Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nemam pojma!  (Pročitano 12798 puta)
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 550
SF, stvarno preterujes ...

Jedno pitanje za sve: Sta ce njoj telefon od 500e ? Hoce li ona koristiti vise od trecine mogucnosti tog telefona ? Koliko ja razumem njoj treba telefon da bi telefonirala, slikala par puta i sl. I da bude lep ... Za to joj ne treba symbian fon i sl. Do 250e Nokia nema ni jedan telefon vredan para, Siemens ima cx65 i m65, SE ima z600, a Samsung, Panasonic i kompanija imaju par modela. Ako bas hoces na preklop, onda izaberi izmedju v525 i gd87 (ako ti smeta antena, onda z600), a u suprotnom cx65 ...
IP sačuvana
social share
Volim i postojim.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Do 250e Nokia nema ni jedan telefon vredan para

Vazi.
3650, 3660, 7650, 7600, NGAGE, 3300, 6610, 6100 etc. Ok ti telefoni nisu vredni para a ti si na drogama.

Citat
Sta ce njoj telefon od 500e ?

Tacno, zato hajde da baci 250 na neko djubre.
Za tvoju informaciju 7200 kosta 310 , a 6600 oko 300e, a to je mnogo manje od 500.

cx65? Cemu to, kad maltene identican telefon imas i za mnogo manje para st55 i st60 nisu nista znacajno razliciti od njega.
m65? Ok, po cemu je to ovaj telefon bolji od bilo koje nokie iz s40 serije, posto kosta skoro 100e vise? Po cemu? Otporan je na udarce... otporan je moj k... ni jedan sem me45 nije bio, a i njega nije bas valjalo iskusavati.
z600? Funkcije su iste kao kod t610 a i razlika u ceni nije znacajna, ima TUZNU kameru i nikakvu mogucnost da od telefona napravis nesto pametno. Ok i ne kosta previse, ali 190e nije ni tako malo.
gd87? telefon je proizveden pre 2 godine i tad nije bio vrh, da li zaista mislis da vredi dati 200e za mator telefon?
v525... telefon je ok, ali i dalje mislim da je mnogo dati 200e za njega. Isto mu crkava kabl i isto ima klasicne motoroline software boljke, ali .... eto...

Nije uopste pitanje da li neko voli nokia telefone ili ne, nokia je broj jedan vec dugo dugo godina jer je najbolja i jer zna sta radi a ne izbacuje modele ko siemens, koji je npr izdao 45 seriju koja je bila super, zatim je usrao boga u 50, 55, 60, 62 seriji pa je najavio da se vadi u 65 seriji i toliko se izvadio da je posle mesec - dva od izlaska modela odmah uradio reviziju i izdao 70 seriju.
Samsung najbolje nemoj spominjati... to ti je ista prica kao nekad sa mitsubishi telefonima... super je ako imas srece. A ja iskren da budem, ne bih da je okusam.
Motorola je recimo izdala kompletnu seriju telefona prosle godine koja ima bug i ili ne radi sa reportima na mnogim mrezama, ili radi, ali nepravilno.

