Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2026, 11:39:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 244 245 247 248 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neobavezne filmske diskusije  (Pročitano 796411 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 27.0
pa to onda ko mrak film? Smile u tom slučaju da ne gledam, pošto mi se nijedan od mrak filmova nije svideo... čak su mi i glupavi pomalo
ja sam pre mislio na stvari tipa neprijatelj pred vratima, trenutno baš ima previše filmovanih stripova Smile a i to je po meni traćenje potencijala giljerma del tora... mene je oduševio panov lavirint, volim te mračne depresivne nadrealne priče, to im po meni doda još jednu dozu depresive... sve ono što ja volim Smile

nisam gledao ništa sem perdite, mada mi ovaj sa klovnovima deluju zanimljivo, a i čini mi se da sam ga viđao na tv-u... kako od pljačke zlatare dođu do spašavanja sveta, ili su to dva različita filma? Smile

natali dormer Smile meni je nekako odvratna, naročito s ovom frizurom... brr... ima zmijsku facu

mislim da porša de rosi i jeste hladnokrvna kučka, sudeći po svim njenim ulogama koje sam do sad gledao, tako da ustvari glumi samu sebe Smile a o čemu se radi u seriji?

tako nešto sam i ja sa vudu popajem i ništa ali logopedima... heh Smile
šta znam, bezveze mi je da diskriminišem bendove samo zato što su poznati... to ne znači da nemaju dobru muziku, uglavnom su zbog nje i stekli status koji imaju Smile

ahaa, to li je... i ima logike, gde bi drugo našli snimak Smile

pa, nisu uspeli da stvore život ni iz čega od početka čovečanstva, tako da sumnjam da će moći koliko god razvili tehnologiju... jednostavno, to nema veze sa naukom, već sa biologijom...
šta znam, koliko god ih oni pravili da liče na stvarnost, po meni ne uspevaju... i dalje se vidi da je to grafika, ne uspevaju da ih nateraju da se ponašaju kao pravi ljudi... pokret, govor, to im nikako ne uspeva da dočaraju

pa da, ali je obećavala da se iskomplikuje u budućnosti, da se ispostavi da je to neka zavera/vanzemaljci/promene u magnetnim polovima zemlje, pa dok oni to provale, pa se ispostavi da im je to neko poslao sa namerom, da treba da spreče nešto ako udruže svoje vizije... ne kažem da bi stvarno bilo tako, ali meni je delovalo tako u tom trenutku Smile

pa, nemoj da ga savijaš, odmakni miša dovoljno od kompjutera da kabl bude prav... mada da, genius ima krut kabl, logitechov jeste nekako fleksibilniji, možeš da ga savijaš i uvrćeš po želji...
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
mob
Samsung GT-S7580
Citat
pošto mi se nijedan od mrak filmova nije svideo... čak su mi i glupavi pomalo

Теби ако се нису свидели први делови Мрака, треба да одгледаш пети, тек тад ћеш мислити да је Мрак говно.  Smile

Мени су све у свему Мрак филмови океј.

Citat
možeš da ga savijaš i uvrćeš po želji

Океј.  Smile
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 27.0
gledao sam sve delove do sad snimljene, zato i kažem Smile čak su mi prva dva dela i kul, posle kad ih preuzeli braća cuker postalo govno ko i sve što oni urade u zadnje vreme...

lazo, perverznjačino Smile rekli smo, muvanje isključivo preko pp-a Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Ma ne bre.. pogledaj trajler pa vidi sam:

Lose sam objasnio.. Smile Kazem parodija jer ismevaju ceo horor zanr, ali ipak nije to lose kao Scary Movie (ili ti nastavci), daleko od toga. Humor je dobar, samo nije blesav kao u vecini horor-komedija, i kao u Tucker & Dale vs Evil.

Sto jeste, jeste.. jos samo cekam Betmena i Supermena da mi izadju iz vc-a. Volim i ja povremeno, ali cela ta prica koja je smestena u sredinu tog rata mi se nije svidela. Sto nije ni cudo, ne volim ratne filmove..

Eto, mozda ti se svidi.. meni nije bas nesto bio dobar, film je onako lud, ali.. eh. Pa nije bas tipicno spasavanje sveta, ali ga spasavaju od vestica.. koje bi garant preuzele svet (ili sam barem ja tako razumeo) Smile

Smile

Moguce.. slicno glumi i u onoj seriji Arrested Development, ali je ipak ovde bolja.. barem meni. A ni ta serija mi se nije bas svidela, humor je bas suprotno od onoga sto ja volim.
Da ne objasnjavam..:

Citat
Better Off Ted revolves around the employees of a stereotypically evil company. The company, Veridian Dynamics, experiments on its employees, twists the truth, and will stop at nothing to achieve its goals. It has been mentioned that Veridian has swayed presidential elections, created killer pandas and robots, weaponized pumpkins, and that there are only three governments left in the world which are more powerful than Veridian. Although not promoted as such, and rarely the focus of storylines, the show's frequent references to futuristic technologies, killer robots, sentient computers, etc., places Better Off Ted at least partially in the science fiction genre.

