Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2026, 17:20:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 235 236 238 239 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neobavezne filmske diskusije  (Pročitano 796977 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Ja sam gledao nekih 20-ak minuta... video kuce Paris Hilton (barem u filmu) koje se popelo na krevet (gde je bio njen decko), i capilo ga za... elem, tu sam ugasio Smile Secam se tog rimejka Smile

Gledao sam je i ja u par drugih (Macetu nisam), a zadni bese The Devil's Carnival.. mislim da glumi u Bounty Killer filmu, koji tek planiram da gledam.

Pa jeste onako malo bolestan, ipak je to horror-mjuzikl.

Inace bas sad procitah..:

Citat
Darren Lynn Bousman originally refused to hold an audition for Paris Hilton. He did not think she would be capable, and feared media backlash or accusations of stunt casting. When he finally caved in, Paris came to the audition dressed "perfectly for the part," and "rocked" the sound booth audition. After the audition, he was convinced she should play the role.
« Poslednja izmena: 06. Feb 2014, 21:50:37 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 27.0
koliko se sećam, dotični je to i zaslužio, proći će još gore posle Smile a jbg, bilo 2 noću, vidim horor na tv-u, reko da vidim šta je... posle me zanimalo kako će da se završi Smile naravno, vinsent prajs je vinsent prajs, ali kad njega ne daju na tv-u...

kad smo kod horor-mjuzikala, moraću da pogledam jednom roki horor pikčr šou, baš da vidim oko čega sva ta fama...
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Moguce.. al' ako se dobro secam, on je mislio da je to ona a ne kuce.. Smile

Heh, pazi, ladno ga nisam gledao.. cuo sam za taj film, ali tek sada sam shvatio da sam ga pomesao sa drugim, i mislio da sam ga gledao.. a ustvari sam gledao Little Shop of Horrors.

Tim Curry Smile Sweet.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 27.0
pa, i ja bih mislio... ili se bar nadao u takvoj situaciji, da nije kuče nego paris hilton... pčelice, cveće, i tako to Smile

gledao sam malu prodavnicu užasa, staru verziju, žešće lud film... biljka koja govori i jede ljude, nema greške Smile a ovo je ono što ameri vole da zovu kultni film, slušam o njemu već godinama a ne pamtim da sam video negde makar insert ili ne daj bože da ide na tv-u....

čovek legenda, pamtim ga iz klua Smile još ovde izgleda glumi transvestita... deluje opičeno skroz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Haha Smiley

Ja sam onu noviju iz 80 i neke. Zabavan filmic. Bas pogledah Killer Klowns from Outer Space pre koji mesec.. ako je upola zabavan, meni dovoljno.

Aha, takodje, s' tim da sam pre toga pogledao IT.. pa tek video posle da je to on. Dobar glumac.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Ti plejbek nisi napisao toliko postova diskusije za svo vreme dok si bio moderator koliko si na ovih par stranica teme. Svi koji su otišli među moderatore prvo su dosta manje pisali a posle nekog vremena izmaglili sa foruma.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Apple 5
Pa onda je briso postove  Smile
A sad mu se osladilo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Haha Smiley

Ja sam onu noviju iz 80 i neke. Zabavan filmic. Bas pogledah Killer Klowns from Outer Space pre koji mesec.. ako je upola zabavan, meni dovoljno.

Aha, takodje, s' tim da sam pre toga pogledao IT.. pa tek video posle da je to on. Dobar glumac.

IT nisam gledao, ali zato jesam Sam u kući 2... čovek jedini vredi u celom filmu Smile

80-te su bile zlatno vreme ta te "krš" horore i komedije koje ne možeš da gledaš, a da se ne zabaviš... romerov frik šou i nastavci živih mrtvaca, zavijanje, čaki, zli vilenjak, da ne pominjem karpenterove i kronenbergove filmove... i bilo ih je na stotine i stotine... sad je to više izuzetak nego pravilo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Ti plejbek nisi napisao toliko postova diskusije za svo vreme dok si bio moderator koliko si na ovih par stranica teme. Svi koji su otišli među moderatore prvo su dosta manje pisali a posle nekog vremena izmaglili sa foruma.

Eee... pa tad sam bio i na kojem stranom forumu.. sad nisam, nemam toliko vremena Smiley A i nisam imao neku zelju za diskusiju, 'ebiga. Nit' je bas imalo sa kim da diskutujem.. ono sto ja gledam, vecina ne gledaju Smile

@dzoni

Steta, dobar film. Inace i on dobija rimejk.. heh. Da, da, secam ga se.. s' tim da sam mislio da je u trecem delu, ne drugom.

Primetio sam.. sad su obicno prosto losi, a ne zabavni.. naravno ima izuzetaka, recimo jedan od mojih omiljenih, Altitude:

Ali vecinom su sranje.

...

Vidim najzad se pojavio prevod za "You Can't Kill Stephen King".. bas cu da ga pogledam.
« Poslednja izmena: 07. Feb 2014, 16:54:23 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Apple 5
Plej  Smile
Kad si uso na forum poco si da pises postove na bioskop i slicno  Smile
Pa smo te prozvali bar ja a ne ovi ostali da bezveze gledas i bl,.bl,.bla  Smile
E onda si posto mod (neko ti nesto nabio u glavu) pa si sve zivo poco da brises  Smile
I sad ponovo nisi mod,nego si prijatelj  Smile
To ti je ono sto ti insajder kaze dokle si god mod nemas pravo na svoje misljenje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 235 236 238 239 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2026, 17:20:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.