Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nemiri od Njujorka do Los Anđelesa, nasilje i haos zbog odluke porote  (Pročitano 11498 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Naravno, ima slučaja kada preteruju i nemaju zakonsko pravo i osnovu za neke poteze. Kao što je bilo to sa tom bebom. Ili onomad kada pandur kaže crncu da pokaže vozačku, a onda ga upuca jer je pružio ruku u automobil a glupi pandur utripovao da će da mu izvadi nuklearku.

Ali u slučaju ovog klinca sa replikom imali su svako pravo da pripucaju. Prvo, nema šta da mašeš i uperuješ pištoljem u ljude usred grada. Pogotovu ne u Americi gde znaš da možeš za tili čas da završiš ko Švajcarski sir. Bilo od murije, bilo od drugih dijabola. Drugo, replike ne smeju da se prodaju ili daju na korišćenje maloletnicima. I treće, sa replike je skinut narandžasti vrh koji služi za raspoznavanje da je u pitanju replika, i koji se u Americi dobija u kutiji sa njom pri kupovini.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

I Am My Own Savior!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 8650
Zastava Vrčin
OS
Windows XP
Browser
Chrome 39.0.2171.71
mob
Alcatel One Touch
Odgledao sam snimak... i jedino što mogu reći je...
Američki panduri najveće pičkice koje sam video u životu. Naši panduri bi istu ovakvu situaciju, rešili sa dva šamara i možda bi pozvali roditelje.

To e to optrilike...Americki pandur strahuje za svoj zivot i dok spava, uvek mu je utoka ispod jastuka.
Nema pitanja, cile mile ovo ono samo puc puc....prvo pucaj pa pitaj.

O tome je i Majkl Mur govorio u svojim dokumentarcima. Amerikanci su odmalena učeni putem propagande da su im svi neprijatelji ili ljubomorni na "njihove slobode" počev od spoljnih neprijatelja (Rusi, Arapi, Kinezi, Latinosi), njihove vlade koja jedva čeka da im oduzmu sva njihova oružja i potrpa ih u FEMA kampove pa sve do njihovog prvog komšije jer može biti narkos, pedofil, komunjara itd.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
Ajde bre hkj zajebajes...pa bre ja sam kao klinac imao arsenal oruzja. Nosili smo u skolsko gde smo igrali razne zajebancije.
Na snimku se vidi da klinac poteze ali jebem mu misa a on se baca ko da vadi zolju.
Jednostavno nenormalna drzava, previse usijanih i utripovanih glava dovodi do ovakvih situacija gde se ne razmislja vec udriii.
Znaci kada je onaj lik vitlao pravim pistoljem ispred Vlade faking Srbije murija je trebala da posalje SAJ, i da opale jedno 5637846 metaka u njega cisto da bi bili sigurni  Smile

Citat
O tome je i Majkl Mur govorio u svojim dokumentarcima. Amerikanci su odmalena učeni putem propagande da su im svi neprijatelji ili ljubomorni na "njihove slobode" počev od spoljnih neprijatelja (Rusi, Arapi, Kinezi, Latinosi), njihove vlade koja jedva čeka da im oduzmu sva njihova oružja i potrpa ih u FEMA kampove pa sve do njihovog prvog komšije jer može biti narkos, pedofil, komunjara itd.

Jbg takav im je zakon, jednostavno dozvolili su ti da imas oruzje, dozvolili su ti da branis svoj posed...zato su svi i tako laki na obaracu. Kada ti daju mogucnost uterivanja pravde na neki nacin ode to sve u kurac
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Imao sam i ja svašta, naravno. Bio je tu i jedan kalaš, ali se iz aviona videlo da je igračka. Što nije isto što i replika. Replika je imitacija pravog oružja, dok se igračke lako razlikuju i raspoznaju.

A to da su oni prsli, u to nema sumnje, ja sam to i rekao na prošloj strani. Kao i to da su im metode, barem sa naše tačke gledišta, glupe i nepraktične, odnosno da se svode ili na brzopleto beng beng ili na beskrajne pregovore i standoff-e koji se opet završe sa beng beng.  Smile  Smile Ja to ne sporim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
mob
Nokia 
Gledala sam snimak sa bezbednosne kamere. kamera je bukvalno pratila klinca pola sata, znači da je policija dobro znala da se klinac igra. Ubili su ga istog momenta kad su stali kolima pored njega. Nema nikakvog razloga, povoda ili opravdanja za ubistvo. Naravno raduje me pakao koji im sledi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Kamera ne prati klinca. Nego jedna kamera snima ekran na kome se prikazuje snimak preuzet sa ulične kamere.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.104
mob
Samsung SGH-E590
@Simijon
Ta kamera sigurno nije policijska. Taj snimak je verovatno skinut posle, kao sto se inace i radi...

Nego sad kad vidim snimak jasno mi je zasto je pandur pucao. Taj klinac je glumio gangstera i ne bi bio prvi klinac iz geta kome su dali pistolj i poslali ga da ubije nekoga. E sad panduri su napravili debilnu gresku samim tim sto su kolima uleteli odmah pored njega, umesto da su stali na nekoj vecoj razdaljini.

I vi ne pravite razliku izmedju naseg policajca koji zna da se deca u Srbiji igraju i dece iz geta koja mogu biti regrutovana. Isto ima razlike izmedju reakcije policajca koji radi u burzujskom delu grada i onog koji radi u getu...

Jbg kad bi jednoga dana u sred nekog geta otkrili naftu, odmah bi oni resili problem. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Citat
I vi ne pravite razliku izmedju naseg policajca koji zna da se deca u Srbiji igraju i dece iz geta koja mogu biti regrutovana. Isto ima razlike izmedju reakcije policajca koji radi u burzujskom delu grada i onog koji radi u getu...
Smile
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
A sta ako je klinac neki nadrkani baja kome su mamica i tatica imucni pa posle 27 prekrsajnih prijava izasao da napravi jos jednu  Smile
Elem ja geto, geto je svuda oko njih. Pa bre Meksiko je ceo u getu pa im policija ne masakrira ljude po ulicama  Smile
Amerikanci su jednostavno takvi, nema logike kod njih...
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Упуцају клинца побегну иза аута и круже једно десет метара од њега са нишаном да виде да ли је мртав... Smile

Јебеш ми матер ако га нису могу ранити или на неки други начин онеспособити а не шут ту кил...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.