Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2026, 14:50:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 243 244 246 247 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neobavezne filmske diskusije  (Pročitano 796465 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 27.0
ma jok, ja se spetljam i kad na cq kucam odgovor i chat u isto vreme, kamoli mmo... dve leve ruke, zato se i ne bavim fizičkim poslovima (reći ćemo da je zato Smile )

ja ne umem istovremeno da jedem i gledam film... baš mi ne ide taj multitasking Smile

meni je metju peri tamo bio omiljen lik Smile doduše svi ostali su me manje ili više nervirali, fibi i ros naročito... nije glumila tina fej, mada da, i meni je ona prilično iritantna, ne znam zašto je toliko guraju kao neku vrsnu komičarku... podseća me na elen dedženeris, a i nju ne mogu da podnesem...

ni ja nešto posebno, obično me nerviraju jer nemaju pojma da glume nego idu na njihovu simpatičnost... mada su me oduševili ono dvoje u švedskom let the right on in, pa kirnan šipka u mad men... izuzeci koji potvrđuju pravilo...
volim ih i ja, dok ih ne smatraju ozbiljnim glumcima, u suprotnom... da ovo liči na film i ulogu u kojima se fičner najbolje snalazi Smile zato mi je recimo on zabavan, niko ga ne shvata ozbiljno Smile

a dobro, zabavni su i meni, ali mi idu na živce, ko da su bogom dani da spasavaju svet... gledao sam i armagedon, a i veliki udar (taj drugi film) i to jedno desetak puta brat bratu... ima fantastičnu ekipu glumaca, to ga možda najviše i vadi... da nema duvala, frimena, maksimilijana šela, sumnjam da bi mi bilo toliko uživanje da ga gledam... bilo bi još jedno američko sranje u nizu Smile

heh, i usput si se navukao, misleći da neće da bude toliko dobra Smile u kojoj je sezoni bilo to sa skokom sa zgrade, mislim da nisam gledao tu epizodu? Smile

daybreak sam gledao na foxcrime-u par epizoda, bilo mi je zanimljivo, ali nisam uspeo nikako da uhvatim red među epizodama pa sam batalio... a i čini mi se da je nikad nisu završili, ostavili su čitavu priču nezavršenu u zadnjoj epizodi... zato se nisam i trudio nešto previše da se uživim, i izvisim na kraju... pa dobro, nije baš da skroz izbegavaš dramu onda Smile

primetio sam po onoj temi, oceni pesmu iznad sebe... sve neke obrade, sačuvaj me bože Smile nije fer, znaš mi slabu tačku (žene) i to koristiš Smile al ajd, ionako deluje da ću u budućnosti imati više slobodnog vremena nego što želim, pa možda i pogledam... mada nisam nek fan saj faja u serijama, odmah da napomenem Smile

ahaa, džo blek... taj film redovno zaobilazim kad je na tv-u, ne toliko zbog dužine koliko zbog toga što mi deluje prenapucano... hopkins i pit u glavnim ulogama, i to još pit kao anđeo smrti... kao da su više išli na to da zvezdama zadobiju publiku, nego što su marili za to šta snimaju...

kad smo već off-off-topic, zašto preskačeš bfmc? Smile
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Haha, a jbg..
Smile Opet, navika.. meni je sad zajebano jesti bez gledanja necega.. nije isto. Cut', ja jedem, gledam, plus po malo jednu igru igram... Smile

Pa lik i nije los, ali me glumac iritira strasno. Odgledao sam Go On sa njim par 10-ak epizoda, i batalio..
Srecom nema je puno po serijama, barem ne u onim koje ja gledam. Ne volim ni ja nju.. pustali su je na Avali pre mislim. Rachael Ray on the other hand... Smile

Let the right one in.. booooo... uopste mi se nije svideo... glume se ne secam, ali prica mi je bila mlaka. Plus sam ocekivao horor, pa.. Smile

Pa dobro, to se odmah zna ko ce da spasava svet pre nego sto i pogledas film.. ne kazem da je nesto nevidjeno, ali ono.. zabava Smile U svakom slucaju xxxx puta bolje od Transformersa.

