Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Ovo je forum u kome se postavljaju tekstovi i pesme nasih omiljenih pisaca.
Pre nego sto postavite neki sadrzaj obavezno proverite da li postoji tema sa tim piscem.
Ti znaš, mama, da ja nisam Kao devojčica svaka I zato te najlepše molim Kupi mi dečaka.
Hoću da gledam kako spava I da mi jede iz ruke Hoću da uvek bude uz mene Da mu lečim muke Briga me, mama, za vaše ratove I gluposti svakojake Ja volim samo da gledam Malene dečake Mama, molim te, kao boga Budi jaka Ništa ti drugo ne tražim, samo… Kupi mi dečaka.
Kad je zima da se stiskamo Kad je toplo da se skidamo goli Da se kupamo, trčimo i mazimo Da plačemo kad nas nešto boli.
I ti si, jednom, seti se mama Tražila svog junaka A ja te najiskrenije molim Kupi mi dečaka I ja imam pravo na svog junaka Na svog dečaka.
Neću mu ništa nažao učiniti Samo ću da ga hranim I milujem po kosi i licu Daću mu sve svoje igračke Od drugih ću da ga branim Skupljaćemo marke i značke Delićemo svaku sitnicu I poglede, i reči, i blažene osmehe I naše male, dečije grehe. Delićemo sve Zašto da ne?
Ne dozvoli da rastem sama Za koga čuvaš tolike novce? Neka ti ruka bude laka Obuci se lepo, kao prava dama Gospodski uđi među osnovce I mirne duše - kupi mi dečaka.
Pogledaj sve ove muke Na televiziji krvoproliće Svi od nečega peru ruke I ja sam ljudsko biće. Kad se drugi ne stide lađi Ne stidim se ni ja da trađim. Ne tražim puno - samo dečaka Da bube sladak kao štrudla od maka.
Nisam ja više tako mala Nego ste vi, odrasli, podetinjili Vi tek sada saznajete ono Što sam ja oduvek znala Treba se voleti i ljubiti A ne ubijati i klati Vi to morate znati Neko vam, jednom, to mora reći Dosta priče o lažnom moralu Ovu lekciju i vi morate preći Uvek od sebe pravite budalu I onda krivicu svalite na nas A tu je, izgleda, jedini spas Da devojčica svaka Ima svog ličnog dečaka. I da se svakom dečaku sa lica Može pročitati bar jedna devojčica.
Gledaste li dnevnike? I sve one strašne slike? Poređali dečake gole Mrtve i zaklane Da li je njih neko pitao Šta oni vole Metak, granatu ili devojčicu Vidim odgovor na mrtvom licu Vama i na ovome hvala Tvrdim vam, sve sam ja to znala Tucite me, ja sam kriva Nizašta neću da vas molim Samo jedno vam kažem Ja one dečake I mrtve volim. Svi ti mrtvi dečaci Moji su ratni junaci.
Napunili grobove, jame i rake Pa govore o sreći A kad ja kažem da volim dečake Svi će mi uglas reći: “To nije lepo! Ti si izopačena! Ti kao da si malo otkačena! Od sada ima da sediš kući! Sram te bilo, nevaljalice mala! Dok se ne opametiš Mi ćemo te tući!". I još neke gluposti razne Tad počinju da padaju kazne.
Ja da se opametim? Dođi sebi, svete! Pitam se samo… Ko je ovde dete?
Skupljate humanitarnu pomoć Čokolade i bombone Ratluk, i sušeno voće Novogodišnje pakete i balone I čuda svakojaka. A meni kao humanitarnu pomoć Kupite dečaka. Ja ću mu biti i bombona I ratluk, i sušeno voće, I sve što mu srce hoće I biću mu dušom sklona Moja duša i njegova duša Biće kao jedna uzburkana voda Dozvolite barem jednom Da pobedi priroda.
