Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2026, 01:48:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 236 237 239 240 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neobavezne filmske diskusije  (Pročitano 796665 puta)
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Na bioskopu sam napisao mozda.. 2 posta, ako i toliko. Ne interesuju me ti filmovi uopste, pre svega jer su vecinom drame, a toliko drame u zivotu vec imam da me prosto zabole da gledam.. komedije, horor, sci-fi, meni puna kapa, s' par izuzetaka naravno. I trilere izbegavam.

Nesto me bas i ne interesuje sta ko misli o onome sto ja gledam.. gledam svakakva sranja, al' dok meni odgovara.. to mi je dovoljno.

Ma idi Smile Brisao sam off-topic... hiljadu puta sam ti rekao, vasabi, pogledaj bilo koji drugi forum na ovom svetu, i druge podforume ovde.. uporedi.. vidi i sam. Ipak je ovo filmski podforum, i moje je misljenje da se treba pridrzavati toga na vecini tema, i drzati se topica Smile Ok, to ljudima nije odgovaralo, i smanjio sam. I ti si nastavio da budes drama queen, iako ti je povremeno (citaj 2 puta u mesecu) obrisan post, jer umesto da pises o nekom filmu na filmskom podforumu, podjebavas nekog, ili kazes 'zdravo' (recimo).

Veruj mi, jedno vreme sam razmisljao da ostanem, cisto da bih tebe nervirao Smile Al' sta cu, moj zivot je meni vazniji od toga da l' tebe nerviram ili ne.

Naravno da svako ima pravo na svoje misljenje, bio mod ili ne.. razlika je u tome da ja shvatam da je moje misljenje moje, da sta ja gledam je moja stvar, i ako nekome to ne odgovara, bas me nije nesto briga.. niti imam neke velike zelje da se raspravljam da l' je recimo Dan Nezavisnosti dobar ili ne, meni je super.. kome ne odgovara, tamo su vrata..
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Apple 5
 Smile Al si kurcevit procito sam prva dva reda  Smile
Posle sam zaspo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 27.0
nije valjda i dotle došlo... ne vidim poentu u rimejku horora, kad se već zna i ceo film i kraj već 20 godina, koga tačno misle da uplaše danas... ali naravno, pokušaće da ga naprave čildren frendli, glumiće dženifer lorens i čening tejtum, i naći će se dovoljno glupe publike da im vrati uloženo i malo preko toga... i da ih ubedi da nastave sa tom praksom Smile jedino ne znam koga misle da uzmu umesto karija, danas je takva vrsta glumca iščezla, već vidim da će da daju stileru ili vins vonu...

meni se svideo od novijih (mada više i nije nov, ima 10 godina) The Descent, iako se pola filma ništa ne vidi, dopali su mi se atmosfera i likovi... a i ženske su dobre Smile

a bila bi fora da su stvarno nagovorili kinga da se pojavi u filmu Smile mada slaba vajda, čovek živi povučen život...

a što se tiče dana nezavisnosti, smatram ga američkim patriotskim sranjem, ali makar je zabavno sranje, zato sam ga i gledao tri puta i uvek kad naiđe pogledam makar delić Smile

nego... vasabi, plej, back on topic Smile uvek sam to želeo da kažem...
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Pa radili su i Petak 13, pa A Nightmare in Elm Street, itd. Dosta dece nije ni culo za njih, ili barem nije pogledalo.. a ovako ce garant videti.

Pa... Johnny Depp kao pennywise. E to bi bilo zanimljivo/smesno Smile Ili... Whoopi Goldberg.. now that's..

Dobar film. Odlican horor, a posle su neki idioti uzeli i promenili kraj/napravili drugi deo. Dobar pocetak takodje.

Yep.. skoro je bio u nekom, tj. samo je pozvao jednog u filmu, al' opet.. http://www.imdb.com/title/tt2205697/

Moguce, al' meni je licno zabavan + volim takve filmove, i mislim da sam ga odgledao jedno 10-15 puta. Svake godine barem jednom Smile

How dare you tell me what to do... Smile Smiley

Ne znam sta bi sa onom Kingovim time-travel mini-serijom/filmom sto je planiran.. kad se vrati u proslost i spreci/pokusa da spreci ubistvo Kenedija, nesto tako..
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 27.0
definitivno je problem u neobrazovanosti i neobaveštenosti današnje dece Smile da su pogledali originale, na pamet im ne bi palo da gledaju ovo novo, ali to sve lenjo... a vidiš, ja sam mislio da je taj novi petak 13. samo jedan od nastavaka, dvaesčetvrti koji već... a oni sve ispočetka... mazohisti, sad će morati ponovo da teraju do džejsona u svemiru Smile

što je najgore, mislim da je to realna mogućnost Smile zajmi kostim iz alise, taman uštedi trošak, a deca ga se već ionako plaše... kad smo kod vupi goldberg, snima li još ta žena, ne pamtim kad sam video neki film s njom Smile

imao sam sreće da ne gledam drugi deo, pa mi je utisak ostao očuvan... ali znam otprilike šta su uradili u nastavku, izgledaa da je to još jedna boljka, od svega živog mora da se napravi franžiza...