Yep Smile Sedma sezona, pred kraj. Odlicna scena i muzika, jos bolja ako se epizoda gleda od pocetka. Mislim da je to ono posto ga Cuddy ostavi.

Ne bas.. nije objasnjeno zasto se to desavalo, ali moze da se pretpostavi ko je 'kriv' za to, zbog scene pred kraj.. ali jeste zavrsena ta prica s' detektivom.

Smile Evo jedna od poslednjih koje sam cuo, a da mi se svidela.. i original je dobra, ali ova, pa.. drugacija je prosto. Smile

Smile Tu je I Kate Sackoff kojoj ta uloga bas lezi, a i ova je.. slatka.. http://www.imdb.com/name/nm0167435/ Smile
Znam, mislim da si vec rekao... Smiley Zbog toga je i dobro, ta mini-serija traje ukupno nekih 3 sata, a serija prati nju.. pa kome se svidi, gleda dalje, umesto pilot gde ne moze da stane sve, a ovo je tako reci kao neki film. Ajde sto je Sci-Fi, ali ima isto dosta drame, i dosta dobrih likova..

Sta znam, moguce.. svidja mi se ideja, ali eto.. izbegavam ga odavno.

Ma mrzi me + mi nije zabavno..
Opet dvoklik.. odoh na profil Shona... srecom ostalo je Smile
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 27.0
uslovni refleks Smile pa, kako pratiš šta se dešava u seriji ako istovremeno igraš igricu? Smile

ja sam ga i gledao samo u friends i ubica mekog srca... možda i jeste iritantan, ali mu je lik verovatno jedini dobro napisan u celoj toj seriji... ovi ostali su idioti
jel rejčel rej ona seksi kuvarica? Smile i meni je ona... draga, samo ne znam kako smo s elen i tine prešli na nju Smile

meni je bio kao neka gotik romansa, nisam ni očekivao horor... možda mi se zato i svideo... ustvari oduševio me je, baš me je ganula njihova priča...

pa, zašto u američkom filmu, za promenu, ne bi rusi ili japanci jednom spasili svet Smile nije fer... a dobro, teško je biti gori od transformersa, biti bolji od njih nije nikakav problem Smile

izgleda da nisam gledao ni sedmu sezonu Smile zar se ona ne završava tako što haus džipom uleti u kadinu kancelariju, ili sam nešto pomešao?

a znači iščupa se iz te vremenske petlje? eto, ipak sam trebao da gledam do kraja, zanimalo me je kako će da se završi kad se jednom vreme vrati u normalu...

isuviše sam veliki ljubitelj talking headsa da bi mi se svidela neka obrada njihove pesme Smile čak i one pesme što su oni obradili, više volim njihovu verziju nego original...

crvenokosa dobro, ubedio si me Smile
sad mi govoriš ono što znaš da želim da čujem Smile a mislio sam da ti ne voliš dramu? Smile

nije mi jasno ni kako su uspeli da tako jednostavnu temu razvuku na tri sata... plus mi je nekako romantizovan, al ajd...

smiri malo taj pucački prst Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Zaustavim seriju Smile Mislim da sam jedina osoba koja moze da gleda film od sat i 20 minuta, a da mu traje preko tri sata.. Smile

Moguce, slabo sam pratio pa i ne secam se puno. Jedino znam da su oni raskidali par puta, Ros i Rejcel valjda, ili.. nesto tako. I secam se one scene kad ona treba da ode negde, a on se necka da l' da joj kaze ili ne..
Aha, to je ta Smile Aaa, pa Elen i Rejcel su bile na Avali obe.

Jeste, tako nesto.. ali to kada je izaslo, ja sam tada drame izbegavao skroz, plus su ga nahvalili puno i ja ocekivao dobar horor, kad ono.. Smile
Ljudi ne bi gledali, ili bolje reci Ameri. Ako pogledas recimo imdb za "The Americans" (nesto tako) o nekima Rusima sto su spijuni sta god, kenjaju dosta bas o tome, kao velicanje Ruskih spijuna, terorista, sta god.. znam da sam citao pre.. proseravanje sto bi se reklo. Mozda u onom Iron Sky nisu Ameri ti koji spasavaju svet.. mozda, ali opet.. ne secam se detalja. Samo znam da je bio sranje Smile

Da, da, trebalo bi da je tako. Pa osmu pocinje u zatvoru. Ali ovo je rekao bih 6-8 epizoda pre.