Mozak vam je svima popila svraka Mislite da ste jaki Uz pomoć ognja i mača A i ne slutite da sam ja ja~a Kad vas tako lepo molim Da mi kupite dečaka.
Hajde, mama, stegni srce Obiđi svaku radnju i prodavnicu Usreći svoju malu devojčicu Koliko me voliš, toliko me nagradi Meni za ljubav budi jaka Pogledaj koliko je ratne siročadi Kupi mi dečaka. Čuješ li - dečaka!!!
Ako ti je lakše a ti mi ga rodi Opet ta priča o slobodi, Pa onda večita priča o deci, I čekanje dugo devet meseci, Kako želiš u miru da ostariš I ne bi htela meni detinjstvo da kvariš I uvek iste gluposti tupiš Samo gledaš na sebe I svojim željama ugađaš Dobro-de, ne moraš da rađaš Lakše ti je da ga kupiš.
Samo ipak… Moram nešto da ti kažem Ti znaš da ja ne znam da lažem Nikad te nisam varala Ni uzalud bol stvarala A posle me udri namrtvo Neću moći da te krivim Posle ovoga što ću ti reći Ne moram dalje da živim.
Pusti da te izvedem iz srednjeg veka Dozvoli da te izvučem iz ovog mraka Dopusti da ti ja izaberem čoveka Sa kojim ćeš da mi rodiš dečaka. Nemoj ovo zadovoljstvo da mi kvariš Biće lep bar kao pokojni tata Da bi rodila sina moraš da se pariš Dečaci se ipak ne prave od zlata Iako vrede bar stoput više U mom srcu baš tako piše. Hajde mama, hrabrosti skupi Ili mi ga rodi, ili ga kupi.
Nemoj da plačeš zbog mojih reči Vreme je nametnulo ovu surovu temu To isto vreme sve može da izleči A ja ću ostati tvoja mala devojčica Uprkos svemu.
Znam! Opet sam bila bezobrazna Ali shvati i ti mene Ne volim ta vaša naklapanja razna Koje obično vode žene. Uvek imaju razloge jake Da izbegnu porođajne muke A kad ih zamolimo za dečake Bespomoćno šire ruke. I svaka naša reč ih štreca Samo čuješ: "Ah! Ta deca!".
Tako je - deca! Ni mala ni velika Već samo vaša Slika i prilika! Vaša opsesija, Bol i depresija! Ponekad vaša bruka Vaša radost i muka I sve smo vaše Ah, ta deca! Kako nas silno plaše!
Neka ti se ovo u glavi vrti Zaklinjem te odavde do smrti: Ako hoćeš da opet budem Kao devojčica svaka Ja to ne mogu, i neću Dok mi ne kupiš dečaka.
Ne bojim se više ničega Ni batina, ni grdnje Ni babaroge, ni mraka, Ni one drugarske šale i sprdnje Ni vašeg roditeljskog besa Želim samo svoga dečaka Dečaka od krvi i mesa. Dosta je bilo laganja I tog vašeg uzaludnog traganja Dosta je bilo ideja, Ideologije, morala. Jeste! Ja sam mala! Ali sam veća nego što slutite Mnogo, mnogo veća I zato je bolje da ćutite Mojih se godina stidite Ako se već ne stidite rata Iz ovih stopa idite I sutra, pre mraka Kad zakucate na moja vrata Hoću da vidim dečaka!
Zaboravite dečiju psihologiju I sva učenja, i teorije iz knjiga Hoću dečaka iz ovih stopa! A to šta ću da mu radim Kako ću da ga volim, I njime da se sladim… To je samo moja briga.
Dosta je bilo krvarenja i bola Dosta je bilo skidanja do pola Svucite maske, haljine i stid Otvorite oči, popravite vid Nije sramota golotinja tela Već kada je duša obnažena cela Vaša je duša bačena Pred moje malene noge Vi ste ti koji se bojite mraka Hajde malo da menjamo uloge Vi meni lepo kupite dečaka Ja ću vama dati sve što vam treba Da postanete ljudi. Zašto vas to čudi?
