Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2026, 11:40:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 245 246 248 249 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neobavezne filmske diskusije  (Pročitano 796412 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 27.0
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
LG Frizider
Mnogo se ti druzis sa lazom Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 27.0
i ti si primetio Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
mob
Samsung GT-S7580
Da.

Ко би рек'о да ће Вањини постови бити милина за очи.

Рече бог.. и тако би..  Smile

IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Moguce.. nisam gledao Smile

Heh, da.. Iron Men bi je zabavan, ove druge slabije pratim (osim hajd' Betmena + Avengers).

Planirao sam jedan pre da odgledam, koji nije toliko ratni, vec je o dve trupe (nemci i.. zaboravih ko) pred novu godinu, nesto tako, ali na kraju nisam.  Dosta toga izbegavam u filmovima, sto recimo nije slucaj u muzici.. barem ne u toj meri. U filmovima/serijama pre gledam da budu zabavni, i da je prica dovoljno interesantna.

Smile Nope.. cuo sam za taj film (delom iz jednog spota), pogledao trajler, i nasmejao se.. deluje bas, bas lose. Racunajuci da sam tada trazio neki dobar horor, zaobisao sam ga. Dobro me podseti, mozda ga i pogledam nekada Smiley

Slazem se.. odgledao sam 10-ak epizoda, i batalio. Plus me onaj Will.. nesto, iritira.

Linkin Park je poprilicno poznat, koliko ja znam.. i sad su vise 'mainstream' (poceli su da ubacuju i dub-step u pesme Smile), Within Temptation je porpilicno poznat bend, Nelly Furtado takodje, iako dosta pesama nisu bas nesto ekstra, ima i dobrih. Plus peva i na Spanskom cini mi se Smile Svi vole Amy Smile

Meni je ova skroz slatka.. plus lep glas:

Da me ne razumes pogresno, nikada ni nisam mislio direktno na to da neko pravi 'zivot', vec vise u stilu kad bi napravio program koji bi mogao sam da proceni sta da uradi sledece, sto opet nije 'sam', ali ako skupi podatke iz okoline, i odredi najbolji 'potez', to i uradi.. ako kapiras sta hocu da kazem Smile Ne razumem se bas u to, ali.. mislim da bi tako nesto moglo biti uradjeno i sa robotima, samo sto bi bilo masivno, i veoma zajebano, skoro pa nemoguce...

Koliko sam ja procitao odakle sam uzeo tu sliku, nisu skenirali nista, vec su od nule krenuli, sto bi se reklo.

Pa.. verovatno ima. Ali stvar je u tome sto nisu stigli do toga, i vlada nije umesana puno tokom prve sezone, ako se dobro secam. Znam da su otkrili da je se desavalo i pre, i da su neki imali 'flash forward' par puta.. Kraj je takav da pokazuje sta ce se desiti par meseci/godina u buducnost, a i nisu svi tada videli toliko i toliko u buducnost, vec neki manje, a neki vise. Tu je naravno i cliff-hanger koji je bas napravljen da te iznervira Smile

Nije losa ideja.. videcu Smile
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 27.0
mene nervira robert dauni jr, a s njim i iron man... plus gvinet paltrou, američki način, dobri glumci koji glume uloge nedostojne njih... jednako ne planiram da ga ikad pogledam Smile

da ne misliš na ovo? http://www.imdb.com/title/tt0424205/ čuo sam za taj film, ali ga nikad nisam pogledao... ne deluje mi naročito zanimljivo... meni se čini da u muzici izbegavaš sve što je pre 1990-te Smile

suspiria jeste dobar horor Smile možda je malo davno snimljen, ali atmosfera je neprevaziđena... jedino nije toliko plastičan kao ovi moderni, više pušta da sam zamisliš krv i ostale gadosti nego što ih direktno prikazuje... meni to odgovara, zato i gledam film a ne dokumentarac Smile

vil arnet... takođe Smile

mrzim dabstep... to nije ni muzika, više produkt mentalne masturbacije negok klinca koji seo za kompjuter i pomislio da ume da pravi muziku... ko oni programčići na telefonu što ukucaš kod i on izbaci ton... slab si na španjolke Smile i mi smo samo ljudi Smile

još je i crvenokosa... glas me manje zanima Smile

pa da, ali i pored toga on će te odluke da donosi po nekom algoritmu, koji mu govori šta je dobra odluka šta loša... a te algoritme moraju da unose naučnici, tako da taj program nikad neće biti sposoban za samostalno shvatanje i učenje... ne bez nekog da ga programira, i po tome nikad neće biti kao ljudi, što je veoma bitna stavka Smile

ali opet, preneti sliku iz kompjutera u stvarnost bi bio zajeban posao...

