Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neonacisti sprečili gej paradu u Bratislavi  (Pročitano 11617 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Još jedna stvar, što više homića, više pičke za vas.
Smile Smile Smile
Eventualno mislim da je dobro usvajanje dece dozvoliti. Bolje je da to dete ima bilo koga a ne da se seta po domovima.
Bogme,ja ne vidim da je pederluk uzrokovan odrastanjem s pederima ista bolji od nekog kriminalnog,ili praznog zivota.po meni je i jedno i drugo podjednako zlo.
Citat
Sto se tice braka. Brak koji se zakljuci u opstini je iskljucivo samo zakonska zajednica. Tako da zaista ne vidim zasto bi to bio problem. Sto se mene tice to moze da se sklopi i sa vanzemaljcem. Jer kao zakonska zajednica ne zahteva neko postojanje ljubavi ili bilo kakvih odnosa.
ja bih to izmenio da se zove "zajednica",ili tako nesto.
brak je vec vekovima unazad nesto u sta ulaze supruga i suprug,i tako treba i da ostane.
ko oce da se...  Smile sad ne znam ni kako oni to zovu...  Smile Smile ...ozeni suprugom muskog roda,ili uda za kera,ili sta vec...njemu neka se pise "zajednica",ili nesto slicno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Još jedna stvar, što više homića, više pičke za vas.

Јесте опште је познато да гејева има само и једино међу мушкарцима.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 95
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1064
A zbog cega vidis da je odrastanje sa "pederima" zlo?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
A zbog cega vidis da je odrastanje sa "pederima" zlo?
zato sto to nije normalno odrastanje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 95
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1064
Normalno je veoma relativan pojam i definicija normalnog se menja iz godine u godinu.

Ali jos jednu stvar ne razumem.
Zasto su gay ljudi jedina stvar oko koje se u stvari dizu ustanci?

Zasto se sa takvom "snagom" i elanom ne borite protiv:
- ugnjatavanja vasih sunarodnika na Kosovu i Metohiji?
- zlostavljanja zivotinja
- gladi u Africi
- ratova i  proizvodnje oruzija namenjenih za ubijanje ljudi gde i Srbija ima udela
- unistavanja sredine u kojoj zivimo
- korupcije i drzavnih lopova
- diskriminacije na drugim poljima
...
...
...

i spisak bi mogao ovako u beskonacnost da ode i opet da ne navedem ni pola stvari koje zahtevaju mnogo hitniju intervenciju na nivou drustva.

Ljudi na svetu ima priblizno 7 milijardi, nesto na nivou rase ne vidim probleme u opstanku kada se sa stanovista reprodukcije tice.
Da, bela kuga vlada Srbijom. Ali ne razumem kakve veze gayevi imaju sa tim.
Drzava je ta koja treba da podstice mlade da imaju vise dece. Ali na zalost mnogi posle prvog odustaju i od same pomisli. Jer svako ko ima malog sina, cerku, sestrica, bratanicu ili vec koga zna kakva je situacija sto se tice porodilista, vracanja na posao posle porodiljskog, cena hrane/odece/igracaka/vrtica/doktora/knjiga i svega ostalog. Jer vecina parova jedva izlazi na kraj izdrzavajuci same sebe.
A kada kazem "drzava" mislim na sve nas. Demokratko uredjenje znaci narod vlada.

Tako da kada mi date neki razlog koji nije lenjost zbog kojeg se ne borite protiv mnogo bitnijih problema, smatram da nemate pravo da se borite i protiv homoseksualaca.

Kroz 10 godina, kada vase dete ne bude moglo da izadje na ulicu zbog ozonskih rupa, kada ce ga ubiti ako poseduje kap nafte, kada ce morati da pogleda nivo zagadjenosti vazduha pre nego sto izadje iz kuce, verujte mi, najmanji ce mu problem u odrastanju biti da li ce se dva momka ili dve devojke drzati na ulici za ruke.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Citat
Da, bela kuga vlada Srbijom. Ali ne razumem kakve veze gayevi imaju sa tim

Stvarno,zajednica dva muskarca ne doprinosi beloj kugi. Nisam znao  Smile Smile (Ovo je naravno ako ti je tesko da razumes bio sarkazam jer je to sto si napisao notorna glupost)