Kad ne znate sami Da vladate svetom Stidite se pred decom Umesto pred sobom Otvorimo srca! Ja ću pred vama Kao pred detetom A vi predamnom Kao pred Bogom Pa kako bude Ova odluka nije laka Pozivam sve dobre ljude Kupite mi dečaka!
U svakom slučaju Ja ću ga napraviti sama Od gline ili testa, svejedno A onda ćete se dobri ljudi Osećati jadno i bedno. Udahnuću mu život iz mojih grudi I moje telo biće mu hrana I plakaću za njega, ako treba I smejaćemo se svakog dana I ješćemo marmelade i hleba. I šta me briga za vaše pokvarene misli! Gledam vas kako ste se stisli Moje reči vas čude sve više A to što u mom srcu piše Kažem vam iskreno, bez srama Kupite mi dečaka Ili ću ga stvoriti sama.
A ti ćeš se, mama Dok si živa Osećati kriva. Što nisi bila dovoljno jaka Ja ću tu, pred tobom Pojesti dečaka. Slađeg od najslađeg kolača Nema ti druge, Nema ti spasa Vrištaću iz sveg glasa Hoću dečaka, Svog dečaka… Kupi mi dečaka! Čuješ li - dečaka!!!
Niko ne čuje vrisak devojčice Svi se prave gluvi i nemi Rukama sakrivaju lice Muče ih neki drugi problemi Čuvaju obraz civilizacije Od mog krika ih je sramota Beže u svoje frustracije Sakrivaju se od života. Moje reči su im teške i bludne U njihovo vreme toga nije bilo Moje želje su im nejasne i čudne A meni je, nekako, sve to milo Neka ih, neka se muče Možda iz svega nešto i nauče.
Spavajte lepo, dragi matorci Mirovnjaci i lažni borci Ne ljutite se na mene, tako vam boga Ja ću i dalje ostati jaka Biću voljena i vredna Vama ostaju pitanja mnoga A meni želja samo jedna - Da imam svog dečaka.
I imaću ga, tako mi svega Niko mi neće oduzeti njega!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Šta je nastalo prvo Čovek ili žena? Tajna klizi kroz prste Od starih vremena Biblija ovde peva Sve mi se čini - greška Kakav Adam i kakva Eva! Ovo su ozbiljne stvari Ovo su pitanja teška I imaju svojih čari.
Šta je u stvari žena? Je li sišla sa neba Ili je nikla iz mora Sva je nekako vlažna Mora da je iz mora Miriše na koru hleba Po potrebi slaba Po potrebi snažna Teško, bogami teško Da je sa nebeskih dvora.
Žena u snazi voli Žena u muci pati Ako je nešto boli To niko ne sme da zna Čoveku će obično dati Koliko treba da mu se dâ Ona je njemu doza To mu se ne može reći Ona je metamorfoza A on - leptir na sveći.
Ona ima zgodno telo Al' to ne smem da joj kažem Reći će mi da sam svinja Dok me gleda veče celo Ona voli kad je lažem Oblikuje moje snove I dok smišljam nove laži Sve mi viri u džepove Koliko sam puta pao Dok to nisam uvežbao.
Čovek je ratnik - Rekli bi stari Grci - Žena je odmor ratniku. U toj večitoj trci Neko uvek izmeni sliku Pa žena zarati s njim On bi hteo osvetu Promene partnere začas Pa se nađu u krevetu Tek tako… sa bilo kim.
Žena?! To svakojako biće Satkano od fine materije Za sve unapred kriva Za smeh i krvoproliće Ta večita knjiga živa Nikad do kraja pročitana Voće što se naživo pije Guta i očima i telom Stvara sistem vrednosti Upravlja Vasionom celom.
Muškarcu je dato da nosi Da bude magarac i kornjača On je taj što ženu prosi Ona se njemu nudi i daje I najčešće uz pomoć plača Uspeva da skine i zvezde Tu su i grudi kao zlatna rezerva Ume ona k'o mačkica da prede Moćne su suzne i mlečne žlezde Žena je otrov koji se jede.
