Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2026, 01:12:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 246 247 249 250 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neobavezne filmske diskusije  (Pročitano 796656 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 27.0
slobodno ga preskoči, ja gledao jednom i nikad više Smile

pa to sve što pominješ je metal, nema drugih žanrova Smile recimo dorsi imaju fantastične tekstove, pa velvet andergraund, pa grejtful ded, pa ccr... e sad zvuk je drugačiji, ali to je i logično jer u njihovo vreme metal nije ni postojao Smile

eh, ti sad što kobajagi sviraju te pravce koje sam naveo, sviraju svi redom alternativu, njihovo viđenje onoga što bi recimo kantri rok trebao da bude... na primer vilko, to je alternativni kantri rok, nema veze sa pravim... ili kao što kažu da muse sviraju progresivu... nije to prava progresiva, kad pesma traje manje od 5 minuta a album nema koncept... itd...

pa dobro, ali uvek ima neotkrivenih domaćih bendova... ja sam tek skoro recimo čuo za bendove heroina, miladojka youneed, grč, baby kate... a svi do jednog su dobri Smile

ovaj trejler definitivno ne čini dobro filmu Smile čak mislim da pola scena nije iz njega uopšte Smile eto nove kategorije, trash trejleri...

meni su svi nekako bledi, ko da nema ambicije iza njih, face su mi sve iste, zapleti svi isti, scenografije sve iste... više volim starije, tad su se bar trudili da naprave nešto originalno... mrzim religijsku propagandu, naročito u hororima Smile

kad ima folk metal, rege metal, što ne bi i dabstep metal... živ se čovek na sve navikne Smile
zar ne mogu da smisle nešto svoje? Smile i šta se uopšte desilo sa autorskim pravima...

zvuči kao jednostavan i ljubak jezik Smile

pa da, koliko god pametne robote napravili oni nikad neće da imaju svest... a to ih i sprečava da razmišljaju kao ljudsko biće...
daleko im lepa kuća Smile

pa da, ali lako je sprečiti lik u igrici da negde ide, ali sprečiti čoveka u tome je je nemoguće ukoliko ga fizički ne onesposobiš... i to je razlika između virtuelnog i stvarnog sveta Smile
a znači treba ti da budeš avatar? Smile pa, to samo po sebi nije realno...
ja sam optimista, zato se i nadam da te stvari nikada neće zaživeti... fejsbuci i tviteri i bureci su nam i ovako više nego dovoljni Smile

previše su... savršene, ne znam kako to drugačije da nazovem Smile

sve je skupo kad nemaš ni dinara... treba platiti ljude, zakupiti studio, trista čuda... a džepovi prazni Smile

a ti ne voliš dramu Smile mene i dalje podseća na lost world, i oni išli nešto da traže... uz malo odiseje u svemiru, zbog tog artefakta...

pa dobro, oni su ipak došli da pokore zemlju, koliko se sećam iz originala... takve stvari se i očekuju od njih Smile

ovo opet nešto ko flash forward Smile
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Ja sam pokusao jednom, dvaput, i na kraju nisam ni gledao. Ne deluje bas dobro, ali opet, nema puno mjuzikla, pa mozda i odgledam nekada.

Pa do sada sto sam pominjao, da.. ali slusam dosta toga sto nije metal. Mrzi me da pisem sada, ali slusam i rok, indie-pop, folk, horror-punk, rockabilly, itd.. dosta njih i ne znam bas u koje bi se zanrove svrstali jer su neki miks, sta god.. The Doors sam cuo par puta, mislim da su ok, ali opet nisu bas nesto sto bih slusao. Jao, da, I Bitlsi.. 'ebote. Uzas. Za Velvet Underground nisam cuo do sada..

Ehh.. meni licno zanr kao zanr ne znaci puno. Mislim jedino kada trazim novu muziku, pa onda trazim po zanrovima, folk-rock, progressive/heavy metal, itd, ali to cisto da ne bih trazio izmedju cudo njih koji me ne zanimaju. Mogu da sviraju sta hoce dok zvuce dobro. Eto pre par godina Linkin Park je presao sa neke vrste metala u.. 'ebem li ga sta, ali znam da im je novi pravac blagi uzas, barem za mene.. Smile

Ma nije toliko do neotkrivenih, underground, i slicnih, opet kazem ono sto zvuci dobro, moze da bude i najpoznatiji bend na svetu slusao bi ih.. ne ogranicavam sebe sa tim. Nelogicno je, al' eto.. ne volim nasu muziku, barem ne dovoljno da bih je imao na kompu Smile Jedino sto mi je se bas svidelo u zadnje vreme je onaj Bizar Bazar.. nesto tako, zajebancija.

Odgledah ga par puta tokom dana, nasmejao sam se lepo.. Smile Plus glas ovoga sve ozbiljan, i Suspiria pa suspiria.. Smile

Pa 'ebiga, vecina prica je sada istrosena.