Yep, na kraju da. Kraj je takav da su lagano mogli da nastave dalje, sa recimo drugom pricom, ali nije kao recimo Flash Forward sa cliff-hangerom, vec je sto bi se reklo zavrseno.

Ja sam prvo ovu pesmu cuo, vidoh da je odradila par obrada.. original posle koja je takodje dobra, ali ipak preferiram ovu Smile Ima dosta dobrih obrada poznatih pesama, koje nisu nesto, ali zvuce dobro kad ne pevaju recimo Britney, Rihanna, i tako ti. Evo recimo cover pesme od Metalike bese.. meni licno simpaticno, jer volim ovaj bend. Tek posle prve minute krece.. glavni deo pesme Smile

Smile
Eee, pa volim ako je prica zanimljiva, a ovo u svemiru, zanimljivi likovi, zanimljiva prica, pa moze da bude sta hoce..
Caprica (prequel) je isto vise drama isto, ali je zanimljiva. Najvise recimo Holoband http://en.battlestarwiki.org/wiki/Holoband sto me podseca na ove nove Google naocare, sto sada izlaze.. samo bolje. Naravno, ipak nije toliko dobra kao Battlestar Galacitca, ali.. interesanto mi je videti ono sto ce verovatno moci u buducnosti..

True, mogao je da bude lagano upola kraci... barem mi tako deluje.

Smile Ma kabal 'ebava.. cas ok, a cas klikce duplo, pa me zajebava..
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 27.0
ja bih tako skroz izgubio pojam šta se dešava u filmu, a šta u igrici Smile

više od par puta, jedno desetak sigurno Smile mislim da je to zadnja epizoda, kad ona ide na avion... baar si gledao kraj Smile
ahaa, pa za rejčel znam da je išla, nisam znao da je i elen... verovatno sam potisnuo iz sećanja

moram da otkrijem ko širi tu dezinformaciju da je taj film horor i da mu stanem na trag Smile već sam negde video na pfksp istu tu zabludu...

pa, ko šiša amere dal bi gledali ili ne, oni to prodaju i po ostatku sveta da se gleda Smile a i ameri nisu ljudi... meni se čini da ovaj iron sky i nije američki film, kad vidim imena udo kir, džulija ditze, gec oto... ko švabe da ga pravile Smile

ahaa, midseason finale, što bi rekli u tom poslu... pa, ono im ispade bolje nego pravo finale...

pa, možda su mislili da su dovoljno rekli sa jednom sezonom i rešili da završe... izgleda da se i to dešava Smile a i morali bi da smišljaju novi naučnofantastični zaplet, i da objasne otkud sad to... i serija bi postala sprdnja...

pa dobro, jedno su rihanna, britney i slične, drugo dilan i talking heads... recimo ova obrada zvuči prilično dobro kad je ne peva britnica Smile

meni ovi više deluju komično, kako se upinju da deluju kul ili got ili emo ili alternative ili šta god Smile a i volim metaliku, pa mi ova verzija deluje neuporedivo s originalom...

i shield ima zanimljivu priču, likove, e sad jedino što nije u svemiru, jbg Smile nisam upoznat s google naočarima... znam za one 3D što izlazile uz blic, ako je to slično Smile ja ne verujem da te serije predviđaju budućnost, evo još se nije ostvarilo ono iz star treka recimo iako prošlo 40 godina Smile nego, jesi li gledao 4400, to je sci fi i zaplet je relativno zanimljiv?

da smo na pc klinici, prvi savet bi ti bio: promeni kabl i vidi radi li tako Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
 Smiley Postane navika, pa i ne primetis.

Heh.. vrlo moguce. Elen je isla posle Rejcel ja mislim, znam da su pustali. Mislim da je i Opra bila jedno vreme.

Pa to ono, kao The Cabin in the Woods je horror, nahvalili ga i tako to.. a ono ispade komedija/parodija horora. I jos stoji na imdb-u horor/mistery/thriller..

