Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 09:21:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nemojte jesti meso!  (Pročitano 11275 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple 15
moja drugarica je negde procitala izjavu:"Mojim precima su bile potrebne stotine hiljada godina evolucije da se popnu na vrh lanca ishrane, kako bih ja danas mogao da pasem travu!"...  Smile

elem... kao prvo... danasnje povrce uopste nije zdravo.. mislim.. tu su vitamini, minerali i ostale hranjivi sastojici, ali tu su i genske modifikacije, herbicidi, pesticidi, teski metali i uopste sve ono sto doprinosi zagadjenju vazduha, vode i zemlje... znaci.. ako zelis zdravo da zivis, moras da koristis i prirodno uzgajane proizvode... a, bez obzira da li si vegetarijanac ili svastojed, to je u danasnje vreme jako tesko...

da zakljucim... bilo vegetarijanac ili svastojed, imas iste sanse da obolis od kancera..
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Alcatel One Touch
moja drugarica je negde procitala izjavu:"Mojim precima su bile potrebne stotine hiljada godina evolucije da se popnu na vrh lanca ishrane, kako bih ja danas mogao da pasem travu!"...  Smile

elem... kao prvo... danasnje povrce uopste nije zdravo.. mislim.. tu su vitamini, minerali i ostale hranjivi sastojici, ali tu su i genske modifikacije, herbicidi, pesticidi, teski metali i uopste sve ono sto doprinosi zagadjenju vazduha, vode i zemlje... znaci.. ako zelis zdravo da zivis, moras da koristis i prirodno uzgajane proizvode... a, bez obzira da li si vegetarijanac ili svastojed, to je u danasnje vreme jako tesko...

da zakljucim... bilo vegetarijanac ili svastojed, imas iste sanse da obolis od kancera..
       Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple 15
sta da se radi.. keva mi je biotehnolog, tako da citav zivot sluzim za njene eksperimente...
mi imamo plac, basticu, tako da keva sama gaji nesto voda i povrca... to joj je zanimacija... sve je to ukusnije i zdravije nego kupovno, ali.. niti je to sto ona gaji dovoljno da se prehranimo, pa kupujemo povrce i voce, niti su svi u mogucnosti da sami gaje hranu...
takodje.. upravo  od nje sam pokupila tu odbojnost prema veganima...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Felis Onza

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23718
Zastava SCG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Motorola v3x

Anea u potpunosti se slazem. S`tim da je sad i meso mnogo losijeg kvaliteta (zivotinje kljukaju cime god stignu i mali broj je onih koji stvarno vode racuna sta jedu). Tako da kako god okrenes dodje ti na isto samo je razlika sta zelis da unosis u organizam.
IP sačuvana
social share

Igraj pametno, igraj sigurno, igraj singl
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 7658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
negde sam procitao ili slusao,nevazno da smo jedva opstali kad je u pitanju prehrana u poslednjih 30 god,kao resursi se prazne i neznaju kako da prehrane ljudski rod u narednih 30 god. mislim da je to bilo na BK tv-u. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Hocu zvaku necu kusur!!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 371
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia 6630
negde sam procitao ili slusao,nevazno da smo jedva opstali kad je u pitanju prehrana u poslednjih 30 god,kao resursi se prazne i neznaju kako da prehrane ljudski rod u narednih 30 god. mislim da je to bilo na BK tv-u. Smile
Jeste to je istina...

Ma ne treba jesti nishta shto ima senku! Smile
To shto je sad in da si vegetarijanac,budista,pratilac seks i grada...Kad bi ti samo znao shta to tvoje povrce ima u sebi...koje su tu sve hemiklje...Si cuo mozda za DDT?
Nije normalno da paradajz ima 2kg,osim ako nije sa Kosova! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

357 kume, 357...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 1503
OS
Windows NT 4.0
Browser
Internet Explorer 5.5
jedina dobra stvar koju je rat jugoslavije doneo je upravo slabije djubrenje... tuzno ali istinito i bilo bi dobro da ostanemo zemlja koja ima jedno od najboljih voca, povrca itd.
IP sačuvana
social share
Be sociable - have a Pepsi
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Apple 15
Citat
rat jugoslavije doneo je upravo slabije djubrenje

i doneo humane bombe i oslabljeni uranijum...

mislim.. javna je tajna da je ex-jugoslavija bila djubriste za svakojaka zastarela oruzja..  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Nokia 6630
kada budu zivotinje prestali jesti jedno drugo onda cu i ja prestat jesti meso...

Di Di... Kad ja prestanem da dishem onda cu umreti! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

IC XC NI KA

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 552
Zastava
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola ROKR E1
Vala to je isto kao da mi neko reko, nemoj da dises vise ima stetnih gasova u vazduhu  Smile
« Poslednja izmena: 07. Sep 2006, 00:57:07 od Villain »
IP sačuvana
social share
Рeчe безумник у срцу своме: Нема Бога. Пс.(13;1)
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 09:21:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.