Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 22:30:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neobavezne filmske diskusije  (Pročitano 734288 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Nije los ni japanski Otoko Tachi No Yamato. Vredi ga odgledati.
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
  Sve ono gore  nabrojano se može skinuti sa torenta.Titlovi takođe.Kad sam mogao ja koji ima 3,5 meseca staža na internetu,koji ne razume engleski i koji je samouk mogao to da uradim,možeš i ti.Ne znam da li je dozvoljeno postavljanje linkova za torente sa kojih sam ja skidao sve to.Gledaću da ti nekako pošaljem linkove ako se ne budeš snašao.Kad tražiš Das Boot traži directors cut verziju.Ona je najbolja.
  Otoko Tachi No Yamato nisam gledao ali ću ga pronaći i obavezno odgledati.Hvala na informaciji.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
HTC Sensation
Das boot i Stalingrad sam nasao,ali one ostale nisam,ne skidam preko torenta,vec preko rapidshare posto imam premium nalog,ali nema veze instaliracu neki torent pa mi posalji na pp ako hoces linkove  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
 Probao sam nešto da pošaljem ali ne znam da li sam uspeo.Ako nisam rizkovaću.Mnogo sam tehnološki zaostao.
Zaboravio sam da spomenem Gallipoli(1981) i La pelle(1981) Liliane Cavani.Ovaj zadnji je preveden kod nas kao "Koža" a van Italije kao  "Skin".Ovaj film se nigde ne prikazuje i skora niko ga se ne seća iako je neverovatno dobar.Čak genijalan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 25. Jul 2009, 07:31:04
Otoko.Tachi.No.Yamato(2005)

Kako ti se cini?
IP sačuvana
social share
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 1800
Odgledah '84-tu... Vrlo čudna pojava. Meni, koji sam čitao knjigu i ogroman sam Orvelov fan, film deluje nekako prazno iako je i režija i gluma dobra. Baš zato što sam čitao knjigu, ne može sve ono što sam u knjizi doživeo da se stuca za sat i po filma. Ne ide.

Sa druge strane, onaj ko nije čitao knjigu, neće biti oduševljen filmom jer je nekako pravljen kao da se podrazumeva da si pre toga čitao knjigu. Film sam po sebi ne objašnjava mnogo toga. Tako da onaj ko nije čitao knjigu, nek pročita, a film može i da zaobiđe, neće saznati ništa novo... Šteta, i gluma i režija deluju odlično.
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Cini mi se da u filmu atmosfera nije na najbolji nacin pretdocena, pa ce gledalac koji nije citao knjigu da stekne pogresan utisak. Filmu fali dusha.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 1800
Citat
Filmu fali dusha.

Smile
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Citat
Das Boot traži directors cut verziju.Ona je najbolja.

da...strasan film Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
  Čini mi se da si preporučio dobar film Orfeuse.Ako imaš nešto slično slobodno napiši.Japanski film volim,cenim,gledam.Lično smatram da u toj kinemamografiji još nisu pronašli nešto kao "politički korektan" i sterilan f
ilm.Tu još nije umrla Sloboda.Takva je,između ostalog,skoro cela Azija.Ali to je neka druga priča.
   Slažem se sa svakim ko tvrdi da je knjiga mnogo bolja od filma.Ali to mnogi neće saznati iz jednog prostog razloga-ne čitaju knjige.Veliki Brat je za njih mutiran glas koji se ponekad čuje u kući prepunoj kamera i egzibicionista sa jedne strane ekrana i voajeri sa  druge.Retki su filmovi koji mogu da nadmaše neku knjigu.Da budu bolji od nje.Možda je za to najbolji primer "Let iznad Kukavičjeg gnezda".Film nije loš(vadi ga Nikolson)a knjiga koju je napisao Ken Kizi je genijalna.                                                                                                 Kad sam prvi put gledao ovaj film(a to je bilo upravo te godine)nisam mogao da se otmem utisku da je atmosfera iz te,za Zapad, fiktivne budućnosti bila u stvari sadšnjost SSSR.-a i Istočne Evrope kakvom je video Zapad.Taj loši kliše  kojim su probali da proture svom tržištu i ostatku sveta je oborio film i ideju jednog genija kao što je bio  Orvel.Orvelova se ideja u filmu iskrivljuje i razvodnjava.Zato je film,uprkos glumi,loš.Ostaće, možda, upamćen samo kao poslednji film Ričarda Bartona.   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 22:30:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.