Pa ti najvise zarade tamo. Evo ovaj Pacific Rim, iako je se Amerima (a baziran na nekoj Japanskoj prici valjda/sta god, zaboravio sam), nisu zaradili puno tamo. Pff, generalizacija. Ima seronja, idiota.. ali ih ima svuda. Rusi, pa i nasi znaju da budu gori, ali opet to najvise jer na njih nalecem.. pre Brazilci, itd.. ima ih u svakoj zemlji, sta ces.

Pa film se radi o Nazi invaziji.. nesto tako, oni bili tamo na mesecu, spremali se, sta god..
Yep, to i ja mislim, iako je ono finale ok.

Hahaha... ha. Ne.

"The series aired on the ABC network, and premiered on November 15, 2006. Rapidly declining ratings led to the show being cancelled on December 15 after only six episodes had aired."

Pazi da nece to da se desi negde, mislim ima, ali bas, bas retko. Vecina teraju dok mogu, sto je meni licno ok dokle god je prica zanimljiva.
Ima sad par drama/Sci-Fi serija, koje uskoro izlaze.. Extant, pa Outlander, itd..

True. Zvuci dobro.

Hahah.. jeste, emo Smiley)) A-cappela bend koji jedino koristi bubnjeve.. Ipak je to kao neka metal pesma, i s' tim i spot treba da se slaze. Imaju dosta obrada zbog cega su i postali poznati, a sada vec imaju i svoje pesme. Cuo sam ih preko Runes of Magic mmo igre, napravili soundtrack za nju. Emo muzika ti je vise recimo Black Veil Brides, barem sto se mene tice.. a gothic slusam, tj. normalno, zavisi od benda, pevaca/pevacice. Then again.. slusam sve, pa moze da bude i emo ako mi se svidja.. Smile

Eee, vidis, to vec zavisi.. posto mene policajci, i uopste price sa/o njima veoma retko interesuju. Recimo Almost Human mogu da gledam, a Shield.. ehh..
Ima kratak video ovde, cemu sluze: http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php?yyyy=2012&mm=04&nav_id=597575

Nesto kao taj Holoband, ali bez tog virtualnog sveta.. sto verujem da ce vec biti za 10-15 godina.
Pa ne toliko buducnost, vec koliko su neke stvari moguce. Evo ove naocare, dobro, nije to-to, ali kazem za 10-15 godina (mozda malo vise) ce sigurno moci, kao sad sto ima recimo 'second life' igra, ceo virtualan svet napravljen upravo kao 'drugi zivot', tako ce verovatno moci stavis naocare, poveze se sa svim i svacim u tvom telu, i bude kao da si stvarno tamo (barem osecaj). Taj deo mozda malo teze, ali to ti dodje kao kada bi upravljao mislima/mozdanim signalima, sto je vec delom moguce.. a ovo da bi se ostvarilo, sve sto treba je da se kompijuter smesti u naocare..

Pa roboti.. to vec malo teze, ali mozda nekada dodju naucnici do toga da roboti mogu da misle sami, a ovo u Caprici nije bas tako, vec su roboti kao ovi roboti sto mi sada imamo, samo napravljeni kao vojnici (veci, snazniji, itd). I to su tek pred kraj prve sezone uspeli, tako da eto..

Dosta toga je odradjeno realno, pa ovi sto veruju u jednog boga (One true god), dok ih drugi posmatraju delom kao ludake, jer (valjda) veruju u 12 bogova kobola, nesto tako.. sto nije i daleko, ako uporedis vernike & ateiste sada. Samo sto su ovde ovi podsecali vise na neke vernike, sto nije ni cudno jer veruju u tog boga, pa svasta se tu desava..

Sta jos? A da. Pokusaj da se 'dusa', ili ti svesnost prenese u masinu/virtualni svet.. da ne pisem vise, evo sta pokusava jedan da uradi:

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2175374/Russian-research-project-offers-immortality-billionaires--transplanting-brains-robot-bodies.html

Tako da bih rekao da je vecina toga veoma realna, a samo je pitanje vremena.. barem u ovoj seriji. Star Trek, Galaktika, i tako te su druga prica, a ova je vise smestena u skoriju 'alternativnu' buducno (barem ja tako gledam na to). Neke grupe koje veruju u ovog jednog boga, podsecaju na neke muslimanske recimo..