ja mislio neki horor, ono rom/kom... definitivno to nisam očekivao od njega Smile

ma i meni je zabavan, u poređenju sa ovim današnjim ima duha i prikuje te za ekran, ali ne mogu da prestanem da navijam za vanzemaljce Smile svaki put kad ga gledam nadam se da su promenili kraj, makar da srede vil smita Smile

neko je morao Smile Smile

izgleda da još pregovaraju, bar po vikipediji... džej džej abrams, nisam neki njegov fan Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Zavisi od filma Smile Dosta starijih horora deluju smesno umesto strasno, pogotovo kad se naviknes na danasnje horore koji deluju realisticno. Isto kao sto me onaj robot u Diznijevom filmu "The Black Hole" zasmejava, jer me podseca na kantu za djubre Smile Mislim da ima 12/13 nastavaka. Sledece godine izlazi nastavak, a ove treba nesto na slicnu foru, samo niskobudzetno za par hiljada eura. Secam se toga, gledao sve delove na Pinku bas odavno Smile Pa Freddy vs Jason.. heh.

Film bi garant ispao vise neka komedija onda, nego horor.. al' gledao bih ga Smile
Nisam je ni ja nesto video puno, poslednje gde sam je video je u jednoj epizodi serije '666 Park Avenue'. Sad pogledah na imdb.. bice u novom TMNT filmu Smile

Nisam ga ni ja gledao, al' sam video trajler.. ne deluje isto, sto nije ni cudo jer ga isti pisci/reziser nisu ni radili. Opet idu dole pobiju ih, i sad se ceka neki idiot garant da napravi i treci.

Ma samo pozvao jednog klinca pred kraj filma, koji je fan njegovih knjiga/itd, a isto takodje pisac. Simpatican film, barem meni. Plus je prvi od ovog pisca/rezisera.

Smile Will je meni ok.. al' koliko cujem onaj njegov klinac je ocajan glumac. Valjda sledece godine izlazi drugi, a posle toga treci deo.

Smile A procitah prosle godine kao sve dogovoreno, krece snimanje.. nesto tako. Ni ja bas, al' svakih par godina ubode sa necim, recimo Alias, Fringe.. Ni Lost nije los, al' ga nikada nisam ni zavrsio.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 27.0
ja volim stare horore, uvučem se u njihovu atmosferu i zamišljam šta je bilo stračno ljudima 40-ih ili 50-ih Smile mada ih više gledam kao umetnost, dobar deo njih je prelepo snimljen, recimo horori vinsenta prajsa, pa bavini horori, dok su mi oni niskobudžetni jednostavno zabavni... čak sam se zabavio gledajući i ed vudov plan 9 iz svemira, koji krš od filma majko sveta Smile a današnji horori su možda realistični, ali im nešto fali... ne umeju da naprave atmosferu, a i retko kad su originalni, čak se i ne trude...

znači sad imamo originalan serijal, rebutovan serijal, i niskobudžetni serijal, i svi oni snimaju nastavke? Smile aman zaman, zar neko ne ume da im kaže dosta... nije to toliko dobar film bio na početku, ali sad su baš uspeli da ga preteraju...

ja ne bih, izbegavam depa otkako je ušao u fazu glumljenja samog sebe, samo u drugačijim kostimima Smile a i sačekao bih prvo da pogledam original, da mi ne pokvare film Smile
šta li će da glumi, učitelja splintera Smile mada bi joj legla ta uloga, maltene ne bi morali ni da je šminkaju ni da je kostimiraju... taj film ako budem gledao biće samo zbog megan foks kao ejpril o nil... neprežaljena ljubav iz detinjstva...

pa ja mislim da niko nije pretekao iz prva dva dela, čak i onu što su je ubili u prvom i oživeli u drugom filmu su opet ubili... jedino ako sad ne urade nešto po principu found footage, ali ni to im ne bi bio ni prvi ni poslednji put...

možda ga i pogledam ako dođe na tv, taman nagovorim ove moje da ga gledamo zajedno, vole ljudi romantične komedije... a i ne deluje kao kliše, plus ima dobre glumce, dženifer koneli zna da izabere film...

šta znam, ne volim ga kao repera, ne volim ga u serijama, ne volim ga u filmovima... deluje mi kao žešće napaljen sam na sebe Smile a klinac, gledao sam honest trailer za after earth i to mi je bilo dovoljno, još ga stavio u rimejk karate kida... dobro ga nije uzeo da glumi i eni u ovom novom čudu Smile eto, to mi nije jasno, čemu nastavljati film kome apsolutno nije potreban nastavak... nikad neće da bude dobar kao prvi deo, a i prošlo je previše vremena, nego nekom prazni džepovi... sad će vanzemaljci ponovo da napadnu zemlju i ponovo će vil smit i goldblum jedini moći da je spasu... reko bi neko da smo se bolje pripremili ovaj put...

pa, sad čitam, prvo propali planovi za film, sad odugovlače i sa serijom, izgleda jedan od onih projekata osuđenih na čamljenje po fiokama... a sve te njegove serije počnu zanimljivo i obećavajuće, i onda iskomplikuju preko svake mere, da postane negledljivo... naročito alias, kad onaj na kraju postao besmrtan, mislim pobogu, where did that come from Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Apple 5
Evo jebes mi mater ako je tvoja i dzonijeva rasprava nekom interesantna   Smile
Izdrkam se na sve koji su pratili vasu imbecilnu konverzaciju  Smile
Ja se odjavljujem sa bureka posto me sramota da budem sovim likovima  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 236 237 239 240 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2026, 01:48:29
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.