pa, zato se serije i snimaju tako, da bi mogli da ubace klifhanger na kraju epizoda i sezona Smile baš mnogo podseća na 4400 ili se to meni samo čini... možda i bolje što je nisu nastavili posle prve sezone, ko zna na šta bi to izašlo... ovako ostaje u pamćenju kao dobra serija koju su zle glavešine ukinule Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Ja volim njega da gledam, pa mi se zato najvise i svidja. Nikako da pogledam onaj mjuzikl sa njim..

E taj.. cucao je par meseci na hdd-u i na kraju ga nisam ni gledao. Pa nije bas da izbegavam, ali me ne interesuje. Zvuk metala i pesme pre nisu iste, pop, pa sve prakticno nije isto kao i sada. Volim po koji stariji bend/pevaca/cicu, ali slabo ih slusam, osim onako u prolazu. Ovaj bend mi se svidja, ali nikako vise pesama da odslusam.. http://en.wikipedia.org/wiki/Concrete_Blonde
Izbegavam domacu muzku, ali to je vise jer ne zelim da je slusam, iako ima dobrih pesama/grupa..

Mozda.. videcu u svakom slucaju. Trajler je delovao vise kao komedija, barem ga se tako secam.. pogledacu opet. Ma, horore najvise sada gledam zbog price + gadjenja.. ili desavanja koja su zanimljiva. Ako ima nesto od toga, garant ce mi se svideti. Previse sam odgledao horora da bi mi bili strasni. Ovo je ako se dobro secam psiholoski horor.. ee, takve ja volim: http://www.imdb.com/title/tt1187064/ Konfuzan, mind-fuck, plus ubistva... ili kao onaj The Loved Ones.. iako ima mucenje koje delom podseca na Testeru, prica je drugacija, i uopste nije takav film. Jedan od onih koji imaju cudnu a dobru atomosferu, horor, mucenja, itd.. moracu opet da ga gledam. Al' eto, taj film ko da ga je neko pisao samo za mene.. Smile

Jeste, arnet, taj je. Ima sad onu novu komediju koja nije bas nesto, pogledao sam samo pilot i batalio.

Meni dubstep ne smeta/po malo mi se i svidja, ali to miksovanje sa drugim vrstama muzike bas i ne ide.. recimo metal i dubstep, kao sto je Korn uradio.. blah.
Onu Awolnation-Sail pesmu sam prvo cuo kao miks sa dubstepom, koji se bas slaze, daje taj bas koji fali toj pesmi.. Ali ipak volim i original, pre svega zbog ovog 'fan' videa sto su dve snimile..:

Yep.. moze se tako reci Smile Plus je lep jezik, meni jedan od boljih posle Engleskog, i tu negde sa Finskim.

Da, da.. ja sam zbog ove zavoleo ovaj bend + je lepa muzika..

Pa to ti dodje artificial inteligence.. barem kako ja razumem. Mislim da sam se zajebao pa napisao artificial life na pocetku, al' sam mislio na ovo prvo.

Citat
an intelligent agent is a system that perceives its environment and takes actions that maximize its chances of success.

U prvoj sezoni samo rade ono sto im jedan naredi, i to tek pred kraj sezone.. a mi vec neke takve i imamo, onog robota valjda sto su ovi iz Azije napravili, Japanci bese.
Ako sam nesto naucio do sada, to je nikada ne reci nikad Smile Smile Mislim, ima sada oni sto planiraju da idu na mars za 5-10 godina, i da posalju ljude tamo.. (znam, meni licno deluje kao da ce da uzmu pare i pobegnu Smile ) a to je bilo nerealno pre 20-30 godina.. i sada jeste, ali mozda, mozda je ipak izvodljivo..

Naravno. Onaj holoband funckioniste tako da sve sto vidis je taj virtualni svet, nema nista sa strane da te uznemirava, ne vidis sobu, itd.. znam da sada takvo nesto nije izvodljivo, ali igre, filmovi, animirani i svi drugi su sve bolje i bolje odradjeni, a sta ce biti u buducnosti ko ce ga znati, sve sto kazem je da je moguce napraviti nesto takvo, ne 100% realno, i ne sada odmah, ali.. bice. Ako vec dodju do toga, imace dosta vremena da rade na realnosti.

