Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 01:57:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 138
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Неонацисти у Новом Саду  (Pročitano 60678 puta)
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 548
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
        Uspaljeni Cedoidi idu na mars protiv fasista.Zanima me sta ce biti kada na marsu sretnu umesto fasista ,srbe pravoslavce,verovatno ce uzvikivati ono za sta su indoktrinirani,stoga apelujem na srbe pravoslavce da imaju samilosti prema ovima jer njima je ipak potrebnija madicinska pomoc neke od mentalnih ustanova.Bice to plejada grca i frustriranosti Cankolizackih Cedoida. Smile
« Poslednja izmena: 06. Okt 2007, 13:00:53 od vucko_m »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
SonyEricsson K800i
Interesuje me da li ce na skupu biti pravih antifasista,ili ce se ovo ponovo svesti na obracun liberala i nacista (doduse sada ce i obraz biti tu)?
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
mob
Qtek 小米
Interesuje me da li ce na skupu biti pravih antifasista,ili ce se ovo ponovo svesti na obracun liberala i nacista (doduse sada ce i obraz biti tu)?
Не, састаће се две сукобљене фашистичке фракције, једни црпе снагу из ''пораженог'' немачког фашизма, а други из новог евро-америчког модела фашизма.
А све је то про-западна багра.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 548
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
     Najbolje bi bilo da se raspitamo protiv cega ili zbog cega Obraz protesvuje,a sa druge strane da malo izignorisemo ovu vec vidjenu podmetnutu igru o levici i desnici,igru koja odvlaci od istine i zatupljuje mentalnu logiku ,igra koja ima za cilj da srpske nacionalne interese stavi u drugi plan.A vi koji niste srbi morate znati da ,ako je nama srbima dobro ,bice i vama ,mi delimo iste gradove i iste probleme,stoga bi bilo krajnje bezobrzno i neposteno ignorisati vecinu koja neguje svoju srpsku tradiciju.Treba da pokazete bar malo postovanja prema srpskom gostoprimstvu.Znam da to nece lako ici jer u mnogim slucajevima vasi roditelji su na isti nacin to zloupotrebljavali kao clanovi Saveza Komunista i na druge nacine .Ucinite korak prema nama i tu vas ceka ruka prijateljstva.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
mob
SonyEricsson K800i
Не, састаће се две сукобљене фашистичке фракције, једни црпе снагу из ''пораженог'' немачког фашизма, а други из новог евро-америчког модела фашизма.
Smile Smile Smile Smile Smile
Tako sam i mislio...
Nego i mene zanima sto Obraz protestvuije(ako uopste protestvuje)?
« Poslednja izmena: 06. Okt 2007, 13:27:22 od Stefan7000 »
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 548
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Neznam decidirano ali treba ih poslusati,da li je u pitanju obelezavanje datuma prvog srpskog patrijarha,moze biti za Kosovo i logicno u skladu sa tim protiv sekti ,NVO,separatista,B-92,NUNSA,JUKOMA  i sve te vec prokazane plejade bivsih proletera i proleterki.Vreme je da se cistimo od drustvenih bolesti nametnutih spolja,sto je prvi preduslov da se sprovede lustracija,ali ne ona lazna na kojoj insistiraju vec pomenute satrape.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Motorola V3i
Sutra skup "Stop fašizmu"

Novi Sad -- U Novom Sadu se sutra održava građanski skup "Stop fašizmu" u znak protesta zbog pojave neonacizma i fašizma u Srbiji.

Skup će početi u 16 časova na uglu Zmaj Jovine i Dunavske ulice, a među govornicima su najavljeni univerzitetski profesori Ranko Končar i Jovan Komšić, sociološkinja Janja Beč i predsednica Jeverjske opštine u Novom Sadu Ana Frenkel.

Organizatori su najavili da će se građanima obratiti i predsednik Centra za regionalizam Aleksandar Popov, šef novosadske kancelarije Helsinškog odbora za ljudska prava Pavel Domonji, Rade Vukosav iz Saveza antifašista Srbije, predstavnica Žena u crnom Marija Perković i Velimir Balog iz Romske mreže.

