Ako vi zaista mislite da biti liberalniji znaci da treba pojedine ljude pustati da pricaju odredjene stvari, a da iste takve stvari u slucaju drugih nacionalnosti i ideologija treba eliminisati, ne bi bilo lose konsultovati se sa recnikom u vezi odredjenih pojmova. Burek forum, ja, modovi i supermodovi, nikad sebi nece dozvoliti da se ta "diskusija" i razmena misljenja svede na to na sta se najcesce svodi a to je u nedostatku dokaza i cinjenica pokusaji provokacije i izazivanja flame rata.. prezvakavanje 2000000 puta istih tema na razlicite nacine i sl.. e to se nece desiti.. modovi imaju moju apsolutnu podrsku sto se tog dela foruma tice, a kome se ne svidja ima svu slobodu da ode negde gde ce mu biti lepse i gde ce se skupljati (za koju god opciju bio) gomila istomiljenika gde ce moci svi kolektivno da pljuju ili prezvakavaju 1000 puta na 1000 mesta ispricanu temu. A meni zaista ne pada na pamet da se raspravljam o tome dalje... maltene sve teme koje sam tamo posetio, a posecujem prilicno redovno te delove foruma, zakljucane su sa razlogom ili su zakljucane da bi se sprecilo nesto sto bi se neminovno dogodilo. Sloboda misljenja je svakome zagarantovana.. sloboda ispoljavanja misljenja na odredjeni nacin nije nikom i nikad nikom nece biti. Lock.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!