Sta bih ja uzeo u takvoj situaciji da mi treba ok fensi telefoncic izmedju 150-250e?
1. Ne bih preklop, jer to jednostavno ne valja, po definiciji ne moze da traje dugo, ma koliko nezan bio, a ako traje dugo... mora da kosta papreno. Ako mora preklop... verovatno bih uzeo sharp jer daje ponajvise za iste pare koje kostaju telefoni drugih proizvodjaca, software je ok, flet kabl crkava, ali to je apsolutno normalno. U kombinaciju bi usao i sl55 jer ma koliko on u sustini bio djubre , ne kosta previse, mali je i prilicno izdrzljv... da ima jebenu tastaturu , da nema kameru , i nema neku memoriju i nema nista sto bi kostalo 180e, al je fensic.
2. Ako bih imao pravo da koristim mozak....nokia 7600 je izuzetno zanimljiv fensi telefoncic... mozda deluje odbojno na slikama.. al ja kad sam ga video u ruci odusevio sam se... ima i megapiksel kamericu i symbian i 29mb memorije i klipove koliko volis, i pusta mjuzu i ima mesta za mp3 i mozi milivoje. Naravno numero 1 izbor je 6600, ali cinjenica jeste da je to klasican telefon, nije fensic i nije prevashodno zenski, mada nije nesto ni sovinisticki muski dizajniran Smiley-
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 550
I ja cenim Nokiu al ne preterujem ko ti ...
6100, 6610 i sl. - za iste pare drugi proizvodjaci nude mnogo vise ... 3300 i Ngage - to, po mom mislenju, nisu telefoni ... 7600 je ram za slike ... Jedino 3660 stvarno vredi, al ga nema kod nas za te pare. A 7650 i 3650 - citiracu te: "da li zaista mislis da vredi dati 200e za mator telefon?" Oni se vise i ne proizvode.
500e su velike pare i davanje toliko novca za mobilni je bacanje para. Niko do sad nije pominjao 7200 i 6600, vec su svi navalili na 7610. Hvala za info, ali znam cene.
ST55 se vise ne proizvodi. Razlika izmedju st60 i cx65 je ogromna. CX70 je izbacen zbog podrske za "push and talk" tehnologiju.
Navedi mi jednu Nokiu od 150e koja moze da se uporedi sa m65 ili cx65 ? Ni jedan telefon nije stvarno otporan na udarce ... Jesi li video kompletnu zastitu za m65 ?
Z600 je fin telefon, ima mnogo boljih, ali pomenuo sam ga samo zato sto nema spoljnu antenu.
GD87 ima dosta naslednika ...
Kabl ne crkava samo kod motorole, nego i kod ostalih ... a i to je 1 u 1000 ... Kupi telefon sa garancijom ...
Samsung ima odlicnih modela. Kupis telefon u normalnoj radnji i sreca ti nije potrebna, sto se telefona tice ...
Siemens jeste imao dosta promasaja, al je sa serijom 65 bas pogodio. Hoces da kazes da nokia nije izbacila i gomilu losih modela ?

Voleo bih videti njen komentar, al koliko kapiram ona nece kompjuter u malo manjem pakovanju ili mobilni ram za slike, vec telefon.
IP sačuvana
social share
Volim i postojim.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat
6100, 6610 i sl. - za iste pare drugi proizvodjaci nude mnogo vise ...

Apsolutno NE, ni jedan proizvodjac ne nudi vise, i ako imas neki redak model koji vredi u teoriji poput Samsung x600 ili x100, u praksi je dokazano da kurcu ne valja Smiley
Citat
3300 i Ngage - to, po mom mislenju, nisu telefoni ...

Ako cemo tom logikom krenuti, a necemo posto se oba telefona prodaju kao luda, posebno ngage koji nudi symbian, 3d igrice i memoriju za male pare, i samsung telefoni i ostali na preklop bi bile muzikalne pudrijere.
Citat
7600 je ram za slike ...

Pricas o telefonu koji ima 1 mpix kameru, symbian, 30mb interne brze memorije, kompaktan fancy design za koji je apsolutno ne bitno da li se tebi svidja ili ne, npr meni se ne svidja, al se telefon prodaje odlicno Smiley
Citat
Jedino 3660 stvarno vredi, al ga nema kod nas za te pare.

Za 200 ga uvek mozes naci.
Citat
A 7650 i 3650 - citiracu te: "da li zaista mislis da vredi dati 200e za mator telefon?"

Ako me citiras, citiraj me pravilno:
"telefon je proizveden pre 2 godine i tad nije bio vrh, da li zaista mislis da vredi dati 200e za mator telefon?"
Mislim da je prvi deo recenice ipak kljucan Smiley
Citat
500e su velike pare i davanje toliko novca za mobilni je bacanje para

Kako za koga, mada u ovom slucaju svakako.
Citat
Niko do sad nije pominjao 7200 i 6600, vec su svi navalili na 7610

Hoce da imaju najfensi telefon? To kosta. Zato je i napravljeno.
A telefon u svakom slucaju ima izuzetne karakteristike i mnogo je prirodnije da on ima takvu cenu nego neki drugi modeli.
Citat
ST55 se vise ne proizvodi.