Gledao sam 4400, prvu sezonu, mozda i drugu.. batalio eventualno kad sam procitao da je kraj los, i da je otkazana..

Haha, pa kako da promenim kabal iz misa Smile Zica se izjebala posle manje od 2 meseca, moram da kupim novi uskoro.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 27.0
opre se sećam, nje i onog njenog doktora fila... valjda bio i džeri springer, ili sam to nešto prekombinovao Smile a i posle rejčel sam slabo pratio Smile

znači imdb je taj... a toliko smo ga nahvalili... hrani kuče da te ujede Smile a vidim svi hvale taj cabin in woods, valja li išta?

ali dobro, pacific rim je baš baš baš loš film... mrzim ja i naše seronje i idiote, to da, ali mi bar ne snimamo filmove u kojima spašavamo svet Smile mada eto nove ideje za bjelogrlića Smile plus ameri pokazuju težnje za svetskom dominacijom (doduše i rusi i evropska unija, ni njih nešto ne volim), mi ne Smile

pa nisu morali baš da uzmu sve nemačke glumce da glume naciste... ne bi im bio prvi put...

prerano sam se ponadao Smile
prestanu kad im padne gledanost, a to je obično zato što prestanu da budu zanimljivi... tako da jedno povlači drugo...

ma ne smetaju meni ni emo ni gotici ni niko od njih, ali ovi su mi komični jer pokušavaju da glume metalce... a ne stoji im baš, deluju ko da su malo pogubljeni Smile bolje da su snimili spot gde glume ono što jesu... a od got-roka slušam nešto malo, the cult, sisters of mercy, the cure i tako te poznatije bendove... od emo roka ništa Smile

eh sad, mora neko od njih da bude kiborg Smile ovo me podseća na onaj film sa džejms kanom i mendi patinkinom, dal se beše zove alien nation... s tim što su tamo vanzemaljci umesto androida...
ahaa, još jedna stvar koja mi ne treba, a za koju godinu će da postane obavezno imati je Smile kao windows 8...

možda i ranije, s tim što će kod nas da okasni, ko i sve...
znači samo su uzeli stvarnost i opskrbili je dodatnim tehnologijama? Smile ipak mislim da nikad neće da dođe do toga da roboti misle svojom glavom, koliko god programa da im ugrade to će ipak biti samo to, programi... ovo za virtuelnu realnost znam da je već delom moguće, i za to verujem da će da poboljšaju u narednim godinama, ali nikad do te mere da osećaj bude kao u stvarnosti... a taj sa prenosom mozgova samo uzima pare dokonim bogatašima, a ideju maznuo od kranga iz nindža kornjača... ništa od toga

dotle sam negde i ja stigao, možda do treće... posle su mnogo zapetljali priču, a nisu znali kako da je otpetljaju, ono što su započeli su bacili niz vodu... ali je bilo zabavno u početku, imali su dobru ideju... eto serije koju bi mogli da rimejkuju, a da se ja ne bunim Smile

nemam pojma, ne razumem se u kompjutere nimalo Smile znam samo da to savetuju tamo često, nešto sata kabl na ata hdd... tako nekako Smile uzmeš lepo vajerles miša i rešio si problem, nema žice - nema habanja...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Opru sam video par puta.. ne volim je puno pa nisam ni gledao. Rejcel on the other hand, mislim da je bila negde izmedju 3 i 4 pm svakog dana..

Ma nije samo imdb.. na dosta sajtova je bilo "Najbolji horor u xxx godina".. mislim, ima krvi, ubistava i to, ali film je cista komedija/parodija, i pokazuje kako neki tamo prave to, tj. kao kada se snima horor.. elem, treba ga videti da bi razumeo Smile Aha, meni je licno dobar, ako volis tako neke komedije/parodije, skroz dobar. http://forum.burek.com/the-cabin-in-the-woods-t563516.5.html

Zabavan Smile Prica je klise, kraj je patetika, ali meni je bio zabavan, plus Ron Perlman..  Smile
Pa snimali bi da ima ko da gleda.. i da imaju para. Evo ovaj sam skoro gledao.. Spanci spasavaju svet.. nije tipican 'end of the world' film, daleko od toga, ali da.. http://www.imdb.com/title/tt2404738/ Odlican film (vise je komedija).

