Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Немири у Либији - борбени авиони пребегли у Малту  (Pročitano 2446 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Либија није признала независност Косова.

Jaka stvar.
Или си јако глуп или си јако покварен.

Prvo da biraš malo reči momak.

Drugo, izvoli ti pa juri nazad to Kosovo kojeg se ceo politički vrh odrekao.
I ti još meni kažeš da sam ja glup.

To što se naši političari razbacuju praznim frazama a zapravo rade sve suprotno tome a ti im još i veruješ to je tvoj problem a ne moj.

Kažeš Kosovo nije nezavisno, a? Ako smatraš da su u našoj zemlji onda ajde obezbedi ustavno pravo za rad milionima Albanaca koji su se namnožili dole. Kosovo se vrati u Srbiju prvo što moraš je da se pokažeš pred svetom i da reintegrišeš te ljude nazad u društvo. To odmah znači da će oni imati povlašćen položaj u mnogim
stvarima u odnosu na nas ovde. U Srbiji već šiba nezaposlenost, samo nam treba još nacija sa najvećim natalitetom u Evropi da se raširi po Srbiji.

Ajde da vidim kako ćeš da rešiš kriminal dole. Narkotici, oružje i trgovina ljudima.
Naša policija to nije uspela 90tih a misliš da bi mogla sada?

Misliš li da bi Albanci dole mirno čekali da vide da li će ponovo biti u Srbiji ili ne?

Naravno da ne. Znači novi rat. Rat čime?

Vojska u nikad lošijem stanju. Vojni rok ukinut. Naoružanje patetika. Ljudstvo koje bi se odmah posakrivalo po šumama samo da nebi išlo u još jedan rat osuđen na propast.

I ti meni kažeđ da sam JA glup!?

Evo, ti si vlast u Srbiji. Izvoli iznesi teoriju povratka Kosova.

Svi naši političari su svesni da od Kosova nema ništa, smešan je samo onaj koji misli da su oni iskreni u njihovim pokušajima da urade nešto.

---

Skretanje sa teme. I odgovorio sam ti pristojno. Ja sam ovde prevashodno zbog tema o maketarstvu i namam nameru da ikog vređam i tako budem udaljen. Ti kako hoćeš.

Moj savet ti je, otvori oči i misli malo realno. Dok nam mažu oči Kosovom kradu nam ispred noseva.
IP sačuvana
social share
Mr. Kim, we're Starfleet officers. Weird is part of the job.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko uci znace,ko krade imace.

Zodijak Leo
Pol
Poruke 4294
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 5.1.21661
mob
Nokia N70
Sve sto sam ja pokusao da kazem je da ja licno ne verujem u sve vesti sto procitam,a razlog tome sam naveo prebegle Miraze.
Nije da nisam na strani Gadafija,jer je mnogo ucinio za nasu zemlju,kada su nam demokratski prijatelji zasipali bombama,ali naravno da ne podrzavam sto ubija sopstveni narod,koji gine bez razloga napujdan onim magarcinama Amerima i ostalim govnima.
@MunkaZe
Mislim da si pomesala loncice.Ameri su ti koji bi se jeb*li za litar nafte,pa su zato i napujdali jadne Libijce da ginu ,zarad neke demokratije. Jes da je jadan onaj koga Rusija brani,a Kina hrani,al je jadan i onaj ko je Americki prijatelj.
Inace,eto,vasi i moji roditelji koji su uvodili demokratiju u nasu zemlju izgibose odmarajuci na Mesecu,u nasoj vili.
Sve to ona govna kuvaju!
@Maradic
eto vidis da moze.Na Su-25 cak 10 ljudi +2 pilota.Pa malo li je za 1 jurisni avion!?
I mene samo zanima ko finansira tolike demonstracije?Posto to nisu Mubarak,Gadafi i ekipa,pitam se ko to placa.Ko to uvodi demokratiju za stotine hiljada barela tudje nafte,koristeci tudje zivote?Ajte,nemojte da se zahebavamo.Samo me zivo zanima kako to SNN/BBC uvek prvi izvestavaju,kad je stranim novinarima zabranjen ulazak u Libiju.Mozda imaju tim baba Vangi,koji telepatijom dovlaci informacije iz Libije!Ko zna,mnogo je napredovala tehnika zadnjih par godina.
Jos 1 stvar.Moje prve komsije su nekìh par godina radile u Libiji.Ona kao med.sestra,a on kao masin bravar.Vratili su se ovde 90 i neke.Godinama su ziveli od para koje su zaradili u Libiji.
Libija je jedina zemlja koja ne zavisi od uvoza hrane.Ako je ko dao Libijskom narodu dao je on.Al bi narod malo demokratije,a zapad "malo" nafte. Zivela demokratija! !
« Poslednja izmena: 23. Feb 2011, 00:07:26 od sasa92 »
IP sačuvana
social share
Ljudska glupost nema granice!

Na svedskoj motornoj testeri:
"Ne pokusavajte da zaustavite testeru rukama ili genitalijama."

-Na decijem kostimu "Supermen":
"Nosenje ovog kostima vam ne daje moc da letite.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
ali naravno da ne podrzavam sto ubija sopstveni narod,koji gine bez razloga napujdan onim magarcinama Amerima i ostalim govnima.

