Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 16:29:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nemanja Vidic  (Pročitano 83431 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Glasah Smile  ovako:

Ceh

Bosingva      Vidic     Ferdinand      Evra

C.Ronaldo    Xavi        Fabregas      Sneijder

Messi              Tores         
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Samsung 
Daj te atresu site na koji da glasam
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Kolo-kolo kriv za sve
Nemanja Vidić prisetio se kako je kao klinac molio oca za dozvolu da gleda pobedu Crvene zvezde u Tokiju

Srpski reprezentativac Nemanja Vidić nastavlja da ostvaruje dečačke snove, jer mu se posle gola u derbiju s Partizanom i osvojene titule evropskog šampiona s Mančester junajtedom ukazuje prilika da se u dresu „crvenih đavola“ domogne pehara svetskog prvaka. Maštu o pobedi u tokijskom finalu Vidiću su prvi raspalili Dejan Savićević i drugovi kada su 8. decembra 1991. godine savladali čileanski Kolo-Kolo sa 3:0.

- Sećam se da je utakmica između Crvene zvezde i čileanske ekipe igrana rano ujutro po našem vremenu i da smo moj brat i ja pitali oca da li možemo da se probudimo da bismo je gledali. Dobili smo dozvolu i stvarno smo uživali gledajući susret. Jugoslavija je bila mala zemlja, a svetski prvak se ne postaje tako često. To je bila velika godina za fudbal u Jugoslaviji i Srbiji - rekao je Vidić japanskim medijima.

Dok je u direktnom TV prenosu iz Tokija posmatrao golove Vladimira Jugovića i Darka Pančeva, Vidić nije ni pomišljao da bi san mogao da postane java.

- Počeo sam da sanjam kako igram za Crvenu zvezdu. Tada mi ni na kraj pameti nije bilo da bih mogao da igram u finalu Svetskog klupskog prvenstva, kao moji tadašnji idoli iz Crvene zvezde. Želeo sam da igram za crveno-bele, kad ste dete, takve stvari nikada ne zaboravljate.

Neki novi klinci u Srbiji biće inspirisani Vidićevim igrama za Mančester junajted da i oni jednog dana dođu na svetski tron.
- Ne bih bio prvi Srbin s titulom prvaka sveta ukoliko pobedimo ovde, a verujem da neću biti ni poslednji. Bilo bi stvarno lepo kad bih dobio povod da kažem da sam prvak sveta. Nadam se da će deca u Srbiji dobiti inspiraciju da krenu u život mojim putem. Želimo ovaj pehar. Znam koliko je on značio Crvenoj zvezdi i navijačima 1991. godine i želim da i ja to osetim - rekao je Vidić.

UČIO OD SAIGRAČA

Vidić ističe da je postao mnogo bolji igrač u Mančesteru zahvaljujući ogromnom trudu i želji da napreduje iz dana u dan.
- Sećam se kako sam prvih meseci sedeo u svlačionici i gledao igrače kako odlaze nekud posle treninga. Pitao sam se kuda idu svi, a onda sam video da jedan ide u teretanu, drugi na istezanje, treći bi ostajao na terenu da odradi još neke vežbe. Mentalitet je potpuno drugačiji nego u Spartaku ili Crvenoj zvezdi, jer ukoliko želiš da ostaneš na samom vrhu, moraš mnogo da radiš i napreduješ svakog dana - objasnio je Vidić.

Kurir

Jedan je Nemanja Vidić   Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Wave II
Zvezdaš opet osvaja planetu

Nemanja Vidić će na Dalekom istoku pokušati da velikoj kolekciji trofeja sa Mančester junajtedom pridoda i pehar Interkontinentalnog kupa. Od kada je stigao na „Old Traford“ u januaru 2006. godine, Nemanja je osvojio šest pehara, po dve titule prvaka Premijer lige, dva Komjunuti šildsa, i po jedan trofej u Karling kupu i Ligi šampiona.