Žena je meta Od postanka sveta Kad muskarac vara To puno i ne znači Istina je stara Pa on je jači Al' kad vara žena Sačuvaj me bože! E, tada se svašta Izroditi može.
Iz ženskosti svoje Žena snagu crpi Dok ne rodi dete "Ne znam da l' je tvoje Sigurno je moje!" Tvrdiše vam snažno Sve se ipak svodi: Muškarac je da trpi Žena je da rodi Drugo nije važno.
Kad žena zaplovi rekom Muškarca zahvati strast Telo mu postane vrelo I nad sobom gubi vlast Tako je to sa čovekom Mogu da tvrdim smelo A šta je, onda, sa ženom? I zašto joj voda diže cenu? Pa žena je, u stvari, voda Špricer jedan, molim Vino - i kiselu ženu!
Da li sa bujanjem grudi Naviru ženski talasi Ili je plamen zapaljen davno A sada se, bujanjem, gasi I zašto baš grudi? Šta je sa nogama, rukama…? Ih, koliko je ljudi Zbog njih bilo na mukama Odmah ovde da skinemo veo Žena je žena - deo po deo.
Kad stane pred ogledalo I sujeta potekne rekom I sve tako, malo po malo Ego ženski krene ka vrhu I tada, kao čarolijom nekom Niče lepota iz belog praha Samo… tada žena gubi svrhu Sintetika uzima maha Godine dolaze po svoje A do tada - čine ih boje.
A kad umiru žene Zemlja umire lagano Oznoje se najtvrđe stene I život se sâm primiri Iz srca tiho, neznano Izlete šareni leptiri Na sceni dolazi do smene Svetovi počinju da se krive Ne daj da umiru žene Majke i žene moraju da žive!
Ne daj se ženo, kakva si da si Iz tvoje vatre izvire seme Vatrene oči, plamene vlasi Valjaju kuglu ka svome kraju Ti možeš, ženo, da ukrotiš vreme Tebi je dato što meni nije Za koga grudi ženske bujaju? Za koga srce žensko bije? Puštaj seme, bacaj ga u more Puštaj urlik - ženski stvore!
Pauci prave mrežu Oko zanosnog tela Ona je nadmoćno kida Pomera zemljinu težu Opada kao voćka zrela Gubeći uludo snagu Lagano ostaje bez duhovnog vida Tu - na rođenom pragu U grudima je sve više steže Pauci dovršavaju svoje mreže.
Muka je žena, muka je I njeno nepostojanje Sa čim se meri trajanje Ako ne bolom i ženom? Jedina dva smisla u veku Plaćena su jezivom cenom Žena i bol u čoveku Čoveku smernom povijaju pleća Što su žena i bol jači Civilizacija je utoliko veća.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
moram da vas obavestim da sam dobila ovih dana jedan virus, koji leži pritajeno u sistemu dve nedelje a posle sve razbuca, a za to vreme se šalje sam na sve adrese iz adresara. Virus se zove jdbgmgr.exe i nisu ga otkrile sve zaštite koje imamo i moj provider i ja. Treba ga pomoću opcije Find u Start meniju naci, a potom ga obrisati i isprazniti recycle bin. Trebalo bi i obavestiti sve ljude koje imate u adresaru...
Izvinjavam se na neprijatnosti!
Hello everyone,
I have to inform you that I received a virus a few days ago, one of those that lay low for a couple of weeks and spend that time sending themselves to all addresses in the address book, and then wreak havoc in the system. The virus's name is jdbgmgr.exe, and it should be found using the Find function in the Start menu, and then erased, and the recycle bin emptied. You should also notify all the people in your addressbook... sorry!
Ubacili su mi virus
Zar opet?!
Samo-Izazivajući-Dodavač-Anomalija
Skraćeno: SIDA
Please, don’t cancel me!!!