Smile
Pa mogu, izbacuju stalno neke nove, ima na YT dubstep kanalu tamo, svakih par dana nova pesma od razlicitih ljudi..

Jednostavan.. zavisi Smile Izostavis jedno 'a', i greskom oteras nekoga u tri lepe.. Smile Jedino je to zajebano koliko sam primetio, jer imaju reci sa dva a, dva e, itd.. a dosta njih imaju slicne reci kojima samo fali to jedno ekstra slovo, a potpuno drugacije znacenje. Ako se dobro secam, Finski je jedan od jezika koji su slicni Srpskom po tome da se vecina reci, ako ne sve, cita kao sto se pise.

Pa neces valjda da probas da prodjes kroz zid, mislim, isto bi se desilo u igri kao i u zivotu, samo sto te ne bi bolela glava ako lupis njom o isti. Isto i kauc, mozes ti da do sutra pokusavas da prodjes kroz njega, kad ne mozes, jedino mozes da ga odguras. A to je vec moguce i u igri, samo u nekoj drugoj.. mozes i da sednjes na njega, ivicu, jedino ne mozes da se zavuces ispod, ali eto, to je najmanji problem dodati u igri..

Normalno.. neces sigurno ti da se setas ovde, a u stvari si kao tamo. Vec ti sednes, legnes, visis, a tamo bude avatar verzija tebe, ili neka po tvom izboru, zavisi.
 Smile A ja bas suprotno..

Moze se doraditi. Mislim da u ovom novom, ili cak proslom GTA je odradjeno jos realnije po tom, djubre po gradu, itd..

Smile Of course.. ali ako se pogleda koliko vecini TV kanala ide na druge serije, verovatno bi kostalo i manje od polovine.
Nije toliko problem do drame, koliko je problem u preterivanju i proseravanju. Vredi gledati zbog Laura Harris, odlicna glumica.

To je i ok, nisam napisao do kraja, ali eto spremali su invaziju, cudo brodova doslo, i tako se zavrsilo.. da, i otkrili su da vojska zna da nisu dosli u miru. Najsmesnije od svega je da su znali da je gledanost losa, da ce verovatno biti otkazana serija, i opet cliff-hanger..

Haha, ne bas. Za sada se ne zna puno o seriji, sto mi se svidja.
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
LG Frizider
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Mene nešto neprijatno da pišem ovde da ne ukaljam diplomatiju ovija dva čoveci  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 27.0
nije mjuzikl to što u tom filmu ne valja... jednostavno je loš Smile mada ja volim mjuzille, pa i nisam baš objektivan..

a da, sad se sećam, imaš i temu za rokabili Smile šta fali bitlsima? Smile prvi su pisali pesme o stvarima koje nisu držanje za rukice i ljubljenje u parku... naravno, pošto su prethodno napravili karijeru na takvim pesmama Smile ali abbey road, sgt pepper, white album... danas ne bi bilo muzike koju slušamo da nije bilo bitlsa Smile

ne znači ni meni, ali slušam uglavnom staru muziku, a sva stara muzika je dobra Smile bez obzira na žanr...

ali ograničavaš jezikom Smile bend može da zvuči dobro i ako peva na srpskom, kakve to ima veze Smile

zato i kažem, odgledaj film Smile

mislim da nisam pretplaćen na taj kanal Smile

bar kod nas možeš da izostavljaš slova koliko hoćeš, bez rizika Smile

pa ja mislio da je to ko ono u serijama, uđeš u sobu pa oko tebe projektuju okolinu, i imaš osećaj kao da si tamo Smile kako je u tom holobandu, isto s tom avatar verzijom?

savršeno đubre po gradu Smile

volim i ja loru haris, gledao sam je u dead like me Smile još kad bi pustila kosu Smile

pa da, infiltracija, tako bilo i u originalu... a jbg, verovatno nisu mogli da smisle kako da ga završe tako na brzinu, pa nisu ni završili... šta da ti kažem, gledaj original, oni su dospeli dalje sa manje epizoda Smile

elem http://www.vijesti.me/caffe/elen-pejdz-umorna-sam-skrivanja-ja-sam-gej-clanak-179213 Smile razočaran sam i napaljen u isto vreme...
« Poslednja izmena: 16. Feb 2014, 17:23:20 od dzonipascal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
džoniboy, my dear consiglieri, what do you think about tema "poslednji soundtrack koji ste slušali"  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 27.0
insidemane, my much respected godfathere, mislim da je već imamo samo je zovemo filmska muzika ili tako nešto bezveze Smile

a što se mene tiče, to je ovaj

nabavio sam ga pre neki dan Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Hm, pa onda može da se zove "poslednji soundtrack koji ste slušali dok ste se spuštali rollercoasterom u afričkim džunglama gde krokodili i pirane skaču iz Nila da vas gricnu a majmuni gađaju s rđave banane bananama"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Vrlo moguce, tako i deluje..