Sto je u ovoj prici bitno, iz kog razloga? Smiley
Citat
Razlika izmedju st60 i cx65 je ogromna

Konkretno, u cemu je ta ogromna razlika koja kosta 80 eura.
Citat
Navedi mi jednu Nokiu od 150e koja moze da se uporedi sa m65 ili cx65 ?

150e, zasto? oni kostaju oko 200-250e.
Za te pare imas 7650, 3650, 3660, 7600, NGAGE... pa i za duplo manje para imas 3200 Smiley
Ovi prvo navedeni gore bez obzira na godinu proizvodnje, ne mogu da se porede, klasa su iznad Smiley
Citat
Jesi li video kompletnu zastitu za m65 ?

Video sam kako ga je lik bacio nakon sto mu je pao sa metar... pritom je moja 7650 letela vise puta i po plocicama i po betonu, nije ni izgrebana Smiley
Citat
GD87 ima dosta naslednika

Dakako, imao ih je i Pantelija Topalovic Smiley
Citat
Kabl ne crkava samo kod motorole, nego i kod ostalih

Kod nokie uglavnom ne crkava, osim ako je neko govedo pa da zatvara cekicem. Smiley
Citat
Kupi telefon sa garancijom ...

Hoces obicnu garanciju? Sa njom mozes iz mesta da obrises d...
Hoces full... odes u comtrade i das 200e vise za telefon nego sto bi inace dao.
Citat
Samsung ima odlicnih modela.

Znam, zato su ih puni servisi a sve vise ozbiljnih radnji ih izbacuje iz svog prodajnog programa ili se ogranicava na modele koji prave manje problema. Smiley
Citat
Siemens jeste imao dosta promasaja, al je sa serijom 65 bas pogodio.

Znam, zato je odmah nakon nje izdao sledecu. Toliko su pogodili... ko prstom u....
Citat
Hoces da kazes da nokia nije izbacila i gomilu losih modela ?

Hocu.
Izbacila je svega nekoliko modela koji po meni nisu ok, 3108, 6820, 6810, i to se meni licno ne svidjaju, da su se lose prodavali ne bi izlazili novi modeli.
Citat
Voleo bih videti njen komentar, al koliko kapiram ona nece kompjuter u malo manjem pakovanju ili mobilni ram za slike, vec telefon.

Upravo to hoce.. zato kupuje govance na preklop Smiley Hoce pudrijeru koja pisti i prima poruke i salje a to mozes da kupis i za 100 i za 500e, zavisi kolika si budala  :twisted:
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Nisam hteo da se uplicem u ovo, ali mnogo se ovde spominje siemens, da bih mogao da ostanem indiferentan. Samo nekoliko stvari, a vi posle nastavite.

1.3660 se ne moze naci, niko je nema.
2.St50 i st60 uopste nisu siemens telefoni. Pravio ih je neki Tajvanski proizvodjac, a siemens je samo dao dozvolu da ti modeli nose ime siemens. Znaci cx65 je ako nista drugo potpuno drugaciji zato sto ga je pravio siemens na potpuno drugacijim osnovama nego ova dva modela, a posto sam imao prilike da vidim i st50 i cx65, mogu ti samo reci da je razlika kao nebo i zemlja u korist naravno cx65.
3. CX65 i uopste 65 serija je veoma dobro uradjena. Prethodne dve su skroz unistile siemens, ali ovom sada izgleda da su kako vi to kazete pogodili. cx70 je izdat samo zbo PAT tehnologije. CX65 jedan moj prijatelj i veoma dobro je uradjen telefon, cak i tastatura je bolje nego na prethodnim siemens modelima gde je uvek bila losa.
4.
Citat
m65? Ok, po cemu je to ovaj telefon bolji od bilo koje nokie iz s40 serije, posto kosta skoro 100e vise? Po cemu?
Nokia 6230, s40 telefon - 320 eu.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 139
E stvarno ste preterali. U sta ste pretvorili moju temu to je strasno. Treba da znate da sam odavno izgubila nit o cemu vi uopste pricate. Ja sam ovu temu otvorila, jer mi treba pomoc, a ne da se vi prepucavate kao ljubitelji ove ili one marke telefona.
Citat