Evo ti iz GTA 5 recimo.. na prvi pogled barem ja nisam primetio neku preveliku razliku:

Dobro, kola i da, ali pogledaj okolo.. Smile

Ma idioti. Treba snimiti jos jednu epizodu u slucaju da serija bude otkazana, a ne da pola njih se zavrsava tako. I Defying Gravity ima tako neki cliff-hanger.. Smile Tu su seriju usrali u zadnjih par epizoda, prvih 10-ak su bile dobre, a onda se fokusirali vise na te artifakte, koje jedna cas gleda na njih kao delo boga, a cim nesto krene po zlu, odmah delo djavola Smile Steta sto nema neka tako Sci-Fi drama o astronautima, pripremi, i slicno. Bice sada ova sa Halle Berry, Extant, ali ne ovako..

A i onaj V su usrali.. al' i onako je serija bila so-so.. sad vidim, ovaj sto je napravio Flash Forward, pravi i Da Vicni's Demons.. nije ni cudo sto mi se svidja ta serija Smiley
Mislim da je 4400 ima malo drugaciji i 'tamniji' ton, tj. barem mi tako deluje.. ali da, prica deluje slicno, iako su ovamo umesani vanzemaljci valjda.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0

plejbek ovo je gta 4  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 27.0
koji mjuzikl? Smile

naravno da nije isti, bolji je Smile naročito kantri rok, folk rok, progresiv rok, hard rok, džez rok, bluz rok, pop rok, rok en rol, bit, psihodelik rok... i drugi rokovi Smile ovi sad imaju bolju produkciju, ali oni tad, su umeli i mali šta da kažu...
ne želiš? Smile

daleko je od komedije Smile pa, ima ubijanja, to je uvek zanimljivo Smile plus je snimljen kao umetničko delo, ja to volim... a ove nove, slabo gledam, svi mi izgledaju isto, maltene ko tv filmovi...

pa, mešali su i rep i metal, pa je zvučalo dobro... ovo je samo korak dalje Smile
nije mi jasno to kad miksuju nove pesme u hiljadu verzija, mogu valjda da se odluče za jednu koja im se najviše sviđa... mislim, jasno mi je, hoće da izvuku pare od svih grupacija, al opet...
finski već ne razumem, znam samo da kažem jari litmanen Smile

i taj što su ga japanci napravili ne uči sam, samo mu je usavršen program, i povećana memorija, ali on nije u stanju da razume ono što izgovara...
naravno da nije izvodljivo, uzeće pare i pobeći, instinkt ne ne vara Smile imaće sreće ovi putnici ako ih pre toga ne pošalju u beskonačno lutanje svemirom, nego pobegnu pre toga Smile

najviše što mogu da urade je da snime stvarnost i projektuju je kroz naočare... ali nikad neće uspeti da stvore utisak kao da si zaista tamo, prekomplikovan je ljudski mozak da bi ga tako prevarili... a naročito neće moći da spreče ljude da zagaze kroz recimo virtuelni kauč, i puf, tu iluzija propada Smile

ja ipak vidim da je sve ovo pikselizovano i nacrtano, i nimalo mi ne liči na stvarnu sliku Smile

verovatno nemaju para i zato ne snimaju, a studio ne da, inače ih ne bi ni otkazali Smile jedini put kad sam video da su završili otkazanu seriju je ovo http://www.imdb.com/title/tt0756573/ a i tad su samo dodali pet minuta na kraju, hepiend niotkuda... nešto kao the lost world u svemiru, znači Smile mada sam voleo tu seriju, lost world mislim... heh, hale beri... videla da se sandra bulok potkiva pa i ona digla nogu

ja sam gledao staru verziju V kad sam bio mali, to je bila dobra serija Smile novu verziju se nisam ni trudio, znao sam da ne može da valja...
da, vanzemaljci... bila je malo mračnija, ali mi se to i svidelo Smile mislim da bi i flash forward postao takav da su ga još malo nastavili...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Vrlo moguce da je GTA 4, nisam igrao Smile

...

@dzonipascal

http://www.imdb.com/title/tt0314676/

Kako kome Smile Ima dobrih stvari pre i sada, ali.. meni nije to-to. Generalno mislim na zvuk, pa i tekstove pesama, barem na ovo sto sam ja nailazio, drugacije je. Moguce da je zato sto sam vecinu starijih koje sam cuo, su kao neki 'mainstream', i veoma poznati, a takve i sada slabije slusam. Iron Maiden recimo nikada nisam voleo.. Fear Factory malo.. imam cudo CD-ova, znam da ima jos nekih ali ne mogu da se setim kako se zovu sada.