Ja se borim protiv svega toga navedenog( osim gladi u Africi jer je to jedna internacionalna prevara koju su osmislili debeli Amerikanci kako bi im mi slali hranu Smile) ali ne vidim sto se ne bih borio i protiv parade
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
sta ima mi Srbi da ispravljamo krive Drine,i resavamo svetske probleme?pogotovu one vezane za ratove,unistavanje sredine,i slicno.
Ameri i druge zemlje(ali,najvise Ameri) su ti koji su zasluzni za gomilu danasnjih ratova,za glad u Africi,za unistavanje sredine i usporavanje razvoja novih tehnologija,i slicno.oni su ti koji celu svoju istoriju i postojanje baziraju na ubijanju,pljackanju,smestanju i iznudjivanju,dok istovremeno sebe uvek predstavljaju kao "branioce pravde,demokratije,slobode...bla,bla...",neko ko brine za svet,neko ko zeli da pomogne...
ako se tako predstavljaju,neka onda oni resavaju svetske probleme.
molim lepo.
samo sto se tu javlja jedan mali problem-njih u stvari boli dupe za sve to,i te izjave im sluze samo kao izgovori i opravdanja za pljacku i ubijanje.sto nije ni cudo,mislim,od zemlje koju osnuju kurve i robijasi,izgrade robovi,a vode lazovi i zlikovci,drugo ni ne mozes da ocekujes.

uopste ne shvatam tvoju logiku.kao-sirotinja sad treba da rasciscava svetska sranja prouzrokovana divljanjem  bahatih govnara.kako da ne...
dobra ti fora,nema sta-Srbija,koja je uglavnom kroz istoriju vodila odbrambene ratove,a koja je zato izubijana,unistavana i omrazena kroz isotriju kao niko drugi,koja je jedna od najmanjih zemalja sveta,i koja trosi milioniti deo goriva kolko drugi trose,i koja se samo smanjuje kroz vreme,sad treba da cisti sranja koja prave ameri i drugi...oce to.
Citat
Kroz 10 godina, kada vase dete ne bude moglo da izadje na ulicu zbog ozonskih rupa, kada ce ga ubiti ako poseduje kap nafte, kada ce morati da pogleda nivo zagadjenosti vazduha pre nego sto izadje iz kuce
e,postedi me tih apokalipticnih romana.
Ja se borim protiv svega toga navedenog( osim gladi u Africi jer je to jedna internacionalna prevara koju su osmislili debeli Amerikanci kako bi im mi slali hranu Smile)
da si rekao da je to izmisljeno da bi se crnci predstavili kao ugrozeni,ili da bi neko profitirao,pa jos i da se zamislim,ali odakle li si ovo izvukao,da mi je znati...
« Poslednja izmena: 25. Maj 2010, 22:44:58 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 95
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1064
Znaci sve u svemu smatrate da se Srbija nalazi na drugoj planeti i da je ne doticu problemu susedne planete Zemlje. Problemi se trebaju prepustiti vecim i mocnijim jer su se zaista pokazali vise nego efikasno u njihovom resavanju.
Kao i to da se homoseksualnost ili prenosi vazduhom ili da ce te zabranom zajednice izmedju osoba istog pola naterati homoseksualne osobe da formiraju tradicionalne zajednice i imaju budzuk dece a u medjuvremenu ce veci i mocniji(kada oprave sve probleme sutra/prekosutra) skoknuti i do Srbije da potpomognu vise nego povoljne uslove za rast dece.

Srecno sa tim!  Smile
« Poslednja izmena: 25. Maj 2010, 22:53:11 od Ivan452 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
ili da ce te zabranom zajednice izmedju osoba istog pola naterati homoseksualne osobe da formiraju tradicionalne zajednice

Коме још треба да они формирају традиционалне заједнице? Нек се јебу у дупе колко оће ал ал да усвајају и децу и уче их тим умоболностима не може.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Citat
Normalno je veoma relativan pojam i definicija normalnog se menja iz godine u godinu.
Cak da je i tacno, to ne vazi za neke fundamentalne stvari.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.