Plus ova glumi opicenog lika..

Smile Usrali su taj film (Iron Sky), preozbiljno je napravljen..
Paa.. zavisi. Better Off Ted recimo je otkazana posle druge sezone, a mislim da je postajala jos bolja.. al' hajd', i prve sezone je imala losu gledanost.

I meni su bili komicni na pocetku, pogotovo ono kad onaj celavi peva/daje bas/sta god Smile Recimo ovde:

Riddly diddly diddly diddly dum dum.. Smile
Cuo sam za The Cure, mozda i Sisters of mercy.. ali ih ne slusam. Blutengel, Mortal Love.. valjda su i The Birthday Massacre delom gothic.. valjda. Ali sve su to vise neki miksovi zanrova ipak, recimo Blutengel je vise future/synthpop bend.. Da, i One-Eyed Doll.. licno, vise mi znaci dobar glas i dobra muzika, nego o cemu pevaju/koji su zanr.. tako eto volim i onu sto je operska pevacica Sarah Brightman, itd..

Dobar je Almost Human.. ne odlicno, ali.. delom su ovi sto je pustaju krivi, jer je pustaju u pogresnom redu. Mislim da sam ga gledao, then again.. gledao sam svasta.

Tesko, mislim da ce biti oko 1.5-2 'iljada dolara. Mozda u skorijoj buducnosti.

Da, tako nesto. I dodali pricu naravno.. Jeste, taj deo je zajeban, pa.. ali ko ce ga znati sta ce vec izumeti za 10, 20 godina..
Pa ako stavis naocare, i prakticno se 'preselis' tamo, to ti bude delom osecaj kao u stvarnosti. Kao recimo kad gledas neki dobar film, ili igras dobru igru.. i na momente zaboravis da ti nisi u stvari tamo Smiley Ili da se bolje izrazim, zaboravis da je film, a ne stvarnost.
Moguce, ali nije jedini koji to pokusava. I meni je nerealno, barem u skorijoj buducnosti, ali siguran sam da ce eventualno biti moguce nesto tako.

Da, da.. i meni je bila zanimljiva. Flash Forward je ne zasluzeno otakzana.. isto dobra ideja (ljudi u celom svetu jednog dana se onesveste, i vide buducnost.. ili bolje reci, vise par minuta 6 meseci u buducnosti.) John Cho, pa James Callis (koji je bio odlican u Battlestar Galactica), itd.. prava steta.

Smile Ma to jos gore.. barem koliko ja znam. 'ebiga, nije imao Logitech, uzeo Genius, a ono.. govance. Jedan Logitech mis sam imao 6 godina, i radio je perfektno. Tek na kraju je kabal poceo da 'ebava, i da gubi signal.
« Poslednja izmena: 14. Feb 2014, 15:50:55 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 27.0
vidim da si je podrobno pratio Smile

znači nešto kao ovo http://www.imdb.com/title/tt1465522/ i taj sam film rekao da ću morati jednog dana da pogledam, sad i cabin in the woods dolazi na taj spisak Smile

a dobro, ron perlmana volim Smile ali ipak mislim da je del toro predodređen za bolje stvari, poput panovog lavirinta...
heh, aleks de la iglesija, njega se sećam još kad sam bio mali po perditi durango (mada to baš i nije film za decu) Smile ovo deluje baš kao nešto što bi on snimio, otkačeno i pomalo bolesno...
nisam slab na ženske sa obrijanom glavom Smile

pa dobro, ali je verovatno postala manje zanimljiva širokom auditorijumu kod kuće, gde se meri gledanost... heh, andrea anders i porša de rosi, isto kao u džoiju...

meni su svi komični, i to sve vreme Smile kao horor komedija/parodija...
nisam čuo ni za jedan od tih bendova Smile za saru brajtman već jesam, ali je ne slušam... ipak sam više za mejnstrim, kakav takav, nevezano za žanr Smile slušam uglavnom bendove koji su ostavili trag u istoriji roka, ove andergraund slabo...

