pravih antifasista,ili ce se ovo ponovo svesti na obracun liberala i nacista (doduse sada ce i obraz biti tu)?
Не, састаће се две сукобљене фашистичке фракције, једни црпе снагу из ''пораженог'' немачког фашизма, а други из новог евро-америчког модела фашизма.
А све је то про-западна багра.
Smile Smile Smile Smile Smile
Tako sam i mislio...
Nego i mene zanima sto Obraz protestvuije(ako uopste protestvuje)?

Kао и сваки маргиналци желе да скрену пажњу и врбују нове присталице ... чобани будале.

A meni se sve nekako cinilo da ti njih simpatises... Smile
Dobro moja greska...
Ma jok, имам поверења само у СРС, од тих про-српских нво могу да похвалим само ''двери'', али ако направе један кикс, остаће им моја ципела у буљи.
Нажалост код нас само СРС негује идеологију српског национализма, а то је мени лично важније и од саме СРС.
Про-руска орјентација је саставни део ср.национализма и без обзира што се део досманлија окренуо Русији, мени је драго, јер само Русија може да стабилизује политичке тензије у Србији и да побољша наш стандард.

П.С.више ме нервирају ови нацоси, јер они раде у корист наше штете, док чанколисци нам намичу политичке поене, просто ко пасуљ.
A jel znas mozda kakva je reakcija SRS-a na ovo?
Mislim sigurno ne podrzavaju nikoga od navedenih,ali jel su se oglasili povodom ovoga?

IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
mob
Qtek 小米

Za moderatore, ustasa nije vredjanje.
И ја често користим тај термин и за леве, као и за десне усташе.
То не значи да мислим да су они Хрвати, већ да су идеолошки блиски усташама, а уједно то је и највећа увреда.
У америци се рецимо користи термин ККК америккканац, без обзира што ти белци који се етикетирају, немају везе са том организацијом.
А и функционери највеће српске странке такође користе тај назив. Smile

Citat
Mislim sigurno ne podrzavaju nikoga od navedenih,ali jel su se oglasili povodom ovoga?
Никога не подржава, у супротном би преузели тај марш.
Радикали осуђују сваки облик фашизма, али инсистирају на томе да се поред овог 'домаћег' осуди и западњачки нато фашизам.
Маја је подржала забрану марша и нико се није бунио.
Реакција чланства је још агресивнија, кад је у питању осуда нацизма/фашизма, не због тога што улазе у нашу интересну сферу, већ због тога што се нацоси окупљају на америчком форуму сторм-фронт, где заједно са хрватским усташама имају под-форум и шире глобалистичку идеологију 'сви белци су ми браћа' ... што је идиотизам.

Они нису део ни ткз ''анти-хашког лобија''.
Али очиглено је да је Србија са досовским режимом на челу доживела само дно, када се овакве сподобе појављују ... они се увек појављују у најтежим кризним моментима.
« Poslednja izmena: 06. Okt 2007, 14:54:49 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
mob
SonyEricsson K800i
Citat
Никога не подржава, у супротном би преузели тај марш.
Радикали осуђују сваки облик фашизма, али инсистирају на томе да се поред овог 'домаћег' осуди и западњачки нато фашизам.
Маја је подржала забрану марша и нико се није бунио.
Реакција чланства је још агресивнија, кад је у питању осуда нацизма/фашизма, не због тога што улазе у нашу интересну сферу, већ због тога што се нацоси окупљају на америчком форуму сторм-фронт, где заједно са хрватским усташама имају под-форум и шире глобалистичку идеологију 'сви белци су ми браћа' ... што је идиотизам.

Они нису део ни ткз ''анти-хашког лобија''.
Da i ja uvek naglasavam da te naciste u stvari podrzavaju njihova braca iz KKK i njihova braca ustase iz Hrvatske...
Kao sto sam reko americka para svuda radi...
« Poslednja izmena: 06. Okt 2007, 14:57:28 od Stefan7000 »
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 313
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pitanje za Obraz i Nacionalni Stroj: Da vidite u nedelju kako druga grupacija ulazi u sukob sa autonomasima, pederima... sta bi ste uradili:
A: Gledali
B: Poceli da bijete suprotnu grupaciju
C: Poceli da bijete autonomase i pedere
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
C: Poceli da bijete autonomase i pedere

Па ово ће да уради свако нормалан ко не припада ниједној групацији, покрету, странци...

Искрено се надам да ће сутра да изгазе и Чанка и сва она његова говна која ће да се скупе, почев од лдп-а па даље преко оних наводних антифашиста и осталих педера.  Smile

П.С.Зашто полиција није забранила својевремено скуп хонведа у Новом Саду? Шта су они ако не мађарски фашисти?
« Poslednja izmena: 06. Okt 2007, 15:29:39 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Motorola V3i
Citat
Искрено се надам да ће сутра да изгазе и Чанка и сва она његова говна која ће да се скупе, почев од лдп-а па даље преко оних наводних антифашиста и осталих педера.

zar ti nisi iz Novog Sada?
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Balog

Ау, и Балрога доводе...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 138
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 17:37:17
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.