Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neonacisti prekinuli antifasicticku tribinu  (Pročitano 24901 puta)
Hronicar svakodnevice

Leben Ist Kampf

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 727
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Nokia 6120
...prve batine sam dobio sa pet godina...nacrtah tada svastiku a tata bio u KPJ...izbegoh linch ...familije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Drustvo u kome se uvek sticalo tako sto si blizak vlastima, pa se o taj kazan omastis. Steci imetak radom i stedljivim trosenjem, to je ovom podneblju potpuno strano. Onda se i razvio mentalitet sto blize vlastima, da bi olako stekao. Poneko i dobije, sto ostale stimulise da se jos marljivije tiskaju oko kazana. Da li profesor u gimnaziji moze steci svoj imetak od svoje plate, ili mu je jedino resenje da izmulja kao neko blizak vlasti.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
mob
Apple 15
Ako se sve to desavalo samo u komunizmu, po cemu se ovo nase demokratsko drustvo razlikuje od tog prokazenog komunizma?
Istina.. preletaci postoje... juce komunisti, danas nacionalisti, sutra globalisti...
I zato treba to unistiti u korenu i ograniciti rad organizacija kao sto je Nacionalni stroj...
Inace, ne slazem se sa stavom da takvo poltronsko ponasanje postoji samo u Srbiji... to je odlika citavog ljudskog roda..
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Zemlje u kojima je moguce ziveti od svog rada, ili se angazujes da porodicni imetak sacuvas i uvecas, onda nemas porebu da organizujes kojekakve tribine, i ne zanimaju te nekakvi Strojevi. U ovoj zemlji se rad ne placa, prost rad ili obiman i jak projekt, ali se zato nagradjuju oni koji su bliski vlastima, sto tu vlast ojacava, ali istrovremeno proizvodi drustvo bede, pa se zacarani krug zatvara. Ne bi me iznenadilo da i profa i Strojasi dobijaju novac iz iste kase, procena da je tako nesto opravdano kao kvazipolitika, da manje mislimo o vlastitim zivotima. I profa i Strojasi su lumpen-proleteri koji se angazuju po potrebi i po potrebi zrtvuju. Nesto novca koji odrzava vatru u karakazanu, u kome se svi kuvamo.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 pre jedno mesec-dva klinci nacrtali na jednoj
zgradi kukasti krst ( tako da se vidi sa ulice) .
onda se okupile razne budale , antifashisti i slichan
olosh , pa su organizovali lov na veshtice ,maltretirali
klince i navodno nashli jednog (15 godina) , pretili
da ce da ga oteraju u dom ,izbace iz shkole ,panduri ,
haos ....

a sad kad sam prolazio opet pored te zgrade vidim
da je isharana i ta i druge zgrade oko nje ( pretpostavljam
da je tu bilo bar 5-6 pochinilaca) . tako da bi se moglo reci
da ce sve ove antifashistichke akcije da budu kao
gashenje vatre slamom , dok vatra ne proguta "vatrogasce"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Hoce li ovo nekada proci?

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3760
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
BlackBerry 
Citat
I zato treba to unistiti u korenu i ograniciti rad organizacija kao sto je Nacionalni stroj...
Anea,nisi u pravu... Zasto nekome zabraniti slobodu govora... Onda treba ugasiti i te antifashistichke tribine...
pre jedno mesec-dva klinci nacrtali na jednoj
zgradi kukasti krst ( tako da se vidi sa ulice) .
onda se okupile razne budale , antifashisti i slichan
olosh , pa su organizovali lov na veshtice ,maltretirali
klince i navodno nashli jednog (15 godina) , pretili
da ce da ga oteraju u dom ,izbace iz shkole ,panduri ,
haos ....