Paracelzus me izlečio
Znam, znao sam, znaću…
Nostradamus mi je prorekao
Hyperlinkuj me na drugi kompjuter
Samo pazi da bude suprotnog pola
Neću da budem peder!
Pedere, narkomane, lezbejke i ubice
Ubijaju samoubice
I’m 4got ur pass…
Ne reci nikome
Posebno ne Paracelzusu
Uvrediće se ako sazna da moje izlečenje nije uspelo
Ne znam kakav su to čip ubacili u tog Sky Seeker-a
Za njega mi DELETE ne važi
Ni format C: /s /u…
Hej, Morrise!!!
Ubij Seeker-a
Pa da čobanica i ja nastavimo
Pa da!
Pritisnuo sam SHIFT+DELETE
Njemu čobanica a meni Sky Seeker
Greška u kompjuteru
I HAL je ubijen zbog toga
Ljudska glupost je jedina greška u kompjuteru
koja se ne može ispraviti
Remove
Are You Sure?
Yes.
Vocabulary:
CEKC, HAL, PM, RS, RSK, SIDA, SISA…
Could not delete the directory C:…
Imam sve više neobrisivih fajlova
Ne smem da uđem u DOS
(Srbi ne mogu bez politike)
a WINDOWS mi ne radi
Morisa sam obrisao
Jebi ga, Seekeru, spao sam na tebe
Jebi ga… ?!?!
Postajem čovek?
Ma, ne!
Vadim se da je to zbog Srba
Svet će to razumeti
Samo da ne pomisle da sam Srbin?
U mom multilanguage Supprort-u nema ćirilice
Ako me preformatizuju
ostaće mi oni neobrisivi fajlovi
Neki Hanger-On
(zove se isto kao Sky Seeker)
traži novac
Analyzing………………………………
…………………………………………
Money.
Nema.
Sve radi na to, a nigde ga nema.
Opet:
Analyzing………………………………
…………………………………………
Money = PM
Građanski rat Srba tri veroispovesti,
ko god da pobedi - Srbi gube…
DOS = Dokle Ovako Srbi?
Šta će ovo na mom disku?
Treba da me vidi Glava Soli
(Solana = glava napunjena solju)
Veliki Shuttle poglavica…
DELETE
Kako je njih lako obrisati
"Po jednodušnoj oceni svih srbologa (u svetu ih ima nekoliko miliona) "bela kuga" kod Srba nastala je usled naglih, kako tektonskih, tako i klimatskih promena u Centralnoj Americi, Africi, kao i na Filipinima. Da nije bilo građanskih ratova četrdesetih i devedestih godina dvadesetog veka, danas bi Srba bilo 2/3 manje. Srbi se na taj način bore za svoj opstanak. Razume se, svet - Amerika posebno - ulažu maksimalne napore da im u tome pomognu. Na osnovu daljih istraživanje utvrđeno je…"
Ovo neka ostane
WARNING!!! WARNING!!!
Demokratija se demokratski mora demokratizovati!!!
Ponavljam…
File…
Save…
Close.
Imaju ljude, pa neka im ponavljaju
Pravim BackUp
Imam jedan oglas:
"Lakodatna blondina osebujnih prsnih nazočnosti nuđa uskovezni suživljaj za pol tisuće kuna po podnevku i tisuću kuna po večernjaku. Dopunske nadrage imaju se platiti po cjeniku same blondine. Šifra: No cmok, only smok!"
Saved
Ne razumem jezik
Možda je nešto važno
Neki izbrisani rečnik (ostalo samo par reči):
AGIRJANI – pleme Peonjana,
pokorio ih Filip (otac Aleksandra Makedonskog) nakon čega
su služili u makedonskoj vojsci.
TRIBALI – tračko pleme,
živelo između Balkana i Rodopa, a koje kralj Filip
(otac Aleksandra Makedonskog) nije uspeo da pokori.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.