Pa ima tema kada sam je ja otvorio Smile Ne znam, ali taj zvuk i njihove pesme, barem par onih sto sam cuo su mi bile uzas. Mislim da su upravo to sto su kasnije pevali, cuo sam neke njihove ranije takodje i bile su ok.

Nope.. I disagree Smile Ima dosta starih sranja.. ali isto tako ima i sada. Rekao bih da je mozda malo bolja starija muzika, ako se pogleda sve ukupno, ali.. nije daleko ni ova sada. Opet, zavisi od onoga sto volis da slusas..
Mislim da je do toga stvar.. upravo to sto ti volis u starijoj muzici, ja ne. Zvuk pre svega nije isti, i meni mnogo vise odgovara ovaj sada, plus ima vise bendova, pa lakse je pronaci nesto sto volis. E da, Eagles par pesama volim, od tih starijih bendova..

Pa jedino Srpske pesme preskacem, ostatak vecinom ne. Slusao sam i neke Japaneske pesme jedno vreme, vise onako u prolazu, al' hajd'.. Nisam ni rekao da ne moze da zvuci dobro, ali prosto, ne zelim da slusam, plus jednostavno osecaj nije isti kad slusam domace i strane pesme. Smile

Odgledacu, bookmarkovao, pa doci cu vec do njega.

Smile

Nesto tako, s' tim da je ta okolina vec tamo, naravno. Ali ti bi isao sa avatarom, ne stvarno vako.. Jeste, isto avatar, s' tim da je taj holoband tako napravljen da sta god se desi tamo, ti to i osetis.. u prvoj epizodi odmah se vidi da je to delom otislo u pm malo, neki su i zrtvovani/odsecane im glave cisto iz zabave..

Haha, gledao si tu seriju? Smile Dobra je.. ja sam je prvo gledao u The Faculty, pa Severance.. sladja je ovako sa kratkom Smile

Procitah juce za nju. 20 i nesto godina a deluje kao da ima ispod 18.. Smile
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Hm, pa onda može da se zove "poslednji soundtrack koji ste slušali dok ste se spuštali rollercoasterom u afričkim džunglama gde krokodili i pirane skaču iz Nila da vas gricnu a majmuni gađaju s rđave banane bananama"

zadnji put kad sam to radio slušao sam ovo Smile

pa znam, mislim da smo samo nas dvojica maltene tamo i postovali Smile ne znam na šta misliš kad kažeš zvuk, meni pevaju dobro, harison je majstor gitare, ringo dobar na bubnjevima... jedino ako misliš na produkciju, ali to je i razumljivo ako pogledaš kad su pesme snimljene, kao da gledaš film iz 30-ih i smeta ti oštećena traka Smiley mada da, ti ne voliš baš stare filmove Smile ne znam, meni su nove pesme isuviše producirane, izmiksovane, ispolirane, tako da ono što čuješ na ploči nema veze s onim što oni umeju da odsviraju i otpevaju... a to ne volim Smile

meni nema, svi mi se sviđaju, možda neki malo manje, ali uglavnom ih volim Smile ja sam malo starmao, pa po tome biram i muziku Smile
moguće... ja volim to što se na pločama čuju ljudi koji sviraju i pevaju, ima i grešaka naravno i to ne zvuči savršeno, ali... meni je to muzika Smile ovi sad su mi mnogo upeglani, ali volim da čujem i novo ponešto (mada je meni novo sve posle 2000-te da se razumemo Smile ) e to mi reci, eagles su dobri, taman savršen balans ozbiljne produkcije i umeća Smile

imaš predrasude samo prema srpskom jeziku? Smile mislim, znam da ima puno ljudi koji isto tako misle, i slušaju samo stranu muziku, ali nikad mi nije bilo jasno zašto... meni jezik sporedna stvar u muzici, pa možda i zato ne kapiram Smile

pa to već razumem da je moguće, to je kao u igricama, kreće se lik po ekranu a ti imaš senzore na telu kojim ga pokrećeš... i preko istih tih senzora i osećaš ono što se dešava na ekranu... ja pogrešno skapirao, mnogo sam gledao nikitu kao mali, ono kad ona vežba a virtualni neprijatelji je napadaju, kao da su stvarno tu Smile
šta je zabavno u odsecanju glave? Smile

sve epizode, išla na foks lajfu jedno vreme i uspeo sam od početka do kraja da pohvatam Smile svidela mi se, malo je onako morbidna, ali i duhovita, plus nije mnogo teška... a i glumi mendi patinkin Smile a da, glumi i u fakultetu straha, to sam zaboravio... ja volim više dugokose Smile

zbog toga je i volim Smile mislim, ne baš da ima ispod 18, zbog toga se ide u zatvor, ali tu negde... tek postala punoletna Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 246 247 249 250 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2026, 01:12:31
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.