Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Maj 2026, 01:54:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neobavezne filmske diskusije  (Pročitano 777694 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
Citat
Znači ima nas,za sada,troje(Duci,ti i ja)
Mnogo nas je više !
Citat
od Balaševića
Više ne pevam ništa , veruj mi da bi ti isto i Duci rekao !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Sensation
Ma razumeo sam šta si hteo reci , to se za mene ne može porediti , ali veruj i za vecinu njenih obažavaoca ali obratno , kako ceš ti raspravljati sa ljubiteljem seke o muzici i ima li to ikakvog smisla , tako ti je i kod filmova ...

Lepo si to rekao,a sad zamisli da je ovde 80% ljubitelja Seke,samo u filmskom smislu,jel ne bi poludeo?
Samo sto su ovi okoreli ljubitelji koji ni nece ni za sta drugo da cuju a kamoli da pogledaju....

Cek, znaci ono sto se tebi ne svidja je seka, a ono sto ti se svidja je boccelli?
I onda poslije pricas o nametanju misljenja  Smile

Govorim samo o razlici u kvalitetu muzike ,prelistaj malo o cemu sam pisao,mozda shvatis poentu...
Inace,ne slusam ni Seku ni Bocelija...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
  Duci ne govori tako i ne menja se tako lako(nikako).Ovako kako govori i kako se ponaša sada govori od momenta kad sam ga ja prvi put čuo.A to je bila 1986.Drago mi je da se uprkos medijskom i generacijskom jazu broj ljudi koji su uopšte čuli za Ducija povećava. 
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
O Balaševicu koji prica iskvarenu verziju Hrvatskg jezika koji se zove Srpski budi siguran nema dobro mišljenje ...
Inace ima tema o Duciju  Smile
http://forum.burek.com/ljubodrag-simonovic-duci-t280226.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
Захебаваш ме ...  Smile Ево сад га гледам ...

Ако кева почне да оставља косу на чешљу ... you are a dead man  Smile Smile

Gasi to dok još imaš vremena. Smile

Одгледах га ... и није тако грозоморан како си га описао ... Подсетио ме на Мотманово пророчанство, који ми је ипак више одговарао ... све у свему може да се гледа.
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
Cao inspektore prvi deo je mnogo ozbiljniji film !  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
  Balašević ima par dobrih stvari.Ono je jedna od njih.Inače ga baš ne cenim mnogo iako sam se rodio i živim preko Dunava.Đoka je,inače,najzad uspeo da preko veza od svoje kćerke napravi glumicu.Mislim da je taj projekat u kom je i Šerbedžija gotov.Za temu o Duciju nisam znao.Hvala ti na tome.Na Netu sam skoro 4 meseca i malo se teže snalazim
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
Cao inspektore prvi deo je mnogo ozbiljniji film !  Smile Smile Smile

Јбга ... знаш како ... Мени је важно да у тим СФ филмовима поставе одређени оквир у коме ће се радња дешавати, да те упознају са њим и да при том радња буде доследна и у складу са тим оквиром ... ако је и смислена ето журке ... Без обзира да ли је тај оквир постојање супер хероја, школа за чаробњаке, ванземаљаца или трансформерса ... Потом ми је битно одсуство патетике и пресеравања

Матрикс ми је рецимо екстра филм јер је оквир изузетно смишљен, прича је ОК, ефекти врх ...  Smile

Шта знам ... овај Knowing ме није изнервирао толико да би употребио овај смајли

Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
opet ja na svoju vodenicu, nadam se da vam ne kvarim drasticno tok price ...

Citat
dobro poredjenje....

ako si me razumeo a nisi glup , prihvatljivo ... konstruktivno umesto prozivanja ... samo to i nadam se da cemo barem oko toga da se slozimo ...

Citat
ja takodje mislim da si i ti zesci drkadzija sa svojim foliranjima...

ok, ja sam drkadzija jer pozivam na neku pozitivniju stranu gledanja filma i tome da probamo da utvrdimo zasto je neki film los, kako moze da bude bolji ... prihvatam epitet jer stvarno i jesam za druge stvari drkos pa verovatno ne gresis ... nerviraju me oni koji samo znaju da pljuju a nikad da obrazloze pa to ti je.

Citat
U svetu : Klint Istvud,Šon Pen i mnogi drugi

da, totalno nisu u prici kinematografije ... proveli su vise vremena na snimanjima nego u svojim kucama ... posle ne znam koliko godina karijere ... kriticare ne pratim pa recimo da si u pravu .

Citat
Sad o predrasudama.Kad hoću da gledam neki film normalno je da ću prvo obratiti pažnju na režiju i glumce.Prvo gledam one koje znam.Ostali su na čekanju.Na kraju svi imaju pravo da se dokažu.To ti je kao kad ti se nešto pokvari u kući i treba da zoveš majstora da sanira kvar.Sigurno ne zoveš prvo nekog anonimusa.

jasno, samo sto mislim da je bolje (a svako misli da je njegovo najbolje) da vidis sinopsis pa me bas briga dal je kurosava ili savakuro ... ali malo kontradiktorno sa tvojim stavom da najbolje filmove prave 'anonimusi'

i ne znam kakve seke i pavarotiji , vrlo je prosto ... moja poruka je samo - manje neargumentovane pljuvacine ... ipak je ovo javni medij ...

ne mozes ka sebi da ocenjujes hari potera , nije ti se svideo pa sta (i naravno) ... nije film pravljen samo za tebe, mozda ovde ima neko 95 godiste kome bi lepo legao taj film ... umesto da napises , koje nerealno smece - kazi, moze da prodje za mladje uzraste

znam da mi ne idu primeri ali kapirate me garant sta ocu da kazem , nit se ja lozim da solim pamet ko neki hipik ali stvarno mi je preselo kad sam video da coporativno pljujete film koji jos nije ni izasao

iskreno, kad citate one kratke reviewe na imdbu, priznacete da zaobidjete one koje pisu BIGGEST SHIT EVAAR!!! a procitate one racionalne, obrazlozene od nekog ko nije toliko subjektivan.

mislim da je to (gore navedeno) put kojim se ne bi trebalo kretati , toliko od mene
« Poslednja izmena: 03. Avg 2009, 01:46:56 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
  Pošto vidim da sam čitan,citiran i praćen,i to loše,da rezimiramo.Nikad nisam napisao da su "anonimusii" napravili najbolje filmove već da su dobre,ako ne i najbolje,uradili ljudi kojima režija nije profesija.U žurbi sam izostavio Mela Gibsona(izvini Mel).Ne pripadam onim kojim je poznavanje sinopsisa i reklama obavezna preporuka za film.I nikad u svom izlaganju nisam koristio ružne reči(psovke) i brojem ocenio neki film.Proveri pa onda interpretiraj.Uostalom,ako laže koza,ne laže rog.Kaže naš narod.Nađi moje tekstove i uveri se sam.I nikad,baš nikad ,nisam tvrdio da sam totalno u pravu,Oni koji me poznaju znaju da prvo nešto proverim pa tek onda donosim sud.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Maj 2026, 01:54:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.