Most of the characters are fully aware of Veridian's nature, and often try to manipulate the system in order to stop bad things from happening to them (and sometimes to mitigate the evil effects of some of Veridian's projects). They are also all susceptible to the potential rewards the company can offer despite the consequences of their actions, such as the company's attempt to hire Lem's mother, or the company's introduction of scented light bulbs with known flaws. Much of the comedy of the show comes from the characters' navigation of these morally ambiguous areas.

Jay Harrington, who plays Ted Crisp on the show, serves both as a main character and as an on-camera narrator. Throughout the show, he breaks the fourth wall and speaks directly to viewers, offering inside information and observations while the action continues around him. Another plot element involves the use of mock commercials for Veridian Dynamics, thematically related to individual episodes and placed at the end or beginning of actual commercial breaks in all but a couple of episodes.

Pa ni ja ne diskriminisem, daleko od toga Smile Slusam sta stignem, eto od poznatijih recimo Evanescence, Withim Temptation, Korn, starije Linkin Park albume, Nelly Furtado povremeno, itd..

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-1279988/Artificial-life-created-Craig-Venter--wipe-humanity.html

Smile It's a start.. Da budem iskren nisam citao sve, mrzi me jer je bas dugacko.. Nije iz 'nicega', ali i ne treba da bude. Ni u onoj seriji (Caprica) nije tako, jeste da jedan 'robot' moze da misli sam, ali.. to je postignuto na sasvim drugaciji nacin, koji ne verujem da ce moci ikada napraviti u stvarnosti (skeniranjem + kopiranjem osobe koja je postojala, plus..)

Sta znam, meni ovo deluje realno.. normalno da nisu 100% kao ljudi, pa trebale bi im godine + cudo para da snime nesto takvo, ali je priblizno, barem sto se mene tice.

Daleko od toga.. vec neki tamo je napravio masinu, sta god.. a i pre su bili ti eksperimenti, i svasta. Znam da je u jednoj epizodi prikazano kako 2-3 ljudi ulaze na neki stadion, i oni jedini ostanu 'budni' kada se to desilo.
Vise je serija u stilu "what if" iliti, sta bi uradio ako znas sta ce da se desi, i da li bi pokusao da promenis to.

Kabal mi ide iza u kuciste, pa 'ebiga, tako je.. da ga stavim napred izjebao bih ga pre, jer zakacim nogom.. Smile
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 27.0
ahaa, znači više kao što neustrašive ubice vampira ismevaju gotik horore... što odmah tako ne reče Smile

betmen, supermen, hulk, spajdermen, ajronmen, grin lantern, avendžers... više i ne pratim sve, znam samo da će ben aflek da glumi betmena Smile eto, ja volim, pogotovo taj rat i to vreme u istoriji... smutnaja vremja, što bi rekli rusi... i baš mi odgovara mrak ove priče mraku toga doba... ali razumem da ljudima to ne odgovara Smiley

glavno da je lud, vredi pružiti mu šansu... zle veštice Smile nego, kad smo kod njih, jesi li gledao suspiriju?

ni meni, nekako su mi svi bili debilni u toj seriji... a mislim da je porša glumila u sopranovima, i to neku kučku Smile zanimljiv zaplet, ali vidim zašto je otkazana, u americi su korporacije svetinja...

meni je i to andergraund, osim korna, oni su mi kul... i evanescence, zbog ejmi li Smile

pa, treba udahnuti život u mašinu, a život se ne može napraviti ni iz čega (čemu god nas biblija učila)... deluje stvarno ovako nepomično, ali treba napraviti i mimiku i pokrete, a da to ne izgleda robotizovano... plus mislim da su ovde jednostavno snimili lice živog čoveka i ubacili ga u program, kao što rade sa današnjim crtaćima... treba ga i napraviti u stvarnosti...

i onda ti ljudi jedini mogu da reše ključ te misterije? Smile izgleda da sam je potpuno pogrešno pročitao... nema uopšte zavera iz vlade koju ovi pokušavaju da raskrinkaju? Smile

pa, dovoljno je jedanput da ga saviješ, i ako ide pozadi u kućište, to ne bi trebalo mnogo da ga haba Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
LG Frizider
Da.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 27.0
i ja mislim Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
LG Frizider
Dakle postojis Smile
« Poslednja izmena: 15. Feb 2014, 13:59:10 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 27.0
mnogo pametne stvari piše ovaj pascal, treba mu dati medalju Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
LG Frizider
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 244 245 247 248 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2026, 11:39:55
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.