zar ti to ne skidaš preko interneta, tu nema veze red puštanja? Smile

i android telefoni su u početku bili toliko, sad ih ima svaka šuša... pojaviće se brzo nova igračka koja će ovoj da spusti cenu...

svejedno, mnogi su pokušavali, ali niko nije uspeo da stvori život... a za samostalno mislećeg robota, to je neophodno... pa da, ali to neće moći da izgleda u potpunosti kao stvarnost, niti da deluje tako na dodir, miris, ukus... videće se da je generički stvoreno, čim se malo trgneš iz udubljenosti Smile
ponovo, pokušava da stvori frankenštajna... nema šanse, ne može se udahnuti život mrtvoj materiji...

fleš forvard sam mislim gledao na rts-u prvu epizodu... video sam da je prekomplikovano za mene, i da će da se oduži, pa nisam gledao dalje... a eto, zajebao sam se, otkazali već posle jedne sezone... mada bih se i tad razočarao, pa bolje što nisam počinjao...

da, i to je kvarljiva roba, te antenice ili šta su već... ja imam genius ali u rezervi, baratam preko tačpeda, a miš samo za neku igricu... verovatno mi zato i traje pet godina Smile šta radiš s tim kablovima, da nemaš miševe u kući? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
 Smile

Nesto tako, ali nije takva komedija, vec bas vuce na parodiju.. kao ozbiljno, ali je smesno. Znas vec kako to ide Smile
Takodje. Jos cekam Hellboy 3 Smile Sta znam, Panov Lavirint sam izbegavao godinama, jer nesto malo sto sam video nije mi se svidelo.. odgledao sam prosle godine, i iako je dobar, nisam nesto odusevljen.

Tek planiram da gledam neke druge od njega, a jedini koji sam video (pre ovoga) je La chispa de la vida, skroz solidan film, i moze se reci neobican. Da, I The Last Circus koji je onako lud, ali me nije odusevio. Sto se ovog tice, prica je da par ljudi koji se ne poznaju medjusobno, dogovore se da opljackaju zlatarnicu.. a jedan od njih povede i dete Smile Tu malo useru, dolazi policija, oni beze, i ulaze u taksi, tj. nateraju taksistu da ih vozi. Itd.. meni licno dobar.

Sto se ove tice, sta znam.. meni je nekako simpaticno.. kao i ova recimo sto treba da igra u trecem delu The Hunger Games:

Moguce, ali i prve sezone je jedva obnovljena.. serija je neobicna, pa se verovatno vecini ljudi ne svidja. Portia de Rossi je odlicna kao neka hladokrvna kucka, da se tako izrazim Smile A najbolja epizoda kada kompanija posalje da treba da vredjaju jedne druge (umesto ne treba), i..

Meni su posle nekog vremena postali dobri, dok sam ih na pocetku gledao/slusao iz zabave. Nisam ni ocekivao Smiley
Sarah ima dobar glas.. ne slusaj je puno, ali povremeno da. Heh, a ja bas suprotno.

Ima veze jer ovi sto uploduju, snime sa TV-a..

Moguce.
Pa da, ali sta znas sta ce vec otkriti za xxx godina.. mozda i ne bude, a mozda i bude..
Pa normalno, pogotovo ne na pocetku.. ali ako sad pogledas da ima animirani filmovi, pa i igre koje deluju veoma realno, bice i toga nekada. A to miris, ukus, naravno da ne.. Ali ipak ne bih olako odbacivao takvu ideju, jer nikada ne znas sta ljudi mogu da naprave..
Mhm, videcemo. Nije da se ne slazem, ali.. ehh.

Secam se da je bila tamo.. ta, i Primeval su prikazivali jedno vreme.. nije toliko komplikovano, ukratko ovi videli par minuta buducnosti (6 meseci od tog dana), pa posle pokusavaju da shvate zasto, i kako se to desilo.

Heh, lepo Smiley Ma ne, iskrivi se.. pre ovog Geniusa imao jos jedan, nije radio nedelju dana i crkao levi klik. Sta reci..
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 243 244 246 247 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2026, 14:50:36
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.