Po dolasku u Japan, reprezentativac Srbije je podsetio da u slučaju trijumfa ne bi bio jedini srpski igrač sa titulom klupskog prvaka sveta. Njega je atmosfera u Jokohami podsetila na 1991. i slavne dane srpskog fudbala kada je Crvena zvezda pobedila u Tokiju Kolo Kolo sa 3:0.

- Sećam se da je utakmica igrana rano ujutro po našem vremenu. Brat i ja smo pitali oca da li možemo da se probudimo da bismo je gledali. Rekao je da možemo i stvarno sam uživao gledajući susret. Jugoslavija je bila mala zemlja, a svetski prvak se ne postaje tako često. To je bila velika godina za fudbal u Jugoslaviji i Srbiji - izjavio je Vidić.
Štoper Mančestera kaže da mu je to dalo motiv da uspe u fudbalu i jednog dana zaigra za crveno-bele.
- Počeo sam da sanjam kako igram za Crvenu zvezdu. Tada mi ni na kraj pameti nije bilo da bih mogao da igram u finalu Svetskog klupskog prvenstva, kao moji tadašnji idoli iz Crvene zvezde. Svestan sam da ne bih bio prvi Srbin sa titulom prvaka sveta ukoliko pobedimo ovde, ali verujem da neću biti ni poslednji. Bilo bi sjajno kada bih, kao i moji idoli iz 1991, mogao i ja da kažem da sam prvak sveta. Nadam se da bi to inspirisalo neke nove klince i uputilo ih na pravi put kao što je mene - kaže Nemanja.
Konkurencija u redovima šampiona Engleske i Evrope je velika i Vidić dobro zna da ne sme nijednog momenta da se opusti.
- U Mančesteru je prva i jedina tema naredna utakmica. Dalje od toga se ne ide, to je nešto što sam naučio proteklih godina.
Mislim da sam bolji igrač nego što sam bio kada samo došao na „Old Traford“. Sećam se kako sam prvih meseci sedeo u svlačionici i gledao igrače kako odlaze posle treninga, ali ne kući nego u teretanu, na dodatne vežbe ili opet na teren. Mentalitet je sasvim drugačiji nego u Spartaku ili Crvenoj zvezdi, ako želiš da ostaneš u top formi, moraš stalno da radiš i napreduješ. U suprotnom, možeš samo da izgubiš mesto u timu. Trebalo je vremena da to shvatim i da promenim način razmišljanja - kaže Vidić.
Nijedan tim se ne sme potcenjivati, pa ni Gamba Osaka. Japanci će biti silno motivisani u sutrašnjem duelu, ali Vidić veruje da će Mančester junajted izboriti vizu za finale koje je na programu u nedelju.
- Želimo da budemo prvaci sveta. Možda ljudima u Engleskoj ova imena niša ne znače i misle da će nam biti lako, ali to neće biti slučaj. Znam koliko je ovaj pehar značio Crvenoj zvezdi i navijačima 1991. godine i želim da i ja to osetim. Hoću da postanem deo Mančesterove istorije. Srećan sam, ide mi dobro, igram za najveći klub na svetu i pobeda je naša obaveza - poručio je Vidić.
Inače, Interkontinentalni kup je ustanovljen 1960. Po starom formatu (finale igrali prvaci Evrope i Južne Amerike) igralo se do 2004. kada je takmičenje zamenjeno Svetskim klupskim prvenstvom pod okriljem FIFA. Eksperimentalno, prvenstvo je prvi put održano 2000. godine, da bi redovno počelo da se održava nekoliko godina kasnije.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Samsung 
Ko je bio prvak 1991?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla (BT-bustedcoverag
mob
Samsung SGH-E590
Ko je bio prvak 1991?
Pa naravno Crvena Zvezda Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung 
Ae?Pa naravno da znam nego pitam grobare
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Javier Zanetti

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1223
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Mitsubishi Pajero
Ma sooper ste...Pokusajte opet 2091 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Nemanja dao gol protiv Gamba Osake!  Smile Smile

Svaka cast majstore! Smile
« Poslednja izmena: 18. Dec 2008, 12:04:07 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Ovi mali Japanci mu ne mogu nista...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 16:29:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.