Upravo to hoce.. zato kupuje govance na preklop  Hoce pudrijeru koja pisti i prima poruke i salje a to mozes da kupis i za 100 i za 500e, zavisi kolika si budala

Ne znam sta ti imas protiv mene. To sta ja hocu, to je moja stvar, pa ti pomozi ili nemoj. Vreme je da ti neko kaze da si poceo da gusis ovaj forum svojim pametovanjem. Nema pametnijeg, iskusnijeg i informisanijeg od tebe. U sve se, bre, razumes. Svaka cast!

Tacno je da ja hocu samo telefon, pa ovaj sto sad koristim je SAMO TELEFON, ne mozes nista s njim osim da saljes SMS i da telefoniras i meni je to bilo sasvim dovoljno. Ne bih ga nikada ni menjala, da mu nije crkla baterija, a nove nema da se kupi. Samo sam mislila da kad vec kupujem telefon, on ima i neke trenutno podrazumevajuce mogucnosti. Eto, to je sve.

I posto vidim da se ovde najvise polemise oko toga da se telefoni na preklop kvare, lepo mi recite da li je taj kvar nesto sto se da popraviti. Ako moze, sto pravite frku? Ako ne moze, onda cu razmisliti!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Ma niko nema nista protiv tebe, ne znam otkud ti to. Ovde vecina ljudi gleda na mobilni telefon kao na tenhicku spravu koja je nesto vise od proste sprave za pricanje i slanje poruka. Zato sve nas ovde prilicno nerviraju telefoni poput samsung-a koji po par stotina eura prodaju neka sranja od telefona sa tehnicke strane i to samo zato sto "lepo izgledaju" ili zato sto imaju ugradjeno ogledalo ili neke cirkone. To je za mene licno, a mislim i za vecinu ljudi ovde vredjanje inteligencije i po meni, bez uvrede, tako nesto mogu da kupe samo maloumni ljudi. Ti si ovu temu zapocela sa time da hoces telefon na preklop, a takvi telefoni po definiciji spadaju u telefone iz grupe losih telefona sa tehnicke strane, nekvalitetnih i telefona koje kupuju ljudi koji su sminkeri i kojima je vaznije kako im izgleda telefon kada ga stave na uvo nego da li taj telefon uopste ista vredi, ne znajuci ili ih ne zanimajuci cinjenica da taj telefon ne vredi ni trecinu cene koliko traze za njega. Zato ja i vecina ljudi ovde prezire takve telefone. Naravno niko nema nista protiv tebe. Tebi treba prost telefon koji mozes da koristis za pricu i za slanje poruka, bitno to je da bude lep i da je na preklop i to je ok. Zato definitivno treba da kupis sto jeftini telefon, jer ponavljam opet, u konkurenciji telefona sa preklopom nema dobrih telefona sa tehnicke strane. Ne znam zasto je to tako, valjda su proizvodjaci provalili koji profil ljudi kupuje takve telefone pa su shvatili da nema svrhe ugradjivati u njih neke napredne opcije. Znaci da rezimiram. Zaboravi sve ovo sto je prethodno napisano. Kupi ako hoces malo bolji od ostalih telefona sa preklopom, motorolu v500 ili v525, to ti je isto. Ako hoces, mozes slobodno kupiti, cak bih ti ja to i preporucio znajuci sta ti trazis od telefona, siemens cf62, mislim da je to oznaka. Telefon je upravo to sto ti trazis. Na preklop je, nema nista od naprednih opcija, ima sve od osnovnih opcija, mozes da pricas, saljes poruke. Telefon lepo izgleda, mali je i sto je najbolje od svega veoma je jeftin, mozda i najjeftiniji telefon na preklop, mislim da nije vise od 150 eu.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat

Ima, samo po 200e u nabavci, pa stoka nece da uzme jer joj malo da se ugradi 10ak. To ti je srbija, ako nisu dobri bar 50e po telefonu, nije im zanimljivo.
Citat
mogu ti samo reci da je razlika kao nebo i zemlja u korist naravno cx65.

