Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nenad Canak: Vanrednim izborima protiv sizofrenije  (Pročitano 24607 puta)
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 548
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
@aleksa
Informisi se malo bolje, ali u medjuvremenu predlazem ti da zatrazite nezavisnot i da se  odcepite od Vojvodine da vas ne iskoriscavaju tako strasno, neka propadnu i umru od gladi sa njihovim parama Smile

matrix777 primaj ka znjanju sledece.    Treci svetski rat ce se dogoditi zbog jedne male drzave na jugu balkana,ta drzava moze biti  obican okidac zlih urota da se zlo dogodi jer tada dolazi lazni mesija djavo.Po samom promislju zlih sila takva zrtva i takvo zrtvovanje ce se dogoditi na polju gde je zrtvovanja vazda bilo,na Kosovu polju gde su duse hriscanske dale svoj zivot za ostalu hriscansku bracu.Do takvog hriscanskog bradstva nije ni doslo izmedju Carigrada  rimskog cara Konstantina sa jedne strane i Rima rimskog pape sa druge strane.Bratstvo je zavolelo lucifera pa se odaljilo od istocne hriscanske brace.Bozije crkve su odbrana od svih zala,pa tako ne trpe idole poput filmske figure Pape.-intermeco-sta ima vecu verovatnocu:da crnac postane predsednik amerike ili da crnac postane rimski papa? Ili je lakse da Djavo vlada svetom.
Vera u Hrista i vera u Boga daje veru sa kojom se sve druge vere koje: pomazu(pozitivne) i odmazu(negativne) mogu vrednovati u duhovnom i materijalnom smislu.
Djavo je otpao od boga ,zasto bi se mi hriscani plasili i suzdrzavali da razotkrijemo i razbijemo sve njegove zamke (traps).Upravo to zlo srpskom narodu nije dalo mira kroz celi dvadeseti vek.Zato je izabralo srpsko Kosovo za svoju veliku zavrsnicu zato sto smo dugo patili i dugo nismo bili svoj na svome.Beograd ce da umre u svom razmazenom elitizmu i materijalnog egoizmu.Koliko ce tu cistih dusa ostati koje se nisu ogresile.Da li ce ih bili za na prste ruku.
Ali tu ce biti srbi otpisani osvetnici sa jedne strane i isti takvi scipetari na Kosovu polju.Zlo pravi traumu sa obe strane kako bi na svetoj zemlji dobilo priliku da zarati sa bogom na nebu,ali i na zemlji pokrene epokalipsu.Djavo je unapred osudjen na propast i poznato je da je naj veci gubitnih po konacnom predanju i otkrovenju.
Zato bi bilo pametno da neucestvujes navijanjem i verovanjem u resenje kojim se brise identitet jednog naroda koji je zbog vere u hrista ostao pri veri svojih otaca dugih 5 vekova tokom Otomanske islamske okupacije.Djavu je dar da to ucini i napravi epokalipsu pa se njemu zuri jer mu je dato da cini na odredjeno vreme.Smrtan je poput obicnih ljudi zato sto je od boga otpao.Iskusenja ce biti velika.Stari hriscani kazu "strpen spasen".
Ucestvovanje u reprogramiranju toka istorije je uracunato u planu bozijem.Pa ce djavo pokusati sebe proglasiti za tvorca.Zacarice nad svim narodima na planeti zemlji i sirice lazni optimizam no bice licemer, dok ce se na sve strane sveta desavati sranja kao i progon hriscana.Srbija ce biti bedem pravoslavlja po recima svetih otaca srpske pravoslavne crkve.Vec sada to jeste.Vreme se ubrzava jer se zlu zuri.
« Poslednja izmena: 29. Feb 2008, 01:30:38 od vucko_m »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple iPhone 4
Nostradamus svaka cast, samo problem je malo drugaciji i ekonomske je prirode  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Људи ајмо полако сви...
Ми смо грађани Србије!
Постоји Војвођанин као што постоји и Шумадинац и Црногорац! Јасно је да се ради о географској одредници!
Алекса вам лепо говори о Уставу из 74.
Ако ви ту не видите неправду онда стварно није у реду!
Кажем вам да говедо Чанак (заболе ме куац за говор мржње према врећи гована) користи најнормалнију потребу свих нас у Србији да држава буде децентрализована!
Свако то жели! Ја први желим да у Београд престану да се сливају људи из целе Србије. Желим да се сваки део Србије развија равномерно и са једнаким правима!

Зато Војвођани (географска одредница) почните да се борите за децентрализацију а не за повлашћен статус и могућност силовања централне Србије по уставу из 74. По уставу који је најгори изданак комунизма који је упропастио Србију и српски народ...

Децентрализације је решење свих проблема и коначан раскид са крађама које се дешавају на свим могућим политичким позицијама биле оне у Београду или Новом Саду!

IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Jedan je uzrok opšte nesreće u svetu:"Ovo je moje"
 Feanor,meni je Čanak ok jer govori iz glave a ne po intrukcijama stranke.Beograd isisava sve u sebe.Ne čudi me što ljudi žele da više para ostane Novom Sadu.
     Smile
 Mnogo je agresije,nema potrebe za govorom mržnje.. Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 747
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Feanor,meni je Čanak ok jer govori iz glave a ne po intrukcijama stranke.Beograd isisava sve u sebe.Ne čudi me što ljudi žele da više para ostane Novom Sadu.
 Smile

i jug srbije iz Beograda... ali to je solidarnost i normalno je
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson z1010
slažem se, to sam i napisao.

@aleksa
moram da ti odgovorim oko zagađenja, vazdušna linija bg pančevo (južna zona, gde sufabrike) je oko 10km. Vazdušna linija  južna zona pančevo - ostatak pančeva je od 0km do 2,5 km, nemoj molim te da mi tu pričaš o nekom zagađenju u beogradu, koje je mnogo, mnogo manje nego u pnačevu usled istog tog nisa. Ja kad dolazim iz beograda osetim smrad, dok kad ulazim u beograd ne osetm. Razlika je drastična. Najveći zagađivač u bgu su mislim automobili ipak, koji možda u nekim špicevim azagađuju gore nego prosek naše južne zone, al je to nevezano sa činjenicom da su nama fabrike na 1km od centra grada, zamisli južnu zonu kod vukovog spomenika u bgu.
IP sačuvana
social share
Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo.
Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi
Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
  Brate,ja sam u Bgd-u i znam da kad izadješ odavde sve sama ruina.Pare se slivaju Beogradu,svi dolaze ovde i kupuju gajbe.Jedino lokalne harambaše u Jagodini i Čačku ulažu u svoja mesta.Mislim,bukvalno su njihova.
 Ostali mogu samo da crknu i zato je Bgd postao teška selendra prepuna likova sa čuka u koje se ne ulaže ni malo.I svi hoće da žive u centru..
 A što se zagadjenja u Pančevu tiče-Beograd od toga ima najveće koristi i zato se ništa ne menja a to definitivno nije fer porema(mora se priznati) nesolidarnim i nesložnim Pančevcima koji nisu (btw) u stanju da se organizuju i blokiraju rad trovačnice.. Smile
 Spasavaj se ko može.. Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
     Smile
Зар ниси приметио да је феанор за децентрализацију.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Eh,šta ću kad mi agresija bode oči  Smile Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Citat
     Smile

Шта си ти хтео да кажеш?  Smile
Баш је проблем у ставу "Ово је моје"! Београд је мој и ја сад хоћу да се одцепим од свега осталог јер је Београд мој?!  Smile
Чанак је сепаратистичко плаћеничко говедо и врећа гована...
Престани са тим хипи форама о мржњи... Свет мира не постоји!
Човек отворено ради против Србије и српског народа залажући се за Војводину републику и лажући народ Војводине (географска одредница) како Београд узима све паре...

Citat
Brate,ja sam u Bgd-u i znam da kad izadješ odavde sve sama ruina.Pare se slivaju Beogradu,svi dolaze ovde i kupuju gajbe.Jedino lokalne harambaše u Jagodini i Čačku ulažu u svoja mesta.Mislim,bukvalno su njihova.
 Ostali mogu samo da crknu i zato je Bgd postao teška selendra prepuna likova sa čuka u koje se ne ulaže ni malo.I svi hoće da žive u centru..
 A što se zagadjenja u Pančevu tiče-Beograd od toga ima najveće koristi i zato se ništa ne menja a to definitivno nije fer porema(mora se priznati) nesolidarnim i nesložnim Pančevcima koji nisu (btw) u stanju da se organizuju i blokiraju rad trovačnice..

"Све паре се сливају у Београд"!
О чему ми причамо?! Које то директне користи имају Београђани (географска одредница а не нација) од тог "сливања пара"?
Дајте неке аргументе да Београђани краду целу Србију (држава српског народа и њених грађана)!

Такстекс је тебе поштујем друже али мислим да ниси за овај део форума јер много лако подлежеш стереотипима и лажима...
Пази, ти цениш Чанка јер прича из главе?!  Smiley 1 Шта да ти кажем после тога?
Шта да ти кажем кад одвалиш да се све паре сливају у Београд без иједног валидног податка?

Citat
@aleksa
moram da ti odgovorim oko zagađenja, vazdušna linija bg pančevo (južna zona, gde sufabrike) je oko 10km. Vazdušna linija  južna zona pančevo - ostatak pančeva je od 0km do 2,5 km, nemoj molim te da mi tu pričaš o nekom zagađenju u beogradu, koje je mnogo, mnogo manje nego u pnačevu usled istog tog nisa. Ja kad dolazim iz beograda osetim smrad, dok kad ulazim u beograd ne osetm. Razlika je drastična. Najveći zagađivač u bgu su mislim automobili ipak, koji možda u nekim špicevim azagađuju gore nego prosek naše južne zone, al je to nevezano sa činjenicom da su nama fabrike na 1km od centra grada, zamisli južnu zonu kod vukovog spomenika u bgu.

Судбина Панчеваца (географска одредница а не нација) је заиста тужна...
И ја бих заврнуо шију свим политичарима Србије који су "прескочили" да реше питање загађења у Панчеву!
Али какве то везе има са Београђанима?! Да ли ви мислите да ми зли Београђани владамо вама осталима и да вас загађујемо? Или да вам узимамо новац од ваше земље док ви "можете Европу да храните" само да нема Београђана?!

Ми смо људи у истим проблемима! Исти политичари владају и вама и нама! Они сасвим случајно владају из неких зграда у Београду! Могли су бити и у Крагујевцу!

Ајде бре позовите се памети и почните да се борите за децентрализацију и против лопова у власти где год да су!!!
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.