Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Maj 2026, 13:04:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neobavezne filmske diskusije  (Pročitano 777811 puta)
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
  Ja sam mislio na muziku u filmu Blues Brothers,ne na neki film posebno.Kosa je izrasla iz mjuzikla i muzke hipi kulture koja je opet,nastala iz bluza.Muzičari i glavni glumac  koji su radili za Blues Brotrhers nisu na žalost više živi.Zato je bilo kakav nastavak po meni nemoguć.Bluz je za mene bio i ostao broj 1.Preslušaj ponekad soundtrack Blues Brothersa i Kose pa uporedi.Posle možeš,ako hoćeš,da nastaviš sa John Lee Hookerom.
  A sad bežim na odmor.Ostajte mi zdravi,veseli i na broju.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Svako zasto ima svoje jebiga ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 266
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Nokia 
Upravo sam odgledao "El Maquinista" http://www.imdb.com/title/tt0361862/ i nista mi nije jasno. Da li je neko od vas skontao o cemu se radi? Da li je on mrtav na kraju ili sta?
IP sačuvana
social share

L E S    U N T O U C H A B L E S
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 343
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Upravo sam odgledao "El Maquinista" http://www.imdb.com/title/tt0361862/ i nista mi nije jasno. Da li je neko od vas skontao o cemu se radi? Da li je on mrtav na kraju ili sta?

ma ko ce da skapira tu glupost od filma
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2941
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
Pretpostavljam da film nisi gledao sa pažnjom  Smile.Trevor je godinu dana ranije napravio onu nesreću,klinac je zbog njegove greške poginuo,on se posle toga izgubio,pokušao da potisne to u sećanju,onda je i izgubio kontakt sa realnošću,počela je nesanica da ga muči,zatim se u podsvesti formirao Ivan,deo njegove savesti koji je hteo da ga povrati u realnost i suoči sa potisnutim što je na kraju i uspelo,i tek tada je mogao mirno da spava ali normalno sa "tegom" obešenim oko vrata.Nije sve servirano kao na tacni u ovom filmu,tu mislim na radnju,moraš ga pažljivo gledati da ti ne bi postao previše konfuzan.Ocena na imdbu mu je 7.8/10 od 56 000 glasova,nije moguće da ga svi skontaju i da se svima svidi ali je očigledno kod velike većine pogodio u centar.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
Pretpostavljam da film nisi gledao sa pažnjom  Smile.Trevor je godinu dana ranije napravio onu nesreću,klinac je zbog njegove greške poginuo,on se posle toga izgubio,pokušao da potisne to u sećanju,onda je i izgubio kontakt sa realnošću,počela je nesanica da ga muči,zatim se u podsvesti formirao Ivan,deo njegove savesti koji je hteo da ga povrati u realnost i suoči sa potisnutim što je na kraju i uspelo,i tek tada je mogao mirno da spava ali normalno sa "tegom" obešenim oko vrata.Nije sve servirano kao na tacni u ovom filmu,tu mislim na radnju,moraš ga pažljivo gledati da ti ne bi postao previše konfuzan.Ocena na imdbu mu je 7.8/10 od 56 000 glasova,nije moguće da ga svi skontaju i da se svima svidi ali je očigledno kod velike većine pogodio u centar.

Генијалан филм и маестрална глума Бејла, смршао је преко 30 кг због улоге, колико се сећам, мрзи ме да тражим сада.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2411
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Znam naravno soundtrack Blues Brothersa,fantasticna muzika,samo sam mislio da je muzika u Kosi takodje odlicna,oba filma su ostavili soundtrack za vekove. Lep provod na odmoru  Smile
A za Masinistu Bejl smrsao 30 kg,da bi se za sledecu ulogu (batman begins) vratio na staru i dodao jos 18 - 48 kg !!! i to u nekom suludom roku,za jako kratko vreme. Time je oborio rekord De Nira za Raging bull i D'Onofria za Full metal jacket. Metod gluma bato !
IP sačuvana
social share
Roses are red. Violets are blue. I have a gun. Get in the car.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Svako zasto ima svoje jebiga ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 266
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Nokia 

Moram da ga pogledam jos jednom ocigledno. Film je kao neka mesavina Fight Club i Memento, a ova dva filma sam cini mi se pre skapirao. U svakom slucaju dobar film za mozganje, i sa dosta slojeva.
IP sačuvana
social share

L E S    U N T O U C H A B L E S
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12

Moram da ga pogledam jos jednom ocigledno. Film je kao neka mesavina Fight Club i Memento, a ova dva filma sam cini mi se pre skapirao. U svakom slucaju dobar film za mozganje, i sa dosta slojeva.

Зато и јесте фантастичан. Нисмо више деца од 12 година или паљевинци на акцију и ефекте ваљда, филм мора прво да има причу и развој ликова па тек онда све остало.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
Revolver je jako dobar film, sa tom tematikom Smiley

4 put sam ga gledao da bi ga skontao Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2411
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Revolver sam gledao samo jednom,jako umoran....nista nisam pohvatao Smile
IP sačuvana
social share
Roses are red. Violets are blue. I have a gun. Get in the car.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Maj 2026, 13:04:19
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.