Predviđeno je da se posle govora građani upute ka Beogradskom keju do spomenika žrtvama novosadske racije iz januara 1942. godine i minutom ćutanja odaju poštu ubijenim Novosađanima koje su tada fašisti bacili u Dunav.

Prethodno će na spomenik žrtvama racije vence položiti delegacije Skupštine Vojvodine, nevladinih organizacija i politickcih stranaka koje podržavaju antifašistički skup.

Skup "Stop fašizmu" organizuje petnaestak nevladinih organizacija, kojima su se pridružile Liga socijaldemokrata Vojvodine, G17 plus, Liberalno-demokratska partija i Demokratska stranka.

Skup će obezbeđivati interno obezbeđenje i policija, koja je juče saopštila da će preduzeti sve zakonom predviđene mere da se zaštiti bezbednost građana koji će se okupiti na protestu.

Policija je saopštila da će svi prilazni pravci i područje održavanja antifašističkog skupa biti snimani video kamerama.

Novosadski mediji javili su danas da je lider neonacističke organizacije "Nacionalni stroj" Goran Davidović za nedelju prijavio skup "Za ustavna i ljudska prava Srba u Vojvodini".

Davidović je najavio da će se posle skupa, koji bi trebalo da počne u 17 časova kod spomenika Jaši Tomiću u Dunavskoj ulici, održati i tribina u sali koja je zakupljena, ali nije želeo da objavi o kojoj sali je reč.

Policija je ranije zabranila marš "Nacionalnog stroja" ulicama Novog Sada, koji je Davidović zakazao za 7. oktobar.

Goran Davidović je ranije osuđen na godinu dana zatvora zbog širenja verske, nacionalne i rasne mržnje, posle upada pripadnika "Nacionalnog stroja" na antifašističku tribinu na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu.

Kaznu još nije odslužio pošto se žalio Vrhovnom sudu Srbije.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zivot nema reprizu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4007
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7

Sutra u novom sadu je skup Srpskih patriota koji se bore za jedinstvo Srbije,protiv daljeg cepanja zemlje,protiv kriminala i lopovlula koji je tolko uzo maha posle dolaska takozvanih demokrata da je danas situacija katastrofalna.
IP sačuvana
social share
A nekad su proizvodili čelik, je li ? Iz dimnjaka se dimi, ali unutra. . .   Spiros 'Vondas' Vondopoulos

»Bogu hvala, vek i po poživeh, u zdravlju i radu. Slutim da mi je vreme umirati, te ove reči u pero govorim advokatu Nikoli Novakoviću, jer u vas, deco moja, sve zajedno, nemam ni malo poverenja ...« Dalje: »Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja. Ko je vas poznavao, ne mora se bojati pakla; sa đavolima će mu biti lepše i prijatnije. Sto se tiče moje imovine, a to vas jedino zanima, mogu vam saopštiti sledeće: sve što imam OSTAVLJAM SAMOM SEBI, jer verujem u drugi život. Znači, neka sve ostane kako je bilo za moga života, dok se ne vratim. Vaš otac — Pantelija Topalović.«
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
mob
Qtek 小米
Tako sam i mislio...

Kао и сваки маргиналци желе да скрену пажњу и врбују нове присталице ... чобани будале.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
mob
SonyEricsson K800i

Sutra u novom sadu je skup Srpskih patriota koji se bore za jedinstvo Srbije,protiv daljeg cepanja zemlje,protiv kriminala i lopovlula koji je tolko uzo maha posle dolaska takozvanih demokrata da je danas situacija katastrofalna.
A ja mislio da slavite Himlerov rodjendan... Smile
Tako sam i mislio...

Kао и сваки маргиналци желе да скрену пажњу и врбују нове присталице ... чобани будале.

A meni se sve nekako cinilo da ti njih simpatises... Smile
Dobro moja greska...
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 138
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 01:57:11
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.