a sad kad sam prolazio opet pored te zgrade vidim
da je isharana i ta i druge zgrade oko nje ( pretpostavljam
da je tu bilo bar 5-6 pochinilaca) . tako da bi se moglo reci
da ce sve ove antifashistichke akcije da budu kao
gashenje vatre slamom , dok vatra ne proguta "vatrogasce"
Ajde mi reci neshto,zar mislish da ih nisu ugrozili momci iz "Nacionalni Stroj"-a (mislim u politickom smislu),da li bi napravili onoliku frku i hapshenje kao da su serijeske ubice? Glupost... Pricha prenapumpana,da bi gomila ljudi rekla:"i treba zlotvori da robijaju". Chist komunizam,josh jednom... Sve na goli otok,ko razmishlja drugachije... Samo shto je sada  Goli Otok svuda oko nas... Nemam nista sa N.S.,ali volim slobodu govora u svakom smislu...  Smile
IP sačuvana
social share
Ко рескира профитира... Србија Србима, Европа Европљанима...
Heart Breaker...

U kafileriji se neprekidno ubijaju psi i to ne agresivni,
već SVI.
Štenci stari mesec, dva, veliki, mali, mešanci i rasni, bez izuzetka, posle sedam dana biće ubijeni injekcijom otrova!
U proseku između 50 do 200 pasa ubiju nedeljno!
Više od 7 000 pasa ubiju godišnje u kafileriji u Beogradu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 291
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia 6233
Mogu oni da pricaju sta hoce, sve dok nikoga ne ugrozavaju. To je sloboda govora, a to o cemu ti govoris je anarhija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sloboda govora! Za tu vrstu slobode nesmes zloupotrebljavati svoje radno mesto, da bi sebi potcinjene prisiljavao da tvoju slobodu govora slusaju i da se pod prisilom sa tobom slazu. Upravnik poste organizovao tribinu i vrsi pritisak na potcinjene da to odobravaju, a zna se da ce biti viska zaposlenih!?!? Studenti zavise od profesora, a svi znamo da nije "pametno" praviti kavgu, ako hoces diplomu!!!! Politicko organizovanje u ovoj zemlji je teritorijalno, i ne sme se politizirati u preduzecima i javnim sluzbama, pa ni na fakultetima, nezavisno od licnih simpatija ka odredjenoj politici.

Kad pukovnik izrazi slobodu govora, sta treba da uradi kapetan koji mu je potcinjen?????
Takve stvari se ne smeju zloupotrebljavati!!!!
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
nacionalni stroj iznosi izvesne probleme
u drushtvu koje treba reshavati a ne
gurati pod tepih . mozda ih ne treba
reshavati kako trazi ns ali oni postoje a nijedna
od sadashnjih pol stranaka nema reshenja za
iste i zato ih ne pominju .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Pola sata sam birao avatar...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 174
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.2
mob
Nokia 6600
Ljudi, sva ta frka oko Nacionalnog Stroja je bezveze namerno napumpana.Skretaju paznju obicnom gradjaninu Srbije sa svakodnevnih problema i politickih afera.Sad ispada da Srbija ima problema sa fasistima i da su nam oni neki problem za nepredak. :shock:Ma daj, price za malu decu.
Sto se mene tice, krivo mi je sto ce momci iz Stroja dobiti tolike velike zatvorske kazne i za to mogu da se zahvale medijima.Krivo mi je jer tu ima dobrih momaka, patriota, neke poznajem sa ranijih patriotskih akcijanja.
Poljska, Rusija, Slovacka itd imaju gomilu nacistickih organizacija.Pa tamo ima nazi skinsa za izvoz..I ti Rusi npr mnogo vece akcije prave..

Ja sam licno protiv fasizma i nacizma u Srbiji a ovo sto drzava radi protiv Nacionalnog Stroja nije nista bolje od tog fasizma i nacionalizma.I kao cemo zabraniti tako fasizam, zastone bi smo i komunizam?!Koja je razlika?
Mogao bih ja joh puno na ovu temu da pricam..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.34 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.