Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 16:41:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nenad Canak- Ukinite Hilandar  (Pročitano 10331 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Nemas pojma. Ja na praksu u septembru idem u Hilandar, i vecina radnika na obnavljanju manastira su
Srbi, i oni koji izvide radove i projektanti su Srbi, i polovina svestenika su Srbi ima malo Grka Rumuna Bugara....
Nije cela Sveta Gora Srpska jer tu ima i Grckih i drugih manastira ali Hilandar je nas manastir u drugoj drzavi
koja je tom podruciju dala autonomiju (Sveta Gora i ostalih oko 20 manastira na Atosu)

Super. Obavezno pitaj igumana da ti objasni kako je regulisan pravni status manastira. Pitaj igumana da li on (iguman) sme da iznese ikonu Trojeručicu iz Svete Gore, bez dozvole grčke vlade?

Još nešto, svi atoski manastiri su samoupravni, tj. sam iguman određuje koga će da zaposli na obnovi manastira i koliko će da plati radnike. Zato na obnovi Hilandara rade uglavnom Srbi, ali je projekat obnove morao da dobije saglasnost grčkog ministarsva za kulturnu baštinu.
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG Frizider
Citat
Super. Obavezno pitaj igumana da ti objasni kako je regulisan pravni status manastira. Pitaj igumana da li on (iguman) sme da iznese ikonu Trojeručicu iz Svete Gore, bez dozvole grčke vlade?
Naravno da ne sme, i ja ne kazem da je Srpska teritorija vec da je Srpski manastir a Grci naravno taj
prostor smatraju kao kulturnu bastinu njihove drzave jer je na njihovoj teritoriji.....a vidim da si i ti dobro
upoznat sa manastirom Hilandar tako da ne vidim sta pokusavas u stvari da kazes.....
« Poslednja izmena: 03. Jul 2007, 20:59:01 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
UKINITE HILANDAR!

Znaci Ustaško klero fašisticki copavi krmak je puko skroz,ocigledno da ga spoznaja da ce uskoro zasvirati klavir cini još glupljim!
Ja sam inace ateista,pa mi ni na kraj pameti nepada da omalovažavam Hilandar!Pare se daju za raznorazne budalaštine pa zato tražiti da se uskrati ili smanji pomoc Hilandaru je Antisrpsko agitovanje doticnog mediokriteta!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
uvek sam za to da se pre daju pare za nezbrinutu decu,nego za tamo neku crkvu...ali kad to kaze canak...nekako posumnjam u njegove dobre namere
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG Frizider
Citat
uvek sam za to da se pre daju pare za nezbrinutu decu,nego za tamo neku crkvu
Malo ga pretera a?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 5610
Citat
uvek sam za to da se pre daju pare za nezbrinutu decu,nego za tamo neku crkvu
Malo ga pretera a?
Жив је Тито, умро није!  Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Nemas pojma. Ja na praksu u septembru idem u Hilandar, i vecina radnika na obnavljanju manastira su
Srbi, i oni koji izvide radove i projektanti su Srbi, i polovina svestenika su Srbi ima malo Grka Rumuna Bugara....
Nije cela Sveta Gora Srpska jer tu ima i Grckih i drugih manastira ali Hilandar je nas manastir u drugoj drzavi
koja je tom podruciju dala autonomiju (Sveta Gora i ostalih oko 20 manastira na Atosu)

Još nešto, svi atoski manastiri su samoupravni, tj. sam iguman određuje koga će da zaposli na obnovi manastira i koliko će da plati radnike. Zato na obnovi Hilandara rade uglavnom Srbi, ali je projekat obnove morao da dobije saglasnost grčkog ministarsva za kulturnu baštinu.

Ko o cemu baba o ustipcima-Hilandar je Grcki, pa Hilandar je Grcki,...
Idi daj priloge za tvoj Vatikan a okanise bre jednom Hilandara.
Ti si izgleda toliko zaglupljen da ne mozes da shvatis da je Hilandar Srpska svetinja.
Nalazai se u Grcoj ali je Srpska svetinja.

U tome je poenta svega :
 Hilandar je Srpska svetinja na Svetoj gori u Grckoj !!!!!!!!
Pravoslavci ne unistavaju svetinje  kao muslimani, katolici,
U Grcoj je i Zejtinlik - groblje Srpskih vojnika poginulih u I svetskom ratu pa niko ne kaze da je Grcko.Grci ga cuvaju kao svako svoje groblje - isto kao svako svoje groblje svojih ratnika !
Ti izgleda ne shvatas ssustini  svega nego samo lupas.
Idi klanjaj se u Meku, Medinu, idi u Vatikan a Hilandar ostavi Srbima.
Ti definitivno nisi sav svoj  a tom tvoojom supljom glavom

Zapamti jednom :
     H I L A N D A R   J E   S R P S K A  S V E T I NJ A  ZA   V I J E K  V I J E K O V A  !   A M I N !
« Poslednja izmena: 03. Jul 2007, 22:49:39 od stami4 »
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
uvek sam za to da se pre daju pare za nezbrinutu decu,nego za tamo neku crkvu...ali kad to kaze canak...nekako posumnjam u njegove dobre namere
Naravno i za decu,ali brate dragi znaš li ti uopšte šta je Hilendar za nas Srbe,koja je to istorija,pa zar ti misliš da smo mi nehumani pa nebi dali za decu,bolnice i slicno?
Canak je jedan bilmez koji u zadnje vreme osim što izgleda kao da ga je neko isterao iz kukuruza,prica takve bljuvotine,valjda svestan da ce uskoro kod kuma u zatvor,pa ko veli da im se barem nagovorim!....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4

Ja smatram da SPC treba da skuplja priloge od donatora i vernika za obnovu Hilandara, ali nisam da se iz državnog budžeta daju pare u te svrhe.  Recimo, neka se obrate Miškoviću i još par tajkuna, šta je za njih 90 miliona dinara (1,2 miliona evra).
Sića za tajkune, a velika para za dečiju kliniku u Tiršovoj ili dom za mentalno retardiranu decu u Sremčici. Napominjem da su ove klinike u vlasništvu države Srbije, a Hilandar nije.

IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

Citat
Ja smatram da SPC treba da skuplja priloge od donatora i vernika za obnovu Hilandara, ali nisam da se iz državnog budžeta daju pare u te svrhe.  Recimo, neka se obrate Miškoviću i još par tajkuna, šta je za njih 90 miliona dinara (1,2 miliona evra).
Sića za tajkune, a velika para za dečiju kliniku u Tiršovoj ili dom za mentalno retardiranu decu u Sremčici. Napominjem da su ove klinike u vlasništvu države Srbije, a Hilandar nije.

Ti stvarno poceo ko ovi tvoji iz potpisa =IQ 0,braco dragi Hilendar je od prioritetnog znacaja za državu Srbiju,kontaš?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 16:41:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.