A vecinu sto si naveo i slusam, ali najvise novije. Mislim nije da su starije losije, daleko od toga, ali vecinom nije nesto sto bih slusao svaki dan.. moje misljenje je da i sada je muzika dobra, ali mnogo vise se cuju ovi sto ne valjaju, i prosto sranja, internet, ovo, ono..

Nope. Ima izuzetaka, onaj bend Abonos recimo.. mozda jos koji tako, ali slabo. Slusao sam godinama, uz moje, pa i ovako, i smucilo mi se.. ima tu koji stariji bend, pa Zdravko Colic, Bjelo Dugme, itd, itd, ali mozda ih cujem dva puta godisnje. Puno vise volim stranu muziku.

Pogledah trajler.. ne izgleda lose Smile
Aaaa, da, znam zasto. Ovaj trajler sam tada video:

Suspiria.. Smile

Naravno, ima svakakvih sranja, recimo House at the End of the Street sa Jennifer Lawrence koji je tesko govance.. ali ima dobrih izuzetaka. Triangle, pa od prosle godine You're Next, The Conjuring.. itd. Nisu ni oni remek delo, ali su zabavani plus skroz dobro odradjeni. Ovaj zadnji sam ocekivao da ce biti sranje, pa sam se lepo iznenadio.. nije nesto strasan, ali prica, plus glumci su mi se svideli. Naravno, ako se izuzme religijska propaganda..

Yep, ali za razliku od toga, dubstep bas i ne ide.. mislim, u sred metal pesme.. uzas Smile
Pa svako miksuje kako hoce.. to ti dodje kao obrada pesama, jedni prepevaju druge, i tako.

Hah, secam se tog fudbalera. Ja znam moi, i moi moi.. i.. zaboravih ono drugo Smile Prvo treba da znaci pozdrav, a drugo 'bye', nesto tako Smile

Pa ne razume, normalno.. za tako nesto moralo bi.. vise.. tj. da bi razumeo opet treba ta svest sto mi imamo.
Videcemo Smile Prijavili se i nasi, bas sam citao pre nekog vremena.

I ne treba da bude toliko realno, navukli bi se ljudi. Ne mora da znaci, to za kauc ne bi trebalo biti veliki problem, samo treba napraviti kod da ne moze da se prodje kroz to, tj. da je cvrst objekat. To vec ima u igrama, tako da to je najmanji problem. Mislim, ako me razumes, ti bi opet bio taj 'avatar' koj i ovako ima u cudo igara, u kojima je upravo to odradjeno.
Opet nikada.. sta znas sta ce biti za 100, 200 godina, ko zna vec koliko u buducnost.. samo zato sto sada deluje nerealno, ne znaci da ce tada biti. Moguce da sam ja ipak optimista vise od tebe Smile

Ako gledas par sekundi, da, ali ako pogledas u prolazu, ne.. barem sto se mene tice ove zgrade iza recimo.

Ma nije to toliko skupo.. ima dosta skuplje serije.
Mislim da su Sports Night takodje zavrsili..

Nije bas, ovi su poslati u svemir da bi otisli do Marsa, Venere, itd, i pokupili te artifakte, koji komuniciraju medjusobno.. naravno, vecina ne znaju da idu zbog toga, i tipican bullsh*t.. ali dok ne znaju, tada je i najzanimljivija serija. Posle se sve svodi oko tog 'ebenog jednog artifakta sto imaju, pa jaooo oh my god, jedna ne moze da ga vidi. Pa drama, drama, drama, i udavise Smile
Hehe, yep..

Najvise sam gledao jer volim takve serije, i prva sezona nije bila toliko losa. Druga mi se nije svidela, plus opet kao neki cliff-hanger Ova vanzemaljka, ili bese jedna druga, smuvala se sa sinom od policajke, 2 sezone teraju tu pricu, i ova ga ubija tako sto mu pocepa grkljan, nesto tako bese.. 'ebem li ga.

Verovatno. Evo sad nova serija od onog sto je napravio The X-Files... tj., pilot, a nadam se da ce je vec pokpuiti i snimiti dalje: http://forum.burek.com/the-after-2014-sci-fi-t619979.msg11394214.html
« Poslednja izmena: 15. Feb 2014, 19:55:19 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 245 246 248 249 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2026, 11:40:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.