Sada, da ne stoje Ameri i iza navijaca kad lupaju BG. Ne stoji svugde Amer i pokrece narod, bune se dogadjaju iz nezadovoljstva, zadovoljan narod neces pokrenuti pa da si Amer na kvadrat. Inace, Gasha je sasvim lepo zadnjih godina saradjivao i sa Amerima i sa zapadnom Evropom, valjali su mu oruzje, tehniku, ljudtsvo a zauvrat dobijali naftu i barijeru za izbeglice iz Afrike. Ne vidim sto bi Ameri to kvarili.

Sve sto sam ja pokusao da kazem je da ja licno ne verujem u sve vesti sto procitam,a razlog tome sam naveo prebegle Miraze.

Dobro, eto javljaju da su avioni dejstvovali po narodu, Gasha je sam priznao u jednom trenutku, jedan ministar koji je napustio Gashu izjavio je da ga je preklinjao da ne salje avione. I sad je cudno sto su ovi odbili da izvrse naredjenje.

@Maradic
eto vidis da moze.Na Su-25 cak 10 ljudi +2 pilota.Pa malo li je za 1 jurisni avion!?

Ne uvazavam, nema ih na slikama dok su sletali kao ni na snimku  Smile  Smile

http://www.liveleak.com/view?i=a6b_1298310998
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ja mislim da narod Libije najbolje misli kako mu je pod Gadafijem.

Kao i kod svih diktatora ima tu mnogo prljavštine kad se zagrebe ispod.

Mi odavde nemamo pravi uvid u stvari. Pa da je sve bajno ne bi se digao toliki narod bez obzira ko finansira.

I Ameri su dali pare DOS-u ali opet se narod digao protiv Slobe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Eno, svi kazu kako se u Jugi krasno zivelo pa je kasnije opet pukao fini gradjanski rat i svi su se zalili da su ziveli u diktaturi i bili obezpravljeni, od Vardara pa do Triglava ces naci "ostecene" koji kukaju.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol
Poruke 4294
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 5.1.21661
mob
Nokia N70
Maradicu,ajde molim te!Tolike demonstracije neko mora da finansira.Kao sto je neko narucio lupanje Beograda,tako je neko narucio demokratiju u ovim zemljama.Nema nista dzabe.Narod je lozara,uvek hoce jos.Kada bi nekom milijarderu dao jos 10 miliona evra,jel mislis da bi rekao:"ne treba mi,imam,dajte nekom siromasnom".Bi .!.  !Daleko od toga da je Gadafi andjeo,al nevin narod gine zarad nicega.Nece dobiti demokratiju,ko ni mi,a Gadafi nece popustiti!Tu budala koja veruje u ovaj propali sistem ispasta,placajuci glavom!
@scan1
Ne kazem da je divno u Libiji,ali zive daleko bolje nego u drugim zemljama.
Sto se dos-a tice,ili me zavitlavas ili ne znam sta?Pa ko je poveo raju na Slobu?Finansirani dos ili moja baba!Daj nemoj takve stvari pricati!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Иначе 50% становништва им је млађе од 21 године.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Maradicu,ajde molim te!Tolike demonstracije neko mora da finansira.Kao sto je neko narucio lupanje Beograda,tako je neko narucio demokratiju u ovim zemljama.

Pa opet kazem, ispada da je po tvome svaka buna narucena i placena. Pa tako i bune i ustanci protiv Turaka. Nije to nista dzabe i Gasha jeste nesto napravio od zemlje al nesto tu skripi kad narod i pored tolikih zrtava ne odustaje. Pa da je placeno opet vise vredi zivot nego pare.
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Opet, tamošnji narod najbolje zna kako žive. To što su stranci visoko plaćeni može se i uporediti sa Srbijom.

I kad neka firma dovede ovde stranca ona ga dobro plati a ovaj se vrati kući sav zadovoljan. Ali to ne puni stomake ljudima koji su siromašni.

Meni uopšte ne deluje ovo kao naručeno jer su Ameri uživali sa Gadafijem. A i Englezi. Čak je i Bler lobirao u njegovo ime.

@scan1
Ne kazem da je divno u Libiji,ali zive daleko bolje nego u drugim zemljama.
Sto se dos-a tice,ili me zavitlavas ili ne znam sta?Pa ko je poveo raju na Slobu?Finansirani dos ili moja baba!Daj nemoj takve stvari pricati!

Pa DOS, to sam i napisao. Ne razumem šta si hteo da kažeš ovde. Smile
« Poslednja izmena: 23. Feb 2011, 00:37:00 od scan1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol
Poruke 4294
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 5.1.21661
mob
Nokia N70
Da zavrsim ovu temu.Nemam vise zivaca...
@Maradic
Nemoj mi ko bf iznositi takve cinjenice:buna protiv Turaka!Msm!
Za pare se sve moze kupiti,pa i 1000 zivota koje je manje vise dovoljno da se Gadafi smeni.Veruj mi.To i sam znas.
@scan1
mozda se nismo razumeli.Kao sto je dos koga su finansirali ameri poveo raju na slobu,tako neko sada vodi Libijce!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.