Konkretno, bez praznih prica.
Citat
CX65 jedan moj prijatelj i veoma dobro je uradjen telefon, cak i tastatura je bolje nego na prethodnim siemens modelima gde je uvek bila losa.

Posto je toliko dobar ti si umesto njega poslednja 2 puta uzimao nokiu Smiley
Citat

Hoces ultra fancy telefon? To kosta.

---

Citat
Treba da znate da sam odavno izgubila nit o cemu vi uopste pricate.

Ne bi trebalo, postovi su prilicno povezani jedan uz drugi.
Vrlo jednostavno, hoces fancy telefon?
To kosta.
Citat
Ja sam ovu temu otvorila, jer mi treba pomoc, a ne da se vi prepucavate kao ljubitelji ove ili one marke telefona.

Uopste nije pitanje ko je ljubitelj koje marke, nego sta govore cinjenice.
Citat
Ne znam sta ti imas protiv mene. To sta ja hocu, to je moja stvar, pa ti pomozi ili nemoj.

Zasto bih imao bilo sta protiv mene?
Nemam ja nista protiv da vi ljudi bacate pare, to je vasa stvar, ja samo necu da posle bude da nisam rekao.
Citat
Vreme je da ti neko kaze da si poceo da gusis ovaj forum svojim pametovanjem.

Ok, ja bar znam o cemu pricam, kad uzmem o tome da razglabam.
Citat
U sve se, bre, razumes. Svaka cast!

Ne u sve, daleko od toga, ali u ono u sta kazem da se razumem razumem se.
Citat
lepo mi recite da li je taj kvar nesto sto se da popraviti

Moze, ako ima da se nadje flat cabl ili sta vec crkne a software kod pojedinih mora da se flashuje za dobar dan
Problrem... kad flashujes software moze lako da ti se desi da izgubis garanciju... jer i sama garancija je u nasim prodavnicama vrlo relativna kategorija.
Problem je sto kupujes prilicno skup telefon u koji treba stalno ulagati ne tako male cifre, jer u vecini servisa po gradu to naplacuju 20e flashovanje, 30-50e zamenu kabla.
Da ne pricamo da za pojedine egzoticne modele to jako tesko moze da se nadje uopste.

Bad habbit je dosta solidno rekao poentu.. a i ja sam, samo si je ti zlonamerno shvatila a zaista nije tako upucena. Telefon kakav tebi treba mozes kupiti za 100e i za 500e kolika si ovca za sisanje pokazi sama, ako ti vec zaista ne trebaju tolike opcije , kupi neki mali telefoncic koji je napravljen da traje i budi srecna.
Zaista ni jedan post nisam pisao zlonamerno, poenta njih je da ne bacis pare na neku glupost, a sad to sto ih ti shvatas tako kako ih shvatas, ja tu nista ne mogu.
Meni zaista nije cilj da dokazujem svoju pamet na ovakvim temama, postoje druga polja u zivotu na kojima mi je cilj da uradim nesto, ovo je cisto radi vas.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Citat: SerbianFighter
Citat

Ima, samo po 200e u nabavci, pa stoka nece da uzme jer joj malo da se ugradi 10ak. To ti je srbija, ako nisu dobri bar 50e po telefonu, nije im zanimljivo.
Citat
mogu ti samo reci da je razlika kao nebo i zemlja u korist naravno cx65.

Konkretno, bez praznih prica.
Citat
CX65 jedan moj prijatelj i veoma dobro je uradjen telefon, cak i tastatura je bolje nego na prethodnim siemens modelima gde je uvek bila losa.

Posto je toliko dobar ti si umesto njega poslednja 2 puta uzimao nokiu Smiley
Citat

Hoces ultra fancy telefon? To kosta.

3660 sam ja u trenucima ocaja, kada niasm mogao da nadjem 6600, hteo da kupim, medjutim NIGDE je nije bilo. Moguce da je bilo negde privatno, ali to nisam hteo da kupujem zbog loseg iskustva sa garancijom, pri kupovini 6600.

CX65 je neuporedivo bolji od ST55, iz mnogo razloga. Navescu par:

- mnogo solidnija celokpna izrada
- mnogo veci, fizicki i kvalitetniji display
- mnogo bolja tastatura
- mogucnost podesavanja osvetljenja i kontrasta
- interna memorija od 10 mb
- mnogo kvalitetnija kamera
- mnogo brzi software
- siemens software, ne neki tamo tajvanski

ima jos toga ali mislim da je ovo dosta za sada

CX65 nisam kupio ne zato sto je los, niti zato sto je bolji od 6600, niko o tome nije ni pricao. Jednostavno CX65 nije smart phone, a ja sam se zaljubio u njih i tesko da ce neki telefon uspeti da me pridobije a da pritom nije smart. Pricao sam o tome da je CX65 za sovju klasu veoma dobar telefon i da dosta pruza.

6230 jeste fabcy telefon, ali zasto mislim da neko ne bi mogao da proglasi recimo m65 za fancy telefon, ili mozda cx65, a opet su jeftiniji znacajno od 6230. 6230 je s40 telefon i kosta 320 eu, to je cinjenica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ja sam rekao da ima da se nadje Smiley Jbg, moze i sad da se nadje ali je definitivno neki zastoj sa njim u nabavkama.. dosla je bila jedna serija koja je bila 160 u nabavci i svi su uzeli i prodali , posle je dosla serija od 200 u nabavci i niko nece da uzme telefon jer mora podici cenu, pa zato i nema po prodavnicama, bice opet uskoro i jeftinijih serija.. jebes ga tako je kad se telefoni i dalje navlace na crno.
Razlozi koje si naveo ni u kom slucaju nisu neuporedivi.. sto se fizikalija tice veoma su telefoni slicni, ovaj jeste nesto kvalitetnije napravljen, ali nista extremno. Kad kazes tajvanski ili siemens software ni tu nema neke drasticne razlike, jeste malo ulickaniji na novoj seriji, ali znacajnih razlika skoro da i nema.
Kamera... to je smesno i spominjati, pogledaj kako izgleda najbolji snimak kod nove serije:

Dakle ovo je najbolje sto se moze izvuci.
To je kod st55/60 cak i bolje nego kod nove serije.
Realna mana koje se niko od vas nije setio je nemanje bt ili ic, medjutim, telefon ima data interface kabl pa to moze zavrsiti posao sasvim ok.
Ekran niti je drasticno veci niti je kvalitetniji, boje cak ima i nesto losije, ali je tft pa ne pravi probleme na suncu, pa i da kazemo da je u klasi, ali daleko od toga da je bolji.
Nova serija ima 11mb od toga nekih 8 na raspolaganju korisniku, stara ima 1.4 mb na raspolaganju korisniku a posto ni jedan od njih nema neki narocito koristan software-ski dodatak, ni to nije neka znacajna razlika koja moze kostati toliko.
CX65/M65 - ST55/60 , uopste nema nikakve drasticne razlike ili napretka.
Citat
ali zasto mislim da neko ne bi mogao da proglasi recimo m65 za fancy telefon, ili mozda cx65

Uzmi u ruku jedan, uzmi drugi, uporedi kvalitet izrade i materijale.
Uzmi u obzir da 6230 ima i mmc i mp3 i fm i da fabricki uz njega dolazi mmc 32 mb, ima bt za razliku od m/cx65, ima mnogo bogatije speech kontrole , ima truetones melodije za razliku od obicne polifonije. Malo li je za tu DRASTICNU razliku u ceni od 50 eura?
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.