Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 20:34:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nemanja Vidic  (Pročitano 83580 puta)
Ucesnik diskusija

Izgubljen u vremenu i prostoru

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 88
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 1.0.154.36
mob
Nokia N73
cija god ja je skola, cestitke od mene
« Poslednja izmena: 31. Dec 2008, 15:59:33 od Van Klomp »
IP sačuvana
social share

Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Нису нас сломиле ове тешке године...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12392
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
mob
Nokia 1100
Pa kad je delija najjaci je!
IP sačuvana
social share
у суштини,овај документарац је за зле људе,нацисте,геноцидни шљам и сличне креатуре...кокота,топла препорука за тебе Smile
од мене ...нула испод земље
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Wave II
Vidić: Teško je razumeti Fergusona

Srpski reprezentativac Nemanja Vidić 2008. je osvojio skoro sve što se moglo osvojiti - titulu prvaka Engleske, Evrope, nedavno i sveta.

Igrajući za Mančester junajted i proslavljenog trenera Aleksa Fergusona dostigao je najviši nivo. Ali da bi do toga došlo, prvo je morao da nauči da komunicira sa škotskim stručnjakom...

"U početku sam imao dosta problema da ga razumem. Više od dve decenije živi u Engleskoj, ali je sačuvao taj škotski akcenat. Mnogi igrači se muče da ga razumeju, naročito stranci, ali po rezultatima se može reći da nam odlično ide", rekao je Vidić za novogodišnji broj "Blica".

"Kada sam došao u Mančester iz Moskve, nisam znao engleski jezik. Naučio sam ga u svlačionici. Što ne razumeš, pitaš nekog da ti objasni. Išao sam u početku na kurs, ali sam odustao posle dva ili tri časa. Sad kada dajem intervjue na engleskom, sve ide kao podmazano. Pitanja su slična, ključne fraze su tri boda, pobeda, trofeji, to se stalno ponavlja. Posle tri godine, zaista mogu da budem zadovoljan", istakao je snažni štoper.

Ferguson ne priča mnogo tokom pripreme za utakmicu.

"Fergi nas uputi na vrline i mane protivnika, kako da igramo da bismo ih ugrozili, sve je podređeno pobedi. Čini mi se da što je sažetije moguće kaže one kvalitetne, suštinske stvari. Igramo u ritmu sreda - subota i tu nema mnogo vremena za priču i analizu. Veliki je stručnjak, zna da motiviše igrače, zato smo i ovako uspešni".

Mančester ne trpi poraze

Vidić smatra da će ove godine biti teško ponoviti uspehe iz prethodne, ali kaže da osvojeni trofeji nisu opterećenje prvotimcima Junajteda.

"Svetski kup u Japanu označio je kraj jednog i početak novog ciklusa. Imao sam sreću da igram za velike klubove, koji ne trpe poraze. Tako je i u Mančesteru, svake godine traže se novi trofeji, minuli rad se ne gleda. Navikli smo da razmišljamo na taj način. Svaki meč je novi izazov, nebitno o kojem takmičenju se radi. Usvojio sam tu filozofiju".

Mančester od letos ima dva bogata kluba, a ne samo jedan.

"Ne razmišljamo preterano o Mančester sitiju, mada je tačno da je u igri veliki novac i da polako kompletiraju tim sa dobrim igračima. To nije tako loše, gradski derbi će ubuduće biti još zanimljiviji. Novac jeste bitan za stvaranje jakog tima, ali ne treba zaboraviti ni skauting. Više razmišljamo o Liverpulu, Čelsiju i Arsenalu, ipak su nam oni rivali za titulu".

Junajted u poslednje vreme okuplja sve više mladih, a kvalitetnih igrača.

"Oduvek je tako. Pogledajte, Nani, Runi, Velbek, Posebon, Rafael, Anderson. Niko nema više od 23 godine, a već su u prvih 11 ili blizu statusa prvotimca. Ja sam sa 27 godina već u krugu iskusnijih igrača. Imam osećaj da je pred nama još mnogo lepih trenutaka".

Ako iz Partizana stignu Tošić i Ljajić?

"Sreo sam se sa momcima kada su bili ovde. Stigli smo da kratko popričamo pošto su žurili na preglede. Čuo sam da su se klubovi dogovorili, ostalo je da se utvrde detalji na nivou igrača i agenata. Iskreno, bilo bi sjajno da još dva igrača iz Srbije dođu na Old Traford".

Ne tako aktuelna, ali nezaobilazna tema je reprezentacija Srbije, koja sigurno gazi ka Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi.

"Tri poslednje utakmice daju mi nadu da ćemo se plasirati na Mundijal. Imam veliku želju ne samo da vidimo Južnu Afriku, već da tamo prođemo takmičenje po grupama i dokažemo svima da se u Srbiji igra dobar fudbal. Puno nam znači iskustvo selektora Antića. Doneo je mnogo promena, stvorio pravu atmosferu, iskustvo koje ima ume da prenese na igrače. Veliki sam optimista iako nas težak posao u kvalifikacijama tek čeka", zaključio je Vidić.

Izvor: (MONDO)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Wave II
Vidić oduševljen dolaskom zemljaka

Defanzivac Srbije Nemanja Vidić poželeo je toplu dobrodošlicu sunarodnicima Zoranu Tošiću i Ademu Ljajiću na Old Traford.

ako će sedamnaestogodišnji Ljajić ostati u Partizanu do 2010. zbog propisa koji nalažu da igrači mlađi od 18 godina ne mogu da promene državu u kojoj igraju, Tošićev ugovor stupa na snagu odmah, i on će u Junajtedu nositi dres sa brojem 14.

“Divno je i za Srbiju i za mene samog što ću imati svoje zemljake oko sebe. Nadam se da će im ovde biti lepo, i da će napraviti veliku karijeru u Junajtedu. Ovde sam da da bih pomogao Tošiću, i mislim da će on uspeti da pokaže svoj karakter i kvalitet kod nas u klubu”, rekao je Vidić za vebsajt kluba.

Ser Aleks Ferguson je engleskoj štampi u petak rekao da je Vidić izveo Tošića i Ljajića na večeru u Mančesteru, i našalio se kako ga dvadesetsedmogodišnji defanzivac podseća na starijeg kuma mladim igračima.

Vidić se timu Junajteda pridružio u januaru 2006. godine, i tvrdi da mu je trebalo neko vreme da se prilagodi igri. Sada kaže da će Tošiću davati savete kako da "preživi" ono što je on sâm iskusio.

"Ovo je za njih kao da se nalaze u snu. Vidim da su veoma srećni, i mislim da će im biti odlično ovde. Svim igračima treba vremena da se naviknu na Premijer ligu, gde je sve drugačije, jer je i meni trebalo dosta vremena da se prilagodim", dodao je Vidić.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Wave II
Nemanja dao gol celziju, brawo majstore! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 1.0.154.36
svaka cast Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Javier Zanetti

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1223
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Mitsubishi Pajero
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung S4
Igrac utakmice!  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 718
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nec 
jedan je Nemanja
IP sačuvana
social share
Potpis
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung 
Dao gol i pomogao berbatovu da da gol a za ucinak u odbrani da ne pricamo  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 20:34:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.