Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nenad Canak: Vanrednim izborima protiv sizofrenije  (Pročitano 24541 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson z1010
  Brate,ja sam u Bgd-u i znam da kad izadješ odavde sve sama ruina.Pare se slivaju Beogradu,svi dolaze ovde i kupuju gajbe.Jedino lokalne harambaše u Jagodini i Čačku ulažu u svoja mesta.Mislim,bukvalno su njihova.
 Ostali mogu samo da crknu i zato je Bgd postao teška selendra prepuna likova sa čuka u koje se ne ulaže ni malo.I svi hoće da žive u centru..
 A što se zagadjenja u Pančevu tiče-Beograd od toga ima najveće koristi i zato se ništa ne menja a to definitivno nije fer porema(mora se priznati) nesolidarnim i nesložnim Pančevcima koji nisu (btw) u stanju da se organizuju i blokiraju rad trovačnice.. Smile
 Spasavaj se ko može.. Smile

a jeste 1000, vidiš da ni "evropa nema alternativu" ne može da prođe, a kamoli "srbija nema gorivo" radi se tu o velikim parama. Na kraju krajeva, problem je što ne treba blokirati rad nego samo malo uložiti para pa bi svima bilo bolje, al eto beograd je imo para da kupi telekom u RS, a za nas koji mu dajemo pare izlgeda nema. I kako onda očekuješ da bilo ko  ima pozitivan stav prema beogradu u smislu NS vs. BG.
 Mada sam ja pre za PA vs. BG.

IP sačuvana
social share
Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo.
Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi
Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;

Чанак је сепаратистичко плаћеничко говедо и врећа гована...
Престани са тим хипи форама о мржњи... Свет мира не постоји!
Човек отворено ради против Србије и српског народа залажући се за Војводину републику и лажући народ Војводине (географска одредница) како Београд узима све паре...

Konkretan dokaz ove fraze je.... juče nisi imao ništa konkretno za optužbe protiv B92, da vidim da li imaš neki dokaz za Čanka, ili po običaju govoriš fraze koje si čuo na Milanovićevoj (pardon....Tijanićevoj) "objektivnoj" televiziji.
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson z1010
Čanak se ne zalaže za Republiku Vojvodinu od pada Miloševića, valjda vam to nešto govori.
IP sačuvana
social share
Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Citat
Konkretan dokaz ove fraze je.... juče nisi imao ništa konkretno za optužbe protiv B92, da vidim da li imaš neki dokaz za Čanka, ili po običaju govoriš fraze koje si čuo na Milanovićevoj (pardon....Tijanićevoj) "objektivnoj" televiziji.

To што можда нисам видео твој пост како тражиш "доказ" од мене јер нисам био на нету па ме мрзело да гледам уназад да ли ме је неко "прозвао" то је твој проблем...
А и ти имаш неких "пропуштених" питања од мене!  Smile

Рећи ћу ти само да се врећа гована изјаснила како једва чека гранични прелаз на панчевачком мосту и да омладина његове странке штампа пасоше Војводине... Мени је то довољно да се човек уклони из јавности!

Наравно нећу спомињати то да немаш шта да кажеш на моје постове који се позивају на равноправност и консолидовање државе по једнаким основама...
Ионако нисам ништа друго ни очекивао од сада званичног ЛДП симпатизера...
Већ сам рекао да је штета да човек твог знања оде на ту страну!  Smile

И заправо сам рекао све о Б92 твојим цитатом како се труде да извуку све прљаво из ове земље на видело... Ту објективности нема... Не морам ваљда и то да ти објашњавам?!

Citat
a jeste 1000, vidiš da ni "evropa nema alternativu" ne može da prođe, a kamoli "srbija nema gorivo" radi se tu o velikim parama. Na kraju krajeva, problem je što ne treba blokirati rad nego samo malo uložiti para pa bi svima bilo bolje, al eto beograd je imo para da kupi telekom u RS, a za nas koji mu dajemo pare izlgeda nema. I kako onda očekuješ da bilo ko  ima pozitivan stav prema beogradu u smislu NS vs. BG.
 Mada sam ja pre za PA vs. BG.

Ја стварно не разумем! Па јел ти стварно толико мрзиш Београд и гледаш на њега као на странца који ти узима нешто твоје?!
Политичари сасвим случајно седе у Београду!!! Да седе у Крагујевцу сигурно не бих кунуо Крагујевчане што је тако!!!

Београђани немају ништа конкретно од "вас осталих"! Београђани раде и зарађују... И могли би да имају много више да су сами али им не пада на памет да тако нешто покрећу!
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson z1010
ma ko kune beograđane bre, beograd je prestonica i tamo je sedište vlade, i da, da je u kragujecu, tu bi pisalo kragujevac umesto beograda.

Naprotiv, ja baš volim Beograd i svaki dan sam u istom.

valjda vidiš iz toga što si citirao, nisu beograđani kupili telekom rs, nego beograd (valda Republike srbije)

pogrešno si me razumeo, mislio sam da sam bio dovoljno jasan. Ne mislim ja da su novosađani super, a beograđani gnjide, to nigde nisam napsao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Ајмо онда звати ствари правим именом...

Београд и Београђани немају везе са влашћу!!!

Подсетићу да ни Ђинђић ни ДС нису давали иницијативе да се среди животна средина Панчеваца...

Власт је говњива и она се јасно и гласно зове власт или политичари како велите...
Доста је било непријатељстава између градова и географских одредница због политичара!

Зато вашу борбу против "београда" претворите у борбу за децентрализацију!
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson z1010
sad me zajebavaš, pa kad čuješ na vestima "brisel to i to..."nisu briselćani uradili to i to.

borba protiv "beograda" i jeste borba za decentralizaciju, koja se zbog portivljenja "beograda" onda kanališe na razne strane od strane raznih.
da "beograd" završi tu decentralizacuju, koja jeste započeta, ne bi nikom palo na pamet da menja bg sa ns. Pa bar je nama u PA bliže do bga nego do nsa.

DS i Đinđić nisu ni blizu raspolagali ovolikim parama kojima raspolaže trenutno "beograd".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
А замисли мене из Београда како кунем "београд"!  Smile
Друго је Брисел!

ДС и Ђинђића сам поменуо да не би све свалио на Коштуницу стандардно! Не браним га никако али не волим то што многи избегавају да критикују ДС иако има више власти од коштуњавог!

Сви су исти! И ми требамо само да инсистирамо да се децентрализација заврши!

Из тог контекста Чанак је љига од човека који користи људе из Војводине! Није он класичан сепаратиста коме је то животни циљ. Он је ту да масу људи који му верују покрене кад треба да се дестабилизује наша земља Србија!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson z1010
aj da prihvatim, rasprave radi da je čanak ljiga, ali nije ti on kriv što je ljiga, kriva je vlada što daje argumetne u ruke ljigama.

ista tap riča je i sa radikalima, ja lično slabo verujem da je SRS sposobna da uradi nešto veliko i dobro za srbiju, al kad im se lošim potezima daje municija, onda dobijaju 40% glasačkog tela. 

Neverovatno slična priča je i sa našim odnosim sa svetom, možeš i njih nazvati ljige, al dok im dajemo argumete u ruke, prvenstveno smo mi zajebali.

itd, itd...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Ма, док ти видиш праву слику тј. да је Србија и народ у њој изнад гована на власти то је добро...
Док не желиш да је растураш већ се бориш за њен развитак (децентрализација јесте развитак) ти си ми пријатељ и брат!
Свака прича о сепаратизму и аутономијама (ван оних које би свако у Србији трабао да има) ме срди и љути!

Поздрав!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.