Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 22:30:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: (Ne)moć  (Pročitano 9203 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Nokia krntija
Ni ja, majke mi... čitam i pokušavam da skontam već 15 minuta al ne mogu pa da me jebeš
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
ako vam nije jasno...pojasniću kasnije,sad nemam kad. ako ni tad..šta da radim Smile Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
evo:
Marko je najbolje uhvatio nit. izvinjavam se što sam zapetljala i ubacila indijsko-Gavrilovićki  momenat.
cilj je bio da mi te dvije epizode stvore uvod i daju slikovit prikaz poente teme.
ta indijska epizoda ima za cilj da-učiteljicu prikaže kao osobu koja je živjela u katastrofalnim uslovima. bila je neupućena,odsječena od civilizacije. kao i ljudi iz njenog okruženja,znala je za taj šablon i navikla se. za bolje nije znala. a onda se vremenom ipak rodila želja da napreduje i upoznala je drugačiji svijet. vratila se u svoj prvobitni željna toga da probudi ljude i proširi im vidike. a naišla je samo na neodobravanje. tako da je,iako kažu da je znanje moć i ona je isto stekla,osjetila nemoć jer nije imala uslova da ga primijeni na one koje voli. cupkala je u mjestu. i možda je osjetila da je sve to što je stekla zaludno i da je možda bolje da je živjela kao i svi oni.
i to me zanima...i ja i svi mi znamo nekog ko živi loše,jako loše. zaostaje za toliko stvari..a zna da postoje bolji uslovi,njemu nedostižni na duže vrijeme,možda i nikad. i taj momenat je druga strana priče,kad znamo za bolje,ali kroz tudji primjer.
i evo,možemo da zamislimo da smo na jednoj od ove dvije strane. znači-svakako nam je loše. kad smo ipak srećniji,kad ne znamo za bolje i kad prosto živimo tako kako živimo ili kad nam je sve tu..a ipak nam je daleko. šta bi na vas uticalo,kad biste se bolje osjećali i zašto?
tu izgleda glavnu razliku pravi psihološki momenat,to što dozvoljavamo i što je jače od nas to da našu nesreću čini većom ili sreću manjom poredjenje sa drugima.

jesam li bar malo pojasnila Smile Smile
« Poslednja izmena: 21. Apr 2011, 10:33:31 od Sofija 753 »
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11163
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Nokia 
onaj kom su bolji uslovi pred nosem,ali ipak nedostizni

smatram da covek nije siromasan ako ima nekog ko ce ga voleti ,postovati , ko ce mu biti pravi prijatelj, bez obzira na njegov drustveni ili finansijski status. Znam dosta ljudi koji "imaju sve" a ustvari nemaju nista i jednog dana kada ostanu bez novca, dobrih automobila . . . itd. nece imati ko da im pomogne e tek tada ce shvatiti koliko su stvarno siromasni
IP sačuvana
social share
Zivot je kada imas san i kada verujes u njega,a kada snovi postanu stvarnost – pobedio si vreme i sve sto je bilo nekada davno jos uvek traje i smrt vise nije kraj zivota
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
Citat
jesam li bar malo pojasnila

Jesi. Shvatila sam da ne želim da živim u Indiji. Smile
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
ni ja,samo da je posjetim Smile nisam valjda toliko loše objasnila kad je akcenat na jadu u Indiji Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
Sony 
Poenta jeste da ako razmaziš sebe sa nekim pomakom u svom životu, teško će ti biti da se vratiš nazad. Isto tako, stalno ćeš sebe da mračiš osećajem da si nesretan jer eto ubacio si par novina u životu isada ti je teško da se vratiš nazad (sada recimo imaš jak internet, i prinuđen si da smanjiš brzinu, odjednom ćeš se osećati loše jer si se navikao na brzinu koju si imao pre smanjenja i teško ti je da napraviš tranziciju).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Nokia 
meni i dalje nije jasno  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Marko je najbolje uhvatio nit.
Hvala  Smile

Jesi. Shvatila sam da ne želim da živim u Indiji. Smile
Sto? Lepa zemlja  Smile Jes da bi se udala sa 13 i vrhunac kinematografije bi ti bio Bolivud (  Smiley 1 ) ali taka je kultura pa i ne bi mislila da ima bolje  Smile

Ne, zaista, to su ti kulturoloske razlike. Mi znamo za bolje i hocemo bolje, oni su srecni i ovako Smile

meni i dalje nije jasno  Smile
Ni meni  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Imamo ''smisao za humor'' koji je samo nama smešan. Smile   

Nego, sve je to, Sofi draga, relativno. Postoje ljudi (po bogatstvu - bilo duhovnom, bilo materijalnom) koji su, na primer, daleko ispod mene. Isto tako, postoje ljudi koji su daleko iznad mene. Sve je to izuzetno relativno. Kad se pozicioniramo, uvek to radimo u odnosu na neki kriterijum. Sve zavisi koji kriterijum usvojimo kao relevantan. Ako je nama relevantan, ne znači da je i drugima. Tako da je to merenje ko ima bolje uslove i ostalo prilično nezgodna stvar.

Na neki način je gordo ići okolo i glumiti prosvetitelja, kao ta učiteljica iz priče. Šta nju ima da bude briga o tome kako drugi žive? Ako je se ne pita za mišljenje ili savet, neka ćuti. Koliko ima stvari kod drugih ljudi koje su meni lično totalno idiotske, pa mi to ne daje za pravo da idem okolo i ''prosvetljujem'' ih. Ni ja, ni bilo ko. Tako da - u se i u svoje kljuse.  Smile
« Poslednja izmena: 21. Apr 2011, 